Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω τίποτα στους τοίχους. Είναι εντελώς άδειοι. Είχαμε πάρει όλα τα έπιπλα μαζί και μας φύγαν πολλά λεφτά και δεν ασχοληθήκαμε πολύ με την διακόσμηση. Νομίζω πως ήρθε η ώρα. Φανταστείτε το κρεβάτι μπροστά με το προσκέφαλο στον τοίχο, δεξιά η ντουλάπα και αριστερά στο τέλος του τοίχου το παράθυρο με μια ανάλογη κουρτίνα. Εμένα μου αρέσει πάντως....:wink:

Διαφημίσεις

miamama εννοειται οτι θα σας εκανα μελη αν εισασταν κοντα (μπορω και τωρα βεβαια!! :rolleyes: ) ..η ευκαιρια αυτη που μου δοθηκε με κανει χαρουμενη και νοιωθω ευλογημενη γιατι ακομη και καλα να μην παει και να μην προχωρησει σιγουρα θα χω μαθει πραγματα.. τα παιδια ειναι η καλυτερη πηγη εμπνευσης και μας θυμιζουν η μας διδασκουν πολλα.

Τωρα ιδιως που ατ μελη ειναι αρκετα για μια τοσο μικρη περιοχη οι απαιτησεις ειναι μεγαλες και πρεπει να ανταποκριθω με οτι μεσο μπορω..

ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. αν δεν ειχα θεμα με το απορρητο θα σας αναρτουσα και φωτο απο τη συναντηση μας τη χθεσινη..

μου φαίνεται πρέπει να ψάξω κι εδώ να δω αν υπάρχει κάτι να απασχολούνται τα παιδιά!!

πως θα περάσουμε τον χειμώνα μας...

όντως το Βαλέρια είναι πολύ ωραίο,(η μενεγάκη δεν έχει μια κόρη?)

πάντως δεν είναι πολύ συνηθισμένο όπως και το Έλλη,δεν έχω βρει ούτε ένα παιδάκι με το όνομα μας!!!

μου φαίνεται πρέπει να ψάξω κι εδώ να δω αν υπάρχει κάτι να απασχολούνται τα παιδιά!!

πως θα περάσουμε τον χειμώνα μας...

όντως το Βαλέρια είναι πολύ ωραίο,(η μενεγάκη δεν έχει μια κόρη?)

πάντως δεν είναι πολύ συνηθισμένο όπως και το Έλλη,δεν έχω βρει ούτε ένα παιδάκι με το όνομα μας!!!

αυτο σκεφτομαι.. τωρα ιδιως που θα υπαρξει κριση και θα ναι δυσκολο σε καποιους γονεις να στειλουν τα παιδια τους σε δραστηριοτητες εστω και το καλοκαιρι η εξασκηση πανω σε χειροτεχνιες, ομαδικα παιχνιδια και η προσεγγιση των βιβλιων δωρεαν ειναι μια προσφορα οχι αμελητεα πιστευω..

και η αληθεια ειναι οτι κυριως τα μικρα παιδια εχουν διαθεση να συμμετεχουν.. αν τους δωσεις κατι να απασχοληθουν και να δημιουργησουν το λατρευουν.. σημασια εχει να μην τα κανεις να βαρεθουν.. πρεπει να χεις παντα εναλλακτικη στο πισω μερος του μυαλου.. για αυτο και διαλεξα για πρωτη παρουσιαση ενα βιβλιο με περιεργο τιτλο και θεμα ενα παιδι με ειδικες αναγκες..λιγο πολυ ολα καθηλωθηκαν και ακουγαν το θεμα.

Τα μεγαλυτερα παιδια ειναι πιο δυσκολα λογω εξειδικευμενων ενδιαφεροντων αλλα δεν μπορουμε να τα καλυπτουμε ολα στις συναντησεις..για εκεινα μονο θεματικες μερες απο του χρονου βλεπω να οργανωνουμε.

δεν ξερω αν θα διαλεγα ποτε κατι τετοιο για μενα αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι ασχημο, ειναι απαλα μπουγιο και ξεκουραστο

Μου αρέσει η ταπετσαρία Βικάκι!!!

ειμαι και γρια γυναικα βλεπετε ωστοσο να τολμησω να ευχηθω αν και καθυστερημενα χρονια πολλα στην Γιωτα και στην Ανδρεινα

Ευχαριστώ!!

Α ναι.. το Βαλερια της cristin που καπου διαβασα ειναι ομορφο ονομα και ξεχωριστο.. εχει δικιο η jesgk ειναι ωραιο ;)
Πολύ ωραίο όνομα, κ πάει στην κουκλίστικη φατσούλα της μικρούλας της

Διαφημίσεις

έβαλα κι εγω φωτό στο Parents από το δωμάτιο των παιδιών εχθές, Χριστινάκι όντως σου άρεσε;;; Τα χρώματα ειναι πιο έντονα από κοντά!! Ουφ ουφ!!

καλημερα! σε ποιο τοπικ? ειμαι εκεινη που βαριεται να ψαχνει..you know...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...