Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαράματα ξύπνησες,παναγίτσα μου!!

εγώ έχω τρελό πονοκέφαλο...

δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά...

κι εμείς στο καρεκλάκι του φαγητού τρώμε μόνο.

εγώ αυτές τις μέρες έχω την βάφτιση της αδερφής...το απόγευμα θα πάω σπίτι της και το σάββατο το πρωί να στολίσουμε κολυμπίθρα,το μεσημέρι κομμωτήριο και την κυριακή η βάφτιση.

έχω άλλη μία βάφτιση 22 αυγούστου,του συνεταίρου του άντρα μου και της ξαδέρφης μου...η βάφτιση είναι 11 το πρωί και λένε το τραπέζι να γίνει το βράδυ!!!!

αν είναι δυνατόν!!χθες που βρεθήκαμε στη θάλασσα τους είπα 'οτι δεν είναι και πολύ καλή ιδέα!!!

δεν κρατήθηκα...

δλδ θα πάμε πρωί πρωί εκεί(άσε που 11 είναι νωρίς) μετά σπίτι,ξανά ντύσιμο,φτιάξιμο...θα φάμε όλη μας τη μέρα με μια βάφτιση!!

έπρεπε να είχαμε πει ότι θα λείπουμε στο χωριό να τελείωνε το θέμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαράματα ξύπνησες,παναγίτσα μου!!

εγώ έχω τρελό πονοκέφαλο...

δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά...

κι εμείς στο καρεκλάκι του φαγητού τρώμε μόνο.

εγώ αυτές τις μέρες έχω την βάφτιση της αδερφής...το απόγευμα θα πάω σπίτι της και το σάββατο το πρωί να στολίσουμε κολυμπίθρα,το μεσημέρι κομμωτήριο και την κυριακή η βάφτιση.

έχω άλλη μία βάφτιση 22 αυγούστου,του συνεταίρου του άντρα μου και της ξαδέρφης μου...η βάφτιση είναι 11 το πρωί και λένε το τραπέζι να γίνει το βράδυ!!!!

αν είναι δυνατόν!!χθες που βρεθήκαμε στη θάλασσα τους είπα 'οτι δεν είναι και πολύ καλή ιδέα!!!

δεν κρατήθηκα...

δλδ θα πάμε πρωί πρωί εκεί(άσε που 11 είναι νωρίς) μετά σπίτι,ξανά ντύσιμο,φτιάξιμο...θα φάμε όλη μας τη μέρα με μια βάφτιση!!

έπρεπε να είχαμε πει ότι θα λείπουμε στο χωριό να τελείωνε το θέμα!!

αυτη τη χαζομαρα την εχει κανει η αδελφη του πατερα μου.. ταλαιπωρια και δεσμευση..

εκτος αν περιμενουν να παει λιγοτερος κοσμος για να γλιτωσουν λεφτα..:tongue:

οικογενειακά θα είναι αλλά είμαστε κι εμείς καλεσμένοι λόγω "συνεταιριλικιού"...

ελπίζω να αλλάξουν γνώμη!!αφού δεν σκέφτονται το παιδί τους!!

γιατι το λες αυτο? μπορει να σκεφτονται οτι ειναι καλυτερα να πατε σπαστα απο το να παει σερι η βαφτιση με το τραπεζι και να ταλαιπωρηθει καπακι στο καπακι το παιδι.. δηλαδη ισως σκεφτονται (φανταζομαι εγω) να γινει ηβαφτιση να πανε το παιδι σπιτι να ξεκουραστει και το βραδυ να πατε για φαγητο η οτι αλλο.. βεβαια δεν ξερω ποοοοοσο βραδυ θα γινει..

καλημερα!

τι εγινε με τα μειλ?ο χαμος?

μιαμαμα,θα προσπαθησω να σου στειλω ξανα το βιντεακι,αν και δεν ειναι και πολυ καλο.και θα στειλω και της βικης το δικο σου.ελπιζω να σταλουν.

προσπ,πολυ τρεξιμο αυτο το πηγαινε ελα στο εξοχικο,ε?

αλλα αφου κανετε μπανακια καθε μερα,χαλαλι.

εγω εχθες δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τα κουνουπια!αυτες οι συσκευες δεν κανουν τιποτα!

οι βαφτισεις τα πρωινα μ'εκνευριζουν σας το'πα,ε?γιατι σκασαμε απο την ζεστη την τελευταια φορα,1-5 που ηταν ο καυσωνας,ημασταν κατω απο λαμαρινες και ψηνομασταν!καλυτερα θα ειχα να κανανε την βαφτιση πρωι και το τραπεζι το βραδυ,παρα ετσι!θα πηγαινα μονο στο τραπεζι!:mrgreen:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

οι βαφτισεις τα πρωινα μ'εκνευριζουν σας το'πα,ε?γιατι σκασαμε απο την ζεστη την τελευταια φορα,1-5 που ηταν ο καυσωνας,ημασταν κατω απο λαμαρινες και ψηνομασταν!καλυτερα θα ειχα να κανανε την βαφτιση πρωι και το τραπεζι το βραδυ,παρα ετσι!θα πηγαινα μονο στο τραπεζι!:mrgreen:

Εμένα γενικά με εκνευρίζουν τα μυστήρια ντάλα κατακαλόκαιρο! Και απόγευμα να είναι σε δεσμεύει να μείνεις στην πόλη. Για μένα ιδανικότεροι μήνες είναι Μάιος και Σεπτέμβριος άντε και οι εκεί κοντά. Δεν έχω πρόβλημα για παράδειγμα να παραστώ σε γάμο Φεβρουάριο μήνα αλλά εγώ μάλλον δεν θα τον επέλεγα για το δικό μου γάμο.

Καλημέρα σε όλες.

Τελείωσα εχθές με τα τιμολόγια κ' σήμερα υπάρχει νέκρα στη δουλειά. Εχθές άνοιξα πάλι δουλειές με το σπίτι, να δω πότε θα τελειώσω, βαρέθηκα

Από δευτέρα βγάινω σε άδεια για μια εβδομάδα, πουθενά δεν θα πάμε, τέλεια δλδ θα περάσουμε :twisted:

υποτίθεται ότι σκέφτονται το σπαστό είναι καλύτερο,αλλά το βράδυ ένα τραπέζι αργεί να τελειώσει,μπορεί να πάει 12-1...ενώ το μεσημέρι,4 θα είσαι σπίτι...έτσι έγινε με μας...

αλλά και πάλι επειδή είχα καλεσμένους από κέρκυρα βγήκαμε το βράδυ και είμασταν ερείπια!!

εμείς ευτηχώς ελενάδα επειδή είμασταν μέσα σε πλατάνια και δίπλα σε ποταμάκι είχε ωραία δροσιά και μετά το τραπέζι ήταν στο βουνό,πάλί δροσιά με θέα ιστιαία,θάλασσα και το βουνό του πηλίου!

διαφορετικά κι εμένα δεν μου πολυαρέσει πρωί.

Χριστινάκι μου προώθησε το μέιλ η ελενάντα και το πήρα μια χαρά. Μπράβο το κορίτσι που κολυμπάει μόνο του. Το δικό μου το χαζούλικο δεν κρατάει το κεφάλι της ψηλά και πίνει νερό!

Διαφημίσεις

Προτιμώ τις απογευματινές εκδηλώσεις, το γιο τον βάπτισα Μάιο Σάββατο μεσημέρι κ μετά πήγαμε για φαγητό, ζέστη δεν έκανε αλλά ο ήλιος ήταν εκνευριστικός, το γάμο τον κάναμε Μαίο αλλά 7 το βράδυ κ ήταν οκ, την βάπτιση που την έκανα Γενάρη το απόγευμα μια χαρά ήταν, βοήθησε κ η μέρα αφού δεν εκανε πολυ κρύο!!

τελικά μάλλον το δικό μου το έχει πρόβλημα...τώρα ήρθε της ελενάδας ξανά αλλά μου λέει ότι έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να το πάρω.άσε που το ίντερνετ σέρνεται!!!

ωραίο ο μάιος για events!!

hello jesgk + viki + elenada

και εγω δεν εχω προβλημα να πηγαινω σε χειμερινους γαμους αλλα τον δικο μου ποτε δεν θα τον εκανα τοτε..αλλα και καλοκαιρι παντα υπαρχει πλεον η πιθανοτητα να μαμηθει ο Διας στο ασχετο και να ριξει μπουρινια..

hello jesgk + viki + elenada

και εγω δεν εχω προβλημα να πηγαινω σε χειμερινους γαμους αλλα τον δικο μου ποτε δεν θα τον εκανα τοτε..αλλα και καλοκαιρι παντα υπαρχει πλεον η πιθανοτητα να μαμηθει ο Διας στο ασχετο και να ριξει μπουρινια..

Ειδικά το φετινό καλοκαίρι......

Εμένα γενικά με εκνευρίζουν τα μυστήρια ντάλα κατακαλόκαιρο! Και απόγευμα να είναι σε δεσμεύει να μείνεις στην πόλη. Για μένα ιδανικότεροι μήνες είναι Μάιος και Σεπτέμβριος άντε και οι εκεί κοντά. Δεν έχω πρόβλημα για παράδειγμα να παραστώ σε γάμο Φεβρουάριο μήνα αλλά εγώ μάλλον δεν θα τον επέλεγα για το δικό μου γάμο.

συμφωνω απολυτα.ο σεπτεμβρης για μενα ειναι ο ιδανικος μηνας.

τον γαμο μου τον καναμε τελος οκτωμβρη κι ηταν τελεια,ουτε ζεστη ουτε κρυο.

καλως την τζες!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...