Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

viki ειδες πως τα μαθαινουν γρηγορα? και μενα η μικρη αναγνωριζει και προσπαθει να πει αρκετα βασικα χρωματα μπλε, κοκκινο, κιτρινο, μωβ (της αρεσει η λεξη)

Η Γωγούλα έχει μάθει την έννοια του χρωματος. πχ μου δείχνει τη ροζ τζουγράνα της και μου λέει μπε. Της λέω δεν είναι μπλε καρδούλα μου είναι ροζ. Αυτή επιμένει μπε. Όπως και όλους τους αριθμούς τους λέει τία. Όταν μετράει λέει τία, τία τίαααα.

Η Γωγούλα έχει μάθει την έννοια του χρωματος. πχ μου δείχνει τη ροζ τζουγράνα της και μου λέει μπε. Της λέω δεν είναι μπλε καρδούλα μου είναι ροζ. Αυτή επιμένει μπε. Όπως και όλους τους αριθμούς τους λέει τία. Όταν μετράει λέει τία, τία τίαααα.

Ναι δεν εχεις αδικο..

εμας συμβαινει το εξης.. συνηθως της δειχνω ομοια πραγματα με διαφορετικα χρωματα και της ζηταω να μου δωσει πχ το κοκκινο..τσουπ παει και το φερνει σωστα..απο την αλλη αν την ρωτησεις τι χρωμα ειναι αυτο και της δειξεις το κιτρινο θα σου πει πχ μωβ...

εχθες πηρε ενα πλαστικο μπουκαλι με νερο και της λεω "οχι αυτο ειναι να το πεταξουμε αφησε το" και μετα απο λιγο την βλεπω τσουπ τσουπ με το μπουκαλι στο χερι να πηγαινει στον σκουπιδοντενεκε και να το πεταει..

καταλαβαινουν παρα πολλα.

εμας ΕΝΑ!!!

Αλλα αν με βαλει πχ να μετραω σκαλοπατια και σταματησω σε εναν αριθμο πχ το 7 καμια φορα την ακους ναμε συμπληρωνει "οτο"

Ναι δεν εχεις αδικο..

εμας συμβαινει το εξης.. συνηθως της δειχνω ομοια πραγματα με διαφορετικα χρωματα και της ζηταω να μου δωσει πχ το κοκκινο..τσουπ παει και το φερνει σωστα..απο την αλλη αν την ρωτησεις τι χρωμα ειναι αυτο και της δειξεις το κιτρινο θα σου πει πχ μωβ...

εχθες πηρε ενα πλαστικο μπουκαλι με νερο και της λεω "οχι αυτο ειναι να το πεταξουμε αφησε το" και μετα απο λιγο την βλεπω τσουπ τσουπ με το μπουκαλι στο χερι να πηγαινει στον σκουπιδοντενεκε και να το πεταει..

καταλαβαινουν παρα πολλα.

Στο ξενοδοχείο στην πισίνα στη διπλανή ξαπλώστρα δυο κοριτσάκια τρώγαν γλιφιντζούρι και στην πιο δίπλα ξαπλώστρα που ήταν η μαμά τους είχε κανα δυο γλιφιντζούρια ακόμα . η Γωγούλα τα ζήλεψε, πήγε και στάθηκε μπροστά στα γλιφιντζούρια και κοιτούσε μια αυτά και μια την κυρία μες στα μάτια, δεν μπορούσε να μην της δώσει η γυναίκα ένα:tongue::P! Μου το φέρνει λοιπόν, της το ανοίγω, παίρνει το χαρτί απο το χέρι μου , λέει πουφ και τρ'αβηξε στον κάδο που ήταν 2 μέτρα πιο εκεί και το πέταξε! (τα παιδιά λένε είναι ο καθρέφτης των γονιών:tongue::tongue::tongue:)

Διαφημίσεις

καλημερα!επιτελους εχω λαπτοπ και παλι! τι κανετε? εγω δεν εχω ακομα αμαξι,και εχω πολλες εκκρεμοτητες για την βαφτιση,κι εχω αγχωθει παλι! προσπ,τελικα δεν πηγες στο ιδιωτικο να παρεις 2η γνωμη? βικη,καμμια φωτο της γιωργιτσας δεν βγαλατε να μας στειλεις? μιαμαμα,μπραβο στην ελλη την γοργονα που κολυμπαει με τα μπρατσακια της!τελεια!εμενα δεν θελει το σωσιβιο,μπρατσακια δεν εχουμε παρει να τα δοκιμασουμε,του χρονου. μαεστρια καλα μπανακια απο δω και περα και να μην εχετε ξανα τρεχαματα! η αντζελινα δειχνει πλεον ολα τα μερη του σωματος της,ματακια,αυτακια,στομα,χερακια,ποδαρακια,ζιζι,και φαλι,και το ιδιο κανει και σε ολα τα κουκλακια της.και μετραει ενα,ζυο,τεσσερα,πεντε!το τρια το ξεχναει! αλλα εχω προβλημα με τα παπουτσια.θελει να βαζει ολων τα παπουτσια,μικροτερα,μεγαλυτερα,εκτος τα δικα της! κι η τιμωρια καλα κρατει,αφου εχει γινει θηριο και τσιμπαει,πειραζει τα παιδακια,αλλα μολις μπει τιμωρια δεν σηκωνεται απο το καρεκλακι και δεν ξαναπειραζει.αυτα τα νεα μας.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Στο ξενοδοχείο στην πισίνα στη διπλανή ξαπλώστρα δυο κοριτσάκια τρώγαν γλιφιντζούρι και στην πιο δίπλα ξαπλώστρα που ήταν η μαμά τους είχε κανα δυο γλιφιντζούρια ακόμα . η Γωγούλα τα ζήλεψε, πήγε και στάθηκε μπροστά στα γλιφιντζούρια και κοιτούσε μια αυτά και μια την κυρία μες στα μάτια, δεν μπορούσε να μην της δώσει η γυναίκα ένα:tongue::P! Μου το φέρνει λοιπόν, της το ανοίγω, παίρνει το χαρτί απο το χέρι μου , λέει πουφ και τρ'αβηξε στον κάδο που ήταν 2 μέτρα πιο εκεί και το πέταξε! (τα παιδιά λένε είναι ο καθρέφτης των γονιών:tongue::tongue::tongue:)

μπραβο το καθαρο κοριτσι!!! χαχα!

διαβασες που ειχα γραψει για την προσπαθεια της να ανοιξει την ναυλον σακουλα στο Super? Ηταν εντυπωσιακοτατο..

καλημερα!επιτελους εχω λαπτοπ και παλι! τι κανετε? εγω δεν εχω ακομα αμαξι,και εχω πολλες εκκρεμοτητες για την βαφτιση,κι εχω αγχωθει παλι! προσπ,τελικα δεν πηγες στο ιδιωτικο να παρεις 2η γνωμη? βικη,καμμια φωτο της γιωργιτσας δεν βγαλατε να μας στειλεις? μιαμαμα,μπραβο στην ελλη την γοργονα που κολυμπαει με τα μπρατσακια της!τελεια!εμενα δεν θελει το σωσιβιο,μπρατσακια δεν εχουμε παρει να τα δοκιμασουμε,του χρονου. μαεστρια καλα μπανακια απο δω και περα και να μην εχετε ξανα τρεχαματα! η αντζελινα δειχνει πλεον ολα τα μερη του σωματος της,ματακια,αυτακια,στομα,χερακια,ποδαρακια,ζιζι,και φαλι,και το ιδιο κανει και σε ολα τα κουκλακια της.και μετραει ενα,ζυο,τεσσερα,πεντε!το τρια το ξεχναει!:shock::mrgreen:αλλα εχω προβλημα με τα παπουτσια.θελει να βαζει ολων τα παπουτσια,μικροτερα,μεγαλυτερα,εκτος τα δικα της! κι η τιμωρια καλα κρατει,αφου εχει γινει θηριο και τσιμπαει,πειραζει τα παιδακια,αλλα μολις μπει τιμωρια δεν σηκωνεται απο το καρεκλακι και δεν ξαναπειραζει.αυτα τα νεα μας.

μπραβο στο πανουργο μουτρακι!!!!!!!!!

και εγω την εχω βαλει τιμωρια κανα δυο φορες και ειδε ποιος ειναι το αφεντικο.. :rolleyes:

διαβασες που ειχα γραψει για την προσπαθεια της να ανοιξει την ναυλον σακουλα στο Super? Ηταν εντυπωσιακοτατο..

Ναι, το διάβασα. Τα βλέπουμε πιθαμάκια και δεν τα κόβει το μάτι μας, αλλά πόσα ξέρουν αυτά....πραγματικά εντυπωσιακό. Εμένα με είχε αφήσει άφωνη η Γεωργίτσα όταν την είδα πρώτη φορά να περιγράφει στη μαμά μου με μιμήσεις πώς έπεσε με τον Μπάιο και χτύπησε το κεφάλι της.

Επίσης ξέρει να ξεχωρίζει πιο πακέτα τσιγάρων είναι πιανού και όταν βλέπει κουτάκι απο κοκα κόλα λέει μπαμπά, γιατί πίνει άπυρες, ενώ ανα δει ένα ίδιο κουτάκι πορτοκαλάδας ας πούμε θα το αγνωήσει.

Διαφημίσεις

μπραβο στο πανουργο μουτρακι!!!!!!!!!

και εγω την εχω βαλει τιμωρια κανα δυο φορες και ειδε ποιος ειναι το αφεντικο.. :rolleyes:

που την βαζεις τιμωρια?καθεται κι εσενα? εγω την βαζω τιμωρια ατο καρεκλακι και καθεται,δεν σηκωνεται,κλαιει,και μου λεει ντατσει?και καλα να σηκωθω τωρα?περναει το ενα λεπτο και της λεω σε εβαλα τιμωρια γτ χτυπησες την νεφελη και πονεσε,δεν θα την ξαναχτυπησεις,ενταξει?ντατσει μου λεει! ασχετο,η τζες που ειναι?

οτι βλεπουν πλεον απο μας κι οτι ακουνε συνεχεια το κανουν και το λενε!ειναι τελεια αυτη η ηλικια!

καλημερα!επιτελους εχω λαπτοπ και παλι! τι κανετε? εγω δεν εχω ακομα αμαξι,και εχω πολλες εκκρεμοτητες για την βαφτιση,κι εχω αγχωθει παλι! προσπ,τελικα δεν πηγες στο ιδιωτικο να παρεις 2η γνωμη? βικη,καμμια φωτο της γιωργιτσας δεν βγαλατε να μας στειλεις? μιαμαμα,μπραβο στην ελλη την γοργονα που κολυμπαει με τα μπρατσακια της!τελεια!εμενα δεν θελει το σωσιβιο,μπρατσακια δεν εχουμε παρει να τα δοκιμασουμε,του χρονου. μαεστρια καλα μπανακια απο δω και περα και να μην εχετε ξανα τρεχαματα! η αντζελινα δειχνει πλεον ολα τα μερη του σωματος της,ματακια,αυτακια,στομα,χερακια,ποδαρακια,ζιζι,και φαλι,και το ιδιο κανει και σε ολα τα κουκλακια της.και μετραει ενα,ζυο,τεσσερα,πεντε!το τρια το ξεχναει! αλλα εχω προβλημα με τα παπουτσια.θελει να βαζει ολων τα παπουτσια,μικροτερα,μεγαλυτερα,εκτος τα δικα της! κι η τιμωρια καλα κρατει,αφου εχει γινει θηριο και τσιμπαει,πειραζει τα παιδακια,αλλα μολις μπει τιμωρια δεν σηκωνεται απο το καρεκλακι και δεν ξαναπειραζει.αυτα τα νεα μας.

Καλώς το κορίτσι. φωτό έχω και μάλιστα περασμένες στο λάπτοπ αλλά είμαστε στο χωριό , εκεί πάμε μετά τη δουλειά και δεν έχω ίντερνετ για να τις στείλω:( Με την πρώτη ευκαιρία όμως υπόσχομαι! Και η Γεωργίτσα γνωρίζει όλα τα μέλη του σώματος και όταν της λέω πού είναι ο κωλαρίκος τον τουρλώνει και τον χτυπάει!:tongue:

Καλώς το κορίτσι. φωτό έχω και μάλιστα περασμένες στο λάπτοπ αλλά είμαστε στο χωριό , εκεί πάμε μετά τη δουλειά και δεν έχω ίντερνετ για να τις στείλω:( Με την πρώτη ευκαιρία όμως υπόσχομαι! Και η Γεωργίτσα γνωρίζει όλα τα μέλη του σώματος και όταν της λέω πού είναι ο κωλαρίκος τον τουρλώνει και τον χτυπάει!:tongue:

:D:D:D:D:D

αυτες οι φασεις θελουν καμερα οπωσδηποτε!εμενα χαλασε η φωτογραφικη που εχει και καμερα και τα εχω παρει που δεν μπορω να την τραβηξω,τωρα που οοοολη την ωρα κατι λεει και κατι κανει!την τραβαω απο το κινητο,αλλα δεν εχει καλη αναλυση.θα σας στειλω ενα καποια στιγμη,ομως.εγω εχω κολλημα,παλια την ηχογραφουσα οταν ηταν μωρο και ειχα την φωνουλα της για ηχο στο κινητο!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...