Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν απευθειας. και με περνανε παντα μια/μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην αρχή είδα την κοπελίτσα του συγκροτήματος που βγήκε και λέω γιατί καλέ? τί εχει το τζινάκι και το ωραία ριχτό μπλουζάκι? εγώ άνετα τα φοράω, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν είναι η Έλενα.

Αίσχος, πραγματικά. Αθλητικό παντελόνι κάτω απο τον κώλο με γόβα:shock::shock::shock:!

δεν ανεφερες το πιο σημαντικο ολων...

να δειξει τι??????????? την κ#λαρα? την μεση που δεν υπαρχει?

Μόλις μου έφερε ο ταχυδρόμος ένα κάρο τιμολόγια. Τα περνάω και επανέρχομαι!

περαστικα!!

και εγω παω να κανω κατι λιγο..ας αφησουμε και καμια αλλη να πει τιποτε..

κατα τ'αλλα ειναι φωναρα..

οσο για την πιτσιρικα..φαντασου πως θα ναι στα γεραματα της,.. :twisted:

Αυτό δεν το ξέρεις! Και εγώ στην ηλικία της έτσι ήμουν! και θα ξαναγίνω σύντομα:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

για την φατσα της μιλαω...οχι για το σωμα της.. :twisted::mrgreen:

Καλα ντε, μην δαγκώνεις! Είναι μερικοί άνθρωποι που μου περνάν απαρατήρητοι. Δηλαδή την φάτσα της δεν τη θυμάμαι και αν την ξαναδώ δεν θα καταλάβω ποιά είναι .

Καλα ντε, μην δαγκώνεις! Είναι μερικοί άνθρωποι που μου περνάν απαρατήρητοι. Δηλαδή την φάτσα της δεν τη θυμάμαι και αν την ξαναδώ δεν θα καταλάβω ποιά είναι .

ΠΟΥ να δεις την γειτονισσα μου στο εξοχικο και ειναι και 30 ετων κοπελα...

Στην αρχή είδα την κοπελίτσα του συγκροτήματος που βγήκε και λέω γιατί καλέ? τί εχει το τζινάκι και το ωραία ριχτό μπλουζάκι? εγώ άνετα τα φοράω!

Εγώ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ κοντό σορτσάκι ούτε για πλάκα ..

Διαφημίσεις

Εγώ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ κοντό σορτσάκι ούτε για πλάκα ..

Γιατί καλέ? Εμένα πολύ μου αρέσουν. Αλλά και εγώ φέτος λόγω κυτταρίτιδας ήμουν πιο συντιριτική, αλλά θα ξαναβρώ τον χαμένο μου εαυτό, το έβαλα πείσμα!

εγώ ειμαι ακόμη σ'αυτή την εποχή αλλά άλλωστε δεν φημίζομαι για το μεγάλο μου μπούστο

κοιτα ο συζυγος λεει οτι μια χαρα κραταει χωρις σουτιεν το στηθος μου αλλα λογω του θηλασμου εχει σπασει λιγο και το χω διαπιστωσει και ετσι το αποφευγω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...