Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθαμε!η μικρη γκρινιαξε λιγο,αλλα οχι τοσο οσο χθες.η μικροβιολογος ηταν ευτυχως εμπειρη και δεν εκλαψε η μικρη.τωρα περιμενουμε αποτελεσματα στις 1.30.

εδω κανει αφορητη ζεστη παντως,ακομα.

καλα,εγω δεν προκειται να το κανω ποτε αυτο!η κορη μιλαει μισα ελληνικα δηλαδη και μισα ιταλικα?φαση θα εχει!

Δεν το λες ότι μιλαέι... προτάσεις δλδ δεν κάνει αλλά όσες λέξεις ήξερε στα ελληνικά της λέει και στα ιταλικά, δλδ μαμά,μπαμπά,παππού, γιαγιά τα λέμε και στα ιταλικά, λέμε όσι και no, και λεει ναι , ένα και τρία στα ελληνικά αλλά bau bau το σκυλάκι στα ιταλικά, απλά ανάλογα πως θα της μιλήσω μου απαντάει στη σωστή γλώσσα , ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθαμε!η μικρη γκρινιαξε λιγο,αλλα οχι τοσο οσο χθες.η μικροβιολογος ηταν ευτυχως εμπειρη και δεν εκλαψε η μικρη.τωρα περιμενουμε αποτελεσματα στις 1.30.

εδω κανει αφορητη ζεστη παντως,ακομα.

θα περιμένουμε νέα

Οντως θα ναι ενδιαφερον το οτι η Ανδρεινα μπορει να μιλαει δυο γλωσσες..

αντε elenada καλα αποτελεσματα

maestria δεν εχουμε γραμματεα απο τον Μαρτιο αλλα μεσα σε ολα τα αλλα μου χουν φορτωσει και υποχρεωσεις γραμματεως (οπερ και το bonus τον Αυγουστο το οποιο εχει γινει καπνος...)

τελος παντων..αντε να πληρωθουμε για αυτο το μηνα γιατι ξεμειναμε και τρεχουν οι υποχρεωσεις

Εγώ σήμερα δεν ειχα ύπνο από τα άγχη μου, ξύπνησα στις 4 κ έβλεπα τηλεόραση μέχρι τις 5, μετά ξαναξύπνησα στις 6 , βγήκα σκούπισα τα μπαλκόνια, σκούπισα, σφουγγάρισα το σπίτι, ξεσκόνισα, έβαλα κ ένα πλυντήριο, πήγα τη μικρή στο κρεβάτι της να πιει γάλα με το μπαμπά της κ στις 8 έπινα καφέ... Αν κάθε φορά δεν κοιμάμαι όπως σήμερα θα αντιστρεψω τις ώρες που κάνω δουλειές

E, είπαμε εσύ, όσον αφορά τις δουλειές, είσαι τρελή! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παμε στοιχημα οτι δεν ειναι η μονη???

στον πλανητη prosperous ολα ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!! (καπου εκει ειναι και κατι ανθρωπακια με ασπρες μπλουζες που κρατουν μια στολη με λουρια..:tongue:)

Διαφημίσεις

Χαχα!! Τρελή κ παλαβή, η μητέρα μου ξεπατώθηκε στην Ιταλία κ τώρα που δεν την αφήνω να κάνει δουλειές όταν επιστρέφω σπιτι την βλέπω να κοιμάται με τα παιδιά, σίγουρα όταν ο Θοδωρής ξεκινήσει σχολείο που θα έχει τα διαβάσματα δεν θα μπορεί να το κάνει αλλά τουλάχιστον τώρα έχει μονο τα παιδιά

Το πρωί φεύγοντας με ρώτησε τί να κάνει; και της απάντησα "γίνε λίγο τεμπέλα" και γέλαγε

Χαχα!! Τρελή κ παλαβή, η μητέρα μου ξεπατώθηκε στην Ιταλία κ τώρα που δεν την αφήνω να κάνει δουλειές όταν επιστρέφω σπιτι την βλέπω να κοιμάται με τα παιδιά, σίγουρα όταν ο Θοδωρής ξεκινήσει σχολείο που θα έχει τα διαβάσματα δεν θα μπορεί να το κάνει αλλά τουλάχιστον τώρα έχει μονο τα παιδιά

Το πρωί φεύγοντας με ρώτησε τί να κάνει; και της απάντησα "γίνε λίγο τεμπέλα" και γέλαγε

καλα της ειπες..αλλα αν εχει το μικροβιο κατι θα βρει να κανει!

παμε στοιχημα οτι δεν ειναι η μονη???

στον πλανητη prosperous ολα ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!! (καπου εκει ειναι και κατι ανθρωπακια με ασπρες μπλουζες που κρατουν μια στολη με λουρια..:tongue:)

Δεν πάτε καλά!

Εμένα μ' έπιανε το "μικρόβιο" όταν καθόμουν σπίτι με το μωρό, αλλά μόλις γύρισα στη δουλειά, θεραπεύτηκα!

Τώρα με πιάνει σε φάσεις. Ας πούμε χθες είχα τρελαθεί γιατί σε κάθε τζάμι, καθρέφτη (χαμηλό), κλπ, είχε χεριές του Γιάννη.

Προσπαθούσα να βρω ευκαιρία να τα καθαρίσω, χωρις να μπλεχτεί ο Ταρζάν.

Μετά από καμιά ωρίτσα ... μου πέρασε. Το Σάββατο, όλα μαζί. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν πάτε καλά!

Εμένα μ' έπιανε το "μικρόβιο" όταν καθόμουν σπίτι με το μωρό, αλλά μόλις γύρισα στη δουλειά, θεραπεύτηκα!

Τώρα με πιάνει σε φάσεις. Ας πούμε χθες είχα τρελαθεί γιατί σε κάθε τζάμι, καθρέφτη (χαμηλό), κλπ, είχε χεριές του Γιάννη.

Προσπαθούσα να βρω ευκαιρία να τα καθαρίσω, χωρις να μπλεχτεί ο Ταρζάν.

Μετά από καμιά ωρίτσα ... μου πέρασε. Το Σάββατο, όλα μαζί. :mrgreen:

το καθάρισμα των τζαμιών ειναι το ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ EVER, όσες φορές και να τα κάνω τα κάνει χάλια έτσι όποτε πέφτει το μάτι απάνω στης κουζίνας κ στο παιδικό τα καθαρίζω αφού αυτά ειναι που γεμίζουν δαχτυλιές, απλά αν το κάνω κ εκείνη την ώρα το λερώσει ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ούτε με σφαίρες. Γρουσουζιά:tongue:

μην λέτε για τζάμια...όλη μέρα βρώμικα είναι της κουζίνας και του σαλονιού!!

τα άλλα δεν τα φτάνει...ευτηχώς!!

αλλά με τόση σκόνη και καυσαέριο,τα πανζούρια να δείτε...

και είναι ξύλινα,ξεφλουδισμένα σε σημεία...άντε να τα καθαρίσω...

μη ξύνετε πληγές!!

Διαφημίσεις

το καθάρισμα των τζαμιών ειναι το ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ EVER, όσες φορές και να τα κάνω τα κάνει χάλια έτσι όποτε πέφτει το μάτι απάνω στης κουζίνας κ στο παιδικό τα καθαρίζω αφού αυτά ειναι που γεμίζουν δαχτυλιές, απλά αν το κάνω κ εκείνη την ώρα το λερώσει ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ούτε με σφαίρες. Γρουσουζιά:tongue:

αααααααααααααααα... συμφωνω!!!!

στο εξοχικο εχουμε πολυ μεγαλα ανοιγματα στα παραθυρα και δεχν εχουμε κουρτινες και η μικρη ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ να κολλαει μουρη και χερια στα τζαμια.. μια φορα την εβδομαδα τα καθαριζω αλλα σε χρονο ΑΝΥΠΟΠΤΟ εχουν ξαναγινει (σε υψος μεχρι ενα μετρο και κατι)..

γενικα με οτι κανει χαλια η μικρη δεν φρικαρω.. εχω κουραστει τοσο απο τα αλλα δυο παιδακια που χω στο σπιτι που της μικρης μου φαινονται πταισματα!

χθες μάζεψα 5.94Ε!!!!

thanks κορίτσια!!!

Ουφ! Φασούλι το φασούλι, αλλά πολύ μικρά αυτά τα φασούλια βρε κορίτσι!

Για ξαναβάλε url! (ΟΚ, βαριέμαι να ψάχνω :tongue:)

Να κάνω μερικά ακόμα κλικ πριν φύγω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...