Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

είμαι επισήμως ένα πτώμα!!

χθες είχαμε την βάφτιση της ανηψιάς μου και τις τελευταίες μέρες έτρεχα!!

το όνομα της μικρής ήταν μυστικό!!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ!!

ευτηχώς θα την φωνάζουν χριστιάνα!

γιατί το χαραλαμπία είναι του πατέρα μου!!

χάλια!!

θα γιορτάζουμε μαζί με την ανηψιά μου!!

πιο πολύ κουράστηκα σε αυτή τη βάφτιση παρά στη δική μου!!

η έλλη στην εκκλησία είχε γκρίνια και ήθελε μόνο εμένα,αν είναι δυνατόν!!

και έπρεπε να βοηθήσω...

μετά κοιμήθηκε λίγο στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο μαγαζί για φαγητό,ήταν καλύτερα, ευχαριστήθηκε το κορίτσι.

η ανηψιά πολύ κλάμα η καημένη μου!!

ήταν και κοντά 11 μηνών!!

αυτά τα νέα μας!!

καλημέρα κοριτσάκια!!

είμαι επισήμως ένα πτώμα!!

χθες είχαμε την βάφτιση της ανηψιάς μου και τις τελευταίες μέρες έτρεχα!!

το όνομα της μικρής ήταν μυστικό!!!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ!!

ευτηχώς θα την φωνάζουν χριστιάνα!

γιατί το χαραλαμπία είναι του πατέρα μου!!

χάλια!!

θα γιορτάζουμε μαζί με την ανηψιά μου!!

πιο πολύ κουράστηκα σε αυτή τη βάφτιση παρά στη δική μου!!

η έλλη στην εκκλησία είχε γκρίνια και ήθελε μόνο εμένα,αν είναι δυνατόν!!

και έπρεπε να βοηθήσω...

μετά κοιμήθηκε λίγο στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο μαγαζί για φαγητό,ήταν καλύτερα, ευχαριστήθηκε το κορίτσι.

η ανηψιά πολύ κλάμα η καημένη μου!!

ήταν και κοντά 11 μηνών!!

αυτά τα νέα μας!!

Να χαίρεστε τη νεοφώτιστη! Χαραλαμπία ε? Ευτυχώς έχει και το Χριστιάνα γιατί ούτε υποκοριστικό δεν μπορείς να βρεις! ε, το χαρά κάτι λέει...Εγώ που αν κάνω αγόρι θέλουν να το πούμε Χαράλαμπο???(Χάρη):cry::cry::cry::cry::cry:

Και η Γεωργίτσα στο χωριό βλέπει απο την αυλή στο πάρκο την γιαγιά και τον παππού και τον Μπάιο και θέλει να πάει αλλά δεν κάθεται αν δεν είμαι και εγώ εκεί. Αν της ξεφύγω και με πάρει χαμπάρι μετά απο λίγο τους παρατάει όλους και τρέχει στο σπίτι φωνάζοντας μαμάαααααα! Δεν μπορώ να καταλάβω τί κόλλημα τρώει.......

ευχαριστούμε!

αυτές τις βλάκειες κάνει η αδερφή μου...την πρώτη την έβγαλε μαρία-κωνσταντίνα,τα ονόματα των γιαγιάδων,την φωνάζουν μαριάνα...την δεύτερη τα ονόματα των παπούδων.

η γιαγιά μου πριν γεννήσω έμαθε ότι έχω κορίτσι και μου λέει,"δεν πειράζει,καλά είναι και τα κορίτσια"

"άντε να κάνεις κι ένα αγόρι να το πεις χαράλαμπο!!"α παπα!!!

τώρα την γλύτωσα!!χεχε

τώρα ο άντρας μου έλεγε ότι το μετάνιωσε που βγάλαμε δεύτερο της μάνας του!!

του λέω εσύ έπρεπε να μιλήσεις και να μην το δεχτείς!!

οι γονείς μου αν μου έλεγαν τίποτα θα τους κανόνιζα!!

θα μου που αυτόι πως θα βγάλω το παιδί μου??

αμάν πια με αυτά τα ονόματα!!

η δική μου νομίζω θέλει πιο πολύ τον μπαμπά της...χθες όμως δεν ένιωθε καλά,είχε και μυξούλες...

ξέκίνησε το παιδί μου να λέει μαμά και να το εννοεί,επιτέλους!!!

ϊσως ο μπαμπάς της να ήταν ο μαναδικός που να δεχόταν για αντικαταστάτη μου. Αλλιώς δεν θέλει κανέναν άλλον ενώ όλη μέρα μαζί τους είναι! Και τα πρωινά να ξυπνήσει την ώρα που ετοιμαζόμαστε για δουλειά ολόκληρο σαματά κάνει!

Η Έλλη και άλλα μπορεί να πει και να εννοεί αλλά ποιός ξέρει...μπορεί να βαριέται το παιδί:P Θα πάρει φόρα και θα μείνεις έκπληκτη όταν απο το πουθενά θα σου ονομάζει τα αντικείμενα!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα τζεσικα!να εχεις παντα υγεια κι ευτυχια στη ζωη σου,και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

Τζεσσικάκι πάντα γερή, δυνατή και ευτιχισμένη. Να τα εκατοστήσεις!

χρόνια πολλά Τζέσικα,να τα εκατοστήσεις,να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας, να'στε καλά!!!! Να χαίρεστε κι εσείς τα μωράκια σας!!!!

Μόλις πριν λίγο έκατσα, το απόγευμα θα περάσουν τα πεθερικά μου κ η κουμπάρα μου, καθαρά οικογενειακά κ ετοίμασα κάτι κρεπούλες

Καλησπερα σε ολες..

να αρχισω με τις καλυτερες ευχες μου για την σημερινη εορταζουσα..

Να σαι παντα καλα jesgk και να χεις τους ανθρωπους που αγαπας κοντα σου.

Να μαι ειλικρινης αν και ηξερα οτι εισαι Λιονταρι (ΑΚΡΙΒΩΣ σαν τη μαμα μου..:mrgreen::tongue:) δεν θυμομουν ποια μερα ακριβως (εκεινη τα χει 8/8 και εκλεισε τα 50!)..παλι καλα που δα τις ευχες των υπολοιπων και πηρα και εγω τη σειρα μου!! :rolleyes:

χρονια πολλα λοιπον!

εμεις ειμαστε μονιμα στο εξοχικο πλεον και η ζωη μου εκτος απο δουλειες που πρεπει να γινουν εχει full time απασχοληση με τη μικρη και μπανιο απο δυο εως 3 φορες την ημερα...επιτελους πηρα και λιγο χρωμα και εφυγε το εκρου του¨"νεκρου"¨..νοιωθω λες και ειμαι σε αλλο πλανητη..ουτε ειδησεις ουτε τιποτε..απλα χαλαρα ολη μερα με το μαγιο και το σορτς και περα δωθε..χαλια σας λεω χαλια...η αληθεια ειναι οτι θα αδιαθετησω και θα μου χαλασει τις ευκαιριες για μπανιο αλλα θα κανω αλλες δουλιτσες και με λιγη υπομονη θα επανελθουμε..

αυτα... δεν εχω κατι αλλο σοβαρο η σημαντικο να σας γραψω..

καλη υπολοιπη εβδομαδα σε ολες σας (αλλωστε δεν θα μπαινω τακτικα και επειδη σερνεται η γραμμη ΔΕΝ προκειται να ανατρεχω σε παλιες σελιδες αρα οτι και να πειτε δεν θα το ξερω)..

και

εις το επανιδειν κοπελιες μου!

καλημέρα κοριτσάκια,διακοπάρετε βλέπω μερικές...

καλά κάνετε!!

jesgk πως πέρασες χθες?

εμείς εδώ ήσυχα,πήγαμε για μπανάκι χθες...

καθόμαστε παραλία μέχρι τις 20.00,δροσιζόμαστε!!

Καλημέρα ! Τί βαρεμάρα είναι αυτη???? Νέκρα παντού! Στη δουλειά , στο φόρουμ , στους δρόμους! Θέλω να χειμωνιάσει! Βαρέθηκα! Και τις θάλασσες και τις παραλίες και όλα!:evil: Την άλλη βδομάδα θα την πάρω άδεια μια και η πόλη θα είναι νεκρή επομένως και η δουλειά και μετά πίσω στο σπιτάκι μας και δεν θέλω να ακούσω ούτε σκ να ξαναφύγουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...