Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ! Φασούλι το φασούλι, αλλά πολύ μικρά αυτά τα φασούλια βρε κορίτσι!

Για ξαναβάλε url! (ΟΚ, βαριέμαι να ψάχνω :tongue:)

Να κάνω μερικά ακόμα κλικ πριν φύγω.

http://christinad-christinascorner.blogspot.com/

ΒΑΛΤΟ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ

Διαφημίσεις

εχθες πηγαμε βολτουλα και καναμε συρτη με τη βαρκα..βεβαια δεν τσιμπησε λεπι.. τωρα στο εξοχικο ειναι πολυ ωραια γιατι ο κοσμος εχει φυγει και υπαρχει μια φθινοπωρινη αισθηση (κατι μεταξυ ησυχιας, ρομαντικης ατμοσφαιρας και μελαγχολιας) δεν το προτιμω βεβαια για την μικρη αλλα για μας ειναι σουπερ..

απο την αλλη ανυπομονω μαλλον να γυρισω Αθηνα μονο και μονο για να μην χανω τοσες ωρες με τα περα δωθε απο τη μικρη.. τωρα λεω να γυρισουμε κατα τις 17/9..

θα βαλουμε μπροστα και το σχεδιο "μονο κρεβατι" αλλα με βλεπω να μετακομιζω στο δωματιο της..δεν ειναι ετοιμη ουτε να αποθηλασει ουτε να δεχθει νεα δεδομενα..εκτος αν μου κανει την εκπληξη..

θα δειξει..

καλο μεσημερι κοριτσια.. εχω δρομο μπροστα!

θα βαλουμε μπροστα και το σχεδιο "μονο κρεβατι" αλλα με βλεπω να μετακομιζω στο δωματιο της..δεν ειναι ετοιμη ουτε να αποθηλασει ουτε να δεχθει νεα δεδομενα..εκτος αν μου κανει την εκπληξη..

θα δειξει..

καλο μεσημερι κοριτσια.. εχω δρομο μπροστα!

Εχεις σκεφτεί οτι μπορεί να ειναι πολύ πιο απλά απ'οτι φαντάζεσαι και να μην το μελετάς τοοοσοοο πολύ, όταν αποφασίσεις να την βάλεις στο μονο το πιο πιθανό ειναι να κάτσει μια χαρά. Εγώ σε αυτό το κομμάτι δεν αντιμετωπισα καμμια δυσκολία με κανενα από τα δύο κ ας θήλαζε η μικρή για ένα διάστημα προς το τέλος

Και η Γεωργίτσα έρχεται καμιά φορά το βράδυ στο κρεβάτι μας. Φωνάζει μαμά και όταν πάω μου απλώνει τα χεράκια. Ζητάει νερό, χυμό ή τσάι, αποκοιμάται δίπλα μου και την ξαναμεταφέρω στο δωμάτιο της. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω την κούνια ακόμα γιατί κάνει πάρα πολύ άτσαλο ύπνο.

Και η Γεωργίτσα έρχεται καμιά φορά το βράδυ στο κρεβάτι μας. Φωνάζει μαμά και όταν πάω μου απλώνει τα χεράκια. Ζητάει νερό, χυμό ή τσάι, αποκοιμάται δίπλα μου και την ξαναμεταφέρω στο δωμάτιο της. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω την κούνια ακόμα γιατί κάνει πάρα πολύ άτσαλο ύπνο.

εμένα κατεβαίνει από το πλάι και έρχεται αν θέλει, δεν το βρίσκω κακό, όταν κοιμάται ξανά αν δεν κοιμόμαστε άνετα την ξαναπάω, την κυριακή το πρωί ξυπνήσαμε κ οι τέσσερις στο ίδιο κρεβάτι

εμένα κατεβαίνει από το πλάι και έρχεται αν θέλει, δεν το βρίσκω κακό, όταν κοιμάται ξανά αν δεν κοιμόμαστε άνετα την ξαναπάω, την κυριακή το πρωί ξυπνήσαμε κ οι τέσσερις στο ίδιο κρεβάτι

:D:D:D:D

Παιδί μου εκτος του ότι το μπομπιράκι δεν μου αφήνει χώρο γιατί απλώνεται μου τραβάει και τα μαλλιά:twisted::twisted: παλιό κακό συνήθειο. Αν δεν τραβήξει μαλλί δεν κοιμάται:?

Διαφημίσεις

:D:D:D:D

Παιδί μου εκτος του ότι το μπομπιράκι δεν μου αφήνει χώρο γιατί απλώνεται μου τραβάει και τα μαλλιά:twisted::twisted: παλιό κακό συνήθειο. Αν δεν τραβήξει μαλλί δεν κοιμάται:?

Εμένα ευτυχώς τραβάει τα δικά της

Εμένα ευτυχώς τραβάει τα δικά της

και εγώ αυτό της λέω τώρα. Αν θέλει να τραβήξει μαλλί να τραβήξει τα δικά της και μου δείχνει το κεφάλι της και λέει όχι! Τραβάει και δυνατά. ώρες ώρες μου έρχεται να πάρω ντεπόν για να συνέλθω. Άσε που μου μπλέκει τα μαλλιά. Θα της το κόψω όμως. Δεν την αφήνω πλέον.

Ρε κορίτσια στο blog της χριστίνας που κλικάρετε . Δεν έχει τις 3 χθεσινές διαφημίσεις. Ένα παιχνίδι μόνο.

Eχει λίγη ώρα που άλλαξε, κλικάρεις εκεί, το ίδιο είναι

τα πηραμε τ'αποτελεσματα,αλλα το εχει κλειστο ο παιδιατρος γιατι λειπει εκτος!:evil:

εντωμεταξυ εχουν φουντωσει τα σπυρακια στο προσωπο και στα χερια,κι ουτε το fenistil σιροπι κανει κατι,παρα μονο στην φαγουρα μαλλον.αυτα τα λιγα.θα προσπαθησω να τον βρω το απογευμα.παω τωρα για βαφη και κουρεμα.

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...