Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε αντε απο κει!!!

EYA....να αφησεις το μαλλακι σου να μακρυνει..εμενα μου φανηκε οτι το κοντο σε μεγαλωνει..και ναι..τοτε θα συμφωνησω οτι θα μοιαζεις για μικροτερη.. (καλε κυρια μου αρεσε η σοκολατοπιτα σου...θα σε προτιμαμε..)

Εμένα μου άρεσε κ το μαλλάκι!! Μου θύμιζε τα νιάτα μου που το έκοβα αντρικο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω βρε παιδι μου και αποθαρρυνεται και ο δικος μου ετσι...τα τελευταια χρονια εκτος απο τους δικους μου φιλους που ναι τριανταρηδες (και κατι σιγα σιγα), οτιδηποτε αλλο σε μεγαλυτερη ηλικια ειναι..πως να το γραψω...δυσκοιλιο...???

λες να πας μια επισκεψη, εναν καφε και ειτε το αναβαλλεις ειτε πας και φευγεις με τα μουτρα πεσμενα..λες..αει σιχτιρ!!

Διαφημίσεις

Τι να πώ κάθε φορά που σας χρειάστηκα είσαστε εκεί...Σας ευχαριστώ πολύ......

Πολλά φιλάκια και να χαίρεστε τα παιδάκια σας...Καλές γιορτές γεμάτες υγεία και ευτυχία....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τι να πώ κάθε φορά που σας χρειάστηκα είσαστε εκεί...Σας ευχαριστώ πολύ......

Πολλά φιλάκια και να χαίρεστε τα παιδάκια σας...Καλές γιορτές γεμάτες υγεία και ευτυχία....

Καλημερα κι απο μενα!!!Με το καλο να ερθει το ζουζουνι σου!!!Και να ξερεις οτι παντα θα ειμαστε διπλα σου σε καθε σου προβληματισμο!!!Ειμαστε καλα παιδια εμεις....:tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια οσο αναφορα τον αντρα μου!!!Οσο για το μαλι λιαν συντομως θα ξαναμακρινει.Ηθελα μια αλλαγη μπας και τονωθω!!!:rolleyes:

Καλημέρα φιλενάδες!

Χθες πήγαμε τζάμπο.Της πήραμε ένα πλαστικο αλογάκι που το καβαλάς,με ροδίτσες της φίσερ πράισ που τραγουδάει και χλιμιντρίζει.Τρελάθηκε η μικρή.Και ένα εκπαιδευτικό σκυλάκι της φίσερ πράις που πατάς το χέρι και λέει χέρι κλπ. και τραγουδάει κι όλας!Είμαι λίγο σπασίκλας με τα εκπαιδευτικά.Τον ανιψιό απο ενάμιση-δυο χρονών του αγόραζα πάζλ!

καλημέρα κορίτσια.

είχα πάει κέντρο για δουλειές,κάτι δωράκια.

το αλογάκι αυτό βίκυ μας το έστειλαν οι νονοί,είναι κάτω από το δέντρο για τα χριστούγεννα!!!!

προσπ με την κόρη σου έχουμε μαζί γιορτή!

χεχε

θέλετε να σας πω ότι εγώ έχω άντρα "νιάτο"???

ετών σχεδόν 33!!!!

βέβαια λέει ότι είναι 24!!!!!

αν είναι δυνατόν!!!

θέλετε να σας πω ότι εγώ έχω άντρα "νιάτο"???

ετών σχεδόν 33!!!!

βέβαια λέει ότι είναι 24!!!!!

αν είναι δυνατόν!!!

Εμενα ειναι του '73!! Δεν θέλει να ακούει ότι ειμαι 29 ... αφού τόσο "είναι" αυτός κ εγώ ακόμη 22... από το 2002 που γνωριστήκαμε ακόμα 22 είμαι σας το είπα;;;; Το κακό ειναι ότι ο δικός μου μικροδειχνει :cool:

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Χθες πήγαμε τζάμπο.Της πήραμε ένα πλαστικο αλογάκι που το καβαλάς,με ροδίτσες της φίσερ πράισ που τραγουδάει και χλιμιντρίζει.

Με γειά !!!!!

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια οσο αναφορα τον αντρα μου!!!Οσο για το μαλι λιαν συντομως θα ξαναμακρινει.Ηθελα μια αλλαγη μπας και τονωθω!!!:rolleyes:

κι εγώ αυτή την αλλαγή ψάχνω για να τονωθώ αλλα δεν την βρίσκω πουθενά!!! την τόνωση!!!!

χιχι εμενα ειναι του...65..παλαιολιθικος!!!

ΑΛΛΑ!! οπως λεω και στις φιλες μου

"εσεις πηρατε νεους ανδρες και δεν ξερετε πως θα ειναι στα σαραντα τους..

ενω εγω..ξερω!!!" των φρονιμων τα παιδια λεει...

αφηστε δε που μεχρι πριν λιγα χρονια (πρωτου δηλαδη παχυνει και ασπρισει) ηταν ενα γκομενακι με μακρυ σγουρο μελαχροινο μαλλακι..γκομενακι πρωτο..

το κακο ειναι οτι εγω δεν τον προλαβα ετσι..η καλυτερα..τον προλαβα στα τελειωματα..στην παρακμη αλλα τον αγαπω για αυτο που ειναι οπως ειναι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...