Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

Θα ξανά πέσει κορίτσι μου αφού ήταν χαμηλό μια φορά θα ξανά πέσει !! Κουράγιο λίγο καιρό ακόμη !!! Επίσης καλή επιτυχία εύχομαι 🙏🏼

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κου κου τζα.. Ατιμουτσικα τι μου κανετε!! Μιλαμε δεν εχω νιωσει πιο κουρασμενη στη ζωη μου κι ομως καθομαι και σας διαβαζω..

Δεν ειναι κατασταση αυτη..Το πρωι κραταω τη μπεμπα της κουνιαδας (αφου η πεθερα ειναι νοσοκομειο) και το μεσημερι μεχρι ΤΩΡΑ προσπαθω να μαζεψω..Η Ναταλια τρεχει απο πισω μου και ο Χρηστος ΚΟΙΜΑΤΑΙ..δε λεω ξυπναει νωρις να παει στο νοσοκομειο αλλα ας την κρατησει λιγοοοοοοο..

Κι εμενα μου αρεσει το κρυο ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!

Προσπ για μονο κρεβατι το σκεφτομαστε κι εμεις αλλα μου φαινεται πολυ νωρις..Δεν θελω να μπορει να κοβει βολτες ανενοχλητη. (ΥΓ Μηπως ρωτησες στο Νακα που λεγαμε;;;)

Ελεναντα τι κριμα παραμονες της βαφτισης κιολας!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!

Βικυ κοπελα μου πολυ ψυχραιμη σε βρισκω!!! Αν μου τα κανανε εμενα αυτα ουτε ξερω τι θα ακουγαν!! ΕΛΕΟΣ!! Μη τους λυπασαι..

Τζες κουκλιτσα μου φανταζομαι πλεεις σε πελαγη ευτυχιας..Αχ η Ιταλιδουλα η κορη σου ολα τα εμαθε..Ειδες ακομα και τα μωρα καταλαβαινουν διαφορα!!

Μιαμαμα θα κανω κι εγω κλικ..Νομιζω ειναι ψηλη η κορη σου!! Μπραβο!!

Μαεστρια πολλα φιλακια και καλη αρχη στο σχολειο!!!

Σημερα κλεινουμε 3 χρονια γαμου..Φοβερο το βρισκω..Αντε να δουμε του χρονου πως θα ειμαστε

Πολλα φιλακια, ελπιζω να μην ξεχασα κατι..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Ελενάντα το Αντζελινάκι τί κάνει? Είναι ακόμα πουά η κακομοίρα? Τον βρήκατε τον γιατρό? Δεν μπορούσε να σε ενημερώσει με ένα τηλέφωνο ο χαμένος?

Kαλημέρα σε όλες.

Σήμερα ειμαι στο γραφείο από τις 8:30 αφού δημιουργήθηκε ένα θέμα εχθές επειδή ήρθαμε όλοι 9:30 κ' έπρεπε να ανοίξω το γραφείο.

τα πηραμε τ'αποτελεσματα,αλλα το εχει κλειστο ο παιδιατρος γιατι λειπει εκτος!:evil:

Ελένη μου είχες κανένα νέο από το γιατρό; οι εξετάσεις τί έλεγαν;

Σημερα κλεινουμε 3 χρονια γαμου..Φοβερο το βρισκω..Αντε να δουμε του χρονου πως θα ειμαστε

Πολλα φιλακια, ελπιζω να μην ξεχασα κατι..

Μαράκι μου να τα χιλιάσετε, πάντα ερωτευμένοι και αγαπημένοι

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

πρωινοί σήμερα όλοι...

εγώ περιμένω τη κουνιάδα για καφέ...ήρθε πάλι για άλλη μια χρονιά...

είχαμε πάει και χθες το απόγευμα...να κουβαλήσει ο χαμάλης(άντρας μου) τα πράγματα από την αποθήκη,ψυγεία κι ένα σωρό...

3η φορά που το κάνει,το έκανε 2 φορές πέρσυ,άντε να δούμε φέτος!

η πεθερά δεν πάει καθόλου καλά,το έχει χάσει,κυκλοφορεί με μπαστούνι,δεν μπορεί να περπατήσει,κάτι έχει το πόδι της... αλλά η κουνιάδα δεν ξέρει γιατί δεν την πήγε σε γιατρό...ΑΚΟΜΑ!!!

πρινσέσα η πεθερά σου πως είναι?

είναι ψήλη λέτε η μικρή?γιατί στο βάρος πάλι εκτός καμπύλης είμαστε...

ελενάδα τι γίνεται με την μικρή?έχετε και την βάφτιση...

οι εξετάσεις τι έδειξαν?

λέτε να μας έχουν πάρει χαμπάρι από τα πολλά κλικ?

χθες Ε1.40,με πάνω από 200 κλικ!!!

σίγα μην μας πήραν χαμπάρι.Η' θα εξοικονομήσεις από εμάς τουλάχιστον 100ευρώ το μήνα ή να μην μας λεν μανούλες του Γενάρη

Εχεις σκεφτεί οτι μπορεί να ειναι πολύ πιο απλά απ'οτι φαντάζεσαι και να μην το μελετάς τοοοσοοο πολύ, όταν αποφασίσεις να την βάλεις στο μονο το πιο πιθανό ειναι να κάτσει μια χαρά. Εγώ σε αυτό το κομμάτι δεν αντιμετωπισα καμμια δυσκολία με κανενα από τα δύο κ ας θήλαζε η μικρή για ένα διάστημα προς το τέλος

θα συμφωνήσω προσπεράκι με την συνάδελφο "χίτλερ"!!! :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες..

jesgk δεν εχεις αδικο σε αυτο που μου λες παραπανω αλλα οχι μονο το χω σκεφθει αλλα το ευχομαι με ολη μου τη ψυχη.. αλλα αφου εχει μαθει να κοιμαται με εμενα αγκαλια τοσο καιρο αυτη η αλλαγη ισως να την ξενισει απο την αλλη ομως ξερει οτι ειναι το δωματιο της και οτι εκει την βαζουμε να κοιμαται συνεπως η θεα ενος νεου κρεβατιου με ομορφα μαξιλαρια και σεντονακια και δυνατοτητα να ανεβοκατεβαινει ΟΠΟΤΕ θελει ισως να της ερθει καλα.

Εχθες πηγα στο jumbo και παρολο που δεν βρηκα ωραιες μεγαλες μαξιλαρες τελικα της πηρα κατι μαξιλαρακια (ενα δεινοσαυρακι, μια πεταλουδα, εναα γουρουνακι και μια μπανανιτσα αν και δεν την ηθελα γιατι δεν ειναι ζωο) σε εντονα χρωματα για να τα βαλω απο τη μερια του τοιχου γιατι κλασσικα η κορη μου κοιμαται σε ολες τις πιθανες στασεις.

Ανυπομονω να φερω και να στησω το κρεβατι της (αν και θα πρεπει να μετακομισω πολλα στο δωματιο της) και μαλλον να γυρισουμε πισω παροτι θα μου λειψει η εξοχη και η παιδικη χαρα και τα καθημερινα μας μπανια..

στο δε εξοχικο εχει χειμωνιατικο καιρο απο χθες το βραδυ, ισα που καναμε μπανιο (η θαλασσα ζεστη ασφαλως!) και το πρωι ειχε συννεφα ετοιμα για βροχη..ξαφνικος χειμωνας σας λεω..μου δημιουργησε ομως τη διαθεση να παω να κατσω στην παραλια η στο καφε μας και να χαζολογαω με τις ωρες.. να μην σας πω για την..απολυτη ησυχια!

Το σκ θα λειτουργησει η Χαρα των Παιδιων κανονικα αν και ενδεχεται να εχω πολυ λιγα παιδια (στο συνολο ζορι 5). Εγω θα τα δω μονο την Κυριακη (οσα θα ναι εκει γιατι 7-8 ηδη φευγουν) και το αλλο σκ 11-12/9 θα το ξανασυζητησουμε αν θα λειτουργησουμε (μαλλον μονο το Σαββατο γιατι Κυριακη παραμονη των σχολειων σιγα μην υπαρχει παιδι για δειγμα!)

Το προηγουμενο σκ καναμε ζωγραφικη στον τοιχο (ισως αναρτησω φωτο και στο fcb ΟΤΑΝ αξιωθω να της περασω)

Ηδη εχω βρει πολυ καλο υλικο για το Πασχα και τωρα ψαχνω ιδεες για να αποστειλω ευχετηριες καρτες για τα Χριστουγεννα στα παιδια.

Myprincess να τα εκαστοστησετε! Ειλικρινα εχθες συζητουσα με τον ανδρα μου το θεμα του Νακα και ελεγα οτι θα τηλεφωνησω να μαθω τις νεες τιμες και ποτε αρχιζουν τα τμηματα.. εχω την υποψια οτι θα την στειλω μαλλον απο Ιανουαριο που θα χει κλεισει τα 2 και θα μπει στο τμημα 22μηνων-4 ετων γιατι ακομη θα τα ριξουν στο τμημα των 9μηνων-22μηνων..συν οτι θελω να μαζεψω και χρηματα γιατι ειναι πολλα και δεν κανουν ευκολιες..

Για του χρονου εχω βρει ενα δημιουργικο εργαστηρι στην Πετρουπολη (παει τα παιδια της μια φιλη ηδη) και τα απασχολουν 4 ωρες την ημερα και το κοστος ειναι γυρω στα 100 ευρω το μηνα. Για αρχη δεν ειναι ασχημα αντι παιδικου σταθμου..

τελος για το προνηπιο ελπιζω οι γνωριμιες των αφεντικων μου να βοηθησουν να μπουμε σε κανεναν βρεφονηπιακο του δημου αλλιως...

εχθες ειπαν σε μια φιλη οτι τα αλλοδαπα εχουν προτεραιοτητα γιατι πρεπει να μαθουν τη γλωσσα και για τα ελληνοπουλα θα γινει κληρωση (και καλα.. οχι οτι δεν πεφτει βισμα)

πολυλογου.....:tongue:

καλημερα.

τον βρηκα τον γιατρο,εχει λεει ενα μικροβιο και θα παιρνει αντιβιωση.δεν ξερει απο τι ειναι τα σπυρακια,να παιρνουμε αταραξ και σε 1-2 μερες θα φυγουν.ηδη σημερα ειναι καλυτερα.ελπιζω μεχρι την βαφτιση να ειναι μια χαρα.εντωμεταξυ εχθες εριξε μια βροχη!σημερα παλι χαρα θεου!

αντε να δουμε ιντα θα ξετελεψουμε!

myprincess,να τα εκατοστησετε!να ειστε παντα ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα elenada

μακαρι να γινει συντομα καλα η μικρη και κυριως να φυγουν καπως τα σπυρακια..μην αποθαρρυνεστε που ειναι η βαπτιση μεθαυριο.. το πολυ πολυ αν δεν εχουν φυγει να πεις στον φωτογραφο να κανει πιο μακρινες ληψεις..σημασια εχει να γινει καλα η μπουμπου που την ματιασαμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...