Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το σπιτακι μου αρεσει πολυ αλλα θα με δεσμευει επειδη ειναι χρωματιστο..αλλα ειναι χαριτωμενο..

πως μπορω να το αποδεσμευσω και να το βαλω σε Word?

το βιάζεσαι;;; έχω κάτι στο νου μου αλλά μπορώ να το έχω έτοιμο αύριο

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?JESGK ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΕΛΕΙΟ.

PROSPEROUS TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ.

l9Iop2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?JESGK ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΕΛΕΙΟ.

PROSPEROUS TI ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ.

Γειά σου Ναταλίτσα, τί κάνουν τα όμορφα διδυμάκια της παρέας; Καλά ειμαι, ευχαριστώ για το δωμάτιο ,χαίρομαι που σας αρέσει!! Δεν ειναι τοσο παιδικό κ λίγο ειχα αγχωθεί!

Ελπίζω να καταφέρουμε μέσα στο φθινόπωρο να κανονίσουμε καμμία συνάντηση

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?

l9Iop2.png

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΠΟΡΤΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ?

το σάββατο 9:20 το βράδυ προσγειώνονται!!! Επιτέλους!!! Δεν πάει άλλο, το ξέρω πως δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά αλλά το διάστημα ήταν πολύ μεγάλο

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΤΕ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. :)

l9Iop2.png

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΤΕ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. :)

απλά προσαρμόστηκα στις καταστάσεις, δουλευουμε κ οι δύο κ δεν θα μπορούσε κάποιος να μας τα κρατήσει, δεν έχω την δυνατότητα να πληρώνω νταντά άρα ήταν μονοδρομος.

Ευχαριστώ πολύ !!!! θα τα ζουλήξω!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες

jesgk ειμαι ακομη ανοιχτη για την προταση σου, αυριο πρεπει να τυπωσω κατι αναμνηστικα για τα παιδια λογω της μεγαλης δραστηριοτητας που θα κανουμε και πρεπει να εμφανισω ενα λογοτυπο. Προς το παρον επικρατει το ενα που μου προτεινε η miamama με το σπιτακι, περιμενω και το δικο σου.

Ειλικρινα με το καλο να ρθουν τα μικρα σου.. αιωνας θα μου φαινοταν οι ημερες και νομιζω οτι μπορω να καταλαβω την αγωνια σου..ολες δηλαδη μπορουμε πιστευω..εχω προσωπικα σε εχω και να βαλεις και τα κλαμματα..εγω στανταρακι θα το κανα και δεν θα ξεκολλουσα σε ενοχλητκο βαθμο απο πανω τους..

θα ναι και τα δυο τους διαφορετικα παιδια.. το καλοκαιρι ειναι ευεργετικη περιοδος για την αναπτυξη.

TasNat κανουμε μια εθελοντικη προσπαθεια για να απασχολουμε δημιουργικα για μια ωρα καθε σκ τα μικρα παιδια στην περιοχη που χουμε το εξοχικο μας και παραλληλα δουλευουμε και μια δανειστικη βιβλιοθηκη. Ειναι τους εαρινους και θερινους μηνες..ελπιζω οτι θα συνεχισει να ειναι βασικα.

Καλημερα σε ολες

jesgk ειμαι ακομη ανοιχτη για την προταση σου, αυριο πρεπει να τυπωσω κατι αναμνηστικα για τα παιδια λογω της μεγαλης δραστηριοτητας που θα κανουμε και πρεπει να εμφανισω ενα λογοτυπο. Προς το παρον επικρατει το ενα που μου προτεινε η miamama με το σπιτακι, περιμενω και το δικο σου.

Ειλικρινα με το καλο να ρθουν τα μικρα σου.. αιωνας θα μου φαινοταν οι ημερες και νομιζω οτι μπορω να καταλαβω την αγωνια σου..ολες δηλαδη μπορουμε πιστευω..εχω προσωπικα σε εχω και να βαλεις και τα κλαμματα..εγω στανταρακι θα το κανα και δεν θα ξεκολλουσα σε ενοχλητκο βαθμο απο πανω τους..

θα ναι και τα δυο τους διαφορετικα παιδια.. το καλοκαιρι ειναι ευεργετικη περιοδος για την αναπτυξη.

TasNat κανουμε μια εθελοντικη προσπαθεια για να απασχολουμε δημιουργικα για μια ωρα καθε σκ τα μικρα παιδια στην περιοχη που χουμε το εξοχικο μας και παραλληλα δουλευουμε και μια δανειστικη βιβλιοθηκη. Ειναι τους εαρινους και θερινους μηνες..ελπιζω οτι θα συνεχισει να ειναι βασικα.

Kαλημέρα σε όλες!

Καλημέρα Προσπ, κι εγώ σε σπιτάκι αναφερομουν αλλά ζωγραφιστό, θα στο στείλω στο mail σου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

PROSPEROUS ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

PROSPEROUS ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.

καλημέρα κορίτσι!! ζέστη πάλι σήμερα

2647994aejjbe5291.gif

Goomorning angels!!!!

τι κάνετε κοριτσάκια σήμερα?

tasnat φιλιά στα μπουμπουκάκια σου!!!

jesgk λίγες μέρες μείνανε,έχει δίκιο η προσπ...σαν να σε βλέπω...μετά θα μπείτε στους ρυθμούς σας!

πρσπ μπόρεσες να το απομονώσεις το σπιτάκι?

εμείς σπίτι,η μικρή είναι ακόμα στη κούνια της,παίζει,χθες θαλασσίτσα...

λέμε και σήμερα να πάμε,αν και με κούρασε σιγά σιγά η θάλασσα.

ελενάδα που είσαι?τρέχεις με την βάφτιση?

θέλουμε φώτο,ακούγονται πολύ ωραία αυτά που θα κάνεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...