Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Goomorning angels!!!!

jesgk λίγες μέρες μείνανε,έχει δίκιο η προσπ...σαν να σε βλέπω...μετά θα μπείτε στους ρυθμούς σας!σε λίγο θα αρχίσω να βγάζω αφρούς από την αγωνία

πρσπ μπόρεσες να το απομονώσεις το σπιτάκι?

εμείς σπίτι,η μικρή είναι ακόμα στη κούνια της,παίζει,χθες θαλασσίτσα...

λέμε και σήμερα να πάμε,αν και με κούρασε σιγά σιγά η θάλασσα.θα ανεβάσω κι εγώ αυτό που έφτιαξα να το δείτε κ εσείς, να το δει κ η Προσπ(στο έχω στείλει στο Mail, δεν ειναι τιποτα φοβερό απλά "σπιτικό"

http://img266.imageshack.us/i/logojess.jpg/

ελενάδα που είσαι?τρέχεις με την βάφτιση?

θέλουμε φώτο,ακούγονται πολύ ωραία αυτά που θα κάνεις.

φωτό, φωτό, φωτό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Ρε κορίτσια μπαινοβγαίνω , ψιλογράφω αλλά δεν έχω διαβάσει

ολα τα προηγούμενα. Δουλειές...και στο γραφείο και στο σπίτι.

Τζέσικα ποιό είναι το δεύτερο όνομα της μικρής? Χρόνια πολλά αν και αργοποριμένα.

Πρινσέσα τί λαχτάρα ήταν αυτή? Τέλος καλό όλα καλά!

Προσπ πολύ όμορφο αυτό που κάνετε. Τί έκανες με το λογότυπο?

Ελενάντα πού είσαι? Το Ανγκελινάκι το πολυλογούδικο τί κάνει?

Διαφημίσεις

Η Γεωργίτσα απο εκεί που δεν έδινε σημασία στην τηλεόραση έχει φάει κόλλημα με την ντόρα! Ξαπλάρει στον καναπέ , κάθεται σταυροποδι και αφοσιώνεται! Απαντάει με ''ναι'' στις ερωτήσεις της ντόρας, φωνάζει πουπου όταν βλέπει τον κλέφτη, προσπαθεί να μου πεί τί έχει μέσα στο σακίδιο της ντόρας, όταν έχει ψαλίδι μου δείχνει τα νύχια της, όταν έχει γυαλιά φωναζει μαμά μαμά και μου δείχνει τα μάτια της, κλπ κλπ Α! και φωνάζει μπε όταν βλέπει το μπλέ κουβαδάκι .

jesgk βρισκω πανεμορφο αυτο που εφτιαξες αλλα δεν θα το χρησιμοποιησω για τον εξης λογο..ειναι ασπρομαυρο και επειδη δεν μας στηριζει οικονομικα κανεις πχ τα αναμνηστικα θα ειναι σε λευκο χαρτι και τη διαφορα θα κανει μονο το εγχρωμο λογοτυπο του οποιου την εκτυπωση θα πληρωσω απο την τσεπη μου.. Επισης αυτο που προτεινε η miamama εμπεριεχει προσωπο και στοιχεια της φυσης μεσα στο σπιτακι και νομιζω οτι ταιριαζει περισσοτερο.

Σε ευχαριστω απο την καρδια μου για την προσφορα σου αλλα και την miamama που κανε τον κοπο να ψαξει για μενα.

Ειστε εν μερη "νονες"..

και παλι ευχαριστω

tasnat αναφερομαστε σε ολες τις ηλικιες παιδιων αλλα κυριοτερα μεταξυ 4-8 και πραγματοποιειται εθελοντικα σε εναν οικισμο πριν τα Περιστερια στο πισω μερος της Σαλαμινας.

jesgk βρισκω πανεμορφο αυτο που εφτιαξες αλλα δεν θα το χρησιμοποιησω για τον εξης λογο..ειναι ασπρομαυρο και επειδη δεν μας στηριζει οικονομικα κανεις πχ τα αναμνηστικα θα ειναι σε λευκο χαρτι και τη διαφορα θα κανει μονο το εγχρωμο λογοτυπο του οποιου την εκτυπωση θα πληρωσω απο την τσεπη μου..Παρακαλώ!!!!!!
με το σπιτακι μου αρεσει πολυ αλλα θα με δεσμευει επειδη ειναι χρωματιστο..αλλα ειναι χαριτωμενο..
θυμόμουν αυτό το μνμ σου γι'αυτό κ το έκανα ασπρομαυρο

jesgk βρισκω πανεμορφο αυτο που εφτιαξες αλλα δεν θα το χρησιμοποιησω για τον εξης λογο..ειναι ασπρομαυρο και επειδη δεν μας στηριζει οικονομικα κανεις πχ τα αναμνηστικα θα ειναι σε λευκο χαρτι και τη διαφορα θα κανει μονο το εγχρωμο λογοτυπο του οποιου την εκτυπωση θα πληρωσω απο την τσεπη μου..Παρακαλώ!!!!!!

θυμόμουν αυτό το μνμ σου γι'αυτό κ το έκανα ασπρομαυρο

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... αλλα εχθες μου ειπαν οτι δεν μπορουν να καλυψουν πολλα εξοδα μολις τους ανεφερα τα αναμνηστικα και επειδη ειμαι τελειομανης αποφασισα να πληρωνω απο την τσεπη μου οσα μπορω και με οτι διαθετω..αρα επειδη εχω λευκο σκληρο χαρτι τωρα βασιζομαι στο logo..

Διαφημίσεις

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... αλλα εχθες μου ειπαν οτι δεν μπορουν να καλυψουν πολλα εξοδα μολις τους ανεφερα τα αναμνηστικα και επειδη ειμαι τελειομανης αποφασισα να πληρωνω απο την τσεπη μου οσα μπορω και με οτι διαθετω..αρα επειδη εχω λευκο σκληρο χαρτι τωρα βασιζομαι στο logo..

σ'αυτές τις περιπτώσεις αναγκαστικά βάζεις κ από την τσέπη σου αλλά αφού ειναι για καλό σκοπό!

εμένα θα μου άρεσε και κάτι τύπου '' αν όλα τα παιδιά της γης πιανάν γερά τα γέρια. Έχει νόημα αλλά ίσως είναι εκτός θέματος? Δεν παρακολούθησα τις συζητήσεις σας. ότι ''πήρε το αυτί μου''

kids_artwork.jpg

σ'αυτές τις περιπτώσεις αναγκαστικά βάζεις κ από την τσέπη σου αλλά αφού ειναι για καλό σκοπό!

χμ.. στο νερο ενα 100 ευρω εχω ριξει..

παλι καλα που το διαδικτυο προσφερει δωρεαν θεματα και κατεβαζω υλικο.

εμένα θα μου άρεσε και κάτι τύπου '' αν όλα τα παιδιά της γης πιανάν γερά τα γέρια. Έχει νόημα αλλά ίσως είναι εκτός θέματος? Δεν παρακολούθησα τις συζητήσεις σας. ότι ''πήρε το αυτί μου''

αυτο κοπελια ηδη εχω σκεφθει να το κανουμε του χρονου ως δραστηριοτητα και ως θεματικη ενοτητα, αγαπω και το τραγουδακι.

Εχω εναν ολοκληρο χειμωνα να κανω πολλες προτασεις και να διαλεξει η "μαμα" της λεσχης..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...