Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ πόσο σε καταλαβαίνω,κι εγώ δεν θέλω πολύ κόσμο στο σπίτι!!

ειδικά όταν έχω φιλοξενούμενους...α παπα!!όποτε κάθομαι στον υπολογιστή,ζεσταίνομαι!!!

Που να δεις τι έγινε χθες το βράδυ, που ήρθε (τώρα θυμήθηκαν κι αυτές) και η κουμπάρα μου με την άλλη την κολλητή!

Καθόμασταν στο μπαλκόνι, μες τη ζέστη, για να τα πούμε λίγο πριβέ! :mrgreen:

Το μουσακά γιατί τον κάνεις σε δυο δόσεις, λόγω μικρής δε μπορείς;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, τελευταία μέρα διακοπών για εμένα σήμερα, αύριο θα σας γράφω από τη δουλειά.. τί μύγα έχω να βαρέσω ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ

..άσε τα τρακαρίσματα...οι ιταλοί είναι επικίνδυνοι,ακούς jesgk? όλο με κόκκινο περνάνε τα φανάρια!!
Γεια σου βρε κορίτσι!!

Άσε, οι ιταλοί είναι το ίδιο κακοί οδηγοί με 'μας!

:mrgreen:

Υπερβολές!!!:tongue: Στην Ιταλία έχουν κ δρόμους όμως... όχι σαν το αχούρι εδώ.... αα μου θίγεται το μισό μου σπίτι:tongue:

Που να δεις τι έγινε χθες το βράδυ, που ήρθε (τώρα θυμήθηκαν κι αυτές) και η κουμπάρα μου με την άλλη την κολλητή!

Καθόμασταν στο μπαλκόνι, μες τη ζέστη, για να τα πούμε λίγο πριβέ! :mrgreen:

Εχω το a/c 24 ώρες, υποφέρω... λοιπόν εχθές κοιμηθήκαμε 3 το πρωί, ειδαμε 2 ταινίες κ σήμερα σηκώθηκα 11,45, ΑΙΣΧΟΣ, στα τριάντα μου πρέπει να έχω κοιμηθεί μέχρι τέτοια ώρα 4 φορές το πολύ.

Εχθές σιδέρωνα 3,5 ώρες και παράλληλα ειδα το dear John το κλάμα που έριξα με τον κούκλο ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, ευτυχώς που ήμουν μόνη μου κ εκφράστηκα !!!!Αχ τί έρωτες ειναι αυτοί που δείχνουν οι ταινίες.... αχχχχ

Εχθές σιδέρωνα 3,5 ώρες και παράλληλα ειδα το dear John το κλάμα που έριξα με τον κούκλο ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ, ευτυχώς που ήμουν μόνη μου κ εκφράστηκα !!!!Αχ τί έρωτες ειναι αυτοί που δείχνουν οι ταινίες.... αχχχχ

E, δε πας καλά! :rolleyes::mrgreen::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

1oν, την ξέρω την ταινία, δεν θα 'κλαιγα γι' αυτήν :tongue:! γιατί καλέ δεν θα έκλαιγες;;;; αχ εγώ πολύ κλάμα

2ον, το "Δεν πας καλά" αναφερόταν στη φράση "Σιδέρωνα 3,5 ώρες"! :mrgreen:

μα γιατίιιι;;; τι να κάνω... τα ειχα αφήσει ...

τον κάνω σε δόσεις γιατί θα σκάσω από τη ζέστη,άσε που χθες πήγαμε για μπάνιο,το πρωί έκανα τον κιμά και κάτι δουλειές,το βράδυ μετά τη θάλασσα,τα λαχανικά στο φούρνο και σήμερα μπεσαμέλ και φούρνισμα!!η μικρή κάθεται,δεν με ενοχλεί.(συνήθως).

κι εμείς την κυριακή 12 σηκωθήκαμε από το κρεβάτι,και η έλλη στο δωμάτιο της έπαιζε!!!χεχχε

κι εγώ μαεστρία μου το ίδιο θα έκανα...τον τουρίστα στην αθήνα θα έκανα!!!

Διαφημίσεις

τον κάνω σε δόσεις γιατί θα σκάσω από τη ζέστη,άσε που χθες πήγαμε για μπάνιο,το πρωί έκανα τον κιμά και κάτι δουλειές,το βράδυ μετά τη θάλασσα,τα λαχανικά στο φούρνο και σήμερα μπεσαμέλ και φούρνισμα!!η μικρή κάθεται,δεν με ενοχλεί.(συνήθως).

κι εμείς την κυριακή 12 σηκωθήκαμε από το κρεβάτι,και η έλλη στο δωμάτιο της έπαιζε!!!χεχχε

κι εγώ μαεστρία μου το ίδιο θα έκανα...τον τουρίστα στην αθήνα θα έκανα!!!

Εμένα ευτυχώς μερικές φορές κοιμάται μέχρι τις 10, ειδικά αν έχει ησυχία και δροσιά, αλλά να κάτσει τόση ώρα στην κούνια με τίποτα!

Θα την γκρεμίσει, φοβάμαι και μην κάνει καμιά βουτιά και πέσει, οπότε μόλις αρχίσει τα δυνατά "Γά'α, γά'α" (γιατί στα χαμηλόφωνα ΔΕΝ αντιδρώ) σηκώνομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και σήμερα ήταν στη κούνια μέχρι τις 12 παρά..έπαιζε,κοιμήθηκε λίγο,μετά πήγα την ξύπνησα...

την κουράζει η θάλασσα,και η γιατρός μας λέει η καλύτερη άσκηση το κολύμπι!!

έπεσε νομίζω λίγο η μπάκα της!!!χεχε

και σήμερα ήταν στη κούνια μέχρι τις 12 παρά..έπαιζε,κοιμήθηκε λίγο,μετά πήγα την ξύπνησα...

την κουράζει η θάλασσα,και η γιατρός μας λέει η καλύτερη άσκηση το κολύμπι!!

έπεσε νομίζω λίγο η μπάκα της!!!χεχε

Δεν ζητάει γάλα το πρωί;;;

Ναι, είναι σούπερ το κολύμπι! Καλά, το βιντεάκι της το είδα 5-6 φορές, είναι ΤΟΣΟ χαριτωμένη!!!

Κι εσύ γελάς με την καρδιά σου και καρκαριστά, σαν κι εμένα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι καλέ ξυπνάει πάντα 8.30-9.00,πίνει το γάλα της...και μετά παίζει,σιγά μην ξεχάσει το γάλα της.

έβαλα κι άλλα βιντεάκια...εμένα μην με κοιτάς καθόλου...δεν φοράω τα καλά μου!! χεχε

αλλά γελάω και φωνάζωωωω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...