Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες σημερα εσκασαν τα δυο μπροστινα δοντάκια μας και είμαι πολύ χαρουμενη:P:D:tongue: εχουμε δόντια εχουμε δόντια:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες σημερα εσκασαν τα δυο μπροστινα δοντάκια μας και είμαι πολύ χαρουμενη:P:D:tongue: εχουμε δόντια εχουμε δόντια:tongue:

Με γειά τα δοντάκια του Παναγιωτάκη!!!!!!!!

καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια. Εχθές το βράδυ είχαμε πάει να διαλέξουμε μαζί με τη νονά το δώρο της κ είχαμε πάρει μαζί την μπέμπα, κουράστηκε η κούκλα κ αποκοιμήθηκε, έτσι όταν πήγαμε σπιτι ακόμα κοιμόταν κ ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα με τρελά κέφια, για μισή ώρα χοροπηδούσε στο κρεβάτι, την παω στο κρεβάτι της γιατί απελπίστηκα κ αρχισε να κλαίει.. Με τα πολλά την φέρνω στο κρεβάτι για να μην ξυπνήσει το γιο κ στο διάδρομο της λέω: "θα σε πάρω στο κρεβάτι μου αλλά θα κοιμηθείς αλλιώς θα σε πάω στο δικό σου" κ μου λέει "μμμ" κ τότε μου φάνηκε σαν να μου απαντησε κ της λέω "μην μου λες εμένα μμμμ, αν δεν κοιμηθείς πας κρεβάτι" κ μου ξαναλεει "μμ" Κορίτσια την έβαλα στοτ κρεβάτι μας κ κοιμηθηκε αμεεσως...Κ ΈΜΕΙΝΑ !!! Αχ μεγάλωσε παιδιά κ αντιλαμβάνεται!!!!!!!!!!!!!!!
Με γειά τα δοντάκια του Παναγιωτάκη!!!!!!!!
τέλειο!!!:D

κι εγώ της λέω κάτι τέτοια αλλά μου λέει "μμμ" κοροιδευτικά νομίζω!!!:rolleyes::rolleyes:

Και εμένα η δικιά μου με μμμ απαντάει.Αν τη ρωτήσω θέλεις νεράκι?Λέει μμμ.

θα πω παλι το κλασσικο..αντε Παναγιωτη και σε λιγο θα φας μπριζολες!!!

Καλοριζικα!!

Jesgk ειδες που καταλαβαινεις ακριβως τι εννοω????

Ασε δε που περσι επειδη γεννησα ξαφνικα Πρωτοχρονιατικα ηταν Πεμπτη Ξημερωμα και Παρασκευη τα μαγαζια κλειστα λογω απογραφης και περιττο να πω ΠΟΣΑ σοκολατακια και γλυκα μας εφεραν και λουλουδια και κανα δυο αρκουδια που πηγαιναν σετακι με τα λουλουδια..ολοι ειχαν το αλλοθι της αργιας και καποιοι που ρθαν Σαββατο και Δευτερα πριν βγω εφεραν κατι σε ρουχο, η σε φυλαχτο και καποιοι αλλοι αφησαν "φακελακι"...

τσσσσσσσσσ..βολικη τους ηρθε αυτη η Χριστουλα....

βεβαια η καημενη δεν ηταν τυχερη καθολου γιατι δυο μηνες μετα που μας ληστεψαν το σπιτι της πηραν ΟΛΑ τα δωρα ειτε απο φυλαχτα ειτε κοσμηματα (ηταν λιγα αλλα ειχαν συναισθηματικη αξια προπαντων) και μια βαλιτσα με επωνυμα αφορετα ρουχαλακια που ηταν για μετεπειτα ηλικια..

παλι καλα που η κλοπη εγινε πριν την βαπτιση και ετσι μας εμεινε ο βαπτιστικος σταυρος της και τα νεα κοσμηματα της..ελπιζω να μας μεινουν για χροοοοοοονια πολλλααα..

μολις γυρισαμε απο το σουπερ μαρκετ οπου εκανα την καρδια μου πετρα και πηγαμε μαζι με τη θεια...η οποια βεβαια εχει την ταση να περναιε ωρες σε τετοια καταστηματα ψαχνωντας σχολαστικα τα παντα..οταν πηγε να παρει κρεας και ηρθε η σειρα της η ουρα εφτασε στο Καπανδριτι και λιγο ελειπε η τυπισσα που εξυπηρετουσε να τη δειρει..βεβαια αυτες ειναι συνηθισμενες αλλα τι να πεις..εγω ειχα βαλει τη μικρη στο καροτσι και αφου ψωνισαμε οσα θελαμε μετα κοβαμε βολτα στους διαδρομους και της εκανα αστεια να περασει η ωρα..

το αστειο βεβαια ειναι οτι η κουνιαδα αυριο θα ξαναπαει στο ιδιο σουπερ μαρκετ..την ξερω..δεν εχει πραγματικα τι να κανει..και το κακο ειναι οτι εγω εχω να τη βαλω πολλα να κανει αλλα κοιτα ενα περιεργο πραγμα που δεν της αρεσουν αυτα που θελω εγω...τσ τσ τσ...

νομιζω οτι θα γραψω βιβλιο για αυτη τη γυναικα αναλυοντας το τιποτα που κατεληξε να χει στη ζωη της...θα χει πλακα .....

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια.

Eμείς εχουμε προχωρήσει απο το μμμμ και λέμε ναι. Παναγίωτη θελεις γάλα,νιε θελεις μαμ νιε, και φυσικα στο τηλ. δεν ξερω ας το εχω ξαναπέι αλλα οταν το παιρνει στα χερια του λεει νιε. Εχει πολύ πλάκα.

ΜΕΓΙΕΣ ΜΕΓΙΕΣ!!!!Αντε και παϊδακια τωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κοριτσάκι!! Κ εγώ εχθές αυτό σκεφτόμουν, όταν δουλεύεις τίποτα δεν θυμίζει τα Χριστούγεννα , μόνο όταν πηγαίναμε σχολείο κατι καταλάβαινα. Μήπως ειμαι πουρέιντζερ;;;;;

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Τρωγαμε που τρώγαμε τα πάντα τωρα που βγαλαμε και δόντια δεν μας κρατάει τίποτα:lol::lol:

Αρχικό μήνυμα απο jesgk viewpost.gif

καλημέρα κοριτσάκι!! Κ εγώ εχθές αυτό σκεφτόμουν, όταν δουλεύεις τίποτα δεν θυμίζει τα Χριστούγεννα , μόνο όταν πηγαίναμε σχολείο κατι καταλάβαινα. Μήπως ειμαι πουρέιντζερ;;;;;

Δεν ξέρω για σένα εγώ μια χαρά τα χαιρόμουνα τα χριστουγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή. Μόνο φέτος δεν μου κάνει καμια αισθηση.

με γεια τα δοντακιαααααα!!!!αντε να βγαλετε και τα υπολοιπα!

ειστε κι εσεις κουνελακια τωρα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλησπέρα στις μεγάλες απουσίες!!!Εμένα η μπέμπα ακόμα έχει βήχα με φλέματα, αυριο το πρωι έκλεισα ραντεβού να την δεί η παιδίατρος μια που έρχεται σκ, εγώ πιστευω ειναι από τα δόντια, το πάθαινε κ ο γιός όταν έβγαζε αλλά για καλό κ για κακό θα πάω. Αυριο ειπαν στη δουλειά ότι θα φύγουμε νωρίτερα. Το έυχομαι γιατί έχω τραπέζι τα Χριστούγεννα κ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα

Περιμένω ακόμα τον άντρα από τη δουλειά κ την πθρ να φέρει κατι κρασια... τέτοια ώρα τί να πωωωω.

Καλησπερα αν και βλεπω οτι παλι μονη ειμαι..

εμενα η μικρη ηταν μια χαρα μεχρι που καναμε μπανιο και της εβαλα φυσιολογικο ορο (της βαζω εναν σχεδον καθε βραδυ πριν τον υπνο για να καθαριζει η μυτουλα) αλλα μαλλον ειχε αρκετες μυξουλες και της καθησαν καπου εκει και μου ρουθουνιζε και πνιγοταν και γενικα ακουγοταν σαν μπουκωμενη και επειδη το χει παθει μονο αλλη μια φορα μαλλον το φοβηθηκε και ξυπνησε κλαιγοντας..στα πεταχτα της εβαλα λιγο ορο ακομη και μαλλον την ξεμπλοκαρε λιγακι αλλα και παλι μπουκωμενη ακουγεται..την εβαλα να κοιμαται με μαξιλαρι λιγο σε γωνια για να μη πνιγεται..το πρωι με το καλο θα δω αν θα βοηθησει ο ορος.

εγω σημερα εχω ψοφησει γιατι απο το πρωι ειμουν στους δρομους για δουλειες και οταν γυρισα επιασα να κανω την κουζινα και εβαλα και 5-6 πλυντηρια και λιγο σιδερο (εεεεεχω ακομη) συν μαγειρεματα και τα χω παιξει ολιγον..μεχρι να θηλασω και να κοιμησω τη μικρη αποκοιμηθηκα λιγο και τωρα παω να τελειωσω το σιδερωμα (επονται αυτα τα 5-6 πλυντηρια που θα στεγνωσουν αυριο μεθαυριο)..αχ και εχω και να τυλιξω τα δωρα της μικρης για μεθαυριο..

και εχουμε και καλαντα αυριο...αντε να δουμε ποσοι θα μας χτυπησουν την πορτα..περσι με τα γεγονοτα που γινονταν στο κεντρο δεν ηρθαν παρα κατι παιδακια γνωστων..

βεβαια συνηθως κανουν ντου και οι γυφτοι που το χουν επαγγελμα αλλα φετος θα φανω αγενης και δεν θα δωσω τιποτε σε αυτους..

μαλιστα περσι η προπερσι ειχαν ερθει δυο κοριτσακια να τα πουν και λιγο πιο πισω στεκονταν η μητερα του ενος εκ των δυο..τι να κανει και αυτη!! ειναι και εθιμο που κανονικα πρεπει να τηρειται..μια χαρα για τα παιδια που χει καταντησει τρομος..

αυταααα..

χρονια πολλα κοριτσακια μου, να χαιρομαστε ολες τα μικρα μας αλλα και τα μεγαλα μας..

να χουμε υγεια και πολυ υπομονη και να μαστε ανθεκτικες και χαμογελαστες σε αυτα που μας κουραζουν, που μας πρηζουν, που μας πονανε, που μονο να ησυχασουμε δεν θελουν..

μην ξεχναμε οτι ειμαστε γυναικες και η φυση μας εχει πλασει να ειμαστε πραγματικα τα πιο σκληρα οντα της γης..

φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...