Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 4

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελένη μου ανυπομονώ να τα δώ, να δω πως θα αντιδράσει η μικρή οταν μας δεί, σίγουρα θα κάνει πολλά πράγματα, μου έχουν πει ότι μιλούν κ τα δύο ιταλικά, αυτό που νιώθω δεν ξέρω πως να σας το εκφράσω, έχοι ανοίξει η καρδιά μου από την αγωνία

τρις και σήμερα! Όσο για τα Ιταλικά συνεχίστε και εσύ και η μαμά σου να τα μιλάτε. Είναι κρίμα να μην μάθουν τη γλώσσα! Δεν βλέπεις τα Ρωσάκια και τα Αλβανάκια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη μου ανυπομονώ να τα δώ, να δω πως θα αντιδράσει η μικρή οταν μας δεί, σίγουρα θα κάνει πολλά πράγματα, μου έχουν πει ότι μιλούν κ τα δύο ιταλικά, αυτό που νιώθω δεν ξέρω πως να σας το εκφράσω, έχοι ανοίξει η καρδιά μου από την αγωνία

αχ,ανατριχιασα τωρα!σε καταλαβαινω,φανταζομαι δηλαδη πως θα νιωθεις!

2 μηνες ηταν πολλοι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αχ,ανατριχιασα τωρα!σε καταλαβαινω,φανταζομαι δηλαδη πως θα νιωθεις!

2 μηνες ηταν πολλοι!

Ηταν απίστευτα πολύ, οι πρώτες 10 μέρες ειναι cool, χαλαρωσα, ηρέμησα, δεν ειχα την έννοια ότι μετά τη δουλειά θα ειναι τα παιδιά κ ΠΡΕΠΕΙ να κάνω πράγματα αλλά μετά αρχίζει η ΦΡΙΚΗ, όσο ωραια κ να περασα με το στ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, δυό μπακούρια σε ένα σπίτι

λιγο πολυ ολες μπορουν να σε νοιωσουν..εσυ ομως το περνας..:mrgreen: και ειναι για καλο βεβαια!!

elenada κανεις πολλα και ωραια πραγματα.. εγω ειμαι ακαματρα..τα θελω ολα στον..ατμο.. (Αν υπαρχει χρημα και διαθεση κανεις παπαδες βεβαια)

Ηταν απίστευτα πολύ, οι πρώτες 10 μέρες ειναι cool, χαλαρωσα, ηρέμησα, δεν ειχα την έννοια ότι μετά τη δουλειά θα ειναι τα παιδιά κ ΠΡΕΠΕΙ να κάνω πράγματα αλλά μετά αρχίζει η ΦΡΙΚΗ, όσο ωραια κ να περασα με το στ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, δυό μπακούρια σε ένα σπίτι

προσωπικη ερωτηση..αν θες απαντας..

στο διμηνο ανανεωθηκε η σχεση με το συζυγο η δεν προλαβατε?

Διαφημίσεις

elenada κανεις πολλα και ωραια πραγματα.. εγω ειμαι ακαματρα..τα θελω ολα στον..ατμο.. (Αν υπαρχει χρημα και διαθεση κανεις παπαδες βεβαια)

:D

μην νομιζεις,τα μπουκαλια τα εφτιαξε η πεθερα.εγω βοηθησα λιγο,τα κεκακια θα τα φτιαξει κι αυτα η πεθερα με τις φιλεναδες της,θα τα παρει ολα τα υλικα εκεινη.και τις καραμελες εκεινη.αλλιως μπορει να μην εκανα και τιποτα,αντε να εβαζα λιγα ζαχαρωτα στο τραπεζι υποδοχης,το πολυ!

ασε που μου φαινονται λιγα αυτα,μπροστα σε αλλα που εχω δει.πηγα τις προαλλες σε μια βαφτιση και ειχε γλυκο του κουταλιου,παστακια,κουλουρες,μπαλονια και συνθεσεις με καστρα και πριγκιπισες φιγουρες,ολα αυτα πανω στα τραπεζια!

χωρις τον κλοουν για τα παιδακια,και 5-6 μπαλονοκατασκευες!

εγω δεν μπορω να κανω τοσα πολλα,αλλα και παλι μου φαινονται υπερβολικα στον καιρο που ζουμε. λιγα και καλα και φτιαγμενα απο τα χερακια μας,της γιαγιας δηλαδη!;)

προσωπικη ερωτηση..αν θες απαντας..

στο διμηνο ανανεωθηκε η σχεση με το συζυγο η δεν προλαβατε?

Η σχέση ανανεώθηκε κ΄ έγινες κ ' συζητήσεις που όταν ειναι τα παιδιά δεν γίνονται, ήταν για καλό

αχ τζεσικάκι έχεις δίκιο να έχεις αγωνία!!

ελενάδα μια χαρά ακούγονται,εγώ θυμάμαι είχα διάφορες ιδέες,και σιγά σιγά τις απέριπτα(το έγραψα σωστά?),ανάλογα με τον προιπολογισμό.

αυτό που δεν λυπήθηκα να δώσω χρήματα ήταν ο στολισμός στις κολώνες στην εκκλησία,στεφάνια με ζέρμπερες και ο στολισμός στην κολυμπίθρα με ζέρμπερες πάλι.

γιατί τον τελευταίο καιρό που πήγα σε βαπτίσεις δεν κάνουν και πολλά πράγματα.στης αδερφής μου το φτιάξαμε εμείς,απλός αλλά βάλαμε ορτανσίες στις άκρες κι έγινε καλύτερος.

σε άλλες πάλι μηδέν στολισμός.

Διαφημίσεις

ασε που μου φαινονται λιγα αυτα,μπροστα σε αλλα που εχω δει.πηγα τις προαλλες σε μια βαφτιση και ειχε γλυκο του κουταλιου,παστακια,κουλουρες,μπαλονια και συνθεσεις με καστρα και πριγκιπισες φιγουρες,ολα αυτα πανω στα τραπεζια!

χωρις τον κλοουν για τα παιδακια,και 5-6 μπαλονοκατασκευες!

εγω δεν μπορω να κανω τοσα πολλα,αλλα και παλι μου φαινονται υπερβολικα στον καιρο που ζουμε. λιγα και καλα και φτιαγμενα απο τα χερακια μας,της γιαγιας δηλαδη!;)

υπερβολή μου ακούγεται όλο αυτό...αλλά αν έχει ο άλλος λεφτά...κάνει ότι θέλει...όχι όμως και να χρεωθούμε...

εμείς δεν είχαμε ούτε ένα ευρώ...το έψαξα πολύ όμως πριν...

τα προσκλητήρια τσάμπα από την νονά,τις μπόμπο ξεκίνησα να τις φτιάχνω από τον ιούνιο,λίγα λίγα τα λεφτά να τα δίνω στα υλικά.τις παιδικές τις πήρα έτοιμες.

πήρα μόνο φόρεμα για μένα με 100Ε,της έλλης μας το είχε κάνει δώρο η αδερφή μου...

το τραπέζι το πλήρωσαν τα πεθερικά,το τραπέζι ευχών το έφτιαξα μόνη μου,αγόρασα βιβλίο ευχών όμως.

μετά έπρεπε να πληρώσουμε γλυκά,φωτογράφο και στολισμό εκκλησίας. ευτηχώς μαζέψαμε από συγγενείς χρήματα, και πληρώσαμε.

τα βαφτιστικά έκαναν εντύπωση γιατί ήταν αρκετά ακριβά και ο σταυρός που είχε μπριγιάν!!!:eek::eek:

τρελοί νονοί!!!:-D:-D

αχ τζεσικάκι έχεις δίκιο να έχεις αγωνία!!

ελενάδα μια χαρά ακούγονται,εγώ θυμάμαι είχα διάφορες ιδέες,και σιγά σιγά τις απέριπτα(το έγραψα σωστά?),ανάλογα με τον προιπολογισμό.

αυτό που δεν λυπήθηκα να δώσω χρήματα ήταν ο στολισμός στις κολώνες στην εκκλησία,στεφάνια με ζέρμπερες και ο στολισμός στην κολυμπίθρα με ζέρμπερες πάλι.

γιατί τον τελευταίο καιρό που πήγα σε βαπτίσεις δεν κάνουν και πολλά πράγματα.στης αδερφής μου το φτιάξαμε εμείς,απλός αλλά βάλαμε ορτανσίες στις άκρες κι έγινε καλύτερος.

σε άλλες πάλι μηδέν στολισμός.

κι εγω εχω απορριψει πολλα,οπως το μαλλι της γριας που ελεγα και κλοουν.επισης εγω δεν θα δωσω λεφτα στα λουλουδια,γιατι τον στολισμο της κολυμπηθρας θα τον κανει η νονα,ειναι στην τιμη με τα βαπτιστικα κι ειναι μονο τουλια και πεταλουδες.εξω απο την εκκλησια πηρε παλι η νονα μπαλονια πεταλουδες,ενα μπαλονι για το κεντρο που θα σκασει και θα πεσουν μπαλονακια,και μπαλονια με τ'ονομα της μικρης.εγω δεν ηθελα,αλλα εκεινη επεμενε.εδω κανουν παρα πολλα,ειμαστε της αποψης να περασουν καλα οι καλεσμενοι και να πουν τα καλυτερα,κι οσο πιο πολλα κανουμε,πιο καλα θα πουν.λαθος για μενα,γιατι παντα θα εχουν να πουν κατι κακο.εγω οτι κανω το κανω πιο πολυ για την κορη μου,που θα τα βλεπει μετα και θα λεει τι εκανε η μαμα μου κι η γιαγια μου με τα χερακια τους.και θελω να περασουν καλα τα παιδακια,γιατι θα εχω πολλα,γυρω στα 40!ευτυχως θα εχω παιδοτοπο!

υπερβολή μου ακούγεται όλο αυτό...αλλά αν έχει ο άλλος λεφτά...κάνει ότι θέλει...όχι όμως και να χρεωθούμε...

εμείς δεν είχαμε ούτε ένα ευρώ...το έψαξα πολύ όμως πριν...

τα προσκλητήρια τσάμπα από την νονά,τις μπόμπο ξεκίνησα να τις φτιάχνω από τον ιούνιο,λίγα λίγα τα λεφτά να τα δίνω στα υλικά.τις παιδικές τις πήρα έτοιμες.

πήρα μόνο φόρεμα για μένα με 100Ε,της έλλης μας το είχε κάνει δώρο η αδερφή μου...

το τραπέζι το πλήρωσαν τα πεθερικά,το τραπέζι ευχών το έφτιαξα μόνη μου,αγόρασα βιβλίο ευχών όμως.

μετά έπρεπε να πληρώσουμε γλυκά,φωτογράφο και στολισμό εκκλησίας. ευτηχώς μαζέψαμε από συγγενείς χρήματα, και πληρώσαμε.

τα βαφτιστικά έκαναν εντύπωση γιατί ήταν αρκετά ακριβά και ο σταυρός που είχε μπριγιάν!!!:eek::eek:

τρελοί νονοί!!!:-D:-D

κι εμενα 100ε κανει το φορεμα μου.παπουτσια δεν εχω παρει ακομα,ουτε ρουχα του αντρα μου.ο φωτογραφος θελει 1000ε,καλη τιμη για ηρακλειο!

βιβλιο ευχων φτιαχνω εγω.οι μπομπο με τις προσκλησεις ητανε λιγο ακριβες,αλλα αφου μας τις κανανε τις μισες η γιαγια μου,μια χαρα.

το τραπεζι,θα το πληρωσουμε εμεις,17ε το ατομο,180 καλεσμενοι!

κι εμείς 17-18Ε το άτομο με πλούσιο φαγητό,35 άτομα περίπου.

γιατί τόσα πολλά ο φωτογράφος?του ζητήσατε extra πράγματα?

κέρκυρα έχει 600-700Ε,εύβοια μόνο 400Ε.

ότι θέλει ζητάει ο καθένας.

τι να κάνεις βρε ελεναδίτσα μου,εγώ έκανα πράγματα που ευχαριστούσαν εμένα και τον άντρα μου,χ$%^&$ για τους υπόλοιπους.

οι ξένοι μου έλεγαν καλά λόγια,οι συγγενείς...μούγκα!!!μην πουν καλό λόγο!!

η μαμά σου θα έρθει από αγγλία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...