Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε πλάι στον Βούδα! 🤣

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΑΦΩΣ αδικουν...ειναι αγγελακι η κορη σου.

ποιόν λές ότι μοιάζει??? Άλλοι λεν τον άντρα μου , άλλοι εμένα , άλλοι και τους δυο και μας έχουν πει οτι δεν μοιάζει και κανέναν απο τους δυο μας. ¨εχω μπερδευτει:confused::mrgreen:

δεν ειμαι καλη σε αυτα εκτος αν τα πιτσιρικια μοιαζουν καραμπινατα σε καποιον.. θυμαμαι εντονα οτι εχει τα χρωματα σου μονο..

εμενα η μικρη μου μοιαζει πιστο αντιγραφο του ανδρα μου..μεχρι και εγω το αναγνωριζω!

καλημέρα κορίτσια!!!

χθες δεν μπήκα,με δουλειές κλπ,δεν άνοιξα το λαπτοπ!!!

βίκυ δεν πήρα τίποτα εγώ...αμάν, 2 μέιλ έχω κι αυτά "ζαβά"!!!!!

ας μου στείλει κάποια άλλη κορίτσια!!!

Διαφημίσεις

καλως τα τα παιδια.. εχουμε μαζικες επιστροφες.. μαμαδες, παιδια, εγκυους.. ενας χαμος!!!

αντε και απο βδομαδα θα αδειασει και ο κοσμος απο το εξοχικο και θα χουμε μια ησυχιαααααα..αλλο πραγμα..εως πολυ βαρετα αλλα τα μπανια..μπανια!

Φευγω..με περιμενουν καμποσα μικρουλια να παιξουμε..οεο.

528423edd8jsvfel.gif

γεια σας!που γυριζετεεεε??εμεις εχθες πηγαμε σε μια βαφτιση πολυ ωραια,γιατι ηταν εξω,στην πλατεια του χωριου κι ειχε πολλα παιδακια και ξεσαλωσε η μικρη μου!ενα αγορακι την κυνηγουσε συνεχεια για να την αγκαλιασει και να την φιλησει!:D

σημερα ομως το απογευμα ειχε γκρινια κι εκανε πυρετο,37,5 και τωρα κοιμαται.ελπιζω στην βαφτιση να μην εχει πυρετο.

μαρη δεσποινα,ενα νεο σου δεν μας ειπες!κοντευεις?

τζες,τι εγινε με τα ζουζουνακια σου?θα τα εχεις αγκαλιτσα τωρα,ε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τζέσικα καλώς τα δέχτηκες τα παιδάκια σου! Φαντάζομαι δεν έχεις ξαναζήσει τέτοια χαρά στη ζωή σου! Περιμένουμε νέα!

Ελενάντα ίσως περνάτε την ιωσούλα που περάσαμε. Πολλά παιδάκια είναι έτσι. Μπορεί να κάνει μέχρι και 39 και αντί να κατεβαίνει να ανεβαίνει αλλά είναι για 2 μέρες και τέλος. Δροσερό μπανάκι , κομπρεσούλες και όλα καλά! Περαστικά στο πολυλογάκι μας!

Η Γεωργίτσα αγόρασε καινούρια puma και δεν τα βγάζει απο τα πόδια της! Δεν μπορώ να της φορέσω άλλο παπούτσι. Με το που ξυπνάει τα ζητάει. Αν κάνω πως της φοράω τα πέδιλα φωνάζει ΟΧΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙ και τα χτυπάει:tongue:

καλημέρα κοριτσάκια μου!!

βρε την γεωργίτσα με τα πούμα!!!

και κάνει ακόμα ζέστη...

εμείς μπανάκια το σκ,κλασικά!!

κάνει σόου στη θάλασσα η έλλη και την χαζέυουν,με ρωτάνε αν την πάμε κολυμβητήριο...

σήμερα το πρωί πήγαμε στο πικπα να κάνουμε το μαντού!!

την καημένη την πόνεσε το υγρό,αλλά έκανε ένα παράπονο 1 λεπτού και σταμάτησε.

Καλημερα σε ολες..

μαζοχτηκαμε βλεπω για τα καλα..

jesgk καλως τα δεχτηκες

elenada περαστικα σας συντομα και η ωρα η καλη με τη βαπτιση

viki μεγια τα παπα!!

λοιπον σε εμενα συμβαινουν ΟΛΑ τα κουλα τελικα..

προχθες στην παιδικη χαρα ενοιωσα κατι να κυλαει μεσα στο αυτι μου και θορυβο, στην αρχη νομιζα οτι μου χε μεινει νερο απο το μπανιο αλλα αμεσως καταλαβα οτι κατι αλλο παιζει και προσπαθουσα να κουναω εξωτερικα το αυτι για να βγει ΟΤΙ ηταν.. και ξαφνικα με πιανει ενας πονος απιστευτος εσωτερικα του αυτιου (απο το τυμπανο μεχρι τους αδενες) και δεν ηξερα τι μου συμβαινει.. περιμενοντας μετα απο λιγο ακουγα παλι τον θορυβο και οπως πιεζα με το δακτυλο εβγαλα ενα μικρο μαμουνι που ειχε τελικα κανει οοοοοοοοοοοοολη τη δουλεια..

ειχα μια μικρη ενοχληση και πηγαμε στο Ιατρικο κεντρο αλλα εκει δεν εχουν ΩΡΛ και με φακο ειδαν οτι δεν υπηρχε ερεθισμος η κατι αναλογο και απλα εφυγα.. απο την αλλη μερα το πρωι μεχρι τωρα εχω τρελλαθει στον πονο..και σε αυτο το αυτι εχω και ακουστικο τραυμα και ηρθε και εδεσε..

τωρα περιμενω να παει 2 για να παω σε εφημερευον νοσοκομειο γιατι δεν εχει τωρα το πρωι ειδικοτητα ΩΡΛ..

πριν τρια χρονια 4.30 το ξημερωμα..μαυρη νυχτα ειχε μπει σαρανταποδαρουσα στα σκεπασματα μας και δαγκωσε ΜΟΝΟ εμενα μεσα στον βαθυ τον υπνο και τρεχαμε στο κεντρο υγειας σα τα φαντασματα (προσφατα ειχα αποβαλλει κιολας και ειμουν μεσα στην τρελλη χαρα!!)

το χω το κοκκαλακι τελικα..:rolleyes:

1462667nhz2601hwt.gif

για τον θοδωρακο και την ανδρεινα!

jesgk καλως τα δεχτηκες

Καλημέρα! Τζέσικα καλώς τα δέχτηκες τα παιδάκια σου! Φαντάζομαι δεν έχεις ξαναζήσει τέτοια χαρά στη ζωή σου! Περιμένουμε νέα!

815905f9dcpk4mu0.gif

Kαλώς ήρθαν τα ζουζούνια τα ξενιτεμένα!!!

Καλημέρα & καλή μας εβδομάδα.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας πάρα πολύ.

Η άφιξή τους ήταν εντυπωσιακή, τουλάχιστον για τους άλλους που μας έβλεπαν. Φτάσαμε στο αεροδρομιο & περιμέναμε να βγούν, η μικρή ήταν αγκαλιά στη μικρή ενώ ο Θοδωρής έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά μου, εγώ με το σοκ που έπαθα έκλαιγα σαν παλαβή & άρχισε το παιδί να λέει οτι πονάει γιατί τον παραέσφιξα :rolleyes:. Η μικρή δεν ήθελε να φύγει από τη γιαγιά της, δεν μπορώ ακριβώς να πω ότι δεν μας γνώρισε αλλά για το πρώτο μισάωρο ήταν αρκετά μαγκωμενη. Τα μαλλάκια της μάκρυναν πολύ, ομόρφυνε & ειναι πολύ διαφορετική, ο γιός ψήλωσε & σοβάρεψε.

Η μικρή εχει απίστευτη πλάκα αφού της μιλάμε & όταν δεν θέλει κάτι μας λέει no αντί για όχι .. & ακούγεται μονιμα ένα no!!! ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ να την ταίσω, τρώει όλα τα φαγητά μονη της διαφορετικά σφραγίζει το στόμα & λέει πάλι no. Εντυπωσιάστηκα όμως παρότι ειναι αρκετά δραστήρια ειναι αρκετά υπάκουη, τα δυο βράδια φώναζε γιαγιά ή nonna, ότι της καθόταν καλύτερα κάτι που πριν φύγει δεν το έκανε. Προσπάθησα να μην στενοχωρηθώ με αυτά αφού συνεχίζει να δείχνει σημάδια εξάρτησης μαζί μου.

Αυτά τα ολίγα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...