Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Nima21 said:

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

Σου στέλνω μύνημα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν είναι δυνατόν...καταρχάς θέλει ανακαίνιση το σπίτι...εκτός κι αν είναι φρεσκοανακαινισμένο...ίσως να θέλεις και 50.000Ε,για φαντάσου... πλακάκια κουζίνα,μπάνιο,κουφώματα...

αν είναι έτοιμο θα το πλήρωσαν χρυσό...200.000Ε-300.000 μήπως??? :shock::shock:

Ναι, κάνανε ΚΑΙ ανακαίνιση φυσικά!

Βοηθήσανε και οι γονείς λίγο, αλλά δεν έχει κανένας τους πολλά λεφτά γενικώς.

Πολύ ζόρι!!!

Άντε, να τα εκατοστήσεις τα ευρώ! Όποτε θυμάμαι κάνω κι εγώ κλικ.

Να βάζεις συχνά το url να το θυμόμαστε, μη ντρέπεσαι καθόλου! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια σου κρητικάκι!

Τι είναι αυτό πάλι παιδάκι μου; Πονάει; :(

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

περαστικά στην αντζελίνα!!
Παλι αιφνιδιο εξανθημα ε? αν το περασει μια μπορει να το περασει ξανα ειναι ερπητοιος..και η δικια μου το χει παθει..

ευχαριστω κοριτσια!ειναι η τριτη φορα που το παθαινει,και η δευτερη φετος!

μαεστρια,κανει πυρετο υψηλο για 2 μερες και μολις πεσει ο πυρετος εμφανιζονται τα σπυρακια,τα οποια φευγουν σε 2 μερες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Επίσης Χριστίνα, ν' ανανεώνεις το blog συχνότερα, γιατί βάζεις ωραία πράγματα, αλλά πολύ σπάνια βρε κορίτσι!

όταν είμαι με το παιδί...θέλω ησυχία...

έχω ήδη ένα σωρό ιδέες,αλλά πρέπει να βρω φότος,να σκεφτώ τι θα γράψω,αν φτιάξω κάτι μόνη,πρέπει να κάτσω να το κάνω...ψάξιμο στο ίντερνετ.:καλοκαίρι είναι...πότε να κάτσω η κακομοίρα...δεν είναι και εφημερίδα,να έχω φρέσκα νέα σύνέχεια...:D:D

ευχαριστω κοριτσια!ειναι η τριτη φορα που το παθαινει,και η δευτερη φετος!

μαεστρια,κανει πυρετο υψηλο για 2 μερες και μολις πεσει ο πυρετος εμφανιζονται τα σπυρακια,τα οποια φευγουν σε 2 μερες.

Ρε συ και εμένα έκανε κάτι πολύ μα πολύ αχνά κοκκινάκια αλλά οχι σε όλο το σώμα. Σε κοιλιά και θώρακα. Τόσο αχνά που η πεθερά μου όλη μέρα χαμπάρι δεν τα πήρε.

Διαφημίσεις

Και μετά τι; Ξανακάνει πυρετό; Ή κρατάει 4 μέρες στο σύνολο;

Καλέ, τι τραβάνε κι αυτά τα μωρά μας;;;;

Ο δικός μου το γύρισε στο βήχα. Ευτυχώς - φτου φτου σκόρδα - δεν έχει κάνει προς το παρόν πυρετό.

Αχ, που ν' αρχίσει και σταθμό.

δεν είναι και εφημερίδα,να έχω φρέσκα νέα σύνέχεια...:D:D

Το κοινό σου το ζητεί!!!! :tongue:

Θέλω περισσότερες λεπτομέρειες για το scrapbooking. Κι εγώ τρελαίνομαι να φτιάχνω κάρτες και παιδεύομαι με ψαλίδια και ούχου που 'χω εδώ στο γραφείο.

Γράψε τι υλικά χρειάζεται, που τα παίρνεις, κόστος, κλπ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπόν είδα το ιστορικό,σήμερα 135 κλικ=4.19Ε περίπου!!!

μα τι φιλενάδες έχω!!!

ψάχνω για το scrapbooking εδώ και 1 1/2 χρόνο...είναι τόσα πολλά...έχεις δίκιο πρέπει να βάλω από την αρχή πως ξεκινάμε...κι εγώ μέχρι τώρα 3 κάρτες έφτιαξα και 2 layouts!!

κι από πράγματα έχω πολύ λίγα...

θα κάτσω να φωτογραφίσω ένα ένα τα πραγματάκια μου και ότι άλλο θέλω να πάρω...

από σεπτέμβρη σιγά σιγά έλεγα να κάθομαι ίσως μεσημέρια με ησυχία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...