Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!! Εδώ ειμαι κι εγώ, κάνει τρελή ζέστη στη δουλειά ήταν κλειστό το γραφείο τόσες μέρες κ ειναι σαν κλίβανος.

Κι εμάς έτσι ήταν, μετά από 2 εβδομάδες, έβραζε! Αφήσαμε ολόκληρο το βράδυ τα κλιματιστικά και στάνιαρε η κατάσταση.

Τρελή τί κάνεις;;; Που ειπαμε θα πας την επόμενη εβδομάδα;

Αρ γιου τόκινγκ το μι;; :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρελή, μουά;;;

Φούντωσα;; Μ' αυτή τη ζέστη;;; Τι λες παιδάκι μου; Εδώ προσπαθώ να μετατραπώ σε παγάκι αν είναι δυνατόν! :mrgreen:

ΑΑΑ καλά κ για το τρελή φούντωσες;;; αα καλάααα.

Εδώ έχουμε πάλι τα δύο κλιματιστικά κ δεν έχει δροσίσει

ΑΑΑ καλά κ για το τρελή φούντωσες;;; αα καλάααα.

Εδώ έχουμε πάλι τα δύο κλιματιστικά κ δεν έχει δροσίσει

Σου είπα, αφήστε τα όλο το βράδυ τα a/c και μετά θα δροσίσει!!! :mrgreen:

Εμάς σήμερα δρόσισε το γραφείο, που τ' αφήσαμε χθες το βράδυ αναμένα.

Τι κάνεις; Καθισιό ή έχεις δουλειά;

Καλά και η πατριώτισσά μου έχει πάλι άδεια; Έχω να την πετύχω κανένα μήνα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

εδώ είμαι κι εγώ..τι βλέπω..έρχονται..μας λένε τι ωραία που περνάνε και φεύγουν μερικές μερικές!!!καλάαααα!!

εμείς κορίτσια πουθενά φέτος...πάλι καλά που είχαμε πάει τη πρωτομαγιά λίγες μέρες αθήνα και εύβοια...αλλά χωρίς θάλασσα...

έχουμε ένα γάμο αθήνα σε 2 εβδομάδες αλλά δεν μπορούμε να πάμε...

θέλουμε λάστιχα στο αυτοκίνητο,σέρβις και έληξε και η ασφάλεια!!

δλδ 600-700Ε σίγουρα...

και δεν υπάρχει "σάλιο"

αχ τα νεύρα μου,εμείς δεν καλυτερεύουμε,χειροτερεύουμε με τον καιρό...

τώρα λέμε να πάμε τα χριστούγεννα στα πεθερικά,αλλά δεν λέμε τίποτα από τώρα,μην κουβαληθεί και η κουνιάδα...

και φέτος εδώ θα την έχω με απόσπαση...

που είναι η βίκυ να της πω ότι η άλλη κουνιάδα έχασε 20 κιλά με την δίαιτα που μας είχε δώσει!!!

πρέπει να την κάνω κι εγώ,αλλά και γιάυτό θέλει λεφτά!!!

εκτός κι αν το ράψω το στόμα,που είναι και τσάμπα!!

αυτά πρωί πρωί!!!

Καλημέρα!

που είναι η βίκυ να της πω ότι η άλλη κουνιάδα έχασε 20 κιλά με την δίαιτα που μας είχε δώσει!!!

πρέπει να την κάνω κι εγώ,αλλά και γιάυτό θέλει λεφτά!!!

εκτός κι αν το ράψω το στόμα,που είναι και τσάμπα!!

αυτά πρωί πρωί!!!

Τι δίαιτα;; Γιατί θέλει λεφτά καλέ; Αφού μειώνεις και τις ποσότητες του φαγητού. :mrgreen:

Πες, πες, στείλε μου κι εμένα!

Το μέηλ το πήρες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπούρδες κοπελιά θέλει λεφτά η δίαιτα, αν μειώσεις αρκετά τις ποσότητες κ κόψεις κάποια περιττά θα χάσεις, εγώ δίαιτα δεν έχω κάνει κ δεν ξέρω αλλά ο Στ που έκοψε μαχαίρι, γλυκά κ τυροπιτοειδή έχασε 25 κιλά περίπου

Μπούρδες κοπελιά θέλει λεφτά η δίαιτα, αν μειώσεις αρκετά τις ποσότητες κ κόψεις κάποια περιττά θα χάσεις, εγώ δίαιτα δεν έχω κάνει κ δεν ξέρω αλλά ο Στ που έκοψε μαχαίρι, γλυκά κ τυροπιτοειδή έχασε 25 κιλά περίπου

Οι άντρες χάνουν πιο εύκολα, γιατί καίνε περισσότερο, μη συγκρίνεις μήλα με αχλάδια.

Αλλά, μιαμάμα μου, εάν θέλεις σου στέλνω κι εγώ δίαιτες έτοιμες, από διατροφολόγο.

Δεν θέλει τπτ ειδικό, απλά προσαρμόζεις το φαγητό σου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

είναι η δίαιτα ΑΤΚΙΝΣ!! θέλει να τρως κρέας όλη μέρα...κόβεις υδατάνθρακες και γαλακτοκομικά τελείως...ξέρεις πόσα λεφτά έσκαγα στον κρεωπόλη??

αν ελαττώσω ποσότητες δεν θα χάσω τίποτα,το έχω δοκιμάσει,έτσι όπως έχει γίνει ο ματαβολισμός μου...δεν μιλάμε για 2-3 κιλά,έτσι ήμουν κάποτε...58 κιλά και αν έπαιρνα λίγο βάρος το έχανα αμέσως... τώρα μιλάμε για 25 κιλά!!

οι άντρες είναι αλλιώς,κι ο άντρας μου αμέσως χάνει...

έχω και τις δίαιτες από την διαιτολόγο μου,αλλά και πάλι θέλει πολλά πράγματα και συγκεκριμένα...όποτε έχουμε κάνει δίαιτα το σούπερ μάρκετ ανεβαίνει...

το πήρα το μέηλ.σου απάντησα κιόλας...

Διαφημίσεις

είναι η δίαιτα ΑΤΚΙΝΣ!! θέλει να τρως κρέας όλη μέρα...κόβεις υδατάνθρακες και γαλακτοκομικά τελείως...ξέρεις πόσα λεφτά έσκαγα στον κρεωπόλη??

αν ελαττώσω ποσότητες δεν θα χάσω τίποτα,το έχω δοκιμάσει,έτσι όπως έχει γίνει ο ματαβολισμός μου...δεν μιλάμε για 2-3 κιλά,έτσι ήμουν κάποτε...58 κιλά και αν έπαιρνα λίγο βάρος το έχανα αμέσως... τώρα μιλάμε για 25 κιλά!!

οι άντρες είναι αλλιώς,κι ο άντρας μου αμέσως χάνει...

έχω και τις δίαιτες από την διαιτολόγο μου,αλλά και πάλι θέλει πολλά πράγματα και συγκεκριμένα...όποτε έχουμε κάνει δίαιτα το σούπερ μάρκετ ανεβαίνει...

το πήρα το μέηλ.σου απάντησα κιόλας...

Όχι ΑΤΚΙΝΣ ρε συ! Είναι ανθυγιεινή!

Και με κανονική δίαιτα χάνεις κιλά σε βάθος χρόνου. Εγώ τα 14 που έχασα, έκανα 8 μήνες. Ποιος σε βιάζει;

Και δε θέλει ιδιαίτερα πράγματα. Φρούτα, λαχανικά, μαύρο ψωμί. Ούτως ή άλλως ψωνίζεις για το σπίτι.

Θέλεις να σου στείλω;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι ΑΤΚΙΝΣ ρε συ! Είναι ανθυγιεινή!

Και με κανονική δίαιτα χάνεις κιλά σε βάθος χρόνου. Εγώ τα 14 που έχασα, έκανα 8 μήνες. Ποιος σε βιάζει;

Και δε θέλει ιδιαίτερα πράγματα. Φρούτα, λαχανικά, μαύρο ψωμί. Ούτως ή άλλως ψωνίζεις για το σπίτι.

Θέλεις να σου στείλω;

Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Εξάλλου ειναι σαφώς καλύτερα να χάνονται σιγά τα κιλά, κ ο στ τα 25 σε 1,5-2 χρονια τα έχασε αρα νορμαλ μου φαίνεται σαν χρονικό διάστημα

Και εξάλλου πιστευω ότι θα ειναι κ πιο ευκολο μετά η συντήρηση

Δεν είδα απάντηση στο μέηλ. :(

Moυ' στειλες τπτ;

Χθες είδα και τα άλλα βιντεάκια! Τρελαίνομαι να τη βλέπω να κολυμπάει ΣΕ λέω! Είναι ΜΟΥΡΛΙΑ!!!

Ρε το καημένο, πως καθότανε στο μαγαζί; Αχ, τι καλό μωρό που έχεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

για στείλε να συγκρίνω...

δεν τρώω πολύ...το βράδυ συνήθως τοστ,αλλά το μεσημέρι αρκετή ποσότητα,δεν τρώω όμως κάθε μέρα πρωινό...ψωμί δεν τρώω...καμμιά σοκοφρετούλα,καμμιά βλακεία μερικές φορές...

αλλά ο μεταβολισμός φταίει μου το έλεγε και η διαιτολόγος...

επίσης παίρνω αντισιλιπτικά που επιβραδύνουν τον οργανισμό στο να χάσει.

Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Εξάλλου ειναι σαφώς καλύτερα να χάνονται σιγά τα κιλά, κ ο στ τα 25 σε 1,5-2 χρονια τα έχασε αρα νορμαλ μου φαίνεται σαν χρονικό διάστημα

Και εξάλλου πιστευω ότι θα ειναι κ πιο ευκολο μετά η συντήρηση

Κι εγώ είχα κάνει χημική - σαν ΑΤΚΙΝΣ - πριν το γάμο της αδελφής μου, είχα χάσει σ' ένα μήνα 7-8 κιλά. Είχα σιχαθεί να τρώω όλη μέρα σκέτο κρέας βέβαια. :roll:

Φυσικά τα ξαναέβαλα όλα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...