Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω ρε 'σεις κάτι;

Στους δύο φίλους που βαφτίζουν (γιατί η μία είναι η αδελφή μου) έχω πάει δωράκι για τα μωρά όταν γεννήθηκα.

Τώρα στη βάφτιση να ξαναπάω;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω ρε 'σεις κάτι;

Στους δύο φίλους που βαφτίζουν (γιατί η μία είναι η αδελφή μου) έχω πάει δωράκι για τα μωρά όταν γεννήθηκα.

Τώρα στη βάφτιση να ξαναπάω;;;

Εχω ακούσει ότι αν σου έχουν κάνει δώρο στη γέννα δεν ειναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν στη βάπτιση, προσωπικά θα ντρεπόμουν να πάω χωρίς να έχω παρει δώρο

Εχω ακούσει ότι αν σου έχουν κάνει δώρο στη γέννα δεν ειναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν στη βάπτιση, προσωπικά θα ντρεπόμουν να πάω χωρίς να έχω παρει δώρο

Kαι πόσα δώρα θα πας όμως ρε 'συ;

Ειδικά το ένα, τον Μάιο γεννήθηκε, του 'χα πάρει κάτι φορμάκια ΣΟΥΠΕΡ. Τον Οκτώβρη θα βαφτιστεί.

Πάλι δώρο;;

Ουφ, δεν ξέρω, θα δω και τα οικονομικά μου και τις διαθέσεις του χάζμπαντ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ξαναρθα μουρλοκομεια!!

δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτε, μπηκα σπιτι να εκτυπωσω κατι καρτες μελους και κατι ανακοινωσεις, να πακεταρω τα αααααπειρα ψωνια και να εγκαταλειψω την καυτη πολη για το ομορφο νησι (η μανα σου εγω και συ...:tongue:)

ψωνισα αααααααααααααααααααπειρα ειδη καλλιτεχνιας, ηρθα σε επαφη με βιβλιοπωλεια και γενικα βλεπω μα τρομερη προσφορα απο φιλους του ειδους...πιστευω οτι θα παμε καλα..

το καλυτερο απο ολα ειναι πως θα εχω αμεση προσβαση σε παιδικα βιβλια και οχι μονο και ειναι σουπερ ευκαιρια για μενα και τη μικρη..

σας επρηξα ε??..ο καθενας στον χαβα του.. αντε να τελειωσει και η περιοδος να παω για βουτιες παλι...(αλλο και τουτο αλλα απαραιτητο κακο)

λετε εσεις λετε..εδω γυρω θα μαι..

φιλια

ξαναρθα μουρλοκομεια!!

δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτε, μπηκα σπιτι να εκτυπωσω κατι καρτες μελους και κατι ανακοινωσεις, να πακεταρω τα αααααπειρα ψωνια και να εγκαταλειψω την καυτη πολη για το ομορφο νησι (η μανα σου εγω και συ...:tongue:)

ψωνισα αααααααααααααααααααπειρα ειδη καλλιτεχνιας, ηρθα σε επαφη με βιβλιοπωλεια και γενικα βλεπω μα τρομερη προσφορα απο φιλους του ειδους...πιστευω οτι θα παμε καλα..

το καλυτερο απο ολα ειναι πως θα εχω αμεση προσβαση σε παιδικα βιβλια και οχι μονο και ειναι σουπερ ευκαιρια για μενα και τη μικρη..

σας επρηξα ε??..ο καθενας στον χαβα του.. αντε να τελειωσει και η περιοδος να παω για βουτιες παλι...(αλλο και τουτο αλλα απαραιτητο κακο)

λετε εσεις λετε..εδω γυρω θα μαι..

φιλια

Εύγε μητέρα Τερέζα Προσπερίνα!!!

Κι εγώ είμαι πολύ της εθελοντικής δουλειάς και προσφοράς και πολύ σε χαίρομαι!

Do Good λοιπόν! :mrgreen:

Καλημέρα στις υπόλοιπες!

219100qpz2z4qhf3.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εύγε μητέρα Τερέζα Προσπερίνα!!!

Κι εγώ είμαι πολύ της εθελοντικής δουλειάς και προσφοράς και πολύ σε χαίρομαι!

Do Good λοιπόν! :mrgreen:

Καλημέρα στις υπόλοιπες!

Καλημέρα από το ζεστό γραφείο μου στον Πειραιά!!! Μπράβο προσπ , κι εγώ υπερ της εθελοντικής εργασίας ειμαι, αγόρασα μια ζαμπονοτυρόπιτα, εφτιαξα κ έναν καφέ κ θα διαβάσω ένα βιβλίο, σήμερα ειμαστε μονο δυο κοπελες κ δεν κουνιέται φύλλο

Καλημέρα από το ζεστό γραφείο μου στον Πειραιά!!! Μπράβο προσπ , κι εγώ υπερ της εθελοντικής εργασίας ειμαι, αγόρασα μια ζαμπονοτυρόπιτα, εφτιαξα κ έναν καφέ κ θα διαβάσω ένα βιβλίο, σήμερα ειμαστε μονο δυο κοπελες κ δεν κουνιέται φύλλο

Βάλε τέρμα τα κλιματιστικά και μην κουνάς ρούπι! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρήκες λύση τελικά με το Γιάννη μέχρι να ξεκινήσει ο παιδικός;

O χάζμπαντ άδεια (εγώ δεν έχω άλλη) και 2 μέρες προσαρμογή, αντί για 1 εβδομάδα. :mrgreen:

Ελπίζω να κάτσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μια χαρα θα προσαρμοστεί!

Γενικώς είναι αρκετά ευπροσάρμοστος.

Αν είναι κι ευχάριστο το περιβάλλον (που έχω ακούσει καλά λόγια) κι ασχολούνται μαζί του, πιστέυω ότι θα είναι ΟΚ.

Θα τον πάω 2 μέρες μέχρι τις 12 και μετά θα τον αφήσω έως τις 4 κι ότι βρέξει ας κατεβάσει!

Για κάτι έκτακτο, τα πεθερικά, συνήλθε λίγο κι ο πεθερός, οπότε για λίγες ώρες, μέχρι να στρώσει ο μικρός, θα μπορούν να δώσουν ένα χεράκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γενικώς είναι αρκετά ευπροσάρμοστος.

Αν είναι κι ευχάριστο το περιβάλλον (που έχω ακούσει καλά λόγια) κι ασχολούνται μαζί του, πιστέυω ότι θα είναι ΟΚ.

Θα τον πάω 2 μέρες μέχρι τις 12 και μετά θα τον αφήσω έως τις 4 κι ότι βρέξει ας κατεβάσει!

Για κάτι έκτακτο, τα πεθερικά, συνήλθε λίγο κι ο πεθερός, οπότε για λίγες ώρες, μέχρι να στρώσει ο μικρός, θα μπορούν να δώσουν ένα χεράκι.

Τέλεια θα περάσει εκεί, θα ξεσαλώσει μια χαρά!

Δεν χτυπάει καθόλου το τηλέφωνο εδώ, πωςθα περάσςει η μέρα δεν ξέρω

Μίλα μουυυυυυυυυυυ, ναιιιιιιιιιιιιιιι μίλα μουυυυυυυυυυυυυ! :mrgreen:

Σε μια βδομάδα έρχονται τα παιδιά, δεν το πιστεύω, το σπιτι ειναι έτοιμο, ειμαι περίεργη να δω τις αντιδράσει του Θοδωρή στο νέο χώρο.

Σε μια βδομάδα έρχονται τα παιδιά, δεν το πιστεύω, το σπιτι ειναι έτοιμο, ειμαι περίεργη να δω τις αντιδράσει του Θοδωρή στο νέο χώρο.

Έβαλες και καινούρια διακοσμητικά στο δωμάτιο; Ή μόνο βάψιμο;;

Καλέ η κερκυραία μας την έκανε σήμερα! Θα κολυμπάει με τη γοργονίτσα της!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...