Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το σκέφτομαι ...

Θα κάνω λίστα! :mrgreen:

Αχ, σήμερα, θα ξαποστείλω ανηψιές, μάνες, κλπ, θα φορτώσω τον Τζόνυ στον μπαμπά του και μόλις πέσει λίγο ο ήλιος θα κατέβω αγορά!!!

κι εγώ θα συναντηθώ με μια φίλη μου στις 7μμ το κέντρο για καφέ, έχω να την δώ από την βάπτιση της μικρής το χειμώνα, πηγαίναμε μαζί στο μεταφραστικό ιταλικών, δυστυχώς όμως δεν βρισκόμαστε τόσοο συχνά πια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ θα συναντηθώ με μια φίλη μου στις 7μμ το κέντρο για καφέ, έχω να την δώ από την βάπτιση της μικρής το χειμώνα, πηγαίναμε μαζί στο μεταφραστικό ιταλικών, δυστυχώς όμως δεν βρισκόμαστε τόσοο συχνά πια

Πάνε, πάνε βόλτες όσο ακόμα μπορείς!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάνε, πάνε βόλτες όσο ακόμα μπορείς!!!

Εχω μπεί σε ένα θέμα στο parents με πεθερές κ διαβάζω, μου έχει κάνει εντύπωση μια κοπέλα.. μιλάμε ΤΡΕΛΟ ΜΙΣΟΣ για την πεθερά, διάβασε ατάκα:

χτες με πηρε τηλεφωνο το απογευμα και δεν το σηκωσα.ξαναπηρε καποια στιγμη το βραδυ, δεν το σηκωσα.ειδε κι αποειδε και πηρε στου γιου της.Με ζητησε κι εμενα οποτε μου λεει..."να , σε επαιρνα το απογευμα γιατι ειμουν εκει κοντα με μια φιλη μου και ειπα να περασω μια βολτα".....οταν ακουσε απο μενα "σας εχω πει πως ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη , δεν δεχομαι κοσμο και ποσο μαλιστα και μια ξενη μαζι σας".....εγκεφαλικο επαθε...χαχαχαχαχαχαicon_biggrin.gificon_biggrin.gif......"εγω λεει κοσμος ειμαι? "........"παντως του σπιτιου δεν ειστε " .....αχαααχαχαχαχαχαχα

Εχω μπεί σε ένα θέμα στο parents με πεθερές κ διαβάζω, μου έχει κάνει εντύπωση μια κοπέλα.. μιλάμε ΤΡΕΛΟ ΜΙΣΟΣ για την πεθερά, διάβασε ατάκα:

χτες με πηρε τηλεφωνο το απογευμα και δεν το σηκωσα.ξαναπηρε καποια στιγμη το βραδυ, δεν το σηκωσα.ειδε κι αποειδε και πηρε στου γιου της.Με ζητησε κι εμενα οποτε μου λεει..."να , σε επαιρνα το απογευμα γιατι ειμουν εκει κοντα με μια φιλη μου και ειπα να περασω μια βολτα".....οταν ακουσε απο μενα "σας εχω πει πως ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη , δεν δεχομαι κοσμο και ποσο μαλιστα και μια ξενη μαζι σας".....εγκεφαλικο επαθε...χαχαχαχαχαχαicon_biggrin.gificon_biggrin.gif......"εγω λεει κοσμος ειμαι? "........"παντως του σπιτιου δεν ειστε " .....αχαααχαχαχαχαχαχα

742480mp87kxcxgu.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

hello girls!!!!

τι κάνετε σήμερα?

εγώ σπίτι ως συνήθως,σφουγγάρισμα και σκούπισμα...

φαγητό έχω από χθες.

σήμερα δεν θα πάμε για μπάνιο,θα πάμε στην αδερφή μου για την γιορτή της ανηψιάς που δεν την έκανε το 15αύγουστο.

έχω να φτιάξω και σουφλέ σοκολάτας για να της τα πάω...

"πολλά" λεφτά πήρες βρε μαεστρία!!!

jesgk καλά να περάσεις!!

έχω να κατέβω μόνο κέντρο....χμμμμ πάρα πολύ καιρό!!!

το διάβαζα κι εγώ...έχω ακούσει διάφορα και δεν μου κάνει εντύπωση...αλλά υπάρχουν πεθερές σατανικές και συνήθως χαζές νύφες...ενώ όταν υπάρχουν κακές νύφες,οι πεθερές μόκο,τουμπεκί!!!

το διάβαζα κι εγώ...έχω ακούσει διάφορα και δεν μου κάνει εντύπωση...αλλά υπάρχουν πεθερές σατανικές και συνήθως χαζές νύφες...ενώ όταν υπάρχουν κακές νύφες,οι πεθερές μόκο,τουμπεκί!!!

Δεν λέω σίγουρα υπάρχουν κακές πεθερές αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο, αν της το έκανε μελλοντικά η νύφη της ή ο γαμπρός της πως θα της φαινόταν;

Διαφημίσεις

"πολλά" λεφτά πήρες βρε μαεστρία!!!

Είδες;; Και να ήταν και δικά μου; Του χάζμπαντ είναι!

έχω να κατέβω μόνο κέντρο....χμμμμ πάρα πολύ καιρό!!!

Κι εγώ έχω και μ' έχει γλωσσοφάει μάλλον ο χάζμπαντ απ' τη ζήλια του, γιατί η κουμπάρα δεν μπορεί να 'ρθει παρέα κι ο κουμπάρος περνάει φάση κατάθλιψης.

Του φάγανε 1600? σε μια απάτη μέσω ίντερνετ και το 'χει πάρει λίγο βαριά. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

jesgk μερικά δεν είναι τραβηγμένα...δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα,αλλά υπάρχουν στο περιβάλλον μου τέτοιες πεθερές...και βέβαια ανάλογες νύφες.

μερικοί άνθρωποι βρίσκουν και τα κάνουν...

όταν γίνονται πεθερές μερικές γυναίκες βγάζουν μίσος...

η δική μου ας πούμε αν ήταν νέα και υγιής...

α καλά στα μαχαίρια θα είμασταν...

τώρα λέει ασυναρτησίες και δημιουργεί θέματα για βλακείες!!!

πάω να τα ταίσω έλλη και συνεχίζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...