Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Nima21 said:

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

Σου στέλνω μύνημα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες..

μαζοχτηκαμε βλεπω για τα καλα..

jesgk καλως τα δεχτηκες

elenada περαστικα σας συντομα και η ωρα η καλη με τη βαπτιση

viki μεγια τα παπα!!

λοιπον σε εμενα συμβαινουν ΟΛΑ τα κουλα τελικα..

προχθες στην παιδικη χαρα ενοιωσα κατι να κυλαει μεσα στο αυτι μου και θορυβο, στην αρχη νομιζα οτι μου χε μεινει νερο απο το μπανιο αλλα αμεσως καταλαβα οτι κατι αλλο παιζει και προσπαθουσα να κουναω εξωτερικα το αυτι για να βγει ΟΤΙ ηταν.. και ξαφνικα με πιανει ενας πονος απιστευτος εσωτερικα του αυτιου (απο το τυμπανο μεχρι τους αδενες) και δεν ηξερα τι μου συμβαινει.. περιμενοντας μετα απο λιγο ακουγα παλι τον θορυβο και οπως πιεζα με το δακτυλο εβγαλα ενα μικρο μαμουνι που ειχε τελικα κανει οοοοοοοοοοοοολη τη δουλεια..

ειχα μια μικρη ενοχληση και πηγαμε στο Ιατρικο κεντρο αλλα εκει δεν εχουν ΩΡΛ και με φακο ειδαν οτι δεν υπηρχε ερεθισμος η κατι αναλογο και απλα εφυγα.. απο την αλλη μερα το πρωι μεχρι τωρα εχω τρελλαθει στον πονο..και σε αυτο το αυτι εχω και ακουστικο τραυμα και ηρθε και εδεσε..

τωρα περιμενω να παει 2 για να παω σε εφημερευον νοσοκομειο γιατι δεν εχει τωρα το πρωι ειδικοτητα ΩΡΛ..

πριν τρια χρονια 4.30 το ξημερωμα..μαυρη νυχτα ειχε μπει σαρανταποδαρουσα στα σκεπασματα μας και δαγκωσε ΜΟΝΟ εμενα μεσα στον βαθυ τον υπνο και τρεχαμε στο κεντρο υγειας σα τα φαντασματα (προσφατα ειχα αποβαλλει κιολας και ειμουν μεσα στην τρελλη χαρα!!)

το χω το κοκκαλακι τελικα..:rolleyes:

Καλέ ανατρίχιασα......Μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν ολα σε σένα.Τί να πώ, περαστικά ! Κράτα μας ενήμερες μετα την εξέταση. Με το θέμα της μικρής στο στήθος τί έγινε? Υποχώρησε το σημαδάκι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα & καλή μας εβδομάδα.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας πάρα πολύ.

Η άφιξή τους ήταν εντυπωσιακή, τουλάχιστον για τους άλλους που μας έβλεπαν. Φτάσαμε στο αεροδρομιο & περιμέναμε να βγούν, η μικρή ήταν αγκαλιά στη μικρή ενώ ο Θοδωρής έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά μου, εγώ με το σοκ που έπαθα έκλαιγα σαν παλαβή & άρχισε το παιδί να λέει οτι πονάει γιατί τον παραέσφιξα :rolleyes:. Η μικρή δεν ήθελε να φύγει από τη γιαγιά της, δεν μπορώ ακριβώς να πω ότι δεν μας γνώρισε αλλά για το πρώτο μισάωρο ήταν αρκετά μαγκωμενη. Τα μαλλάκια της μάκρυναν πολύ, ομόρφυνε & ειναι πολύ διαφορετική, ο γιός ψήλωσε & σοβάρεψε.

Η μικρή εχει απίστευτη πλάκα αφού της μιλάμε & όταν δεν θέλει κάτι μας λέει no αντί για όχι .. & ακούγεται μονιμα ένα no!!! ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ να την ταίσω, τρώει όλα τα φαγητά μονη της διαφορετικά σφραγίζει το στόμα & λέει πάλι no. Εντυπωσιάστηκα όμως παρότι ειναι αρκετά δραστήρια ειναι αρκετά υπάκουη, τα δυο βράδια φώναζε γιαγιά ή nonna, ότι της καθόταν καλύτερα κάτι που πριν φύγει δεν το έκανε. Προσπάθησα να μην στενοχωρηθώ με αυτά αφού συνεχίζει να δείχνει σημάδια εξάρτησης μαζί μου.

Αυτά τα ολίγα

Ολίγα σε λόγια , πολλά σε συναισθήματα.

jesgk μπορει να φαινομαι ενα ζωο και μισο αλλα και εγω θα χα πλανταξει απο το κλαμα.. σε καταλαβαινω νομιζω σε αυτο.. ειναι λογικο να συμβαινει αυτο με τη μικρη γιατι ειναι και σε ηλικια που δεν μπορει να διαχωρισει καποια πραγματα..συνεπως ειναι θεμα χρονου η επαναπροσαρμογη της μαζι σας και να θυμιθει τη μανουλα της και οχι μονο τη γιαγιουλα της.. (αυτο το χω περασει και εγω ως αλλη Ανδρεινα στα μικρατα μου χρονια)

Για τον γιο σου δεν ειχα αμφιβολια οτι θα ταν ετσι τα πραγματα..

να μας τα φιλησεις και τα δυο καμαρια σου και καλη προσαρμογη..

να τολμησω να πω πως νομιζω οτι ολες εσενα σκεφτομασταν αυτο το σκ..:mrgreen:

viki η κυστη ειναι ακομη στο στηθος της και περιμενω να μας συστησουν ενα χειρουργο στο παιδων να την παμε..

ποναωωωωωω λεμε..

καλέ τι έπαθες βρε προσπ...

ο πόνος στο αυτί πρέπει να είναι αφόρητος...

κι ήθελα να σε ρωτήσω κι εγώ για την μικρή...

jesgk σας φαντάζομαι πως θα κάνατε!!

σε 1-2 μέρες η μικρή θα είναι όπως παλιά,φυσικό να μαγκωθεί στην αρχή...

έχω βάλει την έλλη για ύπνο,νύσταζε η καημένη,μάλλον από το εμβόλιο!!

Διαφημίσεις

κορίτσια ξέχασα να σας πω...να μπαίνετε στο blog μου,κι αν μπορείτε κάντε κλικ και στις διαφημίσεις δεξιά...έτσι μαζεύω λεφτάκια...αλλά δεν μπορώ να τα πάρω αν δεν γίνουν 100Ε...έχω 20Ε μαζέψει από το eshop...

καθένας με τον πόνο του!!!

κορίτσια ξέχασα να σας πω...να μπαίνετε στο blog μου,κι αν μπορείτε κάντε κλικ και στις διαφημίσεις δεξιά...έτσι μαζεύω λεφτάκια...αλλά δεν μπορώ να τα πάρω αν δεν γίνουν 100Ε...έχω 20Ε μαζέψει από το eshop...

καθένας με τον πόνο του!!!

ναι? θυμισε μου τη διευθυνση του blog..

δηλαδη κλικαροντας στις διαφημισεις οσες φορες θελω σου προσθετουμε χρηματα??

Διαφημίσεις

:D:D

ευχαριστώ πολύ προσπεράκι!! για την ομορφιά μου με θαυμάζεις φαντάζομαι!!!;);)

για το γουστο σου προτιστως και να πω οτι αυτο με την καρτουλα που εφτιαξες "βιαστικα" με εκανε να γελασω πολυ.. εγω ουτε κατα διανοια δεν θα κανα κατι παρομοιο..μπραβο σας αξιες κοπελιες αυτου του φορουμ που μπορειτε και δημιουργειτε.. εγω ειμαι η γνωστη τεμπελα..μπορω να τα αγορασω τουλαχιστον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...