Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω προσπαθω να την βαζω να μαζευει τα παιχνιδια της αν και στο εξοχικο την εχω πιο χαλαρη..το κακο ειναι οτι η κουνιαδα μου τα μαζευει απο μονη της πολλες φορες ενω της εχω πει να μη το κανει αλλες τοσες και η μικρη τα βρισκει παντα τακτοποιημενα και στημενα (απιστευτα στημενα σας λεω..) και της αρεσει να τα κανει ανω κατω.. στο σπιτι ομως κανει οτι μας βοηθαει στο μαζεμα των παιχνιδιων της..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κοριτσια εχω προβλημα με τα πεθερικα μου!την αφηνουν ανεξελεγκτη να κανει οτι θελει,κι εχω προβλημα μετα εγω να την βαλω σε ταξη.

πχ,την αφηνουν να παιζει με το φαγητο πανω σε μια καρεκλα,πανω στο τραπεζι,να πασαλειβει τα παντα,καρεκλες,πατωμα.χτυπαει ολους και το εχουν για αστειο,και την χτυπανε στην πανα γι αστειο και της λενε ελα να σε κανω νταντα,λεξη την οποια δεν λεω ποτε στην μικρη γτ δεν θελω να κανει τα ιδια σε αλλους!τα νευρα μου!δεν σας ειπα που της ειχανε δωσει ενα ωμο ψαρι να παιξει?δεν παμε καλα!

αλλα δεν μπορω και να μην την πηγαινω,γτ ολο τους ζηταει.

οτι και να λεω,το ιδιο τους κανει!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω κοριτσια εχω προβλημα με τα πεθερικα μου!την αφηνουν ανεξελεγκτη να κανει οτι θελει,κι εχω προβλημα μετα εγω να την βαλω σε ταξη.

πχ,την αφηνουν να παιζει με το φαγητο πανω σε μια καρεκλα,πανω στο τραπεζι,να πασαλειβει τα παντα,καρεκλες,πατωμα.χτυπαει ολους και το εχουν για αστειο,και την χτυπανε στην πανα γι αστειο και της λενε ελα να σε κανω νταντα,λεξη την οποια δεν λεω ποτε στην μικρη γτ δεν θελω να κανει τα ιδια σε αλλους!τα νευρα μου!δεν σας ειπα που της ειχανε δωσει ενα ωμο ψαρι να παιξει?δεν παμε καλα!

αλλα δεν μπορω και να μην την πηγαινω,γτ ολο τους ζηταει.

οτι και να λεω,το ιδιο τους κανει!

Ο άντρας σου πρέπει να τους πει. Και εμένα τα πεθερικά μου κάνανε ντα τα πράγματα αν χτυπούσε πουθενά και ο άντρας μου τους είπε μην τυχόν και ακούσει ή δει το παιδί να κάνει ντα γιατί αυτοί θα την πληρώσουν...

αααχχ..αυτοι οι αλλοι... και η κουνιαδα παρεκλεινει οσον αφορα να της εμφανιζει διαφορα χαζοπαιχνιδια η διακοσμητικα που χει χροοοονια στις ντουλαπες και που της λεω να μη τα βγαζει, λεει ναι και μετα το κανει μουλοχτα..

και το προβλημα μου ειναι με το θεμα του τραπεζιου οπου η μικρη αρεκσεται να παιζει με το φαγητο και τα κανει ολα χαλια.. οτι πρεπει για να την βγαλεις εξω για φαγητο!:tongue:

Ο άντρας σου πρέπει να τους πει. Και εμένα τα πεθερικά μου κάνανε ντα τα πράγματα αν χτυπούσε πουθενά και ο άντρας μου τους είπε μην τυχόν και ακούσει ή δει το παιδί να κάνει ντα γιατί αυτοί θα την πληρώσουν...

ναι και εγω το ιδιο δεν επιτρεπω σε κανεναν να λεει ντα ντα και δεν το κανει και η μικρη..

Διαφημίσεις

σωστος ο αντρας σου.αλλα εμενα δεν τους βλεπει συχνα,και δεν βλεπει τι κανουν.

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να της λεω της μικρης καλο,καλο κανουμε δεν χτυπαμε.οι αλλοι ομως την αφηνουν,και το'χει βρει παιχνιδι.

αααχχ..αυτοι οι αλλοι... και η κουνιαδα παρεκλεινει οσον αφορα να της εμφανιζει διαφορα χαζοπαιχνιδια η διακοσμητικα που χει χροοοονια στις ντουλαπες και που της λεω να μη τα βγαζει, λεει ναι και μετα το κανει μουλοχτα..

και το προβλημα μου ειναι με το θεμα του τραπεζιου οπου η μικρη αρεκσεται να παιζει με το φαγητο και τα κανει ολα χαλια.. οτι πρεπει για να την βγαλεις εξω για φαγητο!:tongue:

κοιτα κι εγω την αφηνω να τρωει μονη της πλεον,και λογικο ειναι οτι θα παιξει με το φαγητο και θα πασαλειφτει,αλλα μολις δω οτι δεν τρωει αλλο και τα πεταει κατω την βγαζω απο το καρεκλακι και της τα παιρνω,και την καθαριζω!και ξερει οτι μονο στο καρεκλακι τρωμε φαγητο.με το πιατακι.γτ στο χερι της δινω κι εγω μπισκοτο και τρωει,στην αυλη.

στης γιαγιας της ομως,παιζει με τα φαγητα με τις ωρες,δεν την σκουπιζουν,και την αφηνουν τα πηγαινει σ'ολο το σπιτι πασαλειμενη και με φαγητα στο χερι,την αφηνουν και πινει απο το μπουκαλι,γενικα κανει οτι γουσταρει!

σωστος ο αντρας σου.αλλα εμενα δεν τους βλεπει συχνα,και δεν βλεπει τι κανουν.

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να της λεω της μικρης καλο,καλο κανουμε δεν χτυπαμε.οι αλλοι ομως την αφηνουν,και το'χει βρει παιχνιδι.

κοιτα κι εγω την αφηνω να τρωει μονη της πλεον,και λογικο ειναι οτι θα παιξει με το φαγητο και θα πασαλειφτει,αλλα μολις δω οτι δεν τρωει αλλο και τα πεταει κατω την βγαζω απο το καρεκλακι και της τα παιρνω,και την καθαριζω!και ξερει οτι μονο στο καρεκλακι τρωμε φαγητο.με το πιατακι.γτ στο χερι της δινω κι εγω μπισκοτο και τρωει,στην αυλη.

στης γιαγιας της ομως,παιζει με τα φαγητα με τις ωρες,δεν την σκουπιζουν,και την αφηνουν τα πηγαινει σ'ολο το σπιτι πασαλειμενη και με φαγητα στο χερι,την αφηνουν και πινει απο το μπουκαλι,γενικα κανει οτι γουσταρει!

Αυτό με το μπουκάλι και εμένα απο εκεί το έμαθε. Και μια άλλη φορά στο χωριό μου έκενε πείσμα με το μπουκάλι και τους είπα μην τυχόν και της ξαναδώσουν. Δεν γίνεται απο τη μια εγώ να την αφήνω να πλαντάζει στο κλάμα και οι άλλοι να της το δίνουν . Μια πρέπει να είναι η τακτική. Γιατί αν μου το ξανακάνει τους είπα το μωρό θα την πληρώσει και είναι κρίμα.

Αυτό με το μπουκάλι και εμένα απο εκεί το έμαθε. Και μια άλλη φορά στο χωριό μου έκενε πείσμα με το μπουκάλι και τους είπα μην τυχόν και της ξαναδώσουν. Δεν γίνεται απο τη μια εγώ να την αφήνω να πλαντάζει στο κλάμα και οι άλλοι να της το δίνουν . Μια πρέπει να είναι η τακτική. Γιατί αν μου το ξανακάνει τους είπα το μωρό θα την πληρώσει και είναι κρίμα.

ετσι ειναι.και καλα τωρα.μετα που θα καταλαβαινουν πιο καλα και θα μιλανε μια χαρα,και θα ζητανε τα παντα,τι θα κανουμε?

θα λενε η μαμα ειναι κακια που δεν μου κανει ολα τα χατηρια κι η γιαγια ειναι καλη!:twisted:

ο πεθερος μου οταν πηγα να την παρω απο το λεντα που την ειχανε,μου λεει μολις ηρθες,κλαιει η μικρη.και του λεω δεν πειραζει,να κλαψει και λιγο.:evil:

οχι,να την αφησω σαν ζωο,να κανει οτι θελει,και να μην εχει ορια,για να μην κλαψει!(αυτο δεν το ειπα,κακως!)

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια! Πού είστε εξαφανισμένες? Τζέσικα πού χάθηκες ? Ακόμα τιμολόγια κόβεις?

Χριστινάκι κάτι γίνεται με το μέιλ. Χθες έλαβα απο την Ελένη και βιντεάκι και φωτό κανονικότατα. Ελενάκι κάνεις έναν κόπο να μου προωθήσεις εσύ την γοργόνα έλλη μπας και το λάβω?

Καλημερα σε ολες

και εγω δεν αφηνω να τρωει οπου να ναι.. η στο καρεκλακι στην κουζινα η οπου τρωμε εμεις και αν τρωει μπισκοτα κλπ σε χωρους εξωτερικους.

χθες γυρισα στο εξοχικο φαγαμε, καναμε μπανιο, ηρθε και η μανα μου με την αδελφη της, μας εκανε κροσια τα νευρα η γιαγια μου και κατοπιν η θεια μου, ξεραθηκα στον υπνο και 5.15 ξυπνησα για να ξεκινησω για Αθηνα για μια επειγουσα δουλεια..και τωρα μετραω ωρες για να σχολασω..σημερα λεω να την κανω κατα τις 2.00

οτι εχω ευχαριστηση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...