Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν είδα το ιστορικό,σήμερα 135 κλικ=4.19Ε περίπου!!!

μα τι φιλενάδες έχω!!!

ψάχνω για το scrapbooking εδώ και 1 1/2 χρόνο...είναι τόσα πολλά...έχεις δίκιο πρέπει να βάλω από την αρχή πως ξεκινάμε...κι εγώ μέχρι τώρα 3 κάρτες έφτιαξα και 2 layouts!!

κι από πράγματα έχω πολύ λίγα...

θα κάτσω να φωτογραφίσω ένα ένα τα πραγματάκια μου και ότι άλλο θέλω να πάρω...

από σεπτέμβρη σιγά σιγά έλεγα να κάθομαι ίσως μεσημέρια με ησυχία...

Θέλω να μου μάθεις κι εμένα!

Κι εμένα μ' αρέσει, αλλά δεν ξέρω τα τεχνικά πράγματα. Να βάλεις λινκ για αγορές, διαδικασία, πως φτιάχνεις, κανένα βιντεάκι, τέτοια πράγματα.

βρε συ miamama πως εφτιαξες αυτες τις καρτες?? Που βρηκες τα υλικα?

AYTO ακριβώς που ρωτάς είναι βρε!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θέλω να μου μάθεις κι εμένα!

Κι εμένα μ' αρέσει, αλλά δεν ξέρω τα τεχνικά πράγματα. Να βάλεις λινκ για αγορές, διαδικασία, πως φτιάχνεις, κανένα βιντεάκι, τέτοια πράγματα.

AYTO ακριβώς που ρωτάς είναι βρε!!! :tongue:

ναι το καταλαβα αλλα μου φαινονται τοσο επαγγελματικα φτιαγμενες και δυσκολες που δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να φτιαχτουν και ποσο αλλα και απο που περνουμε τα υλικα..

παντως miamama εισαι too good!!! ομοιως και η jesgk..το χετε το χετε!!

ναι το καταλαβα αλλα μου φαινονται τοσο επαγγελματικα φτιαγμενες και δυσκολες που δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να φτιαχτουν και ποσο αλλα και απο που περνουμε τα υλικα..

παντως miamama εισαι too good!!! ομοιως και η jesgk..το χετε το χετε!!

Αν μάθεις λίγο και τις τεχνικές μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα.

Κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα δημιουργική, αλλά αν έχω υλικά κάνω καρτούλες, απλές, εδώ στο γραφείο.

Φαντάζομαι αν έχω περισσότερα υλικά, χαζεύεις και λίγο στο ίντερνετ να πάρεις ιδέες, θα φτιάχνω ωραία πράγματα!!! :D

Προσπερίνα μη μασάς! Και οι ατάλαντοι έχουν ψυχή. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να΄ναι καλά το you tube...δυστηχώς στην ελλάδα δεν υπάρχουν καταστήματα...

μόνο από το ίντερνετ μπορείς να παραγγείλεις...

χαρτιά χρωματιστά,ανάγλυφα,με glitter...

σφραγίδες,αυτοκόλλητα(jumbo έχει πολλά)

ψαλίδια που κόβουν με σχέδιο στις άκρες. κουμπάκια,διακοσμητικά λουλουδάκια,κορδελίτσες.

θα βάλω tutorials στο blog μου,αν και είμαι αρχάρια κορίτσια ακόμα...

υπάρχουν φανταστικά εργαλεία...

έχεις δίκιο μαεστρία,πρέπει να σας βάλω να δείτε πολλά πραγματάκια που έχω βρει...

να΄ναι καλά το you tube...δυστηχώς στην ελλάδα δεν υπάρχουν καταστήματα...

μόνο από το ίντερνετ μπορείς να παραγγείλεις...

χαρτιά χρωματιστά,ανάγλυφα,με glitter...

σφραγίδες,αυτοκόλλητα(jumbo έχει πολλά)

ψαλίδια που κόβουν με σχέδιο στις άκρες. κουμπάκια,διακοσμητικά λουλουδάκια,κορδελίτσες.

θα βάλω tutorials στο blog μου,αν και είμαι αρχάρια κορίτσια ακόμα...

υπάρχουν φανταστικά εργαλεία...

έχεις δίκιο μαεστρία,πρέπει να σας βάλω να δείτε πολλά πραγματάκια που έχω βρει...

να μας βαλεις!κι εγω θελω!τωρα φτιαχνω το βιβλιο ευχων της βαφτισης και το εχω γεμισει τοσο που δεν κλεινει!αλλα ερασιτεχνικα κι εγω,με αυτο κολλητα απο το τζαμπο,κορδελες,κτλ.δυστυχως δεν εχω λεφτα για scrapbooking.gr

που εχει τελεια πραγματα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Ρε συ και εμένα έκανε κάτι πολύ μα πολύ αχνά κοκκινάκια αλλά οχι σε όλο το σώμα. Σε κοιλιά και θώρακα. Τόσο αχνά που η πεθερά μου όλη μέρα χαμπάρι δεν τα πήρε.

ετσι αχνα κοκκινα ειναι αλλα σε ολο το σωμα.μηπως εσενα ητανε απο τον ιδρωτα?

Και μετά τι; Ξανακάνει πυρετό; Ή κρατάει 4 μέρες στο σύνολο;

Καλέ, τι τραβάνε κι αυτά τα μωρά μας;;;;

Ο δικός μου το γύρισε στο βήχα. Ευτυχώς - φτου φτου σκόρδα - δεν έχει κάνει προς το παρόν πυρετό.

Αχ, που ν' αρχίσει και σταθμό.

κανονικα δεν ξανακανουν πυρετο,αλλα εμενα εχει τωρα 38,5 και μαλλον θα την παω στον παιδιατρο το απογευμα για να σιγουρευτω.εσενα ηταν κρυωμενος?

ΜΑΛΙΣΤΑ....Ωραια πραγματα βλεπω..

παντως στη Σαλαμινα ενα βιβλιοπωλειο πουλαει κατι πανεμορφες καρτουλες για ευχες που στην Αθηνα δεν εχω τυχει να δω..γενικα εδω ολα ειναι του κιλου..

κανονικα δεν ξανακανουν πυρετο,αλλα εμενα εχει τωρα 38,5 και μαλλον θα την παω στον παιδιατρο το απογευμα για να σιγουρευτω.εσενα ηταν κρυωμενος?

Κρυωμένος, ναι. Μάλλον δηλαδή δεν ήταν ίωση, γιατί δεν έκανε πυρετό, μύξες και λίγο βήχα.

Μα ξέρεις τι κάνει; Πίνει νερό, το κρατάει στο στόμα και το ρίχνει πάνω του, πάνω μας, κλπ.

Είναι μονίμως βρεγμένος. Ε, ρεύματα, κλιματιστικό, κλπ, την άρπαξε ο ταρζάν. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να μας βαλεις!κι εγω θελω!τωρα φτιαχνω το βιβλιο ευχων της βαφτισης και το εχω γεμισει τοσο που δεν κλεινει!αλλα ερασιτεχνικα κι εγω,με αυτο κολλητα απο το τζαμπο,κορδελες,κτλ.δυστυχως δεν εχω λεφτα για scrapbooking.gr

που εχει τελεια πραγματα!

εγώ προσπαθώ να μαζέψω πολύ καιρό τώρα,μια φορά πήρα από το scrapbooking.gr, από το jumbo,από το λιντλ...από κάνα βιβλιοπωλείο,λίγα λίγα...

μια χαρά θα είναι ελεναδα, να μας βάλεις φότο.;)

Κρυωμένος, ναι. Μάλλον δηλαδή δεν ήταν ίωση, γιατί δεν έκανε πυρετό, μύξες και λίγο βήχα.

Μα ξέρεις τι κάνει; Πίνει νερό, το κρατάει στο στόμα και το ρίχνει πάνω του, πάνω μας, κλπ.

Είναι μονίμως βρεγμένος. Ε, ρεύματα, κλιματιστικό, κλπ, την άρπαξε ο ταρζάν. :rolleyes:

:D:D

α,τον ταρζανακο!μπουγελο παιζει?περαστικουλια του!

Διαφημίσεις

εγώ προσπαθώ να μαζέψω πολύ καιρό τώρα,μια φορά πήρα από το scrapbooking.gr, από το jumbo,από το λιντλ...από κάνα βιβλιοπωλείο,λίγα λίγα...

μια χαρά θα είναι ελεναδα, να μας βάλεις φότο.;)

θα σας βαλω οπωσδηποτε,απ'ολη την βαφτιση!μακαρι να ειναι καλα η ζουζουνα,αγχωθηκα παλι!περιεργο,ε?:tongue:

θα σας βαλω οπωσδηποτε,απ'ολη την βαφτιση!μακαρι να ειναι καλα η ζουζουνα,αγχωθηκα παλι!περιεργο,ε?:tongue:

Τί αγχώνεσαι βρε? Πάλι καλά που το πέρασε τώρα να λές. Αν όχι αύριο μεθαύριο περδίκι θα είναι;)

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

Ε ναι λοιπον επιτελους ηρθαμε Αθηνα, μετα απο 50 μερες!!!

Θα ερχομασταν Σαββατο αλλα η πεθερα μου μπηκε επειγοντως για χειρουργειο στη χολη και ηρθαμε..

Αχ ηταν πολυ ωραια, πραγματικη ξεκουραση..Με ολα τα αναποδα που ειχαμε. Αλλα πεθυμησα το σπιτι μου, το οποιο ουτε ξερω ποσους ποντους σκονη ειχε και ολη μερα μαζευω, πλενω, σκουπιζω κλπ και δεν φαινεται βεβαια τιποτα..

Τι μου κανετε;;;;; Πειτε καμια περιληψη γιατι δεν βλεπω να τα διαβαζω ολα

yRf6p1.png

Καλώς ήρθες πρινσέσα! Καλή προσαρμογή στην καθημερινότητα.

Κορίτσια δεν αντέχω άλλο , το σπίτι μου είναι μονίμως ένα μπάχαλο, αλλά απο σήμερα θα μπούν όλοι στην θέση τους . Τελεία και πάυλα. Έχω τον Μάριο κάθε μέρα όλη μέρα μέχρι τις 11 το βράδυ μαζί με τη δικιά μου και δεν βρίσκω ησυχία. Ξυπνάω 6μιση η ώρα το πρωί να συμαζέψω τον βραδυνό χαμό και δεν μπορώ να χαρώ συμαζεμένο το σπίτι. Όταν επιστρέφω απο τη δουλειά αντικρύζω την ίδια εικόνα. Εν τω μεταξύ όταν γυρνάω σπίτι η Γεωργίτσα κοιμάται ακόμα κάτω στην πεθερά και αντί αυτή τη μια ωρίτσα να απολαύσω λίγο ησυχία , να φάω σαν άνθρωπος βρε αδερφέ, βρίσκω τον Μάριο στο σπίτι. Εχθές έφυγε κάποια στιγμή και επέστρεψε με τη φίλη του την Κατερίνα να πάιξει play station . Δεν άντεξα, έβαλα τις φωνές! Τί είναι εδωπέρα μέσα! Παιδότοπός ή τσίρκο? Μια ώρα δεν μπορώ να ξεκουραστώ που γυρνάω κουρασμένη απο τη δουλειά? Να αράξω στον καναπέ να χαζέψω λίγο τηλεόραση, να χαλαρώσω. Αυτό το πράγμα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά γίνεται. Τον είπα και τον άντρα μου, μην ξαναδώ κανέναν οταν γυρνάω στο σπίτι απο τη δουλειά. Και όταν μετά κατέβηκα και στην πεθερά να πάρω τη Γεωργίτσα που ξύπνησε της το είπα και αυτηνής. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση της λέω. Εμένα ποιός θα με καταλάβει. Η κόρη σου δεν δουλεύει, ας πάνε εκεί ή ο καθένας σπιτάκι του. ¨ολες οι ώρες δεν είναι παιχνίδι. Και το βράδυ μέχρι τις 10 όχι 11! να κάτσω και εγώ λίγο με τον άντρα μου να ανταλλάξουμε μια κουβέντα που κοντεύουμε να αποξενοθούμε. Χθες μου ήρθε 10:20 το βράδυ να παίξει με την Γεωργίτσα! ΄Έλεος ! Δεν ξέρουν τί ώρα σηκώνομαι το πρωί? Απο δω και στο εξής μετά τις 10 θα τους στέλνω στην κουνιάδα για να μην τον διώχνω και είμαι κακιά. Δεν δέχεται το κατάστημα! Ας δει και κανένας άλλος τη γλύκα!

Είμαι παράλογη δηλαδή???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...