Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!!!!!!!!! Κάνω το πτώμα στο σαλόνι!!! Ζέστη. Λοιπόν έχω νέα από Ιταλία. Εχθές ακουσα το γιο να μιλάει Ιταλικά σε έναν φίλο του κ έμεινα, μαθαίνει το αγόρι μου το ντροπαλό.

Η κόρη... αυτή η άτιμη γυναίκα έχει ζωηρέψει σε επικίνδυνο βαθμό. Μιλάει μισά ιταλικά μισά ελληνικά, κυνηγάει τις γάτες από την ουρά ενώ παίζει με τα σκυλάκια. Ευτυχώς έρχονται σε 12 ημέρες... δεν αντέχω άλλο, ήταν πολύ βαρύ το φετινό

Kαλημέρα!!!!!!!!! Κάνω το πτώμα στο σαλόνι!!! Ζέστη. Λοιπόν έχω νέα από Ιταλία. Εχθές ακουσα το γιο να μιλάει Ιταλικά σε έναν φίλο του κ έμεινα, μαθαίνει το αγόρι μου το ντροπαλό.

Η κόρη... αυτή η άτιμη γυναίκα έχει ζωηρέψει σε επικίνδυνο βαθμό. Μιλάει μισά ιταλικά μισά ελληνικά, κυνηγάει τις γάτες από την ουρά ενώ παίζει με τα σκυλάκια. Ευτυχώς έρχονται σε 12 ημέρες... δεν αντέχω άλλο, ήταν πολύ βαρύ το φετινό

μια χαρα τα βλεπω τα παιδακια σου.....................μπραβο σου!!!!!

και ετσι πρεπει να ναι οι γυναικες....τσαουσες.μην την φοβασαι αυτην........ειναι παιδακι του γεναρη 2010..............ολα ετσι ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ζωηρα!!!!!!!!!!

φιλουθκια πολλα!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

μια χαρα τα βλεπω τα παιδακια σου.....................μπραβο σου!!!!!

και ετσι πρεπει να ναι οι γυναικες....τσαουσες.μην την φοβασαι αυτην........ειναι παιδακι του γεναρη 2010..............ολα ετσι ειναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ζωηρα!!!!!!!!!!

φιλουθκια πολλα!!!!

μακια πολλά!!

Διαφημίσεις

Όντως 2 μήνες ήταν αρκετοί!

Κοριτσάκι δεν πήγατε διακοπές τελικά τα δυο σας;;; Δεν είχατε άδεια; Τι έγινε; Πληρώθηκες;;;

Τι ζέστη είναι αυτή βρε παιδιάααααααααα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όντως 2 μήνες ήταν αρκετοί!

Κοριτσάκι δεν πήγατε διακοπές τελικά τα δυο σας;;; Δεν είχατε άδεια; Τι έγινε; Πληρώθηκες;;;

Τι ζέστη είναι αυτή βρε παιδιάααααααααα;

Σπίτι, βόλτα κ 2 μπάνια κάναμε, μια εβδομάδα ειχα μονο άδεια, μου εδωσε κ άλλες δυο μέρες κ θα πάω τετάρτη στη δουλειά, θα ξαναπάρω άδεια το σεπτέμβρη μια εβδομάδα για να πάω με τα μικρά στο χωριό, θα κατέβει κ ο στ. το πρώτο σκ , μάλλον θα φύγω 3/9 κ θα επιστρέψω 12/9, ίντερνετ δεν θα έχω αλλά δεν πειράζει

Σπίτι, βόλτα κ 2 μπάνια κάναμε, μια εβδομάδα ειχα μονο άδεια, μου εδωσε κ άλλες δυο μέρες κ θα πάω τετάρτη στη δουλειά, θα ξαναπάρω άδεια το σεπτέμβρη μια εβδομάδα για να πάω με τα μικρά στο χωριό, θα κατέβει κ ο στ. το πρώτο σκ , μάλλον θα φύγω 3/9 κ θα επιστρέψω 12/9, ίντερνετ δεν θα έχω αλλά δεν πειράζει

Tι να πειράξει καλέ; Αρκεί ν' αλλάξεις παραστάσεις!!! :-D

Αχ, νυστάζω και ΑΚΟΜΑ ζεσταίνομαι, δεν έχω συνέλθει! Αν τον αφήσω να κλείσει το a/c το βράδυ, να μου τρυπίσεις τη μύτη!!!

Δεν πρόκειται, φυσικά, να κάνω τπτ σήμερα. Αν κι έχω δουλειά. Αχ, όλο το χρόνο - από τότε που γύρισα στη δουλειά - το ξύναμε, ΤΩΡΑ καλοκαιριάτικα έχουμε δουλειά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι να πειράξει καλέ; Αρκεί ν' αλλάξεις παραστάσεις!!! :-D

Αχ, νυστάζω και ΑΚΟΜΑ ζεσταίνομαι, δεν έχω συνέλθει! Αν τον αφήσω να κλείσει το a/c το βράδυ, να μου τρυπίσεις τη μύτη!!!

Δεν πρόκειται, φυσικά, να κάνω τπτ σήμερα. Αν κι έχω δουλειά. Αχ, όλο το χρόνο - από τότε που γύρισα στη δουλειά - το ξύναμε, ΤΩΡΑ καλοκαιριάτικα έχουμε δουλειά.

Πάντως εγώ παλιότερα εν μέσω κάυσωνα δεν ζεσταινόμουν, από τις γέννες κ μετά ειναι σαν να περνάω κλιμακτήριο, εχω φουντώματα κ ζεσταινομαι υπερβολικά

Εμείς το έχουμε όλο το βράδυ το ac δεν την παλέυω, κι αν ο ένας απο τους δυο δεν το θέλει μετακομίζει στο σαλόνι που έχει επίσης ac

Πάντως εγώ παλιότερα εν μέσω κάυσωνα δεν ζεσταινόμουν, από τις γέννες κ μετά ειναι σαν να περνάω κλιμακτήριο, εχω φουντώματα κ ζεσταινομαι υπερβολικά

Εμείς το έχουμε όλο το βράδυ το ac δεν την παλέυω, κι αν ο ένας απο τους δυο δεν το θέλει μετακομίζει στο σαλόνι που έχει επίσης ac

Εγώ πάλι ανέκαθεν δεν άντεχα τη ζέστη και είμαι και από αγροτική οικογένεια, μεγαλωμένη σε κάμπο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ωραία, τώρα έμαθα ότι ο βρεφονηπιακός δέχεται από 1/9 τον μικρό, γιατί είναι μέσω προγράμματος επιδότησης.

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, τι θα το κάνω το παιδί πέτε μουυυυυυυυυυυυ;;;

Με βλέπω να κάθομαι σπίτι για να τα βολέψω και να δουλεύω στο πισι βραδιάτικα για να προλάβω τα deadline.

Αχ, θερμός Σεπτέμβρης προβλέπεται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια,μπήκα κι εγώ λίγο...

έχω να τελειώσω τον μουσακά που ξεκίνησα χθες.

πώς πάτε από ζέστη?

εμείς εδώ καλά κρατάμε ακόμα,δεν έφτασε και 40!!

είχα πάει στη γιορτή του βαφτιστηριού την κυριακή και λιώσαμε,παρόλο που καθόμασταν στο μπαλκόνι...

πρέπει να φταίει η περιοχή,άσε που έχουν τα παράθυρα όλη μέρα ανοιχτά.και είναι καινούριο σπίτι στον 1ο όροφο...

εγώ τα έχω κλειστά μέχρι τις 19.00-20.00...

μόνο με ανεμιστήρα και είμαστε στους 27 βαθμούς!!

καλά δεν είναι?

κατά τα άλλα ησυχία,μπανάκια και καμμιά βολτούλα!!

εδώ έχει μαζευτεί κόσμος και κάνεις μια ώρα για μικρές διαδρομές...άσε τα τρακαρίσματα...οι ιταλοί είναι επικίνδυνοι,ακούς jesgk? όλο με κόκκινο περνάνε τα φανάρια!!

καλημέρα κοριτσάκια,μπήκα κι εγώ λίγο...

έχω να τελειώσω τον μουσακά που ξεκίνησα χθες.

πώς πάτε από ζέστη?

εμείς εδώ καλά κρατάμε ακόμα,δεν έφτασε και 40!!

είχα πάει στη γιορτή του βαφτιστηριού την κυριακή και λιώσαμε,παρόλο που καθόμασταν στο μπαλκόνι...

πρέπει να φταίει η περιοχή,άσε που έχουν τα παράθυρα όλη μέρα ανοιχτά.και είναι καινούριο σπίτι στον 1ο όροφο...

εγώ τα έχω κλειστά μέχρι τις 19.00-20.00...

μόνο με ανεμιστήρα και είμαστε στους 27 βαθμούς!!

καλά δεν είναι?

κατά τα άλλα ησυχία,μπανάκια και καμμιά βολτούλα!!

εδώ έχει μαζευτεί κόσμος και κάνεις μια ώρα για μικρές διαδρομές...άσε τα τρακαρίσματα...οι ιταλοί είναι επικίνδυνοι,ακούς jesgk? όλο με κόκκινο περνάνε τα φανάρια!!

Γεια σου βρε κορίτσι!!

Άσε, οι ιταλοί είναι το ίδιο κακοί οδηγοί με 'μας!

Καλά είσαι στους 27 βαθμούς. Εμείς κοιμηθήκαμε πάλι χωρίς κλιματιστικό (ευτυχώς σήμερα κοιμήθηκα) και το πρωί λιώσαμε. Μόλις ανεβαίνει έστω και λίγο ο ήλιος είναι αφόρητα!!!

Την υπόλοιπη μέρα το κλιματιστικό δουλεύει!

Το σπίτι μου είναι κέντρο διερχομένων, έχω τη μαμά μου ΚΑΙ την ανηψιά μου (12χρονη) για να βοηθάει και να κάνει παρέα στη μανούλα.

Αχ, θα περάσει κι αυτή η εβδομάδα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...