Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σκουλαρικακια εχετε σκεφτει να τους βαλετε?

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σκουλαρίκια στα μικρούτσικα. Εγώ δεν θα της τα τρυπήσω ποτέ. Μόνο όταν θελήσει η ίδια ας το κάνει. Ούτε εγώ φοράω σκουλαρίκια παρ'οτι τα αυτιά μου είναι σουρωτήρια. Το τελευταίο δεν θα το πω ποτέ στην κόρη μου αν δεν το πάρει χαμπάρι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε πιστεύουμε ελεναδίτσα εννοείται...

μακάρι να είμασταν πιο κοντά...

έχω παρατηρήσει ότι η αντζελίνα είναι πιο μπροστά από όλα τα δικά μας!!!

από μωρό!!

μπράβο στο κορίτσι...

τώρα θυμίθηκα ότι αν είμαστε κάπου έξω κι ακούσει κάποιον να βήχει κάνει ακριβώς τον ίδιο ήχο!!!

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα σκουλαρίκια στα μικρούτσικα. Εγώ δεν θα της τα τρυπήσω ποτέ. Μόνο όταν θελήσει η ίδια ας το κάνει. Ούτε εγώ φοράω σκουλαρίκια παρ'οτι τα αυτιά μου είναι σουρωτήρια. Το τελευταίο δεν θα το πω ποτέ στην κόρη μου αν δεν το πάρει χαμπάρι.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ συναδελφε Παρθενε!!!

Βλεπω κατι Ρωσσακια και δεν ξερω τι αλλο με τρυπημενα απο μηνων αυτια και κατι χαλκαδες χρυσους και μου ρχεται να ξερασω!!

Βρισκω πολυ χαριτωμενη την κινηση της κορης μου να θελει να μας πειραζει τα αυτια και να παιζει με τα σκουλαρικια της γιαγιας της αλλα δεν προκειται να παω να της τα τρυπησω..οταν μεγαλωσει ας κανει οτι νομιζει..ουτε εγω τα χω ανοιγμενα..αν και τα χω τρυπησει δυο φορες ως τωρα..μια στην εφηβεια αλλα βαριουμουν τα βαλε βγαλε και ετσι εκλεισαν οι τρυπες και πριν παντρευτω οπου μεχρι και περσι μετα τη βαπτιση της μικρης φορουσα σκουλαρικια αλλα μια μερα τα βγαλα και ξεχαστηκα και σιγα σιγα εκλεισαν οι τρυπες..

Διαφημίσεις

σε πιστεύουμε ελεναδίτσα εννοείται...

μακάρι να είμασταν πιο κοντά...

έχω παρατηρήσει ότι η αντζελίνα είναι πιο μπροστά από όλα τα δικά μας!!!

από μωρό!!

μπράβο στο κορίτσι...

τώρα θυμίθηκα ότι αν είμαστε κάπου έξω κι ακούσει κάποιον να βήχει κάνει ακριβώς τον ίδιο ήχο!!!

εμενα κανει οτι βηχει κοροιδευοντας τη μανα μου η οποια ενιοτε ξεροβηχει λογω τσιγαρου..ειναι το παιχνιδακι τους!

μην εκπλαγεις αν το παρει συντομα χαμπαρι!

ευτυχώς στο θέμα σκουλαρίκι συμφωνεί και ο άντρας μου. Πρώτον δεν μου αρέσει οπτικά και δεύτερον το θεωρώ χαβαλέ ταλαιπωρία για το μωρό γιατί στην ουσία μέχρι να γίνουν είναι πληγές κανονικές.

Χριστινάκι δεν έχω μέιλ:(. είναι στα απεσταλμένα σου?

ευτυχώς στο θέμα σκουλαρίκι συμφωνεί και ο άντρας μου. Πρώτον δεν μου αρέσει οπτικά και δεύτερον το θεωρώ χαβαλέ ταλαιπωρία για το μωρό γιατί στην ουσία μέχρι να γίνουν είναι πληγές κανονικές.

Χριστινάκι δεν έχω μέιλ:(. είναι στα απεσταλμένα σου?

καλε αστεια λες??? εγω εχω μεγαλη ευαισθησια στο δερμα (τελικα) και οι πληγες απο το τρυπημα με ταλαιπωρησαν μηηηηηηηηηηηηηνες..δεν το ξανακανω..ποσο μαλλον να χω τον ιδιο χαβα και για ενα μωρακι

Διαφημίσεις

καλως την μιαμαμα!λογικο ειναι να περηφανευεσαι!

ειναι απιστευτη!

ουτε εμενα μου αρεσουν τα σκουλαρικια σε πολυ μικρα,κι ειδικα τα χρυσα.αλλα μου αρεσουν τα σκουλαρικια,γενικα(οχι τα χρυσα!).εγω φορουσα παλια πολυ,αλλα τωρα εχουν κλεισει οι τρυπες.

η ελιζα εχει απο 1 χρονου,και τα εχει συνηθισει.καλο ειναι αν θελουμε σκουλαρικια στα παιδια μας,να τα κανουμε μικρα για να μην τα πειραζουνε,μου ελεγε η μαμα της.

εμεις εχουμε σκουλαρικακια μπεμπε,μας φερανε οταν γεννηθηκε,γι'αυτο το σκεφτομουνα,αλλα δεν θελω απο τωρα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Στα νιάτα μου ήμουν λίγο αλιτάμπουρας. Και στη μύτη είχα στρασάκι. Ξέρω , δεν μου φαίνεται. Έστρωσα τώρα:tongue:

γιατι αληταμπουρας καλε? θα σου πηγαινε το στρασακι..εμενα μου αρεσουν αυτα..κατι φρυδια, γλωσσες, σαγονια με ξενερωνουν αλλα ο καθενας με το βιτσιο του..

εχω δει piercing στα αποκρυφα συνεπως εχω καταληξει τι θα κανα και τι οχι..

καλως την μιαμαμα!λογικο ειναι να περηφανευεσαι!

ειναι απιστευτη!

ουτε εμενα μου αρεσουν τα σκουλαρικια σε πολυ μικρα,κι ειδικα τα χρυσα.αλλα μου αρεσουν τα σκουλαρικια,(οχι τα χρυσα!).εγω φορουσα παλια πολυ,αλλα τωρα εχουν κλεισει οι τρυπες.

η ελιζα εχει απο 1 χρονου,και τα εχει συνηθισει.καλο ειναι αν θελουμε σκουλαρικια στα παιδια μας,να τα κανουμε μικρα για να μην τα πειραζουνε,μου ελεγε η μαμα της.

εμεις εχουμε σκουλαρικακια μπεμπε,μας φερανε οταν γεννηθηκε,γι'αυτο το σκεφτομουνα,αλλα δεν θελω απο τωρα.

εγω εχω μια καρτελα με αυτοκολλητα σκουλαρικια και οταν παιζω μαζι της της τα φοραω αλλα δεν την αφηνω με αυτα γιατι φοβαμαι μην τα βαλει στο στομα..

α ναι..

αυτο που ΕΠΙΣΗΣ σιχαινομαι στα μικρα παιδια ΓΕΝΙΚΑ ειναι να εχουν βαμμενα νυχια

εγω εχω μια καρτελα με αυτοκολλητα σκουλαρικια και οταν παιζω μαζι της της τα φοραω αλλα δεν την αφηνω με αυτα γιατι φοβαμαι μην τα βαλει στο στομα..

α ναι..

αυτο που ΕΠΙΣΗΣ σιχαινομαι στα μικρα παιδια ΓΕΝΙΚΑ ειναι να εχουν βαμμενα νυχια

α,εμενα μου αρεσανε οταν τα ειδα στα ποδαρακια της,αλλα ξερω οτι δεν κανει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ούτε κι εγώ φοράω χρυσά...λευκόχρυσα μικρά μας έχουν φέρει,θα είναι ωραία μετά τα 3, σε μερικούς τους ταλαιπωρούν οι τρύπες,πληγιάζουν.

βίκυ στα απεσταλμένα είναι...

έφυγαν!!

λέγατε για τιμωρία,κι εγώ την βάζω σε μια γωνία,αλλά μετά από λίγο έχει ξεχάσει για τι πράγμα την μάλωσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...