Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Ξαναρθα.. (δυστυχως για σας :tongue: :tongue:)

δεν ξερω τι εχετε γραψει γιατι δεν εχω χρονο για πισωγυρισματα, πηρε μονο το ματι μου οτι μιλατε για πεθερες..εχει και ο κοσμος καημους..πως να το κανουμε!!

Εγω τρεχω με το θεμα της βιβλιοθηκης..χθες τελειωσα τα περι οργανωσεως.. (μιλαμε αν σας δειξω τον κανονισμο λειτουργιας ουτε δικηγορος να τον ειχε συνταξει!!) σημερα την καθαρισαμε και αυριο το απογευμα εχουμε τα εγκαινια..και θα λειτουργησει (πιστευουμε) για τα επομενα 4 σκ..μετα παλι το Πασχα..

λεω να κανω το πρωτο μισαωρο μια κουβεντα γνωριμιας με τα παιδια και το αλλο να τους μοιρασω αντιγραφα απο τον "Γουτού Γουπατού" του Παπαδιαμαντη μαζι με μια συνοπτικη βιογραφια του τελευταιου και να πουμε κανα δυο τραγουδια.. και την Κυριακη να δειξω στα παιδια καμια κατασκευη και να παιξουμε κανενα ομαδικο παιχνιδι για ολες τις ηλικιες..

εχω αγωνια η αληθεια ειναι..:rolleyes: ελπιζω να πανε ολα καλα και να συμμετασχουν και αλλοι γονεις για να ενισχυσουν την προσπαθεια..αλλωστε ειναι δωρεαν και ειναι μονο για τα παιδια.

Και βεβαια οι διακοπες μου τελειωσαν..Δευτερα παλι δουλεια και πηγαινε ελα Αθηνα-Σαλαμινα μεχρι μεσα του μηνα..

το κακο ειναι οτι δεν μου μεινε χρονος να κοιμηθω λιγο παραπανω και αυτο οχι λογω βιβλιοθηκης αλλα λογω μικρης η οποια μαλλον εχει επηρεαστει που μαι σπιτι και θελει να ναι μαζι μου παντου και παντα..

εννοειται οτι περι αποθηλασμου ΟΥΤΕ κουβεντα..τελικα δεν προσφερεται η διαμονη μας στο εξοχικο για τετοιες αποπειρες..μαλλον οταν επιστρεψουμε στη βαση μας..θα μπαινει και ο χειμωνας και θα μαστε πιο..μαζεμενοι και συνεπεις στα προγραμματα μας.

αυτααααααα... σας φιλω, καλο σκ και τα λεμε απο βδομαδα!

Καλη επιστροφη και σε οποια αλλη τελειωνει τις διακοπες της και καλη προσαρμογη..

που πας????

Χαλκιδική, που να πάω!!!;

Πήρα και μαγιώ σήμερα (πανάκριβο κι ας ήταν -50%), αλλά δεν έβρισκα τπτ άλλο και με τα δικά μου τα πάχια δεν βρίσκω εύκολα ούτως ή άλλως.

Αύριο την κοπανάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι η μαμά είναι 46 ετών κι εγώ 30!!!

Πω, πω, μικρή μικρή στα βάσανα η μαμά!

Μοναδική εμπειρία φαντάζομαι να 'χεις τόσο μικρή διαφορά με τον γονιό σου, ε;

Εγώ να φανταστείς με τη μεγάλη μου αδελφή έχω 9 χρόνια διαφορά! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χαλκιδική, που να πάω!!!;

Πήρα και μαγιώ σήμερα (πανάκριβο κι ας ήταν -50%), αλλά δεν έβρισκα τπτ άλλο και με τα δικά μου τα πάχια δεν βρίσκω εύκολα ούτως ή άλλως.

Αύριο την κοπανάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! :mrgreen:

καλες διακοπες και χρονι σου πολλα γα την εορτη σου αν και καθυστερημενα.. χρονια πολλα και στην Myprincess και σε ολους οσους γιορταζαν..

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια ηρθαμε κι εμεις..Αυριο βεβαια ξαναφευγω..

Ειπαμε κι εμεις να παμε σε ενα νησακι να περασουμε καλα και μονο που δεν σκοτωθηκαμε..Εφυγε ο αντρας μου με τον φιλο του να πανε για μπανιο και τρακαραν!! Επεσαν σε ενα ρεμα απο γκρεμο αρκετα ψηλο..Οταν το ειδα τρελαθηκα..Ευτυχως ουτε γρατζουνια! Η Παναγια εβαλε το χερι της..Μετα μας πηρε απο κατω, ας ειμαστε καλα και θα ξαναπαμε..

Το μωρο μου μου ελειψε παρα πολυ! Ευτυχως θα το δω αυριο..Αυτη δεν ειχε κανενα προβλημα βεβαια..Αυτα..Φιλακια κοριτσακια μου!!

yRf6p1.png

καλες διακοπες και χρονι σου πολλα γα την εορτη σου αν και καθυστερημενα.. χρονια πολλα και στην Myprincess και σε ολους οσους γιορταζαν..

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι!

yRf6p1.png

Κορίτσια καλησπέρα,

Πως εισαστε;;; Σπίτι εδώ, βαρετά, δεν κάναμε κάτι σήμερα, ίσως πάμε μια βόλτα το βράδυ.

MyPrincess μου πολύ κρίμα που δεν πήγατε τις διακοπούλες σας που τόσο χρειαζόσασταν, ευτυχώς όμως που ο άντρας σου ειναι καλά.

Καλημερα και παλι..

και εγω σημερα επιασα κανονικα δουλεια, βεβαια τα περα δωθε εξοχικο - Αθηνα θα κρατησουν μεχρι τα μεσα Σεπτεμβρη..η αληθεια ειναι οτι βαριεμαι να επιτρεψω γιατι και θα πρεπει να ξεβολευτω και να προηγηθει μια γενναια γενικη στο σπιτι της Αθηνας που επρεπε να την εχω κανει την περασμενη εβδομαδα αλλα τελικα η ξαφνικη μου αποφαση να ασχοληθω με την λεσχη μας αποκλειστικα μονοπωλησε το ενδιαφερον..

εχθες ηταν η δευτερη μερα λειτουργιας αλλα με τις κανονικες δραστηριοτητες και πιστευω οτι τα πηγα αρκετα καλα..

εχω εγγραψει 40 παιδια ως μελη και εχθες ειχα σχεδον τα 30 οπου μιλησαμε, τους διαβασα και τους μιλησα για τα παιδικα βιβλια, τους εδωσα "δουλεια" για το σπιτι να μου ζωγραφισουν τις επιθυμιες τους οσον αφορα τις δρασεις μας για του χρονου, τους εδωσα τραγουδια και τραγουδησαμε και παιξαμε ενα ομαδικο παιχνιδι που μεχρι και η κορη μου συμμετειχε και φανηκε να το καταδιασκεδασαν..

ευχομαι να παει καλυτερα..καθε ιδεα σας ευπροσδεκτη..δυστυχως ακομη ειμαι μονη (εκτος απο κανα δυο αλα ατομα που κανουν τη χαρτοδουλεια μου)

καλη προσαρμογη Viki και οντως ειχατε Αγιο Myprincess

Διαφημίσεις

http://cgi.ebay.co.uk/White-Roses-Wall-Mural-Designer-Photo-Wallpaper-/320573349428?pt=UK_Wallpaper

Λέω να βάλω αυτή την ταπατσαρία στον τοίχο πίσω απο το κρεβάτι μας. Πώς σας φαίνεται?

κατεβείτε να δείτε κάτω την εικόνα με τους κόκκινους καναπέδες

http://cgi.ebay.co.uk/White-Roses-Wall-Mural-Designer-Photo-Wallpaper-/320573349428?pt=UK_Wallpaper

Λέω να βάλω αυτή την ταπατσαρία στον τοίχο πίσω απο το κρεβάτι μας. Πώς σας φαίνεται?

κατεβείτε να δείτε κάτω την εικόνα με τους κόκκινους καναπέδες

δεν ξερω αν θα διαλεγα ποτε κατι τετοιο για μενα αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι ασχημο, ειναι απαλα μπουγιο και ξεκουραστο..

ειμαι και γρια γυναικα βλεπετε ωστοσο να τολμησω να ευχηθω αν και καθυστερημενα χρονια πολλα στην Γιωτα και στην Ανδρεινα

cristin αν περιμενω να βρεθουμε τα πιασαμε τα λεφτα μας!!

Οποτε θες στειλε μου αυτο που σου ζητησα

και εμεις εχουμε 2 βαπτισεις, 2 γαμους και καμποσα γενεθλια αυτο το μηνα (Σεπτεμβρη) ξεκινωντας απο τις 28/8 με τη κουνιαδα και πιανουν σειρα ο αδελφος μου, εγω και ενα καρο φιλοι και γνωστοι..ολα ωραια και καλα, λεφτα να χουμε να ξοδευουμε..

σημερα νεκρα στη δουλεια..απο αυριο ομως μας βλεπω φουλ που γυριζουν τα αφεντικα..

καλημέρα κοριτσάκια!!!

τι πάθατε βρε πρινσέσσα μου!!!!

ευτηχώς τέλος καλό,όλα καλά!!

άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά,ωραία ακούγεται προσπερίνα η λέσχη...μακάρι να μέναμε κι εμείς εκεί...θα μας είχες εκεί!!

βίκυ η ταπετσαρία είναι φανταστική!!!!αν είναι και μοντέρνο το σπίτι σου θα πηγαίνει πολύ,θέλουμε και φότο αφού την βάλεις!!

κατά τα άλλα εμείς ησυχία,χθες είμασταν σε βάφτιση,απίστευτη ζέστη,η αυλή της εκκλησία στον ήλιο...11.00 πρωί πρωί...

μετά για φαγητό σε ταβέρνα χωρίς κλιματιστικό και λιώσαμε,με ψευτοκατασκευές κατω από τον ήλιο.τα φαγητά μέτρια και βαριά...όλα τηγανιτά τα πρώτα!!

χάσαμε και το μπάνιο μας!

και σήμερα δεν κάνω τίποτα!!!βαριέμαι!!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

τι πάθατε βρε πρινσέσσα μου!!!!

ευτηχώς τέλος καλό,όλα καλά!!

άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά,ωραία ακούγεται προσπερίνα η λέσχη...μακάρι να μέναμε κι εμείς εκεί...θα μας είχες εκεί!!

βίκυ η ταπετσαρία είναι φανταστική!!!!αν είναι και μοντέρνο το σπίτι σου θα πηγαίνει πολύ,θέλουμε και φότο αφού την βάλεις!!

κατά τα άλλα εμείς ησυχία,χθες είμασταν σε βάφτιση,απίστευτη ζέστη,η αυλή της εκκλησία στον ήλιο...11.00 πρωί πρωί...

μετά για φαγητό σε ταβέρνα χωρίς κλιματιστικό και λιώσαμε,με ψευτοκατασκευές κατω από τον ήλιο.τα φαγητά μέτρια και βαριά...όλα τηγανιτά τα πρώτα!!

χάσαμε και το μπάνιο μας!

και σήμερα δεν κάνω τίποτα!!!βαριέμαι!!

Εντελώς μοντέρνο. Δένει απόλυτα με τα έπιπλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...