Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπημένη μου, ωραία τα μπανάκια, θέλω κι εγώ να κάνω σήμερα κ αύριο δουλειές, το σάββατο σουπερ & λαϊκή κ μετά θα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα τα μικρά μου, τους πήρα κ από ένα παιχνιδάκι

ποιος τη χάρη σου το σαββάτο...:-D:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΠΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! Αυτα δεν καταλαβαινουν ουτε απο πυρετους συνηθως!! Περαστικα!

Και εμενα τρωει φύλι (Σταφυλι) και πούζι (καρπουζι) και τρελλαινεται..

επι μονίμου βάσεως της έχω στο πιατάκι της σταφύλια αφημένα πάνω στο τραπεζάκι της. Είτε κάθεται στην καρεκλίτσα της και τσιμπολογάει , ή τα πάιρνει αγκαλιά και κάθεται στον καναπέ και βλέπει ντόη (όπως τη λέει) ή πάει έρχεται και βάζει μια ρόγα στο στόμα της. Της αρέσουν πολύ!

εγώ την ρωτάω τί τρώς και με πιάνει απο τα μούτρα φωνάζωντας ΟΧΙ! Αρνείται να το πεί. Ούτε να επινοησει κάτι και να εννοεί σταφύλι:?

μήπως είναι αμυγδαλίτιδα?

αυτό κυκλοφορεί τώρα,κόλλησαν τα ανήψια μου και η μικρή της ξαδέρφης μου.

κάνει πυρετό 39-40.

περαστικά σας,το καημενούλικο!!

καλά τα μπάνια,αλλά κουραστικά και μένουν δουλειές πίσω...

έτσι κι εγώ προσπ,γυρνάμε 9 παρά,μπάνιο,ύπνο το παιδί,μετά τούρκικο απαραιτήτως,να τσιμπήσουμε κάτι,να τακτοποιήσω κουζίνα,πήγε 12-1!!

σήμερα της πήρα κι εγώ να της δώσω σταφύλια πρώτη φορά,καρπούζι έχει φάει μερικές φορές,της αρέσει.

στη παραλία ξέρει ότι θα φάει ψωμάκι(του αρτοπαρασκευαστή) και τυράκι...της αρέσει.

Διαφημίσεις

μήπως είναι αμυγδαλίτιδα?

αυτό κυκλοφορεί τώρα,κόλλησαν τα ανήψια μου και η μικρή της ξαδέρφης μου.

κάνει πυρετό 39-40.

περαστικά σας,το καημενούλικο!!

καλά τα μπάνια,αλλά κουραστικά και μένουν δουλειές πίσω...

έτσι κι εγώ προσπ,γυρνάμε 9 παρά,μπάνιο,ύπνο το παιδί,μετά τούρκικο απαραιτήτως,να τσιμπήσουμε κάτι,να τακτοποιήσω κουζίνα,πήγε 12-1!!

Δεν έχει άλλα συμπτώματα πέρα απο πυρετό. Αν και σήμερα συνεχίσει έτσι θα πάρω αύριο τον γιατρό να την δει. Σήμερα λέω να πάμε το απόγευμα να της πάρω κανένα παπουτσάκι puma όσο έχει εκπτώσεις ακόμα και καμιά φορμούλα αν έχουν χειμερινά σε προσφορές για κάθε μέρα.

Τώρα που πήρα τηλ είναι εντάξει. Κολλήσαμε για τα καλά δηλαδή. Δεν ξέρω τί να κάνω με αυτήν την κατάσταση. Είναι μάλλον αναγκαίο κακό. το καλό της υπόθεσης είναι οτι δεν έχασε ούτε την όρεξη της ούτε τη διάθεση της! Τρέχει , χορεύει , τραγουδάει ντα ντα ντα και κόβει γύρους γύρω απο τον εαυτό της. Να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε...

περαστικά στο κοριτσάκι μας

εγώ έχω puma 22 νούμερο και 21 αλλά έχουμε παχύ κουντεπιέ και δεν ξέρω αν θα της κάνουν.

21-22 φοράει αλλά αν είναι στενά θέλουμε μεγαλύτερα.

νέα σεζόν και θέλουμε πάλι ρούχα...προσπαθώ να μαζέψω,πούλησα λίγο εμπόρευμα,αλλά δεν τα έχω ακόμα πάρει όλα,μόνο 100Ε,θα πάρω και τα υπόλοιπα κάνα 200άρι και θα ψωνίσω του παιδιού.

εγώ έχω puma 22 νούμερο και 21 αλλά έχουμε παχύ κουντεπιέ και δεν ξέρω αν θα της κάνουν.

21-22 φοράει αλλά αν είναι στενά θέλουμε μεγαλύτερα.

νέα σεζόν και θέλουμε πάλι ρούχα...προσπαθώ να μαζέψω,πούλησα λίγο εμπόρευμα,αλλά δεν τα έχω ακόμα πάρει όλα,μόνο 100Ε,θα πάρω και τα υπόλοιπα κάνα 200άρι και θα ψωνίσω του παιδιού.

Αχ αυτά τα ρούχα...Θα δω σήμερα για αθλητικά και μπιτζάμες γιατί συνήθως στις εκπτώσεις βγάζουν και χειμερινά στα αθλητικά είδη και τα εσώρουχα και τον Σεπτέμβριο για κανένα συνολάκι.

Διαφημίσεις

εγώ έχω κάτι κολλάν που τα πήρα την άνοιξη και κάτι μακρυμάνικα μπλουζάκια,της ήταν μεγάλα τότε.

ελπίζω να της κάνουν.σκέφτομαι να πάω αυθημερόν μια μέρα γιάννενα με τον άντρα μου και την μικρή,εγώ θα πάω ΖΑΡΑ κι ο άντρας σε πελάτες. επίσης τα laredoute έχουν καλά και φθηνά ρούχα και σκέφτομαι να παραγγείλω κανα 2 πραγματάκια.

τι να κάνουμε?γκαρνταρόμπα όλόκληρη θέλουν!!

Αχ αυτά τα ρούχα...Θα δω σήμερα για αθλητικά και μπιτζάμες γιατί συνήθως στις εκπτώσεις βγάζουν και χειμερινά στα αθλητικά είδη και τα εσώρουχα και τον Σεπτέμβριο για κανένα συνολάκι.

Οντως "θεματάκι" με τα ρούχα, εμένα έχει κάποια χειμωνιάτικα η μικρή κ ο Θοδωρής, όπως καταλαβαίνετε ειδικά για το Θοδωρή χρειάζομαι περίπου 10 φόρμες μέσα στο χρόνο, έχω 3-4 ολοκαίνουριες, για παπούτσια μου ειπε μια φίλη θα μου δώσει 3 ζευγάρια 23νουμερο της μικρής ΑΦΟΡΕΤΑ και θα τα πάρω.

εγώ παπούτσια μάλλον δεν θα πάρω από την αδερφή μου,οπότε πρέπει να αγοράσω.

να τα πάρεις τα παπούτσια ξesgk!! τα παιδιά που πάνε σχολείο θέλουν πολλές φόρμες!

Αν δεν ήταν αφόρετα δεν θα τα έπαιρνα αφού δεν κάνει για το πόδι αλλά ειναι του κουτιού, αφου μου τα δίνει με την καρδιά της θα τα πάρω.

Ο Θοδωρής πέρσυ τις ξέσκισε τις φόρμες, τα χαλάνε τα ρούχα όταν πάνε σχολείο!

miamama Thanks..σουπερ!! Να σαι καλα!!! Ειναι πολυ χρησιμα τα links!!!!

Εμεις εχουμε ανεβει νουμερο και ειναι μεταξυ 21-22 και εχω ολοκαινουργια NIKE αθλητικα για το φθινοπωρο και θα παρω αλλο ενα ζευγαρι για καθημερινο. Το Μουγερ στο Περιστερι εχει κανει καλες εκπτωσεις αλλα τωρα δεν δινω χρηματα...προς το παρον στο εξοχικο απολαμβανει να ειναι ξυπολητη και με το βρακι της περα δωθε..

Το καλο ειναι πως αν παει να της φυγουν τα τσισα κραταει το βρακι της και φωναζει κακαααααα... εχουμε ατυχηματακια αλλα εχουμε βελτιωθει..

παμε και μικρες βολτες χωρις πανα και την φοραει μονο τη νυχτα η σε μεγαλες αποστασεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...