Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποια κόστος εξωσωματική στο Ρέα και γιατρό να μου προτείνει?

Κορίτσι μου ο Τζεφ είναι μεγάλο όνομα εκεί. Παλιά ο μπαμπάς, τώρα οι γιοι του. Έχω κάνει ραντεβού μαζί τους , εγώ κάνω ωοληψιες σε φυσικό κύκλο κ ήταν άλλες οι τιμές αλλά μπορώ να τα ψάξω να τα βρω αν θες. Οικονομικά ήταν πάντως. Έχουν καλό όνομα, εγώ απλά δε ξεκίνησα μαζί του για άλλους λόγους.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο Grant στην Τρικουπη εχει ανακοινωση που λεει οσοι γονεις παρουν παπουτσια και ειναι σε καλη κατασταση στα τελη του καλοκαιριου οτ μπορουν να τα επιστρεψουν και να παρουν ενα μερος των χρηματων πισω ωστε να δοθουν και σε αλλα παιδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια οποιανών είχα το μέιλ σας έστειλα τη γεωργίτσα παρανυφάκι.Εν τω μεταξύ μάλλον δεν με θέλει ο φακός βρε παιδί μου..Επισύναψα ένα δευτερο βίντεο που είμαι εγώ αλλά βγήκε το ίδιο με το πρώτο:rolleyes::confused:

Σας το ξαναέστειλα και το βγάζει στον δικό μου υπολογιστή τουλάχιστον σαν φωτό ενώ στον φάκελο των φωτογραφιών το παίζει κανονικά:rolleyes::confused:

κοριτσάκια καλημέρα! Μπούρδες σας λέω πιο πάνω τελικά. Το λάπτοπ τα έπαιζε άλλα ντάλλων. Το δεύτερο μέιλ αγνοήστε το λοιπόν:mrgreen:

ΥΓ. Το βίντεο ντοκουμέντο είναι 3 μήνες πριν περίπου. Μεγαλώσαμε και άλλο:wink:

Χριστινάκι το δικό σου μου ήρθε πίσω. Δεν ξέρω αν στο κάνει προώθηση καμιά άλλη κοπέλα αν το λάβεις.

όμορφο παρανυφάκι το κορίτσι μας

Ηρθαν κ τα βίντεο, τί ομορφιές ειναι αυτές βικάκι, κουκλα με το φορεματάκι σου, κουκλίτσα κ η μικεή

Διαφημίσεις

όμορφο παρανυφάκι το κορίτσι μας

Ηρθαν κ τα βίντεο, τί ομορφιές ειναι αυτές βικάκι, κουκλα με το φορεματάκι σου, κουκλίτσα κ η μικεή

Σ'ευχαριστώ αν και πιστεύω πως ο φακός δεν με θέλει!:mrgreen::mrgreen:

κοριτσάκια καλημέρα! Μπούρδες σας λέω πιο πάνω τελικά. Το λάπτοπ τα έπαιζε άλλα ντάλλων. Το δεύτερο μέιλ αγνοήστε το λοιπόν:mrgreen:

ΥΓ. Το βίντεο ντοκουμέντο είναι 3 μήνες πριν περίπου. Μεγαλώσαμε και άλλο:wink:

καλημερα σε ολες!

βικη,ειδα τις φωτο και τα βιντεακια!

ειναι σκετο αγγελακι η γεωργιτσα!κι η μαμα ομως δεν παει πισω!στις παλιες φωτο που ειχα δει ησουν με κοντο μαλλι.το μακρυ μ'αρεσει πιο πολυ.οπως και να'χει,εισαι κουκλα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

βικη,ειδα τις φωτο και τα βιντεακια!

ειναι σκετο αγγελακι η γεωργιτσα!κι η μαμα ομως δεν παει πισω!στις παλιες φωτο που ειχα δει ησουν με κοντο μαλλι.το μακρυ μ'αρεσει πιο πολυ.οπως και να'χει,εισαι κουκλα!

thanks! Σας τα χρωστούσα εδώ και τρις μήνες. Χθες κοιμήθηκε η Γεωργίτσα στις 8μιση (σπνιότατο) και ο Π. πήγε να δει τον αγώνα με τους φίλους του και ευκαίρησα.

Δεν ήταν κοντό το μαλλί. Μάλλον πιασμένο το είχα. Δεν το έχω κόψει ποτέ κοντό.

thanks! Σας τα χρωστούσα εδώ και τρις μήνες. Χθες κοιμήθηκε η Γεωργίτσα στις 8μιση (σπνιότατο) και ο Π. πήγε να δει τον αγώνα με τους φίλους του και ευκαίρησα.

Δεν ήταν κοντό το μαλλί. Μάλλον πιασμένο το είχα. Δεν το έχω κόψει ποτέ κοντό.

εννοω καρε ή μεχρι τους ωμους,απ'οτι θυμαμαι.

θελουμε και προσφατες φωτο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εννοω καρε ή μεχρι τους ωμους,απ'οτι θυμαμαι.

θελουμε και προσφατες φωτο!

Θα προσπαθήσω. Επειδή δεν τα περνάω εγώ ψάχνω στο λάπτοπ χρειάζεται να ψάχνω να δω πού είναι σωμένα ή να συνδέσω τον σκληρό.

Με την πρώτη ευκαιρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...