Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 8

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι καλέ ξυπνάει πάντα 8.30-9.00,πίνει το γάλα της...και μετά παίζει,σιγά μην ξεχάσει το γάλα της.

έβαλα κι άλλα βιντεάκια...εμένα μην με κοιτάς καθόλου...δεν φοράω τα καλά μου!! χεχε

αλλά γελάω και φωνάζωωωω!!!

Εμένα το χειμώνα το 'φτιαχνε αυτό, να ξανακοιμηθεί μετά το γάλα. Τώρα ταρζάνεψε εντελώς, κάνει και ζέστη.

Τώρα που θ' αρχίσω να τον ξυπνάω απ' τις 7.30 για να τον πάω στο "σχολείο" θα δεις τι θα πάθει!!! :twisted:

Θα παρακαλάει για να κοιμάται παραπάνω μετά. :tongue:

Τα είδα στο φβ τα βιντεάκια. Είναι ΤΡΕΛΑ σου λέω, δεν έχω δει πιο γλυκό και χαριτωμένο θέαμα. ΔΕΛΦΙΝΙ είναι ρε 'συ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α καλά που να δεις τον άντρα μου τι κάνει,χαζομπαμπάς!!!!

τραβάμε με την κάμερα,με την φωτογραφική..μετά τα βάζει σπίτι και τα βλέπουμε ξανα και ξανά!!

ο καημένος ο γιάνναρος θα ξυπνάει χαράματα!!

α καλά που να δεις τον άντρα μου τι κάνει,χαζομπαμπάς!!!!

τραβάμε με την κάμερα,με την φωτογραφική..μετά τα βάζει σπίτι και τα βλέπουμε ξανα και ξανά!!

ο καημένος ο γιάνναρος θα ξυπνάει χαράματα!!

Τι να τον κάνω; Μέχρι να τον ετοιμάσω, να τον πηγαίνω ή να περνάει να τον παίρνει σχολικό (ανάλογα), πρέπει να έρχομαι κι εγώ 9 στη δουλειά πλέον, για να φεύγω νωρίτερα, βολεύει περισσότερο, όσο έχω ακόμα το μειωμένο.

Κι εγώ έτσι κάτω τα βιντεάκια του Γιάννη. Τα καλύτερα τα βλέπω συνέχεια. Είναι ένα που "βάζει πλυντήριο", το βλέπαμε χθες με τις κολλητές, θεικό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

είδες αυτό που την παίρνει ο ύπνος στο καρεκλάκι...στο μαγαζί??

Που το 'χεις, στο φβ;;;

Όχι, μόνο τα δυο πρόσφατα!! Αααααααααχ, δεν ήξερα ότι έχεις βάλει κι άλλα, θα τα δω με την πρώτη ευκαιρία.

Ρε συ, η δικιά μου η φωτογραφική τα βγάζει πολύ βαριά αρχεία, δοκίμασα μια φορά να στείλω και δεν το 'παιρνε το τζιμέηλ, ήταν λέει μεγάλο.

Θα ξαναδοκιμάσω!

Εσένα κάτι φωτογραφίες πήγα να σου στείλω και μου γύρισαν πίσω. Είναι γεμάτο το χοτμέηλ σου;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν είναι γεμάτο αλλά τρώει κολήματα,σου στέλνω άλλο με πμ.

έβαλα σήμερα..δες και περσινό έβαλα!!

πρέπει νομίζω να τραβάς λίγα δευτερόλεπτα,συνήθως 10-15-20 δευτερόλεπτα,το πολύ.

δεν είναι γεμάτο αλλά τρώει κολήματα,σου στέλνω άλλο με πμ.

έβαλα σήμερα..δες και περσινό έβαλα!!

πρέπει νομίζω να τραβάς λίγα δευτερόλεπτα,συνήθως 10-15-20 δευτερόλεπτα,το πολύ.

Ναι, ενώ εγώ τραβάω κανένα λεπτό!

Θα δω αργότερα, γιατί απ' το γραφείο δε βλέπω φβ. Κάτσε να σου στείλω μέηλ, είναι φρέσκιες φωτογραφίες! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλή όρεξη!

Σου στέλνω κι εγώ το μέηλ.

Αχ, κι εγώ πεινάω, αλλά αφού φεύγω νωρίς αυτές τις μέρες (στις 3) είπα να τρώω σπίτι, με τον χάζμπαντ.

Αχ, πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσουδιαααααααααααααααα μου τι κανετε;;;; Αχ μου λειψατε πολυ πολυ!!!

Ηρθαμε Αθηνα κ φευγουμε αυριο πρωι πρωι για Τηνο!! Πηγαμε σημερα για ψωνια και τωρα πλενω κ δεν προλαβαινω!!

Η Ναταλια εχει γινει αγνωριστη οπως και τα δικα σας ζουζουνια φανταζομαι!!! Ποσο μου ελειψε το σπιτι μου δεν λεγεται, αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι ξερω οτι το χειμωνα θα βαρεθω να το βλεπω..

Τι νεα;;; η μπεμπα της κριστιν τι κανει;;; δεν διαβασα τιποτα..

yRf6p1.png

Κοριτσακια καλημερα!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μικρα σας ακομη καλυτερα..

αντε jesgk οι μρες πλησιαζουν να χεις τα κουκλια σου κοντα..

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΛΕΜΕ!

και στο εξοχικο σερνεται τοοοοοοοοσο πολυ που μεχρι βαριεμαι να τον ανοιξω τον υπολογιστη..

εκει εχω αναλαβει εθελοντικα την λειτουργια μιας βιβλιοθηκης οπου τελικα το προοριζουμε για παιδικη-νεανικη δημουργικη λεσχη και θα ξεκινησουμε αυτο το σκ και για κανα μηνα και μετα απο το Πασχα παλι και τρεχω να το οργανωσω...ειναι καταπληκτικη ευκαιρια για τα παιδια πιστευω..

αυτα...θα τα ξαναπουμε σε λιγες μερες παλι.. καλο υπολοιπο

φιλια σε ολες..cristin περιμενω απαντηση σου σε κατι που σου ζητησα...

2499091znz0dk8ugn.gif

Που είστε όλες; ΟΛΕΣ άδεια αυτή τη βδομάδα; Πάλι μόνη μου θα μιλάω σήμερα!

Αχ, γαϊδάρες, την άλλη βδομάδα που θα λείπω θα σας πιάσει λογοδιάρροια!

Καλημέρες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα σε όλες!! Εδώ ειμαι κι εγώ, κάνει τρελή ζέστη στη δουλειά ήταν κλειστό το γραφείο τόσες μέρες κ ειναι σαν κλίβανος.

MyPrincess καλά να περάσετε, prosp μπράβο για την εθελοντική εργασία!

Τρελή τί κάνεις;;; Που ειπαμε θα πας την επόμενη εβδομάδα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...