Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που την βαζεις τιμωρια?καθεται κι εσενα? εγω την βαζω τιμωρια ατο καρεκλακι και καθεται,δεν σηκωνεται,κλαιει,και μου λεει ντατσει?και καλα να σηκωθω τωρα?περναει το ενα λεπτο και της λεω σε εβαλα τιμωρια γτ χτυπησες την νεφελη και πονεσε,δεν θα την ξαναχτυπησεις,ενταξει?ντατσει μου λεει! ασχετο,η τζες που ειναι?

ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!!

Δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωω...

τι φανταζομαι να σου λεει "ντατσει" και λιωνω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω βασικα (κυριως λογω θηλασμου) της λεω στηθος το βυζι αφενος δεν μου αρεσει ως λεξη αφετερου δεν θα θελα να μου φωναζει μεσα στο πληθος "μαμα βυζι"

αναγνωριζει ολα τα σημεια του σωματος, ξερει οτι τα τσιγαρα ειναι του μπαμπα.. τρελλαινεται με την μπυρα και επειδη της εχω δωσει να δοκιμασει με το δακτυλο προσφατα με κοιταξε και μου ζητησε αλλα επειδη της αρνηθηκα σκαρφαλωσε στο τραπεζι πονηρα και αντι να πιει απο το ποτηρι εβαλε το δακτυλακι μεσα και το γλειψε χαζογελωντας..

εσενα elenada λειει πααααααααρα πολλες λεξεις..μπραβο της!!

εμεις δεν λεμε τοσα..προσπαθει για πολλες αλλα τοσο εξελιγμενα δεν τα λεει..

με τιποτε δεν λεει "ναι" παρα μονο κουναει με πολυ αστειο τροπο καταφατικα το κεφαλι της..

τελευταια της εχει κολλησει το "γιατι" και το ματι της βλεπει και την καρφιτσα που πεφτει.. ειμαστε υπο την επιβλεψη της λεμε!!

θελει προσοχη αλλα επειδη λενε και κανουν πολλα ταυτοχρονα δεν μπορεις να τα κινηματογραφεις διαρκως..εγω το βαριεμαι και λιγακι να μαι ειλικρινης να κυκλοφορω με μια καμερα ανα χειρας..

εγω βασικα (κυριως λογω θηλασμου) της λεω στηθος το βυζι αφενος δεν μου αρεσει ως λεξη αφετερου δεν θα θελα να μου φωναζει μεσα στο πληθος "μαμα βυζι"

αναγνωριζει ολα τα σημεια του σωματος, ξερει οτι τα τσιγαρα ειναι του μπαμπα.. τρελλαινεται με την μπυρα και επειδη της εχω δωσει να δοκιμασει με το δακτυλο προσφατα με κοιταξε και μου ζητησε αλλα επειδη της αρνηθηκα σκαρφαλωσε στο τραπεζι πονηρα και αντι να πιει απο το ποτηρι εβαλε το δακτυλακι μεσα και το γλειψε χαζογελωντας..

Το θέμα με την μπύρα το έχουμε και εμείς. Της έδωσε μια φορα μια γουλιά ο άντρας μου και της άρεσε και τις προάλλες επειδή ζητούσε και δεν της δώσαμε πήγε και βούτηξε την πιπίλα της μέσα στο ποτήρι για να πάρει γεύση!

Επίσης όποτε πέφτει η πιπίλα της κάτω μου την φέρνει να της την πλύνω και μετά τη βάζει στο στόμα! Ποτέ απο το πάτωμα απ'ευθείας.

στην ερωτηση σου elenada

δυο φορες που εκανε κατι πεισματα επειδη δεν περνουσε το δικο της την εβαλα σε μια γωνια και την αφησα να κλαιει μεχρι σκασμου..και τις δυο φορες εκανε να φυγει αλλα ηπια την ξαναβαλα στη θεση της και της εξηγησα γιατι το κανω αυτο..μετα απο λιγο πηγα την πηρα προσπαθωντας να εξηγησω γιατι το εκανα και τι ηταν αυτο και μετα ηρεμουσαμε.

Διαφημίσεις

Το θέμα με την μπύρα το έχουμε και εμείς. Της έδωσε μια φορα μια γουλιά ο άντρας μου και της άρεσε και τις προάλλες επειδή ζητούσε και δεν της δώσαμε πήγε και βούτηξε την πιπίλα της μέσα στο ποτήρι για να πάρει γεύση!

Επίσης όποτε πέφτει η πιπίλα της κάτω μου την φέρνει να της την πλύνω και μετά τη βάζει στο στόμα! Ποτέ απο το πάτωμα απ'ευθείας.

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!

Ακριβως μια απο τα ιδια.. οταν πεφτει κατω και κραταει πχ ενα μπισκοτο πεφτει με..τροπο και κραταει αναποδα τον καρπο της για να μην λερωσει το μπισκοτο..αλλιως μας το δινει και το πεταμε..:mrgreen:

εγω βασικα (κυριως λογω θηλασμου) της λεω στηθος το βυζι αφενος δεν μου αρεσει ως λεξη αφετερου δεν θα θελα να μου φωναζει μεσα στο πληθος "μαμα βυζι" φανταζεσαι κιολας να το εκανε?:mrgreen:

πονηρουλικα!εμενα μου λεει συνεχεια κασε(καφε) γιατι πινω πολλους καφεδες.και την ξεγελαω,της δινω χυμο με καλαμακι και πινει κι εκεινη κασε!

παντως δεν ειναι καθολου πεισματαρα,μολις της εξηγησω οτι δεν το πειραζουμε αυτο ή της δειξω κατι αλλο ξεγελιεται ευκολα.ειναι πολυ καλοβολη,ευτυχως!εχω δει κοριτσακι που θελει για παραδειγμα κατι και δεν το ξεχναει με τιποτα,κι εχω μεινει αφωνη!εσας ειναι ετσι?δηλαδη παιζει ρολο και το ζωδιο ή ειναι στο παιδι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!

Ακριβως μια απο τα ιδια.. οταν πεφτει κατω και κραταει πχ ενα μπισκοτο πεφτει με..τροπο και κραταει αναποδα τον καρπο της για να μην λερωσει το μπισκοτο..αλλιως μας το δινει και το πεταμε..:mrgreen:

Ακριβώς το ίδιο κάνει και εμάς! Όταν πχ ανεβαίνει τις σκάλες , επειδή ανεβαίνει μπουσουλώντας, αν κρατάει τρόφιμο στο χεράκι της το γυρνάει με τον καρπό κάτω! Και είναι κάτι που δεν της δείξαμε ποτέ!

Ακριβώς το ίδιο κάνει και εμάς! Όταν πχ ανεβαίνει τις σκάλες , επειδή ανεβαίνει μπουσουλώντας, αν κρατάει τρόφιμο στο χεράκι της το γυρνάει με τον καρπό κάτω! Και είναι κάτι που δεν της δείξαμε ποτέ!

και εμεις δεν της το δειξαμε.. εχουν και αυτα τους τροπους τους.. μου αρεσει ομως οτι τα επεξεργαζονται τα στοιχεια τους..

χθες οσο ελειπα απο το σπιτι ανοιξε το συρταρι της και εβγαλε ενα φορεμα και ζητουσε απο τον πατερα της να της το βαλει..μου αρεσει που παιρνει πρωτοβουλιες

πονηρουλικα!εμενα μου λεει συνεχεια κασε(καφε) γιατι πινω πολλους καφεδες.και την ξεγελαω,της δινω χυμο με καλαμακι και πινει κι εκεινη κασε!

παντως δεν ειναι καθολου πεισματαρα,μολις της εξηγησω οτι δεν το πειραζουμε αυτο ή της δειξω κατι αλλο ξεγελιεται ευκολα.ειναι πολυ καλοβολη,ευτυχως!εχω δει κοριτσακι που θελει για παραδειγμα κατι και δεν το ξεχναει με τιποτα,κι εχω μεινει αφωνη!εσας ειναι ετσι?δηλαδη παιζει ρολο και το ζωδιο ή ειναι στο παιδι?

επειδη μας βλεπει να πινουμε διαφορα (κακως λεω εγω) κανει χαρες οτι θα πιει και εκεινη..ξερει και τον καφε και ολα τα σχετικα!!

πεισματα τωρα τελευταια νομιζω οτι ξεκιναει δειλα δειλα να κανει..κατα τ'αλλα ειναι καλοβολη επισης..αλλα νομιζω οτι μπαινουμε στην φαση της κτητικοτητας αρα περιμενω και τα πεισματα

Διαφημίσεις

πονηρουλικα!εμενα μου λεει συνεχεια κασε(καφε) γιατι πινω πολλους καφεδες.και την ξεγελαω,της χινω χυμο με καλαμακι και πινει κι εκεινη κασε!

Και εμένα δεν θα έλεγα οτι είναι τέτοιο παιδί. Όταν βλέπει τον καφέ μου στο τραπέζι απλώς τον δείχνει και λέει μαμά. Αν για κάτι επιμένει είτε την ξεγελάω είτε της μιλάω πιο έντονα και το σταματάει γιατί κανα δυο φορές που επέμεινε την τιμώρησα και τέλος! Κατάλαβε οτι με το έτσι θέλω δεν περνάει τίποτα! Αλλά είναι παιδί που αν βάλει κάτι στο μυαλό της θα το κάνει! Πχ. Ο άντρας μου την κυνηγάει μαζί με τον ξάδερφό ντης και λέει γούτσι γούτσι και όποιον πιάσει τον γαργαλάει. Τις προάλλες καθόμασταν στην αυλή και μας έκανε γούτσι γούτσι ο Μάριος. Ρωτάει ο άντρας μου τη Γεωργίτσα, ποιοόν να κάνει γούτσι γούτσι ο Μάριος και αυτή έλεγε μια μαμά μια νονό μια παππού, τελευταία έλεγε συνέχεια νονό, λέω και εγώ ας κάνει μια φορά τον μπαμπά και πετάγεται η πορδή δείχνει με το δάχτυλό της το νονό της και φωνάζει νονοοοοοο!

και εμεις δεν της το δειξαμε.. εχουν και αυτα τους τροπους τους.. μου αρεσει ομως οτι τα επεξεργαζονται τα στοιχεια τους..

χθες οσο ελειπα απο το σπιτι ανοιξε το συρταρι της και εβγαλε ενα φορεμα και ζητουσε απο τον πατερα της να της το βαλει..μου αρεσει που παιρνει πρωτοβουλιες

Εμένα τελευταία έχει άποψη με τα παπούτσια. τις προάλλες την έντυσα , πάω να της βάλω τα πέδιλα και αρχίζει και φωνάζει όχιιιιιιι! Γωγούλα πώς θα βγεις να πάιξεις στην αυλή χωρίς παπουτσάκια της λέω? Ου! Μου λέει και μου δείχνει ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια!

επειδη μας βλεπει να πινουμε διαφορα (κακως λεω εγω) κανει χαρες οτι θα πιει και εκεινη..ξερει και τον καφε και ολα τα σχετικα!!

πεισματα τωρα τελευταια νομιζω οτι ξεκιναει δειλα δειλα να κανει..κατα τ'αλλα ειναι καλοβολη επισης..αλλα νομιζω οτι μπαινουμε στην φαση της κτητικοτητας αρα περιμενω και τα πεισματα

κτητικοτητα?σε παρακαλω?ολα (δ)ικο μου ειναι!μπουζα μου,πετα μου(πετσετα),

νερο μου,γαλα μου,γιαγια μου,μαμα μου!

και της λεω συνεχεια οχι δεν ειναι δικο σου,της μαμας,της γιαγιας,κτλ.

κι απανταει,μαμας ειναι,γιαγιας ειναι.

Και εμένα δεν θα έλεγα οτι είναι τέτοιο παιδί. Όταν βλέπει τον καφέ μου στο τραπέζι απλώς τον δείχνει και λέει μαμά. Αν για κάτι επιμένει είτε την ξεγελάω είτε της μιλάω πιο έντονα και το σταματάει γιατί κανα δυο φορές που επέμεινε την τιμώρησα και τέλος! Κατάλαβε οτι με το έτσι θέλω δεν περνάει τίποτα! Αλλά είναι παιδί που αν βάλει κάτι στο μυαλό της θα το κάνει! Πχ. Ο άντρας μου την κυνηγάει μαζί με τον ξάδερφό ντης και λέει γούτσι γούτσι και όποιον πιάσει τον γαργαλάει. Τις προάλλες καθόμασταν στην αυλή και μας έκανε γούτσι γούτσι ο Μάριος. Ρωτάει ο άντρας μου τη Γεωργίτσα, ποιοόν να κάνει γούτσι γούτσι ο Μάριος και αυτή έλεγε μια μαμά μια νονό μια παππού, τελευταία έλεγε συνέχεια νονό, λέω και εγώ ας κάνει μια φορά τον μπαμπά και πετάγεται η πορδή δείχνει με το δάχτυλό της το νονό της και φωνάζει νονοοοοοο!

πολλα γελια η γιωργιτσα!

Εμένα τελευταία έχει άποψη με τα παπούτσια. τις προάλλες την έντυσα , πάω να της βάλω τα πέδιλα και αρχίζει και φωνάζει όχιιιιιιι! Γωγούλα πώς θα βγεις να πάιξεις στην αυλή χωρίς παπουτσάκια της λέω? Ου! Μου λέει και μου δείχνει ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια!

ασε,πολυ νωρις το ξεκινησανε αυτο με τα παπουτσια και τα ρουχα.κι εγω εχθες της εβαλα μια μπλουζα μου γτ ηθελε να την βαλει και της ηταν σαν φορεμα!

κτητικοτητα?σε παρακαλω?ολα (δ)ικο μου ειναι!μπουζα μου,πετα μου(πετσετα),

νερο μου,γαλα μου,γιαγια μου,μαμα μου!

και της λεω συνεχεια οχι δεν ειναι δικο σου,της μαμας,της γιαγιας,κτλ.

κι απανταει,μαμας ειναι,γιαγιας ειναι.

ρε συ Ελενάντα λέει τόσα πολλά? Μπράβο! Και η Γεωργίτσα απο τότε που γυρίσαμε απο διακοπές έχει γίνει κάπως κτητική. Δεν ήθελε να μοιράζεται τίποτα με τον Μάριο. Αν τον έβλεπε να πειράζει το μωρό της με το καροτσάκι της ενώ αυτή δεν το έπαιζε έτρεχε φωνάζωντας όχιιιιιιι όχιιιιιιιιιι Μπάιε όχιιιιιιιιι! Και το άρπαζε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...