Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ βρήκα φωτό θαμμένες στο κάθισμα του αυτοκινήτου με κοντά μαλλιά από το 2001!!!

Δεν έχω κόψει ποτέ τα μαλλιά μου κοντά. Το πιο κοντό μου κούρεμα ''χάιδευε'' τους ώμους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είσαστε από το σχολείο μαζί;;;; το μετοχάκι τί ειναι;;;

εγω τελειωσα το λυκειο στα 17 και δεν πηγα σε σχολη,παρα μονο σε μια ιδιωτικη για τουριστικα γραφεια.στα 19 τα ειχα τελειωσει ολα,και γνωρισα τον συζυγο.

μετοχι ειναι αυτα τα παλια σπιτακια στην εξοχη που εχουν εξω την τουαλετα,κι ειναι πιο πολυ για να πηγαινεις να ταιζεις τα ζωακια που εχεις,κι οχι για να μενεις,αλλα για να μην πληρωνουμε νοικι μεναμε εκει μεχρι που παντρευτηκαμε το 2007!!αλλα μ'αρεσε εμενα,σαν φωλιτσα ηταν.

κι εγω εχω κουρεψει τα μαλλια μου κοντο αντρικο.μπλιαξ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εγω τελειωσα το λυκειο στα 17 και δεν πηγα σε σχολη,παρα μονο σε μια ιδιωτικη για τουριστικα γραφεια.στα 19 τα ειχα τελειωσει ολα,και γνωρισα τον συζυγο.

μετοχι ειναι αυτα τα παλια σπιτακια στην εξοχη που εχουν εξω την τουαλετα,κι ειναι πιο πολυ για να πηγαινεις να ταιζεις τα ζωακια που εχεις,κι οχι για να μενεις,αλλα για να μην πληρωνουμε νοικι μεναμε εκει μεχρι που παντρευτηκαμε το 2007!!αλλα μ'αρεσε εμενα,σαν φωλιτσα ηταν.

κι εγω εχω κουρεψει τα μαλλια μου κοντο αντρικο.μπλιαξ!

Δεν μου αρέσει το κοντό σε γυναίκα. Νομίζω πώς της αφαιρεί θηλυκότητα. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Την Μάρω Κοντού ας πούμε την κολάκευε πολύ.

Τζέσσικα σου πάει πολύ! Πιο πολύ απο το καρέ!

Διάβασα το προηγούμενο ποστ... και σκέφτηκα... δεν με έχει δει ακόμη.... Σ'ευχαριστω! Τα μεσαία μήκη δεν μου πάνε καθόλου δυστυχώς...

Διάβασα το προηγούμενο ποστ... και σκέφτηκα... δεν με έχει δει ακόμη.... Σ'ευχαριστω! Τα μεσαία μήκη δεν μου πάνε καθόλου δυστυχώς...

Νομίζω το έχεις και πιο σκούρο τώρα? Πάντως και ένα μακρύ , έστω λίγο κάτω απο τον ώμο νομίζω θα σου πήγαινε. Πάντως με αυτό είσαι κούκλα πραγματικά!

Διαφημίσεις

Νομίζω το έχεις και πιο σκούρο τώρα? Πάντως και ένα μακρύ , έστω λίγο κάτω απο τον ώμο νομίζω θα σου πήγαινε. Πάντως με αυτό είσαι κούκλα πραγματικά!

Το χρώμα ίδιο ειναι απλά στο κοντό φαινόταν περισσότερο, δεν τα βάφω τα μαλλιά, παλιότερα έκανα ανταυγειες αλλά με κουράζουν!! Θα σου βάλω κ με μακρύ που επίσης μου πάει.... όπως τα έχω τώρα δεν μου αρέσει ... αλλά για να μακρύνει πρέπει να περάσει κ από αυτό το στάδιο δυστυχώς

Το χρώμα ίδιο ειναι απλά στο κοντό φαινόταν περισσότερο, δεν τα βάφω τα μαλλιά, παλιότερα έκανα ανταυγειες αλλά με κουράζουν!! Θα σου βάλω κ με μακρύ που επίσης μου πάει.... όπως τα έχω τώρα δεν μου αρέσει ... αλλά για να μακρύνει πρέπει να περάσει κ από αυτό το στάδιο δυστυχώς

Για βάλε να συγκρίνω. Πιστεύω θα σου πάει και το μακρύ. Περιμένω....:mrgreen:

πολυ ωραια ειναι!αν και νομιζω οτι το κοντο οπου και να το εχω δει βαζει χρονια.
Ευχαριστώ!!! Ημουν 21 τότε κ δεν με ένοιαζε!!!Απλά το κοντό ειναι απίστευτα βολικό ειδικά για εμένα που δεν πιάνει το χέρι μου στο μαλλί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...