Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζες τα ζουζούνια σου τι κάνουν?

καλά ειναι, η μικρούλα ειναι τρελήη!!! εχθές βγήκα να τους παρω παντοφλάκια κ τελικά της βρήκα πεδιλάκια με 14 ευρώ κ τα έβαλε αμέσως, μετά σε όλο το δρόμο προσπαθούσε να τα βγάλει κ' ενώ της έλεγα να μην τα βγάλει φώναζε "no mamma , no, no , no!!':tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες..

καλο μηνα αν και για μενα μπηκε με γκρινια απο μερια συζυγου αλλα θα πιει το ξυδι που του αφησα και θα του περασει μεχρι το βραδυ..

τους εχω χωσει (μανα και συζυγο) να μου κανουν δουλειες στο σπιτι στην Αθηνα (γενικη κουζινα η μια και μοκετες ο αλλος) γιατι εγω δεν προλαβαινω και δεν μπορω να παρω αλλη αδεια συνεπως καποιες ωρες τα μεσημερια πριν παω στο εξοχικο θα κανω το υπολοιπο σπιτι. Εχω και σκοπο να λυσουμε την κουνια και να βαλουμε το μονο κρεβατι και θα πρεπει να ανακαταταξω το παιδικο.. επισης πρεπει να κανω ενα συμμαζεμα στα παιχνιδια (παλι) δεν αντεχω να μπαινω και να βλεπω τοοοοοοοοσα παιχνιδια..ειλικρινα δεν μπορω..αθελα τους απληστα γινονται τα μικρα τελικα

viki σε κατανοω και ειλικρινα μονο με σκηροπυρινικες δρασεις θα παψεις (αν παψει γιατι οταν λειπει ο γατος χορευουν τα ποντικια) να το αντιμετωπιζεις αυτο.. εγω δεν θα την παλευα καθολου..γενικα δεν ειμαι του μπατε σκυλοι αλεστε..το σπιτι μου ειναι ανοιχτο οταν το θελω εγω και οχι οι υπολοιποι (οι εκτος σπιτιου)..

Καλημερα σε ολες..

καλο μηνα αν και για μενα μπηκε με γκρινια απο μερια συζυγου αλλα θα πιει το ξυδι που του αφησα και θα του περασει μεχρι το βραδυ..

τους εχω χωσει (μανα και συζυγο) να μου κανουν δουλειες στο σπιτι στην Αθηνα (γενικη κουζινα η μια και μοκετες ο αλλος) γιατι εγω δεν προλαβαινω και δεν μπορω να παρω αλλη αδεια συνεπως καποιες ωρες τα μεσημερια πριν παω στο εξοχικο θα κανω το υπολοιπο σπιτι. Εχω και σκοπο να λυσουμε την κουνια και να βαλουμε το μονο κρεβατι και θα πρεπει να ανακαταταξω το παιδικο.. επισης πρεπει να κανω ενα συμμαζεμα στα παιχνιδια (παλι) δεν αντεχω να μπαινω και να βλεπω τοοοοοοοοσα παιχνιδια..ειλικρινα δεν μπορω..αθελα τους απληστα γινονται τα μικρα τελικα

viki σε κατανοω και ειλικρινα μονο με σκηροπυρινικες δρασεις θα παψεις (αν παψει γιατι οταν λειπει ο γατος χορευουν τα ποντικια) να το αντιμετωπιζεις αυτο.. εγω δεν θα την παλευα καθολου..γενικα δεν ειμαι του μπατε σκυλοι αλεστε..το σπιτι μου ειναι ανοιχτο οταν το θελω εγω και οχι οι υπολοιποι (οι εκτος σπιτιου)..

Άντε παιδάκι μου, που είσαι σήμερα;;; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα θα έρθει από εδώ η αφεντικίνα και έχω ήδη νεύρα!!!

A, δεν είναι πάντα εκεί;

Εμείς που τους βλέπουμε κάθε μέρα και πληρωνόμαστε κάθε 32 τι να πούμε χρυσή μου; :rolleyes:

ΠΡΟΣΠΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μην ξαναργήσεις τόσο πολύ, θα σε μαλώσω! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τι να αργησω????!!! Ξερεις απο τι ωρα ειμαι καθημερινα στους δρομους? Απο τις 6.30.. φθανω 8.15-8.30 στο σπιτι στην Αθηνα ισα που κανω καμια ψιλοδουλεια και αν προλαβω και καπακι φευγω για τις δουλειες του γραφειου που σχεδον καθημερινα εχω και απο μια δυο εξωτερικες υποχρεωσεις..

μα$%%κομερα ειναι σημερα τελικα...

τι να αργησω????!!! Ξερεις απο τι ωρα ειμαι καθημερινα στους δρομους? Απο τις 6.30.. φθανω 8.15-8.30 στο σπιτι στην Αθηνα ισα που κανω καμια ψιλοδουλεια και αν προλαβω και καπακι φευγω για τις δουλειες του γραφειου που σχεδον καθημερινα εχω και απο μια δυο εξωτερικες υποχρεωσεις..

μα$%%κομερα ειναι σημερα τελικα...

Εδώ, στην καλημέρα σου σ' εμάς, αργείς! :tongue:

Σήμερα έχει ΠΑΓΩΝΙΑ εδώ στο Σαλόνικα κι εγώ το είδα πολύ χαλαρά, ντύθηκα καλοκαιρινά - ενώ σηκώνει άνετα φθινοπωρινό ντύσιμο - και ξεπάγιασα το πρωί.

Δεν έχετε γραμματέα για τις εξωτερικές δουλειές Προσπ; Η' είσαι γραμματέας;

Ή είσαι ΚΑΙ γραμματέας; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν έχετε γραμματέα για τις εξωτερικές δουλειές Προσπ; Η' είσαι γραμματέας;

Ή είσαι ΚΑΙ γραμματέας; :mrgreen:

Εχουμε πει, τα κάνει ολα κ συμφέρει

Δεν έρχεται συνέχεια αλλά οταν έρχεται κάνει για 10.000.000 αφεντικά,τόοοσοοο μας τα πρίζει.

Εγώ σήμερα δεν ειχα ύπνο από τα άγχη μου, ξύπνησα στις 4 κ έβλεπα τηλεόραση μέχρι τις 5, μετά ξαναξύπνησα στις 6 , βγήκα σκούπισα τα μπαλκόνια, σκούπισα, σφουγγάρισα το σπίτι, ξεσκόνισα, έβαλα κ ένα πλυντήριο, πήγα τη μικρή στο κρεβάτι της να πιει γάλα με το μπαμπά της κ στις 8 έπινα καφέ... Αν κάθε φορά δεν κοιμάμαι όπως σήμερα θα αντιστρεψω τις ώρες που κάνω δουλειές

ηρθαμε!η μικρη γκρινιαξε λιγο,αλλα οχι τοσο οσο χθες.η μικροβιολογος ηταν ευτυχως εμπειρη και δεν εκλαψε η μικρη.τωρα περιμενουμε αποτελεσματα στις 1.30.

εδω κανει αφορητη ζεστη παντως,ακομα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εχουμε πει, τα κάνει ολα κ συμφέρει

Δεν έρχεται συνέχεια αλλά οταν έρχεται κάνει για 10.000.000 αφεντικά,τόοοσοοο μας τα πρίζει.

Εγώ σήμερα δεν ειχα ύπνο από τα άγχη μου, ξύπνησα στις 4 κ έβλεπα τηλεόραση μέχρι τις 5, μετά ξαναξύπνησα στις 6 , βγήκα σκούπισα τα μπαλκόνια, σκούπισα, σφουγγάρισα το σπίτι, ξεσκόνισα, έβαλα κ ένα πλυντήριο, πήγα τη μικρή στο κρεβάτι της να πιει γάλα με το μπαμπά της κ στις 8 έπινα καφέ... Αν κάθε φορά δεν κοιμάμαι όπως σήμερα θα αντιστρεψω τις ώρες που κάνω δουλειές

καλα,εγω δεν προκειται να το κανω ποτε αυτο!η κορη μιλαει μισα ελληνικα δηλαδη και μισα ιταλικα?φαση θα εχει!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...