Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό δε λέγεται εθελοντισμός αλλά χορηγεία:-D:mrgreen:

δεν τα λυπαμαι, με ευχαριστει εφοσον μπορω..

αλλα το επομενο Πασχα που σκεφτομαι να δραστηριοποιηθουμε θα στειλω κανα δυο μηνες πριν επιστολες στα σπιτια των παιδιων και θα ζητησω απο τους γονεις που ενδιαφερονται να προσφερουν υλικα (στολιδια, παιχνιδια κλπ) για να φτιαξουμε λαμπαδιτσες που θα δωσουμε δωρεαν στους κατοικους

γεια σας κοριτσια μου!

τι κανετε?

τζεσικα,ερχονται τα ζουζουνακια σου,το σαββατο?με το καλο να τα υποδεχτεις!ειδα και το δωματιο,πολυ ωραιο,και τα χρωματα,επισης!

προσπ,μπραβο σου που ασχολιεσαι εθελοντικα με τα παιδακια,πολυ καλη κινηση!

myprincess,ευτυχως που ειναι καλα ο αντρας σου.

βικη,fun της ντορας κι η δικια σου?κι η δικια μου,αλλα δεν βλεπει την ντορα,απλως την αναγνωριζει παντου.εμενα βλεπει ολη μερα ζουζουνια την χιονατη σε παραμυθι κι αλλα πολλα,και μουρμουριζει ολα τα τραγουδακια!

η γλωσσου μου,εχει παρει φορα,φωναζει,κι απαιτει,σελω αυτο,σελω φαι,ήκω πανω μαμα!ελα,μωλε!απαπη μου,λυκα μου!εγω ειμαι η αγαπη της!:-D

κι ολη την ωρα με ρωταει.μπαμπας,που ειναι?γιαγια,που ειναι?λακι(σκυλακι) που ειναι?τωρα εχει διαρροια κι εχει κοκκινησει ο ποπος της κι εχει και μυξουλες ακομα.για μπανιο εχουμε να παμε 1 μηνα τωρα.δεν καταλαβα καλοκαιρι φετος,κι ας μην δουλευα.μαλλον θα κανουμε μπανακια μετα την βαφτιση,ελπιζω!

μιαμαμα,τρεχω με την βαφτιση,εχτες πηρα τις προσκλησεις κι επρεπε να τις ειχα δωσει,αλλα αυριο το μεσημερι θα ειναι ετοιμο το αμαξι επιτελους!

δεν εχω ετοιμασει ακομα τον στολισμο των τραπεζιων,κι εχω αγχωθει.φωτο δεν ξερω να ανεβασω,θα βαλω στο φατσοβιβλιο,μαλλον μετα την βαφτιση!

αυτα τα λιγα!η ευα ποτε θα γυρισει απο διακοπες?την εχασα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

η κορη μου ειναι αρκετα μικρη για να δωσει εικονα των ομοιων χαρακτηριστικων αλλα ως ψυγματα βλεπω την μονιμη απορια και την σοβαροτητα στο βλεμμα της καθως παρατηρει τα παντα.. δεν την θελω ομως πολυ μουροχαυλη και βαρετα σοβαρη..ελπιζω να το αποφυγουμε..λεω τωρα..

Εμείς έχουμε έντονο το θέμα της αρχηγίας. ¨οταν μοιράζονται για παράδειγμα με τον Μάριο ένα πιάτο με φρούτα αυτή πρέπει να το κρατάει, τις προάλλες που μαζευαν κουκουνάρια απο το πάρκο του χωριού για προσάναμα δεν άφηνε τον ξάδερφο της να κρατάει την σακούλα. Την έσερνε αυτη μαζί της και την άνοιγε για να βάλει και αυτός τα κουκουνάρια του. Τσατίζεται όταν βλέπει στα χέρια του τα πράγματα της , αλλά συμφωνεί να του το δώσει η ίδια για να πάιξει.

Εμείς έχουμε έντονο το θέμα της αρχηγίας. ¨οταν μοιράζονται για παράδειγμα με τον Μάριο ένα πιάτο με φρούτα αυτή πρέπει να το κρατάει, τις προάλλες που μαζευαν κουκουνάρια απο το πάρκο του χωριού για προσάναμα δεν άφηνε τον ξάδερφο της να κρατάει την σακούλα. Την έσερνε αυτη μαζί της και την άνοιγε για να βάλει και αυτός τα κουκουνάρια του. Τσατίζεται όταν βλέπει στα χέρια του τα πράγματα της , αλλά συμφωνεί να του το δώσει η ίδια για να πάιξει.

τωρα που το λες..σε αυτο μοιαζουν.. ολα θελει να τα κανει εκεινη.. και εχει πλακα με τις σακουλες..θελει να τις σηκωνει και λεει "βαγια" (βαρυα)

ήρθα κι εγώ,μαγείρευα...

πρσπ να είναι καλά το ίντερνετ!!!

σουφρώνουμε με την ησυχία μας ότι θέλουμε!!!

θα συμφωνήσω με βίκυ,μέγας χορηγός η προσπ!!!

ελεναδίτσα μην αγχώνεσαι,κοντεύεις!!

λένε τόσα τα δικά σας???

η δική μου κολυμπάει...αν δεν το ξέρετε σας το λέω!!!!:P:p

κατά τα άλλα τίποτα...προσπάθησε να πει"έλα εδώ" σήμερα!!

τον πατέρα της τον φωνάζει "μαααααα"

α και χορεύει,σήμερα beyonce είχε το πρόγραμμα!!!

αρχηγό δεν την βλέπω για την ώρα!!!

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ,μαγείρευα...

πρσπ να είναι καλά το ίντερνετ!!!

σουφρώνουμε με την ησυχία μας ότι θέλουμε!!!

θα συμφωνήσω με βίκυ,μέγας χορηγός η προσπ!!!

ελεναδίτσα μην αγχώνεσαι,κοντεύεις!!

λένε τόσα τα δικά σας???

η δική μου κολυμπάει...αν δεν το ξέρετε σας το λέω!!!!:P:p

κατά τα άλλα τίποτα...προσπάθησε να πει"έλα εδώ" σήμερα!!

τον πατέρα της τον φωνάζει "μαααααα"

α και χορεύει,σήμερα beyonce είχε το πρόγραμμα!!!

αρχηγό δεν την βλέπω για την ώρα!!!

υδροχοος ειναι και της αρεσει το νερο!!!

η δικια μου εβλεπε αγωνες καταδυσεων τις προαλλες στην ΝΕΤ και ειχε κατενθουσιαστει..

εμενα εχει αρχισει να λεει διαφορα αλλα καποιες στιγμες τεμπελιαζει και μιλαει ακαταλαβιστικα η βλεπω πως απο πεισμα μωρουδιζει..

την πρωτη εβδομαδα μαλιστα που χε αδεια ξερετε τι μου κανε?

ηθελε να της φερομαι σαν να ειναι "νινι"... ετσι μου λεγε και αν δεν την επαιρνα φασκιωμενη αγκαλια εκλαιγε και χτυπιοταν...μια δυο με ταλαιπωρησε και της το ξεκοψα..και δεν το ξαναζητησε.

τι τραβανε ρε π#$%η καποιοι ανθρωποι (μαλλον αρκετοι)..

διαβαζα στο parents τον Γολγοθα ενος πατερα που το παιδι του πασχει απο Pierre Robin και ειναι απο νοσηλεια σε νοσηλεια εδω και λιγους μηνες απο τη γεννηση και η γυναικα του ταυτοχρονα αρρωστησε βαρυα..

τι να πεις σε αυτους τους ανθρωπους.. η Παναγια μαζι τους..

υδροχοος ειναι και της αρεσει το νερο!!!

η δικια μου εβλεπε αγωνες καταδυσεων τις προαλλες στην ΝΕΤ και ειχε κατενθουσιαστει..

εμενα εχει αρχισει να λεει διαφορα αλλα καποιες στιγμες τεμπελιαζει και μιλαει ακαταλαβιστικα η βλεπω πως απο πεισμα μωρουδιζει..

την πρωτη εβδομαδα μαλιστα που χε αδεια ξερετε τι μου κανε?

ηθελε να της φερομαι σαν να ειναι "νινι"... ετσι μου λεγε και αν δεν την επαιρνα φασκιωμενη αγκαλια εκλαιγε και χτυπιοταν...μια δυο με ταλαιπωρησε και της το ξεκοψα..και δεν το ξαναζητησε.

Η δικιά μου που αποκαλεί τον εαυτό της νινί?:roll::roll::roll:

Τις προάλλες στο χωριό έκανε η μαμά μου μπάνιο, πάει η σουσουράδα και χτυπάει την πόρτα. Φωνάζει η μάμα μου (αναγνωρίζοντας της απο τον χτύπο) ναιιιιιιι, ποιός είναι? Και απαντάει αυτή: νινιιιιιιιιι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...