Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έβαλες και καινούρια διακοσμητικά στο δωμάτιο; Ή μόνο βάψιμο;;

Καλέ η κερκυραία μας την έκανε σήμερα! Θα κολυμπάει με τη γοργονίτσα της!

Εβαλα μονο αυτοκόλλητα στην ντουλάπα. Καθόλου στους τοίχους, εκεί θα βάλω μονο καδράκια. Στο πάνω μέρος της ντουλάπας έβαλα πλανήτες κ αστρονάυτες κ στο κάτω μέρος γοργόνες.

Ψάχνω να βρώ καδράκια αλλά δεν βρίσκω κάτι, μάλλον θα εκτυπώσω σε καμβά τον Ben 10 κ άλλους ήρωες που αρέσουν στο γιο κ θα τους κάνω μικρά καδράκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψάχνω να βρώ καδράκια αλλά δεν βρίσκω κάτι, μάλλον θα εκτυπώσω σε καμβά τον Ben 10 κ άλλους ήρωες που αρέσουν στο γιο κ θα τους κάνω μικρά καδράκια

Kι εμένα μ' αρέσει αυτό!

Εκτύπωνα παλιότερα αγαπημένους πίνακες ζωγραφικής και τους έβαζα σε καδράκια, εκείνα του ΙΚΕΑ με τις 3 θέσεις.

Στο καινούριο σπίτι ακόμα δεν έχω βάλει πολλά διακοσμητικά.

Έβαλα έναν ωραίο (μοντέρνο) καθρέφτη τις προάλλες, κάνα 8μηνο έψαχνα, δεν βρήκα αυτό που είχα στο νου μου, πήρα αυτόν. Θα βάλω φωτο στο φβ κάποια στιγμή να τον δεις.

Καδράκια σε μεγάλη ποικιλία έχει στο LEROY MERLIN. Είδες εκεί;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kι εμένα μ' αρέσει αυτό!

Εκτύπωνα παλιότερα αγαπημένους πίνακες ζωγραφικής και τους έβαζα σε καδράκια, εκείνα του ΙΚΕΑ με τις 3 θέσεις.

Στο καινούριο σπίτι ακόμα δεν έχω βάλει πολλά διακοσμητικά.

Έβαλα έναν ωραίο (μοντέρνο) καθρέφτη τις προάλλες, κάνα 8μηνο έψαχνα, δεν βρήκα αυτό που είχα στο νου μου, πήρα αυτόν. Θα βάλω φωτο στο φβ κάποια στιγμή να τον δεις.

Καδράκια σε μεγάλη ποικιλία έχει στο LEROY MERLIN. Είδες εκεί;

Κι εμείς από πίνακες δεν έχουμε καθόλου, ειναι λίγο υψηλό κ το κόστος .. δεν έψαξα εκεί που λες, πήγα praktiker και jumbo και έχουν περίπου τα ίδια

Κι εμείς από πίνακες δεν έχουμε καθόλου, ειναι λίγο υψηλό κ το κόστος .. δεν έψαξα εκεί που λες, πήγα praktiker και jumbo και έχουν περίπου τα ίδια

Νομίζω ότι έχει διαφορά. Είχε ολόκληρο τμήμα με καδράκια. Κι εμένα τουλάχιστον μ' άρεσαν πολλά σχέδια απ' αυτά που είχε.

Να πας να δεις. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νομίζω ότι έχει διαφορά. Είχε ολόκληρο τμήμα με καδράκια. Κι εμένα τουλάχιστον μ' άρεσαν πολλά σχέδια απ' αυτά που είχε.

Να πας να δεις. :tongue:

θα πάω!! Ευχαριστώ!! τι άλλα νεα;;;

Διαφημίσεις

θα πάω!! Ευχαριστώ!! τι άλλα νεα;;;

Είμαι πολύ κουρασμένη! Υπομονή κάνω να φτάσει η Παρασκευή και να φύγει η μάνα μου, η οποία συμπεριφέρεται λες και τη φυλακίσαμε μια βδομάδα και ήταν μέσα στην κατάθλιψη.

Χθες της τα 'χωσα όμως και σαν να κατάλαβε ότι μας έσπασε τ' @@!

Να φανταστείς πόσο την προσέχουμε, χθες την πήγαμε βόλτα 50 χλμ. στο χωριό όπου ξεκαλοκαιριάζει η πολύτεκνη αδελφή μου. Ήθελα να τη δω κι εγώ βέβαια, γιατί είχα καιρό, αλλά αν δεν ήταν και η μάνα μου δύσκολα θα ξεκουνιόμασταν καθημερινή.

Ελπίζω να συνέλθει, γιατί χειρότερα κι από παιδί συμπεριφερόταν μέχρι χθες.

Ξεμωραίνονται ΕΝΤΕΛΩΣ ρε συ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εδώ είμαι κι εγώ...καλημέρα!!

το απόγευμα θα πάμε για μπάνιο,για την ώρα σπίτι,δουλειές...

μαγειρεύω κιόλας...

κι εγώ ψάχνω καδράκια λευκά, ή ανοιχτό χρώμα ξύλου.

θέλω να βάλω τα 3 προσκλητήρια της βάφιτσης μας,είναι σαν παραμυθάκι.

κι εγώ γενικά στο σπίτι δεν έχω πίνακες,λόγω οικονομικών,έχω έναν πάνω από τον καναπέ μικρό από ικέα,αφίσα σε κορνίζα δλδ.

αυτοκόλητα σε ένα τοίχο πορτοκαλί στο σαλόνι.

τίποτα άλλο για την ώρα.

εμείς εδώ έχουμε δεν έχουμε κάνα φθηνό μαγαζί,μόνο τα jumbo...

εδώ είμαι κι εγώ...καλημέρα!!

το απόγευμα θα πάμε για μπάνιο,για την ώρα σπίτι,δουλειές...

μαγειρεύω κιόλας...

κι εγώ ψάχνω καδράκια λευκά, ή ανοιχτό χρώμα ξύλου.

θέλω να βάλω τα 3 προσκλητήρια της βάφιτσης μας,είναι σαν παραμυθάκι.

κι εγώ γενικά στο σπίτι δεν έχω πίνακες,λόγω οικονομικών,έχω έναν πάνω από τον καναπέ μικρό από ικέα,αφίσα σε κορνίζα δλδ.

αυτοκόλητα σε ένα τοίχο πορτοκαλί στο σαλόνι.

τίποτα άλλο για την ώρα.

εμείς εδώ έχουμε δεν έχουμε κάνα φθηνό μαγαζί,μόνο τα jumbo...

Καλημέρα!

Όταν κατέβεις Αθήνα πήγαινε στα Leroy ή ΙΚΕΑ, εγώ από εκεί πήρα καδράκια που 'χω βάλει στο σπίτι, κυρίως με φωτογραφίες.

Δεν μ' αρέσει να βάζω κορνίζες πάνω σε έπιπλα, μ' αρέσει σε καδράκια στον τοίχο να βάζω τις φωτογραφίες.

Κάτι ασπρόμαυρες από τη γαμοβάφτιση που έβγαλε μια φίλη του χάζμπαντ τις έβαλα σε ματ ασημένιες κορνίζες στο δωμάτιό μου.

Ενώ μερικές έγχρωμες (ότι να 'ναι, από φωτογραφικές φίλων, δεν είχα φωτογράφο) τις έβαλα σε λευκές κορνίζες σε χολ και σαλόνι.

Χαριτωμένα είναι θέλω να πιστεύω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελπίζω να συνέλθει, γιατί χειρότερα κι από παιδί συμπεριφερόταν μέχρι χθες.

Ξεμωραίνονται ΕΝΤΕΛΩΣ ρε συ!

Τέλεια περνάς κι εσύ. Ολοι παραξενιές έχουνε. Μόλις μίλησα κι εγώ μαζί της, ειχν πάει για ψώνια, μετά από 1,5 μήνα στην Ιταλία σήμερα βγήκε κι αυτή για ψώνια, πήγε να πάρει παπούτσια στα παιδιά, μεγάλωσαν τα πόδια τους κ αυτά που τους είχα πάρει πριν φύγουν δεν τους κάνουν. Η μικρή φοράει 23 τώρα κ την άκουγα από μέσα να φωνάζει nonna-nonna, τον κόσμο χαλάει, θα καλοπεράσουμε

Ενώ μερικές έγχρωμες (ότι να 'ναι, από φωτογραφικές φίλων, δεν είχα φωτογράφο) τις έβαλα σε λευκές κορνίζες σε χολ και σαλόνι.

Χαριτωμένα είναι θέλω να πιστεύω. :mrgreen:

τι κουλό κι αυτό ... γιατί παιδί μου δεν ήθελες φωτογράφο;;; βίντεο έχεις;

Διαφημίσεις

εγώ 2 κορνίζες έχω στο σαλόνι με φωτογραφίες,μια δική μας και μια του παιδιού,δεν με αφήνει ο άντρας μου,δεν θέλει κορνίζες!!!!

αχχχχ το τραβάω!!

καλό ακούγεται μαεστρία,κι εμένα στο τοίχο μου αρέσει.και ειδικά οι ασπρόμαυρες.

κάθε φορά που πάμε ικέα παίρνουμε άλλα πιο σημαντικά και πάντα μένουν οι κορνίζες πίσω!!!

τι κουλό κι αυτό ... γιατί παιδί μου δεν ήθελες φωτογράφο;;; βίντεο έχεις;

Γιατί δεν μ' αρέσει να μου λένε "κάτσει έτσι, τώρα έλα απ' κει, τώρα κοίτα εδώ, κλπ" ρε κοπελιά;

Υποχρεωτικός είναι δηλαδή; :mrgreen:

Άσε, ήταν αρκετά τραυματική η εμπειρία και χωρίς παπαράτσι!

Βίντεο τράβηξαν δύο, ένας φίλος (πολύ καλλιτεχνικό :tongue:) κι ο γαμπρός μου. Η μάνα μου τα 'χει και τα βλέπει. Εγώ τις μέρες μετά τα είδα μερικές φορές, κυρίως με φίλους, κι ούτε ξέρω που είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ 2 κορνίζες έχω στο σαλόνι με φωτογραφίες,μια δική μας και μια του παιδιού,δεν με αφήνει ο άντρας μου,δεν θέλει κορνίζες!!!!

αχχχχ το τραβάω!!

καλό ακούγεται μαεστρία,κι εμένα στο τοίχο μου αρέσει.και ειδικά οι ασπρόμαυρες.

Γιατί δε θέλει ο άντρας σου κορνίζες καλέ; Τι κόλλημα είναι αυτό;; Να μη χαλάνε τον τοίχο;

Αχ, αφού μου το λες κι εσύ η διακοσμήτρια, χαίρομαι, έχω καλή αισθητική τελικά! :mrgreen:

Τέλεια περνάς κι εσύ. Ολοι παραξενιές έχουνε. Μόλις μίλησα κι εγώ μαζί της, ειχν πάει για ψώνια, μετά από 1,5 μήνα στην Ιταλία σήμερα βγήκε κι αυτή για ψώνια, πήγε να πάρει παπούτσια στα παιδιά, μεγάλωσαν τα πόδια τους κ αυτά που τους είχα πάρει πριν φύγουν δεν τους κάνουν. Η μικρή φοράει 23 τώρα κ την άκουγα από μέσα να φωνάζει nonna-nonna, τον κόσμο χαλάει, θα καλοπεράσουμε

Κι ο δικός μου 23 φοράει, τα φθινοπωρινά μάλλον 24 θα του τα πάρω, για να βγάλει αρκετό διάστημα.

Ευτυχώς μια βδομάδα είναι με τη μάνα μου, αλλά ήμουν κι εγώ μια βδομάδα στο χωριό και έπαθα overdose.

Είναι μακριά όμως (στα 50χλμ το χωριό μας) και είμαστε "από μακριά κι αγαπημένες" :mrgreen:. Τα πεθερικά είναι επικίνδυνα κοντά, δυστυχώς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γιατί δεν μ' αρέσει να μου λένε "κάτσει έτσι, τώρα έλα απ' κει, τώρα κοίτα εδώ, κλπ" ρε κοπελιά;

Υποχρεωτικός είναι δηλαδή; :mrgreen:

.

εγω έχω και μια ψύχωση στις φωτογραφίες γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο που δεν ήθελες. Για πιπί μου να πήγαινα κι ας ειχα φωτογράφο :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...