Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν απευθειας. και με περνανε παντα μια/μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απαντω στην ερωτηση σου Viki..

ναι..φευγω οτι ωρα θελω.

επισης πληρωνομαι κιολας..

και τελος οπως σας ξαναγραψα πηρα ενα γενναιο bonus αρχες του μηνα..

το μονο που τους εχει διαφυγει ειναι να με κανουν συνεταιρο..:tongue:

και η Αντωνιου στα καλλιστεια ηταν πιο προσεγμενη, στο βιντεοκλιπ εχει τα παχακια της..

Η Παπαρίζου????????? Ρε κορίτσια πώς έγινε έτσι??????:shock::shock::shock::shock:

Και όχι μόνο αυτή και ο Τόνυ! Τί παιδαράς ήταν και τώρα βόδι να τον πεις επιεικείς θα είσαι! Άτιμο φαγητό!!!!!

απαντω στην ερωτηση σου Viki..

ναι..φευγω οτι ωρα θελω.

επισης πληρωνομαι κιολας..

και τελος οπως σας ξαναγραψα πηρα ενα γενναιο bonus αρχες του μηνα..

το μονο που τους εχει διαφυγει ειναι να με κανουν συνεταιρο..:tongue:

Δεν μπορείς να πάς και ότι ώρα θέλεις μην ξυπνάς απο τη νύχτα?:tongue:

Η Παπαρίζου????????? Ρε κορίτσια πώς έγινε έτσι??????:shock::shock::shock::shock:

Και όχι μόνο αυτή και ο Τόνυ! Τί παιδαράς ήταν και τώρα βόδι να τον πεις επιεικείς θα είσαι! Άτιμο φαγητό!!!!!

Η Παπαρίζου παρά το σφιχτό της σώμα ακόμα κ τώρα με τα παχάκια θεωρω ότι θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να αδυνατίσει!!!! Και το Τόνυ σαν βόδι κανονικό έγινε

Διαφημίσεις

για τον Τονι τον ειχα δει σε φωτο οτι εχει γινει απαραδεκτος

η Παπαριζου ειχε πιστευω παντα τασεις να παχαινει αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι σημερα..

το κακο ειναι πως συνηθως οταν δεν προσεχει ο ενας παρασυρει τον αλλο..

βεβαια οπως με την Καλομοιρα ετσι και με αυτους διαπιστωνω οτι οι σχεσεις των διασημων παδιων της ομογενειας ειναι πιο σταθερες ενω οι αλλοι του συστηματος παρεκκλινουν

Δεν μπορείς να πάς και ότι ώρα θέλεις μην ξυπνάς απο τη νύχτα?:tongue:

σωστο..αλλα η δικη μου δουλεια γινεται το πρωι συνηθως και ειναι τυχεροι που ειμαι πρωινος τυπος αν και διαθεσιμος (απελπιστηκα) οποτε θελουν..

EvOIOz9nzqM

Στο συγκεκριμένο δεν φαίνονται καλά τα προγούλια , τα τετράπαχα μπράτσα της και ο τεράστιος πισινός της , ίσως οι καμπύλες ξεγελάνε. αλλά αυτός που κάθεται δίπλα της δεξιά (για μας , αριστερλα για αυτήν)με τα μούσια ΝΑΙ είναι ο Τόνυ!

Διαφημίσεις

Στην αρχή είδα την κοπελίτσα του συγκροτήματος που βγήκε και λέω γιατί καλέ? τί εχει το τζινάκι και το ωραία ριχτό μπλουζάκι? εγώ άνετα τα φοράω, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν είναι η Έλενα.

Αίσχος, πραγματικά. Αθλητικό παντελόνι κάτω απο τον κώλο με γόβα:shock::shock::shock:!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...