Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν ειχα κανει ποτε σχεησ με συνομιληκο..το πιο χαμηλο ηταν 2,5 χρονια διαφορα, το μαξιμουμ 15.

λοιπον..

η Χριστουλα σημερα περπατησε 4-5 βηματακια μονη της στα ξαφνικα

και..

της εκαναν δωρο ενα καροτσακι για να βαζει μεσα την κουκλα της την οποια αφου τακτοποιησε στο καθισμα της εγειρε γλυκα και της εδωσε φιλακι!!!! πρωτη φορα εδωσε φιλακι η μαλλον καλυτερα..καταλαβα οτι με αυτον τροπο εδινε και σε εμενα φιλακια τελευταια..ακουμπαει τα χειλια της στο μαγουλο μου με ανοιχτο στομα.

επισης να πω οτι καταφερα και εκανα ΚΑΙ τα μελομακαρονα τα οποια βγηκαν καλα γευστικα αλλα μαλλον ελαφρως σκληρουτσικα και δεν μελοσαν μεχρι τα βαααααθη...αλλα τρωγονται μια χαρα..αντε μας εμειναν οι διπλες τωρα..

αυριο και μεθαυριο εχω αδεια και ετσι εχω μπροστα μου ενα φαρδυ πλατυ 5νθημερο που θα κυλησει νερακι αλλα θα προλαβω να κανω καμια δουλεια..(ελπιζω)

καλε οσες θα κανετε τραπεζι χριστουγεννα τι θα μαγειρεψετε??

εμεις κατσικακι φρικασε (με μαρουλια οχι με σελινο) και γαλοπουλα με γεμιση (την κανουμε απο μπουτι γαλοπουλας σε μπουκιες ψημενες στο φουρνο μεσα σε υγρα απο πορτοκαλι και λεμονι) και γεμιση κιμα με καστανα, κουκουναρι, σταφιδες και βεβαια διαφορα ορεκτικα, ριζωτο και σαλατες.

Για την Πρωτοχρονια θα χει παλι γαλοπουλα (ειναι Must) και ενα γουρουνακι 9 κιλα ψημενο στο φουρνο και ρολο με δαμασκηνα..

και κλασικα θα φτιαξω οπως καθε χρονο και την βασιλοπιτα..μια για τη νυχτα της παραμονης και μια δευτερη που κοβουμε το μεσημερι της Πρωτοχρονιας...

πωπω πεινασα...

εγω δεν ειχα κανει ποτε σχεησ με συνομιληκο..το πιο χαμηλο ηταν 2,5 χρονια διαφορα, το μαξιμουμ 15.

λοιπον..

η Χριστουλα σημερα περπατησε 4-5 βηματακια μονη της στα ξαφνικα

και..

της εκαναν δωρο ενα καροτσακι για να βαζει μεσα την κουκλα της την οποια αφου τακτοποιησε στο καθισμα της εγειρε γλυκα και της εδωσε φιλακι!!!! πρωτη φορα εδωσε φιλακι η μαλλον καλυτερα..καταλαβα οτι με αυτον τροπο εδινε και σε εμενα φιλακια τελευταια..ακουμπαει τα χειλια της στο μαγουλο μου με ανοιχτο στομα.

κι εμενα δεν ειναι συνομιληκος,2 χρονια με περναει,αλλα ειναι πιο ωριμος απο αλλους τις ηλικιας του.δηλαδη αν κρινω απο τους φιλους του,καμμια σχεση.ευτυχως και δυστυχως ειναι σπιτογατος.

μπραβο στην κουκλιτσα που περπαταει και στελνει φιλακια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

παντως ειναι ολα τα λεφτα οταν κανει το εξης:

ο πατερας της για καιρο την εκανε να γελαει με το να προσποιειται οτι πεφτει στο κρεβατι ατσουμπαλα κανοντας παραλληλα γκριματσες..ε! εδω και κανα μηνα το κανει και εκεινη..μιλαμε οτι το κανει πολυ καλα και εχει απιστευτο γελιο..

σημερα μετα το βραδινο μπανιο μπουσουλουσε γυμνη στο κρεβατι και μας εκανε τετοια σκηνικα και ειχαμε λυθει απο τα γελια..

ειναι φοβερη η αντιληψη τους..

παντως ειναι ολα τα λεφτα οταν κανει το εξης:

ο πατερας της για καιρο την εκανε να γελαει με το να προσποιειται οτι πεφτει στο κρεβατι ατσουμπαλα κανοντας παραλληλα γκριματσες..ε! εδω και κανα μηνα το κανει και εκεινη..μιλαμε οτι το κανει πολυ καλα και εχει απιστευτο γελιο..

σημερα μετα το βραδινο μπανιο μπουσουλουσε γυμνη στο κρεβατι και μας εκανε τετοια σκηνικα και ειχαμε λυθει απο τα γελια..

ειναι φοβερη η αντιληψη τους..

ειναι σφουγγαρια!φανταζομαι τα γελια που θα κανετε.

εμενα η μικρη μου τωρα 2 μερες πινει μονη της γαλα και νερο απο το μπιμπερο και συγκινουμαι,γιατι με αυτο καταλαβα οτι μεγαλωσε η μικρη μου,κι οχι απο το περπατημα.

φανταζομαι κλαμα που εχω να ριξω στα γενεθλια της :rolleyes::rolleyes:

που παρεπιπτοντως ειναι σε 10 μερες,κι εγω δεν εχω ετοιμασει τιποτα,ουτε εχω καταληξει ποιους θα καλεσω.παλι τελευταια στιγμη θα τρεχω.εκανε καμμια σας προσκλησεις?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ειναι σφουγγαρια!φανταζομαι τα γελια που θα κανετε.

εμενα η μικρη μου τωρα 2 μερες πινει μονη της γαλα και νερο απο το μπιμπερο και συγκινουμαι,γιατι με αυτο καταλαβα οτι μεγαλωσε η μικρη μου,κι οχι απο το περπατημα.

φανταζομαι κλαμα που εχω να ριξω στα γενεθλια της :rolleyes::rolleyes:

που παρεπιπτοντως ειναι σε 10 μερες,κι εγω δεν εχω ετοιμασει τιποτα,ουτε εχω καταληξει ποιους θα καλεσω.παλι τελευταια στιγμη θα τρεχω.εκανε καμμια σας προσκλησεις?

καλημερα..

εγω σκεφτομουν να κανω ημερολογια προσκλησεις αλλα επειδη εβγαιναν..μπουγια αποφασισα να φτιαξω μονο ημερολογια και να τα δωσω στα γενεθλια της στους παρεβρισκομενους. Ωστοσο εστειλα χριστουγεννιατικες καρτες με ευχες και παραλληλα καλεσα οσους ηθελα, αν και δεν ειναι πολλα ατομα το 90% ειναι συγγενεις και μονο τρια ζευγαρια με παιδακια κοντα στην ηλικια της μικρης οπου το ενα ζευγαρι τελικα δεν θα ρθει επειδη η κορη τους εορταζει ανημερα και τα αλλα δυο "παιζουν" επειδη της μιας ολο αρωσταινουν και η αλλη κοπελια ειναι εγκυος.

Αν δεν ερθουν θα χουμε μονο ενα παιδακι μικρο της κουμπαρας μου και δυο δημοτικου της θειας μου..

ειναι ωραια που γεννηθηκε Πρωτοχρονια αλλα εχει αρκετα μειον οπου ενα εξ αυτων ειναι η δυσκολια της ημερας επειδη εχει προηγηθει ξενυχτι και κουραση η αλλοι θελουν να την περνουν οικογενειακα..αργοτερα (οταν θα παει σχολειο) θα θελει να κανει παρτι και να καλει φιλους απο το σχολειο αλλα επειδη θα ειναι μεσα στις σχολικες διακοπες αλλοι δεν θα μπορουν λογω της ημερας και αλλοι ισως να λειπουν στα χωρια τους (αν και το Πασχα παιζει πιο πολυ αυτο το σεναριο) και αν δωσει τις προσκλησεις λιγο πριν κλεισει το σχολειο θα πρεπει δυο βδομαδες μετα να τους τηλεφωνουμε για να τους το θυμισουμε..

ασε με το δωρα...οι περισσοτεροι θα της κανουν ενα δωρο συνδυαζοντας και την υποχρεωση της Πρωτοχρονιας αλλα και των γενεθλιων και μερικων και της γιορτης επειδη ειναι μια εβδομαδα πριν..δηλαδη θα χανει ετησιως απο ενα εως δυο δωρα ενω υπο αλλες συνθηκες θα επαιρνε τρια (ενα γιορτη, ενα γενεθλια, ενα πρωτοχρονια)..παλι καλα που θα την γιορταζουμε και στις 25 Μαρτη με τον πατερα της και θα χει αλλο ενα δωρακι απο σους βεβαια θα την θυμουνται γιατι το Ευαγγελια δεν χρησιμοποιειται συχνα.

Κατα τ'αλλα ειναι ωραιο που γεννηθηκε Πρωτοχρονια..

ουφ δεν ξερω τι να κανω σημερα..

θελω να παω Αθηνα στον ΟΑΕΕ να τιαξω τα βιβλιαρια του ανδρα μου και μετα απο εκει να παω στη λαικη αγορα στη Φαβιερου και να παω και απο Jumbo να παρω στολιδακια για τα ημερολογια διοτι ειναι πολυ αδεια και δεν μου αρεσουν και να παω να αγορασω κανα παντελονι για μενα και τον ανδρα μου..επι τη ευκαιρια να ευχαριστησω τα καλα αφεντικουλια μου που εχθες μου εδωσαν δωρο και μισθο στο χερι και ελπιζω οτι θα δειξω εγκρατεια και δεν θα τα ξετιναξω πριν την ωρα τους...γιατι χρωσταω της μιχαλους που λενε..

By the way επειδη δεν βλεπω τηλεοραση και επειδη ο καιρος δεν ειναι ακομη χειμωνιατικος βαρυς ειλικρινα αν δεν ειχα στολισει το σπιτι και δεν ειχα φτιαξει και τα γλυκα ΤΙΠΟΤΕ δεν μου θυμιζει κατα τ'αλλα χριστουγεννα..μα με τιποτε!

καλημερααααα κοριτσαρες εργαζομενες και μη!!

Αυτό ειναι φιλάκι;;; Νομίζω κ εμένα με φίλησε έτσι προχθές αλλά νόμιζα ότι ήθελε να με δαγκώσει γιατί της είπα να με κάνει φιλάκι κ έκανε αυτό. Αχ να χαρώ;;;;

Διαφημίσεις

ασε με το δωρα...οι περισσοτεροι θα της κανουν ενα δωρο συνδυαζοντας και την υποχρεωση της Πρωτοχρονιας αλλα και των γενεθλιων και μερικων και της γιορτης επειδη ειναι μια εβδομαδα πριν..δηλαδη θα χανει ετησιως απο ενα εως δυο δωρα ενω υπο αλλες συνθηκες θα επαιρνε τρια (ενα γιορτη, ενα γενεθλια, ενα πρωτοχρονια)..παλι καλα που θα την γιορταζουμε και στις 25 Μαρτη με τον πατερα της και θα χει αλλο ενα δωρακι απο σους βεβαια θα την θυμουνται γιατι το Ευαγγελια δεν χρησιμοποιειται συχνα.

Κατα τ'αλλα ειναι ωραιο που γεννηθηκε Πρωτοχρονια..

α ρε προσπ τί ατομάκι είσαι.. μ'αρέσει πως τα γράφεις!! Αυτό με τα δώρα ειναι ένα θέμα. Εγώ δεν έχω ονομαστική γιορτή κ τα γενέθλια μου ειναι 9 αυγούστου που όλοι λείπουν κ δεν μου παίρνουν ποτέ δώρα :( :( :(

By the way επειδη δεν βλεπω τηλεοραση και επειδη ο καιρος δεν ειναι ακομη χειμωνιατικος βαρυς ειλικρινα αν δεν ειχα στολισει το σπιτι και δεν ειχα φτιαξει και τα γλυκα ΤΙΠΟΤΕ δεν μου θυμιζει κατα τ'αλλα χριστουγεννα..μα με τιποτε!

καλημερααααα κοριτσαρες εργαζομενες και μη!!

καλημέρα κοριτσάκι!! Κ εγώ εχθές αυτό σκεφτόμουν, όταν δουλεύεις τίποτα δεν θυμίζει τα Χριστούγεννα , μόνο όταν πηγαίναμε σχολείο κατι καταλάβαινα. Μήπως ειμαι πουρέιντζερ;;;;;

καλημέρα κορίτσια!!!!

σιγά σιγά κάνουν τα ζουζούνια βηματάκια!!!

μπράβο!!!

και η δική μου έτσι δίνει φιλάκια!!!!

με ανοιχτό το στόμα!!!

χθες κόψαμε κάτι ύπνους!!!

το δενράκι μας έχει γεμίσει δωράκια...για την σουρτούκο μου,και τις 2 ανηψιές μου.

οι υπόλοιποι δεν παίρνουμε τίποτα.

πήρα 2 ρουχαλάκια του αντρούλη και κάτι φορεματάκια δικά μου και τέλος.

είχαμε να ψωνίσουμε μήνες.

εγώ δώρα παίρνω κουτσουρεμένα...γενέθλια 21-12,γιορτή 25-12.αχχχχ

καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια. Εχθές το βράδυ είχαμε πάει να διαλέξουμε μαζί με τη νονά το δώρο της κ είχαμε πάρει μαζί την μπέμπα, κουράστηκε η κούκλα κ αποκοιμήθηκε, έτσι όταν πήγαμε σπιτι ακόμα κοιμόταν κ ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα με τρελά κέφια, για μισή ώρα χοροπηδούσε στο κρεβάτι, την παω στο κρεβάτι της γιατί απελπίστηκα κ αρχισε να κλαίει.. Με τα πολλά την φέρνω στο κρεβάτι για να μην ξυπνήσει το γιο κ στο διάδρομο της λέω: "θα σε πάρω στο κρεβάτι μου αλλά θα κοιμηθείς αλλιώς θα σε πάω στο δικό σου" κ μου λέει "μμμ" κ τότε μου φάνηκε σαν να μου απαντησε κ της λέω "μην μου λες εμένα μμμμ, αν δεν κοιμηθείς πας κρεβάτι" κ μου ξαναλεει "μμ" Κορίτσια την έβαλα στοτ κρεβάτι μας κ κοιμηθηκε αμεεσως...Κ ΈΜΕΙΝΑ !!! Αχ μεγάλωσε παιδιά κ αντιλαμβάνεται!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...