Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω 4/6/06 και εκατσε μια χρονια με πολλεεεεεεεεες βροχες μεχρι τον Αυγουστο...αλλα ειχαμε την τυχη με το μερος μας και μας εκανε μια ΑΠΙΘΑΝΗ μερα..

το ιδιο και περσι στη βαπτιση της μικρουλας μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συμφωνω απολυτα.ο σεπτεμβρης για μενα ειναι ο ιδανικος μηνας.

τον γαμο μου τον καναμε τελος οκτωμβρη κι ηταν τελεια,ουτε ζεστη ουτε κρυο.

καλως την τζες!!!

τον Σεπτέμβρη τον φοβάμαι, κάθε χρονο στα γενέθλια του Θοδωρή ειμαι με το άγχος μην βρέξει

Εγώ στα γενέθλιά μου 13/9 όταν τα γιορτάζω βγαίνω πάντα με ζακέτα και πολλές φορές τυχαίνει να ψιλοβρέχει. Ο Σεπτέμβρης είναι καλός μέχρι και την πρώτη εβδομάδα αλλά τη χρονιά που γεννήθηκα η μαμά μου λέει όταν με πήγε στο σπίτι ήταν κατακαλόκαιρο ακόμα:P

Εγώ στα γενέθλιά μου 13/9 όταν τα γιορτάζω βγαίνω πάντα με ζακέτα και πολλές φορές τυχαίνει να ψιλοβρέχει. Ο Σεπτέμβρης είναι καλός μέχρι και την πρώτη εβδομάδα αλλά τη χρονιά που γεννήθηκα η μαμά μου λέει όταν με πήγε στο σπίτι ήταν κατακαλόκαιρο ακόμα:P

κ τη μέρα που γέννησα το Θοδωρή ειχε καλή μέρα αλλά κ στις 22/1 ειχε χαρά Θεού παρότι χειμωνας, σαν καλοκαίρι ήταν

Διαφημίσεις

Το 2003 που γέννησα το γιο εσείς σε τί φάση είσασταν, θυμάστε;;; Τώρα που πέρασαν τα χρόνια ήμουν πολύ μικρούλα, στις φωτο φαινομαι σαν κοριτσάκι

πωπω,οντως μικρουλα!εγω ημουν 21 και συζουσα με τον αντρουλη μου,σ'ενα μετοχακι.δουλευα στο μαγαζι του πατερα μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

πωπω,οντως μικρουλα!εγω ημουν 21 και συζουσα με τον αντρουλη μου,σ'ενα μετοχακι.δουλευα στο μαγαζι του πατερα μου.

είσαστε από το σχολείο μαζί;;;; το μετοχάκι τί ειναι;;;

Το 2003 που γέννησα το γιο εσείς σε τί φάση είσασταν, θυμάστε;;; Τώρα που πέρασαν τα χρόνια ήμουν πολύ μικρούλα, στις φωτο φαινομαι σαν κοριτσάκι

Ααααααααχ! Ήμουν νια και γέρασα. Φοιτήτρια στο 3ο έτος!

τωρα θα μιλησει η πουρογρια της παρεας! :tongue:

το 2003 ημουν φρεσκια στη σημερινη μου δουλεια, ετρεχα ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και παραλληλα ειχα το δευτερο ετος της σχολης αλλα ακομη αντεχα να κανω σερι ξενυχτια στα κλαμπ και καπακι να πηγαινω δουλεια..αν και πιο γεματουλα φυσαγα ως γκομενακι (νομιζω), ειχα ζητηση ικανοποιητικη αν και παραλληλα ειχα μια ταλαιπωρημενη σχεση με τον νυν συζυγο αλλα απιθανο σεξ που κανε αποσβεση των δυσκολων στιγμων..

γενικα ομως ημουν καλα και ψαχνομουν επαγγελματικα και ως προσωπικοτητα..

εγω μαλλον εχω τις καλυτερες φωτο απο εκεινα τα χρονια

Διαφημίσεις

Ααααααααχ! Ήμουν νια και γέρασα. Φοιτήτρια στο 3ο έτος!

Εμένα μου είχε μείνει η πρακτική, ενώ ειχα ακόμη να περάσω Οικονομικά Μαθητικά :twisted:!! Την έκανα το καλοκαίρι των Ολυμπιακών κ ορκίστηκα τον Ιουνιο του 2005 μαζί με το Θοδωρή!!!

Εμένα μου είχε μείνει η πρακτική, ενώ ειχα ακόμη να περάσω Οικονομικά Μαθητικά :twisted:!! Την έκανα το καλοκαίρι των Ολυμπιακών κ ορκίστηκα τον Ιουνιο του 2005 μαζί με το Θοδωρή!!!

μια χαρα σε βρισκω!! εγω θα ημουν πολυ υπερηφανη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...