Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 6

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε ελεναντα στήνεται και όλας το πολυλογάκι σου για φωτό? Εγώ την πλάτη της έχω συνέχεια ή τα μάτια της να κοιτάν αλλού για αλλού (και είναι τόσο όμορφα):?:-?:? Δεν μπορώ να την πετύχω με τίποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε ελεναντα στήνεται και όλας το πολυλογάκι σου για φωτό? Εγώ την πλάτη της έχω συνέχεια ή τα μάτια της να κοιτάν αλλού για αλλού (και είναι τόσο όμορφα):?:-?:? Δεν μπορώ να την πετύχω με τίποτα!

Καλημέρα

εμενα η μικρη τελευταια δειχνει μια στοιχειωδη εξοικειωση με τη φωτογραφικη..κανει οτι χαμογελαει, επισης θελει να της δειχνουμε πως βγηκε..

α ναι.. εχθες ειμασταν σε μια παραλια με σχετικα ρηχα νερα οπου βαθαιναν σταδιακα και της αρεσε πολυ και δεν ηθελε να την κραταμε και περπατουσε στα βοτσαλακια (μεσα στο νερο) με μεγαλο αγωνα να μην πνιγεται και να μην την παρασυρει το νερο πιο βαθια..

ηταν ενα μεγαλο κοριτσι..

καλημερα σε ολες!

βικη μου ουτε εμενα καθεται ευκολα.να φανταστεις προχθες την εβγαλα πανω απο 20 φωτο,για να πετυχω αυτη την μια που βλεπεις!αλλα οπως εχω ξαναπει,εχω κολλημα με τις φωτο,και την τραβουσα συνεχεια παλια,γιατι τωρα δεν εχω φωτογραφικη,και την τραβαω με το κινητο που κανει μια ωρα να βγαλει φωτο.σας αρεσει το φορεματακι?αυτο θα βαλουμε πριν την βαφτιση.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα σε ολες!

βικη μου ουτε εμενα καθεται ευκολα.να φανταστεις προχθες την εβγαλα πανω απο 20 φωτο,για να πετυχω αυτη την μια που βλεπεις!αλλα οπως εχω ξαναπει,εχω κολλημα με τις φωτο,και την τραβουσα συνεχεια παλια,γιατι τωρα δεν εχω φωτογραφικη,και την τραβαω με το κινητο που κανει μια ωρα να βγαλει φωτο.σας αρεσει το φορεματακι?αυτο θα βαλουμε πριν την βαφτιση.

Ε Γ Ω ΑΥΤΟ το μοντελο ΘΑ ΤΟ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩ..

Η πιο ναζιαρα ever του τοπικ μας..

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

Eλένη μου καλημέρα, έχω κι εγώ πάθος με την φωτογραφία, τα βγάζω πολύ κ του Θοδωρή του αρέσει, περισσότερο απ'οτι στη μικρή κ βγαίνει κ καλύτερα ο γιος σιτς φωτό. Η κορούλα παρότι κάθεται δεν της αρέσει τόσο κ δεν βγαίνει όσο όμορφη ειναι.

Η μικρή σου ειναι κούκλα, τέλειο το φόρεμα κ φοβερό νάζι

ήρθα κι εγώ..σιδέρωνα!!

το κουκλί η αντζελίνα!!μια κούκλα θα είναι στη βάφτιση!!

κι εμένα μου αρέσουν οι φώτο...όλη μέρα βγάζουμε,βέβαια δεν αξίζουν πολλές γιατί δεν κάθεται σε μια μεριά!!

πως πάνε τα κέφια σήμερα?

ευχαριστω κοριτσια!

τοση ωρα ειχα προβλημα με το mozilla και δεν μπορουσα να σας γραψω.

τωρα τελευταια,οτι και να της βαλω καμαρωνει παρα πολυ,ειδικα οταν της λεω τι ωραιο φορεμα ειναι αυτο!και πιαστρακια καθεται να της βαλω,οσο πιο πολλα τοσο πιο πολυ της αρεσουν!και δαχτυλιδια και βραχιολια!

προσπ,ευκαιρια την ωρα που κοιτιεται στον καθρευτη να την βγαλεις φωτογραφια!θα ειναι τελεια!

τζες,αντε να ερθουν τα παιδακια σου,να μας πεις τα κατορθωματα που κανουν!μου ελειψαν κι εμενα,να μας λες τι κανουν καθε μερα!το πιστευεις?

ήρθα κι εγώ..σιδέρωνα!!

το κουκλί η αντζελίνα!!μια κούκλα θα είναι στη βάφτιση!!

κι εμένα μου αρέσουν οι φώτο...όλη μέρα βγάζουμε,βέβαια δεν αξίζουν πολλές γιατί δεν κάθεται σε μια μεριά!!

πως πάνε τα κέφια σήμερα?

καλως την!τι κανει η επαναστατρια ελλη?

εμεις εχθες φτιαξαμε τα μπουκαλια με το κρασι με την φατσα της μικρης!

Διαφημίσεις

έχει απλώσει σε όλο το σαλόνι 160 κομμάτια τουβλάκια!!!!

τέλεια!!

ωραία ιδέα το κρασί με την φώτο.πάει πολλά χρήματα?στη θέση της μπομπονιέρας θα το δώσετε?

από τον λυραράκη τα πήρατε τα κρασιά?

Καλημέρα! Η Γεωργίτσα έχει δέκατα:( Κόλλησε απο που άλλου? Απο τον Μπάιο που την Παρασκευή ψηνότανε! Ελπίζω να μην κάνει περισσότερο. Θα πώ φέτος το γιατρό μπας και της κάνει το εμβόλιο της γρίπης γιατί κάθε 15 μερες τον χειμώνα ο Μάριος είναι άρρωστος και είναι άμμεση απειλή!

έχει απλώσει σε όλο το σαλόνι 160 κομμάτια τουβλάκια!!!!

τέλεια!!

ωραία ιδέα το κρασί με την φώτο.πάει πολλά χρήματα?στη θέση της μπομπονιέρας θα το δώσετε?

από τον λυραράκη τα πήρατε τα κρασιά?

Αχ αυτά τα τουβλάκια! Η Γεωργίτσα κάνει πιργάκια και χαίρεται αφάνταστα με το κατόρθωμα της! Έρχεται και μου τα δείχνει με ενθουσιασμό και μετά πάει και στον πατέρα της να εισπράξει και απο εκεί μπράβο. Μου δείχνει μπλε τουβλάκια και λέει μπε. Αν κρατάει κίτρινο κουνάει το δάχτυλο της αρνητικά(όχι μπλε δηλαδή). Λέει και μο το μωβ αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο ακόμα αν το αναγνωρίζει. Θα την ''ελέγξω '' σήμερα. Α! Και όταν παίζει με τα κουβαδάκια στη θάλασσα μου δείχνει τα χεράκια της και λέει άμμο, για να της τα πλένω:tongue:

αααα ωραια τα μπουκαλια ωραια ειναι κι ειναι φτιαγμενα με πολυ αγαπη.

εμενα φοραει βραχιολια κλπ αλλα τα πιαστρακια τα ζηταει, της τα βαζω και μολις εισπραξει τα κοπλιμεντα τα βγαζει.. :tongue:

:lol::lol:

τελικα βρηκες λογοτυπο?

παντως με τα ζωδια που λεγατε εχθες,κι εμενα θελει να τα κανει ολα μονη της,προτιμαει τα μεγαλυτερα παιδακια,κι ειναι πολυ προσεχτικη,δηλαδη προσεχει οταν ανεβαινει στην καρεκλα,δεν εχει παει ποτε στις μπριζες,κτλ.

και κανει κι αυτο που κανει η γεωργιτσα.δεν θελει να της παιρνουν τα πραγματα της,αλλα αν της το ζητησεις με ομορφο τροπο σου δινει οτι κραταει.

και για τα υδροχοακια μιαμαμα,οτι λεει για το ζωδιο μου,εχει πεσει μεσα,δυστυχως!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...