Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι αληταμπουρας καλε? θα σου πηγαινε το στρασακι..εμενα μου αρεσουν αυτα..κατι φρυδια, γλωσσες, σαγονια με ξενερωνουν αλλα ο καθενας με το βιτσιο του..

εχω δει piercing στα αποκρυφα συνεπως εχω καταληξει τι θα κανα και τι οχι..

κι εμενα μου αρεσει το στρασακι στην μυτη,αλλα δεν πηγαινει σε ολες.και το σκουλαρικι στον αφαλο μ'αρεσει,αλλα επειδη εχω ακουσει απο πολλες κοπελες οτι εχουν παθει μολυνση δεν θα το διακινδυνευα ποτε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχω μια καρτελα με αυτοκολλητα σκουλαρικια και οταν παιζω μαζι της της τα φοραω αλλα δεν την αφηνω με αυτα γιατι φοβαμαι μην τα βαλει στο στομα..

α ναι..

αυτο που ΕΠΙΣΗΣ σιχαινομαι στα μικρα παιδια ΓΕΝΙΚΑ ειναι να εχουν βαμμενα νυχια

Απο το στόμα μου το πήρες! ειδικά συνδιασμός σκουλαρίκι και βαμμένο νύχι και το μισό νύχι ξεβαμμένο.

Εγώ γενικά δεν είμαι πολύ των κοσμημάτων (ιδανική γυναίκα για κάθε σύζυγο:tongue:) Στον πολιτικό μαζί με τις βέρες η πεθερά μου πήρε ένα μονόπετρο μιας και νωρίτερα δεν κάναμε αρραβώνες , λόγους και ιστορίες και μου είπε στο Θρησκευτικό θα μου πάρει το σετάκι. Η απάντησή μου μην διανοηθεί! Σαν λατέρνα νιώθω με τέτοια πράγματα!

Βαμμενα παιδικα νυχια...δεν το παλευω σας λεμε.. αφου σκεφτομαι ηδη πως θα την αποτρεψω απο κατι τετοιο.. παλι καλα δηλαδη που και εγω και η θεια της δεν τα βαφουμε (μονο επιλεκτικα) αλλα εχουμε το ακρως αντιθετο (τη μανα μου) που τα βαφει εξοργιστικα εντονα και εχει μεγαλα ακρα.

Απο το στόμα μου το πήρες! ειδικά συνδιασμός σκουλαρίκι και βαμμένο νύχι και το μισό νύχι ξεβαμμένο.

Εγώ γενικά δεν είμαι πολύ των κοσμημάτων (ιδανική γυναίκα για κάθε σύζυγο:tongue:) Στον πολιτικό μαζί με τις βέρες η πεθερά μου πήρε ένα μονόπετρο μιας και νωρίτερα δεν κάναμε αρραβώνες , λόγους και ιστορίες και μου είπε στο Θρησκευτικό θα μου πάρει το σετάκι. Η απάντησή μου μην διανοηθεί! Σαν λατέρνα νιώθω με τέτοια πράγματα!

σνιφ!!! εισαι ο ανθρωπος μου!!!

ούτε κι εγώ φοράω χρυσά...λευκόχρυσα μικρά μας έχουν φέρει,θα είναι ωραία μετά τα 3, σε μερικούς τους ταλαιπωρούν οι τρύπες,πληγιάζουν.

βίκυ στα απεσταλμένα είναι...

έφυγαν!!

λέγατε για τιμωρία,κι εγώ την βάζω σε μια γωνία,αλλά μετά από λίγο έχει ξεχάσει για τι πράγμα την μάλωσα!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

την παω την ελλη!στον κοσμο της οπως ολα τα υδροχοακια!χιχι!

το διαβασες το βιβλιο μιαμαμα?εγω την βαζω τιμωρια μονο για σοβαρο λογο,δηλαδη μονο οταν χτυπαει αλλους.κι ειναι ο μονος λογος που ειμαι αρκετα αυστηρη,γι'αυτο το καταλαβαινει και καθεται και δεν σηκωνεται.

Διαφημίσεις

ΟΛΑ λευκοχρυσος και ασημι..με μονη εξαιρεση την βερα που το κανα για χαρη του συζυγου..

η αδελφη μου στον αρραβωνα της ηταν λατερνα ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Και το γουσταρε κιολας....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

την παω την ελλη!στον κοσμο της οπως ολα τα υδροχοακια!χιχι!

το διαβασες το βιβλιο μιαμαμα?εγω την βαζω τιμωρια μονο για σοβαρο λογο,δηλαδη μονο οταν χτυπαει αλλους.κι ειναι ο μονος λογος που ειμαι αρκετα αυστηρη,γι'αυτο το καταλαβαινει και καθεται και δεν σηκωνεται.

εγω το κανω α) οταν κανει υστεριες για να περασει το δικο της

β) οταν επιτιθεται σε αλλους..

ειναι δυο σοβαροι λγοι υποθετω

ΟΛΑ λευκοχρυσος και ασημι..με μονη εξαιρεση την βερα που το κανα για χαρη του συζυγου..

η αδελφη μου στον αρραβωνα της ηταν λατερνα ΕΝΤΕΛΩΣ!!! Και το γουσταρε κιολας....

κι εγω δεν φοραω κοσμηματα.δεν μ'αρεσουν.τη βερα με το ζορι την φοραω.

αλλα παλια φορουσα πολλα μπιζου!τωρααααα.....

Εμένα ακόμα δεν έτυχε να επιτεθεί αλλά τελευταία που την τιμώρησα ήταν στην Κέρκυρα όπου επέμενε να πιει νερό απο το μπουκάλι του ενάμιση λίτρου. Της εξηγούσα οτι πρώτον δεν μπορεί να το σηκώσει γιατί είναι βαρύ και δεύτερον ότι θα γίνει μούσκεμα γιατί θα το ρίξει όλο πάνω της. Αφού είδα και αποείδα την έβαλα μέσα στην κούνια της , της πέταξα και το παγουρίνο της και της είπα ή πίνεις απο εδώ νερό ή δεν πίνεις καθόλου . έκλαιγε γιατί της φώναξα κι όλας αλλά όταν την έβγαλα το είχε ξεχάσει κι όλας το νερό.

Διαφημίσεις

ναι,συμφωνω.απλως εμενα οταν κανει υστεριες της εξηγω οτι δεν κανει αυτο,γιατι αυτο κι αυτο κι αυτο,ενταξει?

συνηθως λεει ενταξει,αλλα αν επιμενει,την αφηνω και κλαιει,και μετα απο πολυ λιγο ξεχνιεται!οποτε δεν χρειαζεται να την βαλω τιμωρια.

στα υπολοιπα ειμαι ανεχτικη.πεταει πχ το φαγητο της κατω?την βαζω και τα μαζευει.λερωνει τον καναπε?της δινω σφουγγαρι και κανει πως καθαριζει τον καναπε.

ναι,συμφωνω.απλως εμενα οταν κανει υστεριες της εξηγω οτι δεν κανει αυτο,γιατι αυτο κι αυτο κι αυτο,ενταξει?

συνηθως λεει ενταξει,αλλα αν επιμενει,την αφηνω και κλαιει,και μετα απο πολυ λιγο ξεχνιεται!οποτε δεν χρειαζεται να την βαλω τιμωρια.

στα υπολοιπα ειμαι ανεχτικη.πεταει πχ το φαγητο της κατω?την βαζω και τα μαζευει.λερωνει τον καναπε?της δινω σφουγγαρι και κανει πως καθαριζει τον καναπε.

Και εγώ τη βάζω και το μαζεύει και δεν το αρνείται. Την λυπάμαι όμως απο μέσα μου :rolleyes:

εγω μιλαω για κατι πεισματα που οταν βλεπω οτι η τακτικη, απαγορευω εξηγοντας δεν πιανει και οτι η μικρη εχει γινει μουλαρι τοτε πρωτου αφησω το κτηνος να βγει απο μεσα μου την αφηνω σε ενα σημειο ως τιμωρια (παντα εξηγωντας το) να κλαιει και να κανει τα δικα της..μετα της περναει..

νομιζουν οτι ολα μπορουν να τα κανουν χωρις συνεπεια και θα κρατησει χρονια η κολωνια

Και εγώ τη βάζω και το μαζεύει και δεν το αρνείται. Την λυπάμαι όμως απο μέσα μου :rolleyes:

μπα,εμενα το εχει παρει για παιχνιδι.την βαζω και μαζευει τα παντα,παιχνιδια κτλ και τα σκουπιδια της λεω να τα πεταει στα σκουπιδια και τα πεταει.

το βιβλιο το λεει νομιζω,οτι πρεπει να καταλαβουν οτι οτι κανουν εχει και συνεπειες,οποτε ειναι το καλυτερο γι'αυτα.

εγω μιλαω για κατι πεισματα που οταν βλεπω οτι η τακτικη, απαγορευω εξηγοντας δεν πιανει και οτι η μικρη εχει γινει μουλαρι τοτε πρωτου αφησω το κτηνος να βγει απο μεσα μου την αφηνω σε ενα σημειο ως τιμωρια (παντα εξηγωντας το) να κλαιει και να κανει τα δικα της..μετα της περναει..

νομιζουν οτι ολα μπορουν να τα κανουν χωρις συνεπεια και θα κρατησει χρονια η κολωνια

μ'αρεσει πως τα λες!:-D:grin::-D

σιγα το κτηνος!χιχι!μακαρι ολες οι μαμαδες να ηταν ετσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...