Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Nima21 said:

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

Σου στέλνω μύνημα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τζέσικα καλώς τα δέχτηκες τα παιδάκια σου! Φαντάζομαι δεν έχεις ξαναζήσει τέτοια χαρά στη ζωή σου! Περιμένουμε νέα!

Ελενάντα ίσως περνάτε την ιωσούλα που περάσαμε. Πολλά παιδάκια είναι έτσι. Μπορεί να κάνει μέχρι και 39 και αντί να κατεβαίνει να ανεβαίνει αλλά είναι για 2 μέρες και τέλος. Δροσερό μπανάκι , κομπρεσούλες και όλα καλά! Περαστικά στο πολυλογάκι μας!

Η Γεωργίτσα αγόρασε καινούρια puma και δεν τα βγάζει απο τα πόδια της! Δεν μπορώ να της φορέσω άλλο παπούτσι. Με το που ξυπνάει τα ζητάει. Αν κάνω πως της φοράω τα πέδιλα φωνάζει ΟΧΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙ και τα χτυπάει:tongue:

γεια σας κοριτσια!

βικακι,πηγατε στον γιατρο και σας ειπε οτι ειναι απλη ιωση?τωρα ειναι καλα η γεωργιτσα?το πρωι ειχε η μικρη 39,2 και τωρα εχει πεσει ο πυρετος,ευτυχως.

τζεσικα,καλως ηρθαν τα μικρουλια!πολυ συγκινηθηκα.κι εμενα η μικρη την πρωτη φορα που την αφησα 3 μερες,οταν με ειδε,δεν μου εδωσε σημασια,αλλα μετα,δεν ξεκολλουσε απο πανω μου.

προσπ,περαστικα σου.τι ηταν τελικα αυτο που μπηκε στο αυτι σου?και σε τσιμπησε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

για το γουστο σου προτιστως και να πω οτι αυτο με την καρτουλα που εφτιαξες "βιαστικα" με εκανε να γελασω πολυ.. εγω ουτε κατα διανοια δεν θα κανα κατι παρομοιο..μπραβο σας αξιες κοπελιες αυτου του φορουμ που μπορειτε και δημιουργειτε.. εγω ειμαι η γνωστη τεμπελα..μπορω να τα αγορασω τουλαχιστον!!

γούστο έχω...λεφτά δεν έχω!!!:rolleyes::rolleyes:

προσπαθώ να ασχολούμαι με διάφορα,αλλά κι εγώ βαριέμαι ώρες ώρες κι αράζω στην τηλεόραση...τώρα περιμένω να χειμωνιάσει να πλέξω τίποτα!!

εσύ ασχολείσαι με τη λέσχη,δεν είσαι τεμπέλα!!

Γεια σε όλα τα κορίτσια!

Ποιος είναι άρρωστος καλέ; Κι ο δικός μου μπουκωμένος είναι, χθες ξυπνούσε τη νύχτα γιατί δεν έπαιρνε καλή αναπνοή. Αλλά γιατί λέτε; Γιατί 2 μέρες τώρα πίνει νερό και το υπόλοιπο το ρίχνει πάνω του!

Εμ, βρεγμένα ρούχα, κλιματιστικά, βρεγμένα, κλιματιστικά, να το μπούκωμα τώρα.

Κορίτσια δεν μπορώ να τον στείλω στον παιδικό αν δεν έρθουν οι εντολές τοποθέτησης απ' την ΕΕΤΑΑ (είμαι σε επιδοτούμενο) κι εύχομαι να μην καθυστερήσουν! Δεν ξέρω τι να τον κάνω!

Πήγα σήμερα και είδα τον σταθμό. Ωραίος, καθαρός, έχει κι αυλή!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γούστο έχω...λεφτά δεν έχω!!!:rolleyes::rolleyes:

προσπαθώ να ασχολούμαι με διάφορα,αλλά κι εγώ βαριέμαι ώρες ώρες κι αράζω στην τηλεόραση...τώρα περιμένω να χειμωνιάσει να πλέξω τίποτα!!

εσύ ασχολείσαι με τη λέσχη,δεν είσαι τεμπέλα!!

NAI αλλα μου λειπουν βασικα πραγματα οπως:

α) να εχω ταλεντο στις χειροτεχνιες..ισα που μαθα να κανω βατραχακια με χαρτονι!!

β) να ξερω κεντημα (μικρη ηξερα τωρα δεν θυμαμαι) καθως το ζητησαν τα πιο μεγαλα κοριτσια

γ) να ξερω χορους παραδοσιακους (και αυτο μικρη το κανα για λιγο και τωρα δεν θυμαμαι τιποτε)

και ετσι εκτος απο το οργανωτικο κομματι δεν εχω να προσφερω και παααααρα πολλα..ετσι η εθελοντικη συμμετοχη αλλων ειναι απαραιτητη ακομη πιο πολυ..

ενα μικρο ζουζουνι μπηκε στο αυτι μου elenada..θα παω στο νοσοκομειο σε καμια ωρα μαλλον..μου κατσε και δουλεια αρκετη..

Τι γκαντεμιά! Δε φεύγει μόνο του το ζουζούνι;

Elenada, επειδή έχω χάσει και πολλά επεισόδια, βαφτίσια κάνατε εσείς ή ακόμα;

το ζουζουνι εφυγε μετα απο δεκα λεπτα που ειχε μπει και φευγοντας το σκοτωσα! Εκει καταλαβα οτι προκειται για ζωυφιο το οποιο προφανως με τσιμπησε..

Οτι να ναι σου λεω..

η elenada βαφτιζει το επομενο Σαββατο!!

γεια σας κοριτσια!

βικακι,πηγατε στον γιατρο και σας ειπε οτι ειναι απλη ιωση?τωρα ειναι καλα η γεωργιτσα?το πρωι ειχε η μικρη 39,2 και τωρα εχει πεσει ο πυρετος,ευτυχως.

τζεσικα,καλως ηρθαν τα μικρουλια!πολυ συγκινηθηκα.κι εμενα η μικρη την πρωτη φορα που την αφησα 3 μερες,οταν με ειδε,δεν μου εδωσε σημασια,αλλα μετα,δεν ξεκολλουσε απο πανω μου.

προσπ,περαστικα σου.τι ηταν τελικα αυτο που μπηκε στο αυτι σου?και σε τσιμπησε?

Δεν χρειάστηκε να την πάω γιατί δεν ανεβασε τρίτη μέρα πυρετό (πάνω απο 38). Απλώς μου είπε οτι κυκλοφορεί ίωση. Εμείς δεν είχαμε άλλα συμπτώματα πέρα απο πυρετό. Αλλά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ντούρασελ. Ούτε καν γκρίνια!

Διαφημίσεις

Δεν χρειάστηκε να την πάω γιατί δεν ανεβασε τρίτη μέρα πυρετό (πάνω απο 38). Απλώς μου είπε οτι κυκλοφορεί ίωση. Εμείς δεν είχαμε άλλα συμπτώματα πέρα απο πυρετό. Αλλά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ντούρασελ. Ούτε καν γκρίνια!

Πατρίδααααααααααααααααααααααα!!!

Που είσαι καλέ; Χαθήκαμε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πατρίδααααααααααααααααααααααα!!!

Που είσαι καλέ; Χαθήκαμε! :mrgreen:

Βρε βρε καλώς την! Εσύ που είσαι......Περάσατε καλά? έχεις μέιλ τη γεωργίτσα παρανυφάκι. (το ταγμένο λίγο καθυστερημένο:mrgreen:)

ήρθε η ώρα να μάθεις προσπ μερικά πράγματα

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!! Τωρα στα γεραματα!!!

Παντως εχθες στο τελος της συναντησης η μαμα - εκπαιδευτικος ενος παιδιου με προσεγγισε για να ..φλυαρισει και με ρωτησε αν ειμαι..κοινωνικη λειτουργος.. η αλλο σχετικο..και αφου της απαντησα μου ειπε οτι αν καποιος ειναι του αντικειμενου κανει πραγματα ψαγμενα και οργανωμενα..και βεβαια της υπενθυμισα την εθελοντικη μου προσφορα (η μοναδικη δυστυχως) και μετα ειπε "η αληθεια ειναι οτι εθελοντικα η ορεξη ειναι μεγαλη και καμια φορα γινονται καλυτερα καποια πραγματα"..

μου ρθε να της πω "εσυ που σαι και εκπαιδευτικος αντι να κρινεις τους αλλους γιατι δεν προσφερεις?" αλλα τι να λεμε τωρα με κατι κουκουβαγιες πτυχιουχους..ψιλα γραμματα..

Βρε βρε καλώς την! Εσύ που είσαι......Περάσατε καλά? έχεις μέιλ τη γεωργίτσα παρανυφάκι. (το ταγμένο λίγο καθυστερημένο:mrgreen:)

Το είδα. Δηλαδή τις φωτογραφίες είδα, το βίντεο δεν το άνοιξα, δεν άνοιγε, δεν κατάλαβα ακριβώς, ήταν και λίγο αργόστροφο το ίντερνετ εκείνη την ώρα.

Κούκλα είναι η κόρη σου, φτου σκόρδα! :mrgreen:

Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δε θέλω να δουλέψω (τι πρωτότυπο!)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ επειδή έχω εκπαιδευτικούς στα σόια...είναι τι να σου πω...!!!

άσε καλύτερα!!!" δάσκαλε που δίδασκες.."

ας μου κάνει κι εμένα κάποιος forward το εμέιλ της βίκυς!!

θέλω κι εγώ να δω την κούκλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...