Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν απευθειας. και με περνανε παντα μια/μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμας δυστυχως οτι ξεκιναει αποτομα και με θορυβι την τρομαζει..βλεπε τα παιχνιδια με τα κερματα..τα τρεμει και απλα τα κοιταει..

χθες ειχαμε παει στην ακολουθια του εσπερινου για την σημερινη εορτη της Μεταμορφωσεως και ειχαν συνοδεια την μπαντα του δημου και η μικρη εκανε τον μαεστρο..ειχε πολυ πλακα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυτυχώς κι εμείς το έχουμε στο χωριό, δεν υπηρχε περίπτωση να την έχω να αλωνίζει μεσα στο σαλόνι, μην τρελαθούμε κιόλας.

Στο χωριό και εμείς τα έχουμε. έβρεξε και η πεθερά έβαλε το σκούτερ μέσα στο σπίτι. Ε, αφού έπεσε στο οπτικό πεδίο της Γεωργίτσας να μην το καβαλήσει κι όλας?

Εχθές βρήκε το σωσίβιο-γιλέκο που της πήραμε για το τζετ σκι, πήγε στον πατέρα της να της το φορέσει και τον ''διέταξε'' να πάνε στο τζέτ. Το καβάλησε και έλεγε ββουουουου (κλασικά). Μετά είδε και τα δικά μας σωσίβια κρεμασμένα στα κάγκελα. Έβαλε και τον άντρα μου να φορέσει το δικό του. Μετά απο λίγο με φωνάζει και εμένα και μου λέει, ρε συ φόρα το σωσίβιο σου γιατί με έπρηξε. Έδειχνε το σωσιβιο μου και φώναζε μαμά!μαμά!

Στο χωριό και εμείς τα έχουμε. έβρεξε και η πεθερά έβαλε το σκούτερ μέσα στο σπίτι. Ε, αφού έπεσε στο οπτικό πεδίο της Γεωργίτσας να μην το καβαλήσει κι όλας?

Εχθές βρήκε το σωσίβιο-γιλέκο που της πήραμε για το τζετ σκι, πήγε στον πατέρα της να της το φορέσει και τον ''διέταξε'' να πάνε στο τζέτ. Το καβάλησε και έλεγε ββουουουου (κλασικά). Μετά είδε και τα δικά μας σωσίβια κρεμασμένα στα κάγκελα. Έβαλε και τον άντρα μου να φορέσει το δικό του. Μετά απο λίγο με φωνάζει και εμένα και μου λέει, ρε συ φόρα το σωσίβιο σου γιατί με έπρηξε. Έδειχνε το σωσιβιο μου και φώναζε μαμά!μαμά!

ετσι κανει και η δικια μου..μας βαζει εναν εναν να κανουμε αυτο που θελει..

ιδιως αν της ερθει να χορεψει μας θελει ολους γυρω της να χορευουμε και να κανουμε παλαμακια η δακτυλακια..τσιρκουλα!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!! Να'στε καλά.

Προσπ δεν μπορώ να πω ότι σουπερ άνετη με την εμφανισή μου, τραβάω κάτι γερά κόμπλεξ αλλά σε φωτό που πιστευω ότι ειμαι ομορφη δεν έχω πρόβλημα. Το κακό μου ειναι ότι μπορεί να βγώ από το σπίτι κ να νιώθω σούπερ κ αν πάω σε άλλο χώρο που κάποια μπορεί να μου φαίνεται πιο ωραία μαζευομαι σαν σκουληκάκι

Εμένα κ τα δυο παιδιά ειναι τολμηρά, ο Θοδωρής πιο πολύ από τη μικρή αλλά σ'αυτό συμβάλλει κ ο παππούς που τα πάει παντού κ εξερευνούν τη φύση. Η μικρή από όταν περπατησε κάνει ότι ταρζανικό υπάρχει! Ευτυχώς δεν φοβούνται έντονα κ ζώα γιατι θα πάθαινα τρελές υστερίες!!!!!Δεν τα μπορώ αυτά!! Ο Θοδωρής ειχε πάρει ένα νεκρό σκουλήκι κ το περιεργαζόταν, ήθελε λέει να δει πως ειναι από κάτω!! :mrgreen::mrgreen: Γενικά ότι σε σάυρα, σαλιγκάρι, σκιουρο, αράχνη, νυχτεριδα τα έχουν πιάσει κ τα δυο..

Προσπ δεν μπορώ να πω ότι σουπερ άνετη με την εμφανισή μου, τραβάω κάτι γερά κόμπλεξ αλλά σε φωτό που πιστευω ότι ειμαι ομορφη δεν έχω πρόβλημα. Το κακό μου ειναι ότι μπορεί να βγώ από το σπίτι κ να νιώθω σούπερ κ αν πάω σε άλλο χώρο που κάποια μπορεί να μου φαίνεται πιο ωραία μαζευομαι σαν σκουληκάκι

Εμένα κ τα δυο παιδιά ειναι τολμηρά, ο Θοδωρής πιο πολύ από τη μικρή αλλά σ'αυτό συμβάλλει κ ο παππούς που τα πάει παντού κ εξερευνούν τη φύση. Η μικρή από όταν περπατησε κάνει ότι ταρζανικό υπάρχει! Ευτυχώς δεν φοβούνται έντονα κ ζώα γιατι θα πάθαινα τρελές υστερίες!!!!!Δεν τα μπορώ αυτά!! Ο Θοδωρής ειχε πάρει ένα νεκρό σκουλήκι κ το περιεργαζόταν, ήθελε λέει να δει πως ειναι από κάτω!! :mrgreen::mrgreen: Γενικά ότι σε σάυρα, σαλιγκάρι, σκιουρο, αράχνη, νυχτεριδα τα έχουν πιάσει κ τα δυο..

Και η Γεωργίτσα δεν φοβάται προς το παρόν τα ζωάκια. Ταϊζει τα πουλάκια (τι τι απο το τσίου τσίου) και τις γατούλες (νιαν). Όταν συναντηθήκαμε με τη Χριστίνα της πήρα ένα κουλούρι και έτρωγε και όταν καθήσαμε για καφέ στην πλατεία είχε περιστέρια. Τάισε το κουλούρι της στα πουλάκια και έδεινε και στην έλλη ψωμάκι και της έλεγε τιτι δείχνοντας τα πουλάκια παραπέμποντας της να κάνει και αυτή το ίδιο. Αλλά όταν άνοιγαν τα φτερά τους και πετούσαν κατά πάνω της χωνόταν στην αγκαλιά μου.

Διαφημίσεις

για την εμφανιση.. α) εγω εχω παντα το σκεπτικο οτι μια ομορφη για μενα φωτο μου δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι ομορφη για τους τριτους συνεπως τις...αποκρυπτω..

β) οταν βρισκομαι σε χωρους με ομορφοτερες κοπελες..απλα τις θαυμαζω εκτος αν μου βγαζουν κατι εντελως αντιπαθητικο που απλα τις περιφρονω..

για τα ζωακια.. ο συζυγος ειναι φιλοζωος και ξερει να φροντιζει τα ζωα, εντομα, πουλια κλπ και ετσι ηδη φερνει τη μικρη σε στενες επαφες με ολα αυτα..

α ναι..προχθες αποκτησαμε (δεν το θελα καθολου αλλα το φερε η μανα μου ως εκπληξη στη μικρη..) καναρινι.. το αποκαλουμε "πουλι"

Και η Γεωργίτσα δεν φοβάται προς το παρόν τα ζωάκια. Ταϊζει τα πουλάκια (τι τι απο το τσίου τσίου) και τις γατούλες (νιαν). Όταν συναντηθήκαμε με τη Χριστίνα της πήρα ένα κουλούρι και έτρωγε και όταν καθήσαμε για καφέ στην πλατεία είχε περιστέρια. Τάισε το κουλούρι της στα πουλάκια και έδεινε και στην έλλη ψωμάκι και της έλεγε τιτι δείχνοντας τα πουλάκια παραπέμποντας της να κάνει και αυτή το ίδιο. Αλλά όταν άνοιγαν τα φτερά τους και πετούσαν κατά πάνω της χωνόταν στην αγκαλιά μου.

εμεις στην Αθηνα εχουμε δυο χελωνες που τις ταιζει η μικρη καθημερινα και ταιζουμε περιστερια, σπουργιτια και κοτσιφια καθημερινα..

στο εξοχικο της μαθαινω τις αραχνες, τα σκουληκια, τος χρυσομυγες, τα τζιτζικια, τα σκαθαρια, τις γαριδες, τα χταποδια και τα ψαρια..

να σας βαλω και ενα προστυχο τραγουδι για να σας χαιρετησω για τις διακοπες μου..ετσι για να μην ξεχναμε οτι εκτος απο μανουλες ειμαστε και γυναικαρες με τα ολα μας!! (βεβαιη η τυπισσα ειναι παναθλια αλλα το κομματακι το γουσταρω)

Δεν έχω καθόλου μα καθόλου φωτογένεια. Λίγες φωτογραφίες μου είναι καλές. Άσε που τελευταία , δηλαδή αφού γένησα και μετά, δεν έχω πολλές φωτό μου. Διαρκώς τον φωτογράφο κάνω!

Διαφημίσεις

Τώρα μου θύμισες ότι έβαλα μερικά κιλάκια και η κοιλιά μου σε λίγο θα είναι πατσάς. Δεν φτάνει που δεν έχασα της εγκυμοσύνης, ε όχι να βάλω και άλλα. Αν ξαναμείνω έγκυος δηλαδή τί θα απογίνω? Έχει δυο μέρες όμως που το έραψα. Μόνο πρωί και μεσημέρι τρώω και κανένα φρούτο το βράδυ και γλυκά καθόλου. Αν δε χάσω 5 κιλά δεν ξαναμένω έγκυος.

Τώρα μου θύμισες ότι έβαλα μερικά κιλάκια και η κοιλιά μου σε λίγο θα είναι πατσάς. Δεν φτάνει που δεν έχασα της εγκυμοσύνης, ε όχι να βάλω και άλλα. Αν ξαναμείνω έγκυος δηλαδή τί θα απογίνω? Έχει δυο μέρες όμως που το έραψα. Μόνο πρωί και μεσημέρι τρώω και κανένα φρούτο το βράδυ και γλυκά καθόλου. Αν δε χάσω 5 κιλά δεν ξαναμένω έγκυος.

τελειως συμπτωματικα εγω εφετος δεν εχω θεμα με τα κιλα μου..εχω αλλα θεματα ομως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...