Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν ήρθα...

νόμιζω ότι όσο είσαι σε σχέση...είναι καλές,με το που παντρεύεσαι τον γιο τους άστα!!

η μάνα μου ας πούμε για την ώρα δεν μας ενοχλει,γιατί είναι νέα και ασχολείται με άλλα, αλλά αν την είχα πεθερά θα ήταν η χειρότερη!! ο άντρας μου έχει άλλα 2 αδέρφια...έχουμε θέματα με τον κουνιάδο και την 1 κουνιάδα...(με την οποία κάναμε και παρέα,αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σαλέψει)

ο άντρας μου είναι άνθρωπος που δεν τσακώνεται ποτέ και δεν λέει κουβέντα...

πάντως αν είμασταν κοντά θα είμασταν τσακωμένοι όλοι!!

εδώ έχω την κουνιάδα μόνο εδώ και μου δημιουργεί θέματα...όπως στα γενέθλια του παιδιού!!! ανακατώστρες!!!

λοιπόν ήρθα...

νόμιζω ότι όσο είσαι σε σχέση...είναι καλές,με το που παντρεύεσαι τον γιο τους άστα!!

η μάνα μου ας πούμε για την ώρα δεν μας ενοχλει,γιατί είναι νέα και ασχολείται με άλλα, αλλά αν την είχα πεθερά θα ήταν η χειρότερη!! ο άντρας μου έχει άλλα 2 αδέρφια...έχουμε θέματα με τον κουνιάδο και την 1 κουνιάδα...(με την οποία κάναμε και παρέα,αλλά τα τελευταία χρόνια έχει σαλέψει)

ο άντρας μου είναι άνθρωπος που δεν τσακώνεται ποτέ και δεν λέει κουβέντα...

πάντως αν είμασταν κοντά θα είμασταν τσακωμένοι όλοι!!

εδώ έχω την κουνιάδα μόνο εδώ και μου δημιουργεί θέματα...όπως στα γενέθλια του παιδιού!!! ανακατώστρες!!!

Εμένα πάλι ο κουνιάδος είναι στη Σκωτία και η "αρραβωνιαστικιά του" (δεν είναι πολύ διευκρινισμένο αν και πότε θα παντρευτούν) είναι στην Αίγυπτο! :mrgreen::mrgreen:

Τα πεθερικά δυστυχώς είναι παραδίπλα, σε απόσταση ασφαλείας 2 στάσεων λεωφορείου, αλλά αρκετά κοντά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

το καλύτερο είναι μακρυά και αγαπημένοι!!

νέα βιντεάκια στο fb!!!

Εεεεεε, όλο το πρωί μου το λες!

Είδα το χορό, ΣΟΥΠΕΡ!!!

Σου μίλησα χθες για λίγο, απάντησες; Πήγα κατευθείαν για ύπνο και το έκλεισα. ΠΟΛΥ κούραση αυτή η βδομάδα!

Χθες η μανούλα είχε υπογλυκαιμία και ήταν χάλια. Ευτυχώς που είναι και η ανηψιά μου.

Ευτυχώς άντεξε, την πήγαμε βόλτα στη γειτονιά, κλπ, συνήλθε.

Σήμερα μου 'κανε και δουλειές!!!

Μόνο το σίδερο που γλίτωσα (2 πλυντήρια) φτάνει!!! :mrgreen:

ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν ήμουν στον υπολογιστή,ήταν ο άντρας μου.το είχα ξεχάσει ανοιχτό.

τώρα μπόρεσα να τα βάλω...

μπράβο στη μανούλα...η δική μου κινέζα!!!!αν πάω σπίτι της είναι ικανή να μου πει να κάνω και δουλειές!!!

αν πάω σπίτι της είναι ικανή να μου πει να κάνω και δουλειές!!!

Κι εμένα μου λέει και κάνω, γιατί έχει κουραστεί γενικώς, λόγω ηλικίας, αλλά δεν πρέπει και να κουράζεται, λόγω διαβήτη.

Άσε, γκαντεμιά, η μεγάλη μου αδελφή όταν είχε παιδιά στην ηλικία του δικού μου, ήταν 50ρα και κοτσονάτη η μανούλα και βοηθούσε πολύ όταν κατέβαινε Θεσ/νίκη.

Τώρα κλάταρε γμτ! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η δική μου 46...ώρες ώρες σκέφτομαι ότι το παιδί μου μεγαλώνει χωρίς παπούδες!!

οι μεν σε μεγάλη ηλικία και μακρυά,οι δε νέοι και άφαντοι!!!

H μαμά σου είναι 46 χρονών!!!;;;!!! :shock:

Καλά εσύ πόσο είσαι;;;

Η δικιά μου 61, η πεθερά 65, κλαταρισμένες και οι δύο λόγω ασθενειών. :?

Ατυχία που δε βοηθάει λίγο, ενώ είναι τόσο νέα. Δουλεύει;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...