Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 5

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πάλι βρε παιδάκι μου κολλήσατε? καλά δεν το καταλαβαίνουν να μην τα έχουν μαζί όταν είναι άρρωστος ο μικρός?πάω στοίχημα ότι μια φορά να τους κολλούσατε εσείς θα σας την έλεγαν κιόλας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει απλώσει σε όλο το σαλόνι 160 κομμάτια τουβλάκια!!!!

τέλεια!!

ωραία ιδέα το κρασί με την φώτο.πάει πολλά χρήματα?στη θέση της μπομπονιέρας θα το δώσετε?

από τον λυραράκη τα πήρατε τα κρασιά?

λοιπον,τα μπουκαλια θα πανε πανω στα τραπεζια,για στολισμο,κι οποιος προλαβει.το κρασι ειναι δικο μας,οι φωτο αυτοκολλητα με ποιηματακι ευχαριστηριο κανανε 15ε,και απο πανω βαλαμε τουλια και κορδελακια απο το τζαμπο,5ε το πολυ!οικονομικα και σπιτικα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

πάλι βρε παιδάκι μου κολλήσατε? καλά δεν το καταλαβαίνουν να μην τα έχουν μαζί όταν είναι άρρωστος ο μικρός?πάω στοίχημα ότι μια φορά να τους κολλούσατε εσείς θα σας την έλεγαν κιόλας.

Δεν αρρωστήσαμε ακόμα πρώτοι προς το παρόν . Πάντα ανεβάζουμε πυρετό 2-3 μέρες μετά παο τον Μάριο. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Δεν αρρωστήσαμε ακόμα πρώτοι προς το παρόν . Πάντα ανεβάζουμε πυρετό 2-3 μέρες μετά παο τον Μάριο. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

περαστικα σας.αλλα αφου κανουν συνεχεια παρεα,τι να κανεις.μαζι και τα δυο τα προσεχει η πεθερα σου?

:lol::lol:

τελικα βρηκες λογοτυπο?

παντως με τα ζωδια που λεγατε εχθες,κι εμενα θελει να τα κανει ολα μονη της,προτιμαει τα μεγαλυτερα παιδακια,κι ειναι πολυ προσεχτικη,δηλαδη προσεχει οταν ανεβαινει στην καρεκλα,δεν εχει παει ποτε στις μπριζες,κτλ.

και κανει κι αυτο που κανει η γεωργιτσα.δεν θελει να της παιρνουν τα πραγματα της,αλλα αν της το ζητησεις με ομορφο τροπο σου δινει οτι κραταει.

και για τα υδροχοακια μιαμαμα,οτι λεει για το ζωδιο μου,εχει πεσει μεσα,δυστυχως!:tongue:

Και η Γεωργίτσα πολύ προσεχτική. Για να κετεβεί ένα σκαλοπατάκι θα το μελετήσει πρώτα να δει πώς βολεύει και μετά θα κάνει την κίνηση να κατεβεί. Αν για παράδειγμα έχει απο κάπου να στηριχτεί θα πάει εκεί για να κατεβεί, αν δεν έχει στήριγμα ακουμπάει τα χέρια της κάτω και με όπισθεν κατεβάζει ένα ένα πόδι.

Διαφημίσεις

περαστικα σας.αλλα αφου κανουν συνεχεια παρεα,τι να κανεις.μαζι και τα δυο τα προσεχει η πεθερα σου?

Η κουνιάδα δεν δουλεύει τώρα. Απλώς μένει 3 ορόφους πάνω απο την πεθερά:rolleyes:

Και η Γεωργίτσα πολύ προσεχτική. Για να κετεβεί ένα σκαλοπατάκι θα το μελετήσει πρώτα να δει πώς βολεύει και μετά θα κάνει την κίνηση να κατεβεί. Αν για παράδειγμα έχει απο κάπου να στηριχτεί θα πάει εκεί για να κατεβεί, αν δεν έχει στήριγμα ακουμπάει τα χέρια της κάτω και με όπισθεν κατεβάζει ένα ένα πόδι.

ετσι ετσι και η δικια μου... της μελετης..αλλα και της εφαρμογης

Η κουνιάδα δεν δουλεύει τώρα. Απλώς μένει 3 ορόφους πάνω απο την πεθερά:rolleyes:

τι να πω,εγω αν δεν ειναι καλα η κορη μου,ακομα και τωρα που εχει μυξες,δεν την παω σε αλλα παιδακια.αλλα παιδακια ομως ερχονται σ'εμας,οταν ειναι κρυωμενα.

Το εμβόλιο κάνει δουλειά άραγε? σκέφτομαι τον Γενάρη να τη στείλω στον παιδικό. Είναι δίπλα σχεδόν στο σπίτι. Αν βγω στο δρόμο δηλαδή το βλέπω. Θα είναι μοναχούλα επειδή ο Μπάιος θα πηγαίνει σχολείο. Νομίζω θα περναέι καλά και θα μάθει αρκετά πράγματα εκεί.

μια χαρά ακούγονται τα μπουκάλια!!μπράβο ελεναδίτσα!!

μερικοί δεν το καταλαβαίνουν,τα φέρνουν σε παιδικά πάρτυ άρρωστα.έχω ακούσει ότι τα έχουν στείλει στο σχολείο να ψήνονται στον πυρετό,γιατί δεν έχουν που να τα αφήσουν...

Διαφημίσεις

Το εμβόλιο κάνει δουλειά άραγε? σκέφτομαι τον Γενάρη να τη στείλω στον παιδικό. Είναι δίπλα σχεδόν στο σπίτι. Αν βγω στο δρόμο δηλαδή το βλέπω. Θα είναι μοναχούλα επειδή ο Μπάιος θα πηγαίνει σχολείο. Νομίζω θα περναέι καλά και θα μάθει αρκετά πράγματα εκεί.

Εγώ ειμαι κατά του εμβολίου της γρίπης, άλλωστς καλύπτει μονο συγκεκριμένες περιπτώσεις, ουτε στο γιο έκανα ούτε στη κόρη

μια χαρά ακούγονται τα μπουκάλια!!μπράβο ελεναδίτσα!!

σκεφτομαι να βαλω και βασιλικους με πεταλουδες στα τραπεζια,και θα φτιαξει και κεκακια η πεθερα μου με χρωματιστη τρουφα για να τα βαλουμε σε καθε πιατο.και στο τραπεζι με το βιβλιο ευχων θα φτιαξουμε πουγκακια σε σχημα καραμελας και μεσα θα βαλουμε καραμελιτσες για τα παιδακια.αν τα φτιαξουμε εμεις θα μου βγουνε πιο φτηνα.θα παρω και μπουρμπουληθρομηχανη απο το elc για να τα βαλουμε στον παιδοτοπο εξω!ουφ,αγχωθηκα!

μερικοί δεν το καταλαβαίνουν,τα φέρνουν σε παιδικά πάρτυ άρρωστα.έχω ακούσει ότι τα έχουν στείλει στο σχολείο να ψήνονται στον πυρετό,γιατί δεν έχουν που να τα αφήσουν...

εμενα με ενοχλει που δεν εχουν προβλημα να τα φερουν σπιτι αρρωστα,αλλα οταν ειμαστε εμεις αρρωστοι,μακριαααα!!!

Εγώ ειμαι κατά του εμβολίου της γρίπης, άλλωστς καλύπτει μονο συγκεκριμένες περιπτώσεις, ουτε στο γιο έκανα ούτε στη κόρη

ναι,μωρε,συμφωνω.στο κατω-κατω,οτι και να κανεις,θα κρυωσουν τα παιδακια,λογικο ειναι.ετσι αποκτουν και πιο πολλα αντισωματα.

τζες,αντε να ερθουν τα παιδακια σου,να μας πεις τα κατορθωματα που κανουν!μου ελειψαν κι εμενα,να μας λες τι κανουν καθε μερα!το πιστευεις?

Ελένη μου ανυπομονώ να τα δώ, να δω πως θα αντιδράσει η μικρή οταν μας δεί, σίγουρα θα κάνει πολλά πράγματα, μου έχουν πει ότι μιλούν κ τα δύο ιταλικά, αυτό που νιώθω δεν ξέρω πως να σας το εκφράσω, έχοι ανοίξει η καρδιά μου από την αγωνία

Δεν έχω άποψη γιατί δεν έτυχε να ενημερωθώ. Θα ρωτήσω τον γιατρό και θα τον εμπιστευτώ αν μου το προτείνει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...