Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελιές τί κάνετε;

Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω για δουλειά, σήμερα θα έχω πράγματα να κάνω, μου έφεραν εχθές δρομολόγια κ΄έτσι έχω καταστάσεις να ενημερώσω, πόσο μου τί σπάει όταν δεν έχουμε δουλειά.. δεν ειμαι μαζόχα αλλά δεν παλευεται το 8ωρο να μην έχεις τίποτα να κάνεις.

Εχθές μου έκαναν ένα μίνι πάρτυ στη δουλειά! Για τα γενέθλιά μου! Μου φάνηκε απίστευτο, κ μου πηραν κ μια τσάντα ferre' συγκινήθηκα αφού από το 2006 που ειμαι εκεί, ακόμα κ όταν γέννησα δεν μου ειχαν κάνει τίποτα, ουτε στα γενεθλιά μου ,παρότι όταν κάποιος έχει γιορτη ή γενέθλια συνεισφέρουμε όλοι. Χάρηκα τόσο που ήθελα να δακρύσω.

Σήμερα κ ' αύριο έχω τις τελευταίες δουλειες στο σπιτι κ μετά θα αναμένω τα μωρά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελιές τί κάνετε;

Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω για δουλειά, σήμερα θα έχω πράγματα να κάνω, μου έφεραν εχθές δρομολόγια κ΄έτσι έχω καταστάσεις να ενημερώσω, πόσο μου τί σπάει όταν δεν έχουμε δουλειά.. δεν ειμαι μαζόχα αλλά δεν παλευεται το 8ωρο να μην έχεις τίποτα να κάνεις.

Εχθές μου έκαναν ένα μίνι πάρτυ στη δουλειά! Για τα γενέθλιά μου! Μου φάνηκε απίστευτο, κ μου πηραν κ μια τσάντα ferre' συγκινήθηκα αφού από το 2006 που ειμαι εκεί, ακόμα κ όταν γέννησα δεν μου ειχαν κάνει τίποτα, ουτε στα γενεθλιά μου ,παρότι όταν κάποιος έχει γιορτη ή γενέθλια συνεισφέρουμε όλοι. Χάρηκα τόσο που ήθελα να δακρύσω.

Σήμερα κ ' αύριο έχω τις τελευταίες δουλειες στο σπιτι κ μετά θα αναμένω τα μωρά!!

Καλημέρα! Πολύ όμορφη η έκπληξη jes ! Μπράβο! Για να δεις τί συναδέλφους έχεις......2 μερούλες υπομονή ακόμα, αν και νομίζω θα σου φανούν παραπάνω απο 2μηνο! Με το καλό να υποδεχτείς τα παιδάκια σου και να μην ξαναχρειαστεί να λείψουν τόοοοοοοσο πολύ! Μην σε χάσουμε όμως, όποτε ευκαιρήσεις να μας γράψεις τα νέα τους. Ειδικά της Ανδρείνας που οι αλλαγές της σίγουρα θα είναι εμφανείς!

Jesgk αν και σε εχουν καταπατησει αυτα τα χρονια προφανως απο τη μερια σου θα χεις κανει και σε προσωπικο επιπεδο καποια αξιομνημονευτα πραγματα και παλι καλα που το ειδαν καπως ετσι και σου εκαναν το παρτακι.. μπραβο οπως και να χει..βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αλλαζουν ολα τα υπολοιπα αλλα οπως και να το κανουμε ειναι μια ανασα..δροσιας..

elenada μακαρι να ρθουμε η γενικα να βρεθουμε καποια στιγμη.. εγω σας νοιωθω ολες σαν δικα μου ατομα με τοσα τοσα και τοσα που χουμε πει εδω και εναμιση χρονο...

τα 1500 € για ψηφιακο αλμπουμ και εδω στην Αθηνα το χω βρει σε τετοια τιμη αλλα με super duper μονταρισμενο dvd (πολλα εφε κλπ) κατα τ'αλλα μεχρι 600-700 ειναι λογικο..

με το καλο elenada μου η βαπτιση σας (την ιδια μερα βαπτιζει και το αφεντικο μου τον γιο του..)

Καλημέρα! Πολύ όμορφη η έκπληξη jes ! Μπράβο! Για να δεις τί συναδέλφους έχεις......2 μερούλες υπομονή ακόμα, αν και νομίζω θα σου φανούν παραπάνω απο 2μηνο! Με το καλό να υποδεχτείς τα παιδάκια σου και να μην ξαναχρειαστεί να λείψουν τόοοοοοοσο πολύ! Μην σε χάσουμε όμως, όποτε ευκαιρήσεις να μας γράψεις τα νέα τους. Ειδικά της Ανδρείνας που οι αλλαγές της σίγουρα θα είναι εμφανείς!

υποψιαζομαι πολλες φωτο θα δουμε και μεγαλη χαρα στο fcb..ανυπομονουμε.. ποσο εσυ μαλλον jesgk!! Αντε με το καλο!!

Διαφημίσεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/i-mirodati-fanouropita-tis-mamas-mou.html

δεν γνωρίζω κάποια συνταγή αλλά το παραπάνω site το εμπιστεύομαι

XAXA!! Αυτη διαλεξα (σχεδον) και εγω ..δεν θα βαλω μονο το κονιακ!

thanks!

Λοιπον το Σαββατο και ισως την Κυριακη αν δεν προλαβουμε θα ρθουν τα πιτσιρικακια για να ζωγραφισουμε στον τοιχο της παιδικης, οποιο τελειωνει θα παρει και ενα αναμνηστικο διπλωμα για τη συμμετοχη του, θα χω και ενα τραπεζι (καθε φορα θα το χω οπως και το περασμενο σκ) με μπισκοτα (πτι μπερ) και μικρα τοστ (δεν ξερω αν θα κανω και κανενα κεικ) και χυμους και νερο.. τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε παραλληλα για να ειναι πιο πλουσια η διοργανωση?

εκει ακομη δεν εχουμε ρευμα αλλα σκεφθηκα να κατεβασω ενα φορητο μικρο cd να βαλω να παιζει μουσικουλα αλλα δεν εχω cd που τα τραγουδια να μην ειναι too much παιδικα..η ειναι εντελως παιδικα η εντελως μεγαλων..

αν ειχα χρηματα τωρα θα φτιαχνα και μερικα μπλουζακια με το logo μας για τους επιμελητες για αρχη.. Next year

εχθες προτεινε η "μαμα" τη διοργανωσης στα μεγαλυτερα παιδια αν παιζουν καποιο οργανο το επομενο σκ να κατσουν να μαζευτουν και να μας παιξουν και του χρονου ισως κανουμε καποια εκδηλωση.. θα δω και για παιδικα θεατρικα σκετς..αυτο θελει χρονο και ψαξιμο..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

μπράβο jesgk για το παρτάκι που σου έκαναν...

προσπ βλέπω έχεις μπει κανονικά στο πρόγραμμα με την λέσχη...

βικάκι πως είναι η γεωργίτσα?

εγώ σπίτι,έχω λιώσει από την ζέστη,καθάρισα μπάνιο,τώρα θέλω wc και κουζίνα.

αύριο θα κάνω σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα,δεν μπορώ όλα μαζί!!!

3 μέρες συνεχόμενα πήγαμε για μπάνιο.

χθες πήγαμε με τα ανήψια μου...

σήμερα λέμε να πάρουμε ρεπό από την θάλασσα.

να πάμε καμμιά βόλτα!

καλημέρα κορίτσια!!

σήμερα λέμε να πάρουμε ρεπό από την θάλασσα.

να πάμε καμμιά βόλτα!

Καλημέρα αγαπημένη μου, ωραία τα μπανάκια, θέλω κι εγώ να κάνω σήμερα κ αύριο δουλειές, το σάββατο σουπερ & λαϊκή κ μετά θα περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα τα μικρά μου, τους πήρα κ από ένα παιχνιδάκι

κακα τα ψεματα παιδια.. ωραια να κανεις καθημερινα μπανια στη θαλασσα αλλα αν ο χρονος ειναι περιορισμενος δεν ειναι εφικτο καθε μερα..

εγω φθανω στο εξοχικο 17.30-18.00 και αμεσως ετοιμαζομαστε παμε παραλια και γυρναμε μεχρι τις 20.30 αντε 20.00 καπακι η μικρη νυσταζει, την κανω μπανιο και κοιμαται αλλα εγω ειμαι off απο την ημερα και το μπανιο και με το ζορι κανω κανα σιδερωμα..το γμτ ειναι οτι εχω τραγικα χαμηλη ταχυτητα στο διαδικτυο και ουτε για τη λεσχη δεν μπορω να κανω οσα θελω..

χθες το απόγευμα που γύρισα σπίτι στις 5 την βρήκα με 37,8. Της έδωσα ντεπονάκι. Στις 9 το βράδυ είχε 38,6 της έδωσα πονστάν και στις 10 αντί να κατεβεί ανέβηκε 39. Την βούτηξα και την έβαλα σε δροσερό νερό. Την άφησα κανένα 10λεπτο ίσως και παραπάνω και έπαιξε με τα παπάκια. Δεν ζορίστηκε απο το δροσερό της υποθέσης, ευτυχώς. Όταν την έβγαλα την ξάπλωσα στον καναπέ, έβλεπε ντόρα και έτρωγε σταφυλάκια και την έκανα κομπρέσες. Όλη νύχτα δεν ξαναανέβασε. Στις 7μιση το πρωί πριν φύγω απο το σπίτι την έβαλα θερμόμετρο είχε 37,7. Τώρα που πήρα τηλ είναι εντάξει. Κολλήσαμε για τα καλά δηλαδή. Δεν ξέρω τί να κάνω με αυτήν την κατάσταση. Είναι μάλλον αναγκαίο κακό. το καλό της υπόθεσης είναι οτι δεν έχασε ούτε την όρεξη της ούτε τη διάθεση της! Τρέχει , χορεύει , τραγουδάει ντα ντα ντα και κόβει γύρους γύρω απο τον εαυτό της. Να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε...

χθες το απόγευμα που γύρισα σπίτι στις 5 την βρήκα με 37,8. Της έδωσα ντεπονάκι. Στις 9 το βράδυ είχε 38,6 της έδωσα πονστάν και στις 10 αντί να κατεβεί ανέβηκε 39. Την βούτηξα και την έβαλα σε δροσερό νερό. Την άφησα κανένα 10λεπτο ίσως και παραπάνω και έπαιξε με τα παπάκια. Δεν ζορίστηκε απο το δροσερό της υποθέσης, ευτυχώς. Όταν την έβγαλα την ξάπλωσα στον καναπέ, έβλεπε ντόρα και έτρωγε σταφυλάκια και την έκανα κομπρέσες. Όλη νύχτα δεν ξαναανέβασε. Στις 7μιση το πρωί πριν φύγω απο το σπίτι την έβαλα θερμόμετρο είχε 37,7. Τώρα που πήρα τηλ είναι εντάξει. Κολλήσαμε για τα καλά δηλαδή. Δεν ξέρω τί να κάνω με αυτήν την κατάσταση. Είναι μάλλον αναγκαίο κακό. το καλό της υπόθεσης είναι οτι δεν έχασε ούτε την όρεξη της ούτε τη διάθεση της! Τρέχει , χορεύει , τραγουδάει ντα ντα ντα και κόβει γύρους γύρω απο τον εαυτό της. Να δούμε πότε θα ξεμπερδέψουμε...

ΜΠΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! Αυτα δεν καταλαβαινουν ουτε απο πυρετους συνηθως!! Περαστικα!

Και εμενα τρωει φύλι (Σταφυλι) και πούζι (καρπουζι) και τρελλαινεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...