Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμείς 17-18Ε το άτομο με πλούσιο φαγητό,35 άτομα περίπου.

γιατί τόσα πολλά ο φωτογράφος?του ζητήσατε extra πράγματα?

κέρκυρα έχει 600-700Ε,εύβοια μόνο 400Ε.

ότι θέλει ζητάει ο καθένας.

τι να κάνεις βρε ελεναδίτσα μου,εγώ έκανα πράγματα που ευχαριστούσαν εμένα και τον άντρα μου,χ$%^&$ για τους υπόλοιπους.

οι ξένοι μου έλεγαν καλά λόγια,οι συγγενείς...μούγκα!!!μην πουν καλό λόγο!!

η μαμά σου θα έρθει από αγγλία?

θα κανει ψηφιακο αλμπουμ κι ενα μικρο για την νονα και 3 dvd.στον γαμο πληρωσα 1500 πριν 3 χρονια!400ε?μονο τα αλμπουμ κανει 400 εδω.

η μαμα μου θα ερθει ναι,κι ο αδερφος μου με την αρρβωνιαστικια του,την μαμα της και τον αδερφο της απο πολωνια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κάνεις βρε ελεναδίτσα μου,εγώ έκανα πράγματα που ευχαριστούσαν εμένα και τον άντρα μου,χ$%^&$ για τους υπόλοιπους.

οι ξένοι μου έλεγαν καλά λόγια,οι συγγενείς...μούγκα!!!μην πουν καλό λόγο!!

οι συγγενεις ζηλευουν αγαπη μου,γι'αυτο δεν λενε ποτε καλα πραγματα!

Ελενακι τί μπομπό διάλεξες τελικά? Μας είπες? Δεν θυμάμαι..

τις πεταλουδες, τις ξυλινες μελωδους,με διαφορα χρωματα,για ολους.τις εβρισκα με 2,40 και τελικα τις βρηκα 1,90.γενικα,σχεδιο πεταλουδα μπομπο,δεν εβρισκα πιο φτηνες,μονο αν εφτιαχνα μπρελοκ πεταλουδα,αλλα δεν ηθελα.και προσκλησεις στικακια πεταλουδες τσοχινες σε 3 χρωματα,πορτοκαλι,λαχανι,κιτρινο, μου πηγαν 1.30 και πηρα 70.

Διαφημίσεις

και μια περιουσία στην εποχή μας:mrgreen::mrgreen:

ναι,αστα να πανε!γι'αυτο κι εγω δεν εχω παει εκτος κρητης πουθενα απο οτε που σταματησα την δουλεια.

κι ειχα και βαφτιση στην αθηνα την κυριακη που μας περασε,θα ηταν τελεια να παω και να δω τις αθηναιες,αλλα πως...

ναι,αστα να πανε!γι'αυτο κι εγω δεν εχω παει εκτος κρητης πουθενα απο οτε που σταματησα την δουλεια.

κι ειχα και βαφτιση στην αθηνα την κυριακη που μας περασε,θα ηταν τελεια να παω και να δω τις αθηναιες,αλλα πως...

Είχε βαφτίσει ο άντρας μου Μύκονο πριν 3 χρόνια. 600 ευρώ εισιτήρια πληρώσαμε μόνο.

Διαφημίσεις

γιάυτό ανεβαίνει η τιμή,εμείς είχαμε 3 dvd και 100 φωτογραφίες,με δώρο άλμπουμ,ένα απλό.

δεν μας το έφτιαξε αυτός,αλλά μόνοι μας.

έφτιαξα εγώ το άλμπουμ για τους νονούς.

άσε εδώ σκέφτομαι από τώρα για μια βάφτιση του χρόνου στο ηράκλειο,θέλουμε 2 μέρες να έρθουμε,για αεροπλάνο δεν παίζει..δεν έχει απευθείας πτήση,οπότε χ2!!!

μακάρι να είμασταν πιο κοντά!!

Εσύ έπρεπε να γυρίσεις όλο τον κόσμο με το προνόμιο που είχες όταν δούλευες στο αεροδρόμιο. Αλλά θα μου πεις είναι και η διαμονή, τί θα φας τί θα πιείς....

Εσύ έπρεπε να γυρίσεις όλο τον κόσμο με το προνόμιο που είχες όταν δούλευες στο αεροδρόμιο. Αλλά θα μου πεις είναι και η διαμονή, τί θα φας τί θα πιείς....

ναι,δυστυχως βικη μου,τα εισιτηρια μπορει να ηταν πολυ φτηνα,αλλα την διαμονη δεν ειχαμε να την πληρωσουμε.αλλα αθηνα ημουν καθε χρονο με τσαμπα διαμονη για σεμιναρια της ολυμπιακης,και το ειχα καταυχαριστηθει,αν και πηγα μονο για ψωνια,δεν πηγα σε κανεναν τερζη!

κι αλλη βλακεια που δεν πηγα μηνα του μελιτος μετα τον γαμο,η μονη μου ευκαιρια να βγω εκτος ελλαδας,αλλα προτιμησαμε να κρατησουμε τα λιγα λεφτα που μεινανε.

γιάυτό ανεβαίνει η τιμή,εμείς είχαμε 3 dvd και 100 φωτογραφίες,με δώρο άλμπουμ,ένα απλό.

δεν μας το έφτιαξε αυτός,αλλά μόνοι μας.

έφτιαξα εγώ το άλμπουμ για τους νονούς.

άσε εδώ σκέφτομαι από τώρα για μια βάφτιση του χρόνου στο ηράκλειο,θέλουμε 2 μέρες να έρθουμε,για αεροπλάνο δεν παίζει..δεν έχει απευθείας πτήση,οπότε χ2!!!

μακάρι να είμασταν πιο κοντά!!

αααα,θα σας δω του χρονου δηλαδη?μακαρι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...