Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια γυαλιά ηλίου τα φοράτε? Η Γεωργίτσα φόρεσε τις προάλλες του Μάριου και αρέστηκε. Ρώτησα τη Φαρμακοποιό και μου είπε πως οφθαλμίατρος της είπε πώε δεν έχουν ανάγκη απο γυαλιά τόσο μικρά γιατί τα μάτια τους δεν είναι ευαίσθητα όσο τα δικά μας . Μετά τα τρία. έχετε ακούσει κάτι εσείς. Εμείς έχουμε και ανοιχτό μάτι και βλέπω οτι την ταλαιπωρεί ο ήλιος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ Ελενάντα λέει τόσα πολλά? Μπράβο!

λεει παααρα πολλααα!ειδικα την ωρα του υπνου,την πιανει λογοδιαρροια!

αλλα να σου πω,το εχω σκεφτει,οτι μπορει να μη με πιστευετε καμμια φορα,θα σας στειλω βιντεακι οπωσδηποτε.κουκουβααααα!!!!:mrgreen:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κορίτσια γυαλιά ηλίου τα φοράτε? Η Γεωργίτσα φόρεσε τις προάλλες του Μάριου και αρέστηκε. Ρώτησα τη Φαρμακοποιό και μου είπε πως οφθαλμίατρος της είπε πώε δεν έχουν ανάγκη απο γυαλιά τόσο μικρά γιατί τα μάτια τους δεν είναι ευαίσθητα όσο τα δικά μας . Μετά τα τρία. έχετε ακούσει κάτι εσείς. Εμείς έχουμε και ανοιχτό μάτι και βλέπω οτι την ταλαιπωρεί ο ήλιος.

της ειχε παρει η γιαγια της ενα ζευγαρι αλλα απο τα φτηνα,και δεν ηθελα να τα βαζει,αλλα εκεινη δεν ηθελε να τα βγαλει!ευτυχως στο τελος τα εσπασε.κι εγω θα της παρω του χρονου οπωσδηποτε!

λεει παααρα πολλααα!ειδικα την ωρα του υπνου,την πιανει λογοδιαρροια!

αλλα να σου πω,το εχω σκεφτει,οτι μπορει να μη με πιστευετε καμμια φορα,θα σας στειλω βιντεακι οπωσδηποτε.κουκουβααααα!!!!:mrgreen:

μην είσαι χαζή! Δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο απο το μυαλό!

της ειχε παρει η γιαγια της ενα ζευγαρι αλλα απο τα φτηνα,και δεν ηθελα να τα βαζει,αλλα εκεινη δεν ηθελε να τα βγαλει!ευτυχως στο τελος τα εσπασε.κι εγω θα της παρω του χρονου οπωσδηποτε!

Απα πα! καλύτερα μην της φοράς καθόλου παρά τα φτηνιάρικα! Εγώ απο οπτικά θα της πάρω. κανένα ray ban σε junior:tongue::P! Θα ρωτήσω και γνώμη γιατρού.

γιατι βρε να μη σε πιστευουμε??:rolleyes: καθε παιδι εχει το ρυθμο του

η κουνιαδα μου φοραει γυαλια μυωπιας και οταν πρεπει να διαβασει τα βγαζει..αυτο λοιπον το χει καταλαβει η μικρη και καθε φορα που την παιρνει αγκαλια και παει να της διαβασει παραμυθι η μικρη της βγαζει τα γυαλια...

οταν δει τα γυαλια ηλιου μου η το καπελο μου μου τα δινει και με προσταζει να τα φορεσω..

και οταν βλεπει δικα μου ρουχα θελει να τα φοραει! και ειναι πολυ αστεια

Διαφημίσεις

μην είσαι χαζή! Δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο απο το μυαλό!

οκ!κι εγω δεν εχω λογο να λεω ψεμματα.μ'αρεσει να μιλαω με μαμαδες για τα μωρα μας,τι κανουν,τι τρωνε,και πολλα αλλα.ωραια θα ηταν να καναμε και παρεα αν μενατε κοντα.δεν κατεβαινει και καμμια κρητη,ωραια ειναι κι εδω καλε,ελατε!εγω μαλλον θ'αργησω να παω καπου,εξαιτιας της βαφτισης.αλλα γενικα δεν παμε εκτος κρητης,ευκολα.

Απα πα! καλύτερα μην της φοράς καθόλου παρά τα φτηνιάρικα! Εγώ απο οπτικά θα της πάρω. κανένα ray ban σε junior:tongue::P! Θα ρωτήσω και γνώμη γιατρού.

ειχα δει ενα κοριτσακι ουτε 2 χρονων και φορουσε γυαλακια καλα,με λαστιχακι εκει που κλεινουν τα γυαλια,για να μην σπανε!τελεια ηταν!τοτε βεβαια η κορη μου δεν ηταν κοκετα,και δεν το σκεφτομουν.τωρα εχει παραγινει!

ειχα δει ενα κοριτσακι ουτε 2 χρονων και φορουσε γυαλακια καλα,με λαστιχακι εκει που κλεινουν τα γυαλια,για να μην σπανε!τελεια ηταν!τοτε βεβαια η κορη μου δεν ηταν κοκετα,και δεν το σκεφτομουν.τωρα εχει παραγινει!

Στα χέρια της δικιάς μου αν κυνδυνεύουν γυαλιά είναι στα μπράτσα. Τα τραβάει το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά. έτσι έσπασε ένα ζευγάρι στραβομάρας της πεθεράς.

ναι εδω παιζουν πολυ... σε οπτικα που εχω ρωτησει πανε γυρω στα 55 ευρω με το λαστιχο..

η δικια μου ομως δεν τα φοραει για πολυ δυστυχως..λιγα λεπτα και μετα αντε γεια.

βεβαια εγω εκτος απο χθες γενικα δεν την κυκλοφορω ωρες με μεγαλη ηλιοφανεια..δηλαδη το διαστημα 11.00-17.00 ειναι συνηθως στο σπιτι..

τωρα που θα παρω αδεια θα κατεβαινουμε για μπανιο καθε πρωι μεχρι τις 10.00 και μετα απο το απογευμα..

Διαφημίσεις

Τώρα το κατάλαβα αυτό με το λαστιχάκι. ολίγον ξανθιά:tongue: Άρα δεν κινδινεύουν ούτε απο τα χεράκια της Γωγούλας!:P

βεβαια εγω εκτος απο χθες γενικα δεν την κυκλοφορω ωρες με μεγαλη ηλιοφανεια..δηλαδη το διαστημα 11.00-17.00 ειναι συνηθως στο σπιτι..

τωρα που θα παρω αδεια θα κατεβαινουμε για μπανιο καθε πρωι μεχρι τις 10.00 και μετα απο το απογευμα..

Και εμείς απο τα ίδια. Το πρωί παίζει στην αυλή που είναι πίτα στο δέντρο και δεν περνάει ηλιακτίδα ηλίου καθ'ότι απο έξω είναι και το πάρκο φουλ στο πέυκο και για μπανάκι πηγαίνουμε 6 παρά .

ναι εδω παιζουν πολυ... σε οπτικα που εχω ρωτησει πανε γυρω στα 55 ευρω με το λαστιχο..

η δικια μου ομως δεν τα φοραει για πολυ δυστυχως..λιγα λεπτα και μετα αντε γεια.

κι εμενα ετσι ηταν προσπ,αλλα απο τοτε που κανουμε παρεα με την ελιζα 3 μηνες πιο μεγαλη,μιμειται οτι κανει η ελιζα.θελει και τσαντα,και βραχιολια,και δαχτυλιδι!και πιπιλα!μονο οταν ειμαστε μαζι της θελει πιπιλα,ευτυχως.αλλα τωρα πειραζει και τα καλλυντικα.της βαζει ο πατερας της λιποζαν και κανει τα χειλια της οπως εμεις για να παει παντου!και με βαφει με σκιες.

επισης της εβαψε μια μερα τα νυχια των ποδιων η γιαγια της και ξετρελαθηκε!αλλα δεν θελω απο τωρα τετοια εγω.σκουλαρικακια εχετε σκεφτει να τους βαλετε?

Και εμείς απο τα ίδια. Το πρωί παίζει στην αυλή που είναι πίτα στο δέντρο και δεν περνάει ηλιακτίδα ηλίου καθ'ότι απο έξω είναι και το πάρκο φουλ στο πέυκο και για μπανάκι πηγαίνουμε 6 παρά .

το κακο ειναι οτι το εξοχικο βλεπει ανατολη και δεν εχουμε καθολου σκια στην παραλια και ετσι αναγκαζομαι να φορτωνομαι ομπρελα, το καλο ειναι πως η θαλασσα συνηθως ειναι γυαλι και λεει για πρωινο μπανακι..

να΄μαι κι εγώ...

σου έστειλα βίκυ το μέιλ...

σας διάβαζα πόση ώρα,μαγειρεύω...

λοιπόν είμαι μια περήφανη ΜΑΜΑ!!!!

είδατε κορίτσια πως κολυμπάει...έχω μια γοργόνα!!!!

δεν συνυθίζω να περηφανεύομαι για την μικρή...γιατί μου φαινόντουσαν φυσιολογικά και απλά όλα...

ήρθε ή ώρα... αλλά για το κολύμπι...

η δική μου δεν αναγνωρίζει χρώματα γιατί...δεν μιλάει!!!!

χεχε

πετάει στα σκουπίδια ότι δεν είναι καλό...μου φέρνει την πιπίλα να την πλύνω όποτε το θυμάται...

δεν ζητάει να φορέσει συγκεκριμένα πράγματα,ούτε αν πίνουμε εμείς κάτι ή τρώμε...

δεν δίνει σημασία μάλλον...

ξέρει την ταμπακιέρα του μπαμπά κι όταν βλέπει να κρατάει τον καφέ του πάει και του τα δίνει για να βγει στο μπαλκόνι...

βρε κορίτσια μου μιλάει με ύφος..."εεεε...εεεε...εεε"

λες και λέει μιλάει κανονικά,αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα,λέξεις πολύ λίγα πράγματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...