-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, little miracle είπε:
κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν απευθειας. και με περνανε παντα μια/μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!
Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️
-
Cafe Ιανουάριος 2009
-
Θέματα
-
- 11.377 απαντήσεις
- 1.156.629 εμφανίσεις
-
- 11.196 απαντήσεις
- 2.220.343 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 72 απαντήσεις
- 141.535 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 499.959 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 144.460 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.377 απαντήσεις
- 1.156.615 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 27
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 398 απαντήσεις
- 98.454 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 243 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 497 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 12 απαντήσεις
- 345 εμφανίσεις
-
- 11.196 απαντήσεις
- 2.220.331 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 15.232 εμφανίσεις
-
- 2.190 απαντήσεις
- 112.725 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 73
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.085 απαντήσεις
- 77.935 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 410 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα