Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θα σου ελεγα να παρεις και τα δυο μαζί αλλωστε μη φανταστείς οτι εχουν διαφορα.

Τωρα για τις θηλες καλυτερα θα σου απαντήσουν οι μανούλες που θηλαζαν πολυ καιρό. Εγώ παντως που γεννησα στο Ιασω μου ειχαν δώσει ενα δειγματάκη κρεμας για τις θηλες που ήταν παρα πολύ καλή, αλλα συγνωμη δεν θυμάμαι πως τη λένε.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου,και σε σένα σου εύχομαι η νέα χρονιά να είναι η καλύτερη για εσένα και την οικογένεια σου!!!!!!

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πολλά φιλάκια...

Καλημέρα κ με το καλό!!

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ ειχα παρει την Lansinoh, είναι καθαρή βαζελίνη κ παρότι δεν την χρησιμοποιησα αρκετά ήταν πολύ καλή. Η συσκευασία της ειναι μοβ!!!

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ κ΄ΣΑΜΠΟΥΑΝ: Στo γιο ειχα αγοράσει FISSAN ΒΑΒΥ ΒΑGΝΕΤΤΟ αλλά στην κόρη δεν τα έβρισκα πια καλά, εκτός φυσικά απο το άρωμα τους που είναι τέλειο. Στην κόρη προτίμησα το σαμπουαν την NIVEA με το αρκουδάκι κ το ίδιο αφρόλουτρο. Επίσης καλά ειναι της PENATEN με χαμομηλένιο άρωμα

Εκτός από την κρέμα που είναι κατά του συγκάματος sudocream κάπως έτσι...

Την Sudocream την χρησιμοποιώ σε περιπτώσεις που η κούκλα ειναι πιο συγκαμένη. Θα σου πρότεινα κ την Fresyderm που ειναι πολύ καλή για συγκάματα. Για καθημερινή χρήση καλή επίσης ειναι κ η johnson's κ τις ΠΡΟΔΕΡΜ

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας.Δε σας έχω ξεχάσει προσπαθώ να οργανωθώ...

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να διαλέξω τελικά τα προϊόντα της weleda.

Εκτός από την κρέμα που είναι κατά του συγκάματος sudocream κάπως έτσι...

Από εσάς θέλω να μου πείτε είναι καλύτερα αφρόλουτρο μαζί με σαμπουάν ή ξεχωριστά και κατά την γνώμη σας τι άλλα προϊόντα να πάρω?

όπως επίσης και ποιά κρέμα να πάρω για τις θηλές...

Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές.....

καλημερα!

εγω απο τοτε που διαβασα για τα paraben εδω στο parents,

παιρνω προιοντα χωρις paraben,οπως το lactacyd το μπλε,απο το φαρμακειο,και τωρα τελευταια προδερμ,σαμπουαν και αφρολουτρο μαζι.

για κρεμα συγκαματος εχω της πενατεν,και για το πολυ συγκαμα,τo fresyderm.αλλα και το sudocream ειναι πολυ καλο.

και για τις θηλες ειχα παρει μια,αλλα δεν θυμαμαι πως την ελεγαν,και δεν την πολυχρησιμοποιησα κιολας,δεν χρειαζοταν.

καλες γιορτες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ηρθε και ο σπασικλας της παρεας

ΣΤΕΡΓΙΑ...ακου κοριτσι μου..

και εγω με αυτα προβληματιζομουν και τελικα ολα ειναι σχετικα..

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ και πνιγομουν σε μια κουταλια με νερο για το τι κρεμα να στρωσω στο πωπουδακι της μικρης η με τι να την κανω μπανιο..μου παν διαφορα, διαφοροι και μπερδευτηκα ακομη περισσοτερο..

αποτελεσμα..

στο μαιευτηριο της εβαζαν penaten την οποια εφοσον ειδα οτι δεν την πειραζε συνεχισα να βαζω και εγω μεχρι καποια στιγμη διαβασα στο σωληναριο οτι εχει parabens (η Penaten στο δισκιο δεν εχει υποτιθεται και ειναι λιπαρη σαν στοκος, ενω στο σωληναριο ειναι πιο απορροφητικη) και ετσι τη διεκοψα και το γυρισα στη sudocream η οποια για καθημερινη χρηση σε νορμαλ ποσοτητα φαινεται μια χαρα για το δερμα της κορης μου και αν δω να αρχιζει καποιος ερεθισμος της βαζω ποσοτητα παραπανω κοινως την παστωνω..σε περιπτωσεις ομως εντονου συγκαματος η μυκητιασεως η συγκεκριμενη δεν της κανει τιποτε και εκει το γυρισα στης Frezyderm η οποια ειναι ασυμφορη οικονομικα και πολυ πιο υδαρης, αλλα κανει δουλεια σε βαρια περιπτωση (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ την κορη μου παντα)..

στη πορεια διαπιστωσα οτι σε βαρυ συγκαμα μετα απο καθε πλυσιμο βοηθα και η πλυση με φυσιολογικο ορο (σαν αυτο που μας βαζουν ενδοφλεβια σα νοσοκομεια) καθως ειναι ουσιαστικα αλατονερο..

για τις θηλες (θηλαζω μεχρι σημερα) ειμουν λιγο πρακτικη..

επειδη γενικα οι περισσοτερες θηλαζουσες (μεχρι να μαθουν και μεχρι να συνηθισει το στηθος) τραυματιζουν τις θηλες, οταν η θηλη ηταν ερεθισμενη εβαζα στη μια θηλη ψευτοθηλη (σιλικονης την οποια μπορεις να αγορασεις απο καταστηματα βρεφικων ειδων και να την δινεις για αποστειρωση στην μαια του οροφου λιγο πριν θηλασεις) και στην αλλη δεν εβαζα τιποτε..συνεπως αν χρειζαταν το μωρο να θηλασει απο το πληγωμενο στηθος το κανε (στην αρχη εχει δυσκολια γιατι οι ψευδοθηλες ειναι λιγο μπουγιο για το στοματακι τους , η μαια του οροφου σου θα σε βοηθαει οταν θα το ζητας) απο τη ψευδοθηλη και μετα το εβαζα και στο αλλο στηθος που δεν ειχε ψευδοθηλη ωστε να μην ξεμαθει τη φυσικη υφη του στηθους σου και συνηθισει στην ψευδοθηλη διοτι ευτο ενεχει κινδυνους για μετεπειτα αποθηλασμο..

παρολα αυτα..

μετα απο καθε θηλασμο προσωπικα δεν εβαζα τιποτε ουτε επλενα τις θηλες παρα μονο εβγαζα με το χερι μου λιγο γαλατακι και αλοιφα πανω στις θηλες διοτι ειναι απο μονο του αντισηπτικο και βοηθαει να σκληρυνουν οι θηλες με τη προυποθεση οτι καθημερινα για 10-15 λεπτα θα χεις τις θηλες ελευθερες στον αερα για να σκληρηνουν (μπορεις να το κανεις και στο μαιευτηριο το βραδυ που δεν υπαρχει επισκεπτηριο)

και λιγο πριν απο καθε θηλασμο μπορεις να ξεπλενεις τις θηλες με χλιαρο νερακι και μια φορα την ημερα κανονικη πλυση με σαπουνι ουδετερο. Θα σου προτεινα να χεις αμπουλιτσε φυσιολογικου ορου και απσοτειρωμενες γαζουλες 17*30 οπου με την αμπουλα θα βρεχεις τις θηλες και με τη γαζουλα θα τις καθαριζεις..το αλατονερο του ορου θα τις ψησει σιγα σιγα και θα σκληρυνουν..μπορεις να το κανεις καποιες φορες την ημερα, εγω το κανα συνεχως πριν τον θηλασμο..και το κανω ακομη και ισως για αυτο να μην εχω ερεθισμους τωρα που η μικρη εχει βγαλει δοντια.

Οσον αφορα τις κρεμες.. προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιησει καμια διοτι λειτουργουσα με τον παραπανω τροπο αλλα εχω ακουσει οτι η πουρελαν αλλα και αυτη που σου ειπε η jesgk ειναι καλες..απλα θα σου προτεινα να ξεπλενεις το στηθος σου πριν καθε θηλασμο για να μην πινει μαζι με το γαλα τα καταλειπα καθε κρεμας..και ας γραφουν οτι ειναι ακινδυνες για καταποση.

αυτιααααααααααααααα!! τα πα ολα???

εγώ ειμαι η 29, μπουχάχά!!! Το θέμα ειναι ότι η 30 δείχνει για 19 μην κάνεις ΕΥΑ ότι δεν καταλαβαίνεις!!! Πες το μυστικό σου!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Εχω το αφεντικο μου μπαστακα απο πανω μου και δεν μπορουσα να μπω!!!!Λοιπον το μυστικο κρυβεται στο οτι εγω ειμαι πιο στρουμπουλη απο εσας και ετσι το δερμα ειναι τσιτα!!!!

Γι' αυτο τον λογω κοιταξτε να παρετε κανα κιλο που ενιωθα ο μπογος της παρεας και αφηστε ολα τα αλλα!!!

ευγενικα ευγενικα με εχετε για κωλογρια τελικα...κλαψ!!!!ουααααααααα!!!!!!θελω τη μαμα μουουουου!!!!!!!

ευγενικα ευγενικα με εχετε για κωλογρια τελικα...κλαψ!!!!ουααααααααα!!!!!!θελω τη μαμα μουουουου!!!!!!!

Ε όχι κ κωλόγρια!!! Εγώ τι να πω που είδα ένα βιντεάκι που τραβηξε ένας συνάδελφος στο γραφείο κ τρόμαξα!!!!! Τέτοια ασχήμια δεν ματαείδα. Κορίτσια δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου το προφίλ μου, στο πλάι ειμαι άκρως τρομακτική!!! Σαν σκυλάκι

Διαφημίσεις

ΕΙΠΑΜΕ...αχ και δεν μπορω να επαναλαμβανω...εσυ εισαι κλασατη γυναικα...εχεις αυτο που λενε "αλλο αερα"..

βεβαια μεταξυ μας και σε εμενα μου λενε οτι τωρα που αδυνατισα τοσο πολυ δεν μου παει καθολου γιατι μου σκληραινει τα χαρακτηριστικα..αλλα τι να κανω???!! τρωω τα παντα και δεν παχαινω πια!!! (οχι οτι παραπονιεμαι κιολας..τι να πουν και αλλες γυναικες!)

ΕΙΠΑΜΕ...αχ και δεν μπορω να επαναλαμβανω...εσυ εισαι κλασατη γυναικα...εχεις αυτο που λενε "αλλο αερα"..
ναι το κλασσάτη ειναι το ευγενικό του "έχει τύπο" δλδ το πιο ευγενικο του "είναι τρομακτικούλα"
βεβαια μεταξυ μας και σε εμενα μου λενε οτι τωρα που αδυνατισα τοσο πολυ δεν μου παει καθολου γιατι μου σκληραινει τα χαρακτηριστικα..αλλα τι να κανω???!! τρωω τα παντα και δεν παχαινω πια!!! (οχι οτι παραπονιεμαι κιολας..τι να πουν και αλλες γυναικες!)

καλά κι εγώ όταν ήμουν πιο αδύνατη έλεγαν ότι ειμαι χάλια... κ όταν ήμουν πιο παχιά μετά τη γέννα... να αδυνατήσω.. Πάντως εγώ ότι κ να λενε οι άλλοι αν ξυπνήσω μια μέρα κ πω ότι ειμαι τρομακτικούλα με τίποτα δεν αλλάζω γνώμη

καλε αντε απο κει!!!

επειδη τυγχανω ιδιοτροπος και αυστηρος κριτης (πρωτα του εαυτου μου και μετα των αλλων) οταν λεω τετοιους χαρακτηρισμους σε διαβεβαιω οτι μονο για καλο τα λεω..εκτιμω την μετριοπαθεια σου αλλα ασε με επιτελους να σου κανω και ενα κοπλιμαν!!!!!!

EYA....να αφησεις το μαλλακι σου να μακρυνει..εμενα μου φανηκε οτι το κοντο σε μεγαλωνει..και ναι..τοτε θα συμφωνησω οτι θα μοιαζεις για μικροτερη.. (καλε κυρια μου αρεσε η σοκολατοπιτα σου...θα σε προτιμαμε..)

α ναι..

ΕΥΑ θα το πω δημοσια...μπραβο για τον συζυγο που χεις διοτι φαινεται οτι σας λατρευει και φαινεται κατα τ'αλλα ενας πολυ προσιτος, ακομπλεξαριστος τυπος που σιγουρα θα κανει πολυ καλη παρεα με τον δικο μου ανδρα αν οι περιστασεις το επιτρεψουν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! γνωριζω εναν συζυγο φιλης που δεν ειναι τυπικουρα και απροσπελαστο βουνο...ελεος πια!μα τι εχουν παθει οι ανδρες ιδιως οι σαραντα βαλε???!!

α ναι..

ΕΥΑ θα το πω δημοσια...μπραβο για τον συζυγο που χεις διοτι φαινεται οτι σας λατρευει και φαινεται κατα τ'αλλα ενας πολυ προσιτος, ακομπλεξαριστος τυπος που σιγουρα θα κανει πολυ καλη παρεα με τον δικο μου ανδρα αν οι περιστασεις το επιτρεψουν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! γνωριζω εναν συζυγο φιλης που δεν ειναι τυπικουρα και απροσπελαστο βουνο...ελεος πια!μα τι εχουν παθει οι ανδρες ιδιως οι σαραντα βαλε???!!

Συμφωνώ!! Εχουν πάθει ΣΑΡΑΝΤΑΒΑΛΕΙΩΤΙΤΙΔΑ :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...