Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες..

σημερα εχουμε καταταλαιπωρηθει με το Συγγρος αλλα με επιμονη και πολλα γαυγισματα απο μερους μου (εχω οικειοποιηθει εντελως τον ορο της σκυλας σε ολους τους τομεις..προφανως σε καποιους λειτουργει θετικα) καταφεραμε να μας δει ενας πανηβλακας καθηγητης ο οποιος χωρις να μας εξηγησει τιποτε και χωρις να με πεισει για οσα απο τα λιγα ειπε απλα μας εδωσε μια αλοιφη και να μας ξαναδει (Ελπιζω οχι τοσο επεισοδιακα οσο σημερα) σε καμια εικοσαρια μερες..Υπαρχει περιπτωση μικροεπεμβασεως αλλα θα περιμενουμε να δουμε..

αυτα..

ειμαι απλα πτωμα...μολις μπηκα στο γραφειο απο καμποσες δουλειες σε Ζωγραφου, και κεντρο Αθηνων...το μονο που αναγνωριζω ειναι οτι το καθημερινο κολυμπι με εχει βοηθησει και δεν εχω πονους στα ποδια οπως πριν και ανεβαινω σκαλες πιο ξεκουραστα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια γεια σας!!

περαστικά στην χριστούλα...υπομονή με τα νοσοκομεία...

κι εμείς εδώ τις τελευταίες 3 μέρες θαλασσίτσα,γιατί κάνει τρελή ζέστη...

η Έλλη έμαθε να κάνει μπάνιο με τα μπρατσάκια της μόνο,χωρίς να την κρατάμε και κολυμπάει κανονικά,κουνάει χέρια πόδια...

κρατάει το στόμα κλειστό να μην μπει νερό...

βέβαια γελάει συνέχεια και πίνει και λίγο.

που είστε οι υπόλοιπες?

welcome back viki!!!!

κοριτσάκια γεια σας!!

περαστικά στην χριστούλα...υπομονή με τα νοσοκομεία...

κι εμείς εδώ τις τελευταίες 3 μέρες θαλασσίτσα,γιατί κάνει τρελή ζέστη...

η Έλλη έμαθε να κάνει μπάνιο με τα μπρατσάκια της μόνο,χωρίς να την κρατάμε και κολυμπάει κανονικά,κουνάει χέρια πόδια...

κρατάει το στόμα κλειστό να μην μπει νερό...

βέβαια γελάει συνέχεια και πίνει και λίγο.

που είστε οι υπόλοιπες?

welcome back viki!!!!

ααααα.. ωραια...εμεις μπρατσακια δεν της βαλαμε φετος γιατι ειναι μινιον και θα της φευγουν..απο την αλλη δεν θελει το σωσιβιο..

καλα κανεις και την αφηνεις την Ελλη με τα μπρατσακια θα συνηθισει και θα μαθει πιο γρηγορα..

ευχαριστω για τα περαστικα

μιλάμε κολυμπάει κανονικά..έχω βιντεάκι,θα σας στείλω με μαιλ...

απίστευτο γέλιο!!

μην αγχώνεσαι,θα περάσει κι αυτό...

και μας κανει οτι κολυμπαει κανονικα και εχει τρελλο γελιο..

απλα την κραταμε..

εχθες εκανε ΤΟ θεικο!

Στο super market στο ταμειο πηρε μια ναυλον σακουλα και εκανε οτι εγλυψε το δακτυλο της και προσπαθησε να την ανοιξει..(το βλεπει απο τον πατερα της και εκοψε την λεπτομερεια) Επαθα πλακα!

Διαφημίσεις

για αλλη μια φορα την κανω... παω να συμμαζεψω το βομβαρδισμενο στην κυριολεξια σπιτι μου, το απογευμα να παμε στο εξοχικο και αυριο το πρωι παλι εδω μαζι..

καλο υπολοιπο

φιλια στα κουκλια σας..

το κακο ειναι πως τελικα η μικρη εχει κυστη στην θηλη του στηθους και θα χουμε τρεχαματα για να το αντιμετωπισουμε..σημερα την ειδε ενας δερματολογος αλλα αυριο πρωι πρωι θα την παμε στο Ανδρεας Συγγρος (με την οποια ταλαιπωρια σημαινει αυτο) και αναλογα θα πραξουμε γιατι 99% δεν παιρνει φαρμακευτικη αγωγη.. :(

Εύχομαι να μην άνοιξες κι εσύ δουλειές κορίτσι και να 'ναι κάτι περαστικό.

Βγήκε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο πεθερός απ' το νοσοκομείο!!! Αύριο την κάνω για βουνό και θάλασσα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Ενδιάμεσα χωριό.

Οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ από 'δω!!! :mrgreen:

ειναι υπερβολικη η κινηση αυτη λετε? Ακομη δεν ειμαι βεβαιη αν και δεν λυπαμαι τα λεφτα γιατι προκειται για θεμα υγειας..

Πάντα να ζητάς δεύτερη γνώμη. Εγώ για το Γιάννη είχα πάει σε 3 γιατρούς!

Πέρασα από τον Τσακίρη Μαλλά κ ειδα τα παπούτσια που ειχα πάρει πριν δυο εβδομάδες ειχαν αρχική 25ευρώ κ τάχαμου προσφορά 19ευρώ κ τα ειχα αγοράσει 15ευρώ... και σήμερα τάχαμου εκπτώσεις κ έγραφε αρχική 29ευρώ κ τα έδινε 19!!! το έχω ξαναπαρατηρήσει στο κατάστημα αυτό να κάνουν πλαστες εκπτώσεις... μας κοροιδευουν.. πότε θα φαλήρουν κ αυτοί να χαρώ;;;

Μόνο αυτός να 'ταν! Εγώ θεωρώ ότι οι περισσότεροι πλαστές εκπτώσεις κάνουν!

Καλησπερα σε ολες..

σημερα εχουμε καταταλαιπωρηθει με το Συγγρος αλλα με επιμονη και πολλα γαυγισματα απο μερους μου (εχω οικειοποιηθει εντελως τον ορο της σκυλας σε ολους τους τομεις..προφανως σε καποιους λειτουργει θετικα) καταφεραμε να μας δει ενας πανηβλακας καθηγητης ο οποιος χωρις να μας εξηγησει τιποτε και χωρις να με πεισει για οσα απο τα λιγα ειπε απλα μας εδωσε μια αλοιφη και να μας ξαναδει (Ελπιζω οχι τοσο επεισοδιακα οσο σημερα) σε καμια εικοσαρια μερες..Υπαρχει περιπτωση μικροεπεμβασεως αλλα θα περιμενουμε να δουμε..

Αχ, κι εγώ όταν είχα πάει στο νοσοκομείο, έτσι στα πεταχτά είχανε δει τον Γιάννη, εκνευρίστηκα και δεν ξαναπήγα.

Μόνο αν σε ξέρουν από πριν και είσαι "ασθενής" τους, τότε σε προσέχουν οι γιατροί! :evil:

μιλάμε κολυμπάει κανονικά..έχω βιντεάκι,θα σας στείλω με μαιλ...

απίστευτο γέλιο!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!! Θα μάθει πολύ γρήγορα η δικιά σου. Νησιώτισα γαρ!

Ο δικός μου σήμερα, στο 3ο μπάνιο του, ήθελε να βγει απ' το σωσίβιο! Λες να του πάρω κι εγώ μπρατσάκια;;; :roll:

σας έστειλα μαιλ...φιλιά προσπ!!

Σ' εμένα έστειλες;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα! Χριστινάκι εγώ δεν έχω μέιλ:twisted::mrgreen:! Και η συνταγή του σοφρίτο πού είναι????:confused:

Προσπ και εγώ είμαι της γνώμης να έβλεπε το παιδί και ένας δεύτερος γιατρός της επιλογής σου. Αυτός δεν σου είπε καν τί εχει :rolleyes:

Σας διάβασα όσο μπόρεσα χθες να αναπληρώσω τα κενά που άφησα! Η γαλανομάτα μου ξέρει και τί χρώμα μάτια έχει!Αν τη ρωτήσεις απαντάει μπε!

Καλημερα σε ολες παρουσες και απουσες

ηταν η δευτερη γνωμη που πηρα και ηταν διαφορετικη, αοριστη μεχρι και ασχετη σε σχεση με του πρωτου..η παιδιατρος μου προτεινε να κανω την αγωγη στη μικρη και αν δεν γινει κατι να την παω αργοτερα στο Παιδων να την δουν εκει δερματολογος και χειρουργος και να μην ξαναπαω στο Συγγρος και τελικα μαλλον συμφωνω μαζι της.. θα προσπαθησω να μαθω μεσω καποιας γνωστης ποιος δερματολογος εκει θεωρειται καλος και βλεπουμε..αλλωστε εκει ολο παιδακια πανε.

η Ελλη και ο Γιαννης ειναι πιο ανεπτυγμενα παιδακια και τα μπρατσακια τους μπαινουν καλυτερα..εμενα η μικρη ειναι μινιον και θα της φευγουν, κοντοσταθηκαμε προχθες και το σκεφτομασταν ενω ειμασταν στα jumbo αλλα ειπαμε να το κανουμε του χρονου..αλλωστε φετος διαθεση για κολυμπι εχει ελπιζω οτι του χρονου θα ειναι το ιδιο και καλυτερα.

Καλες διακοπες Maestria..καιρος ηταν..

εγω βλεπω βουνο αυτο το τριημερο μεχρι να βγω σε αδεια και εχω πολλες αγγαροδουλειες εξωτερικα..μαλιστα για την μια πρεπει αυριο να φυγω απο τις 6 απ το εξοχικο για να κανω νωρις τη δουλεια αυτη..

αντεεεεεεε αδεια λεμε!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

τα πήρατε τα μέιλ?2 έστειλα...

βίκυ το δικό σου δεν το είχα,από το fb βρήκα των κοριτσιών,στείλε πμ να στο στείλω.

τα μπρατσάκια λένε από 18 κιλά,3 χρονών,της τα δοκιμάσαμε τον ιούνιο και βούλιαζε,τώρα που έχει μάθει να κρατάει το στόμα κλειστό και να επιπλέει είναι καλύτερα,κι εγώ δεν το περίμενα.

κι αν δεν μας είχε τρυπίσει το σωσίβιο το χιλιοκολήμένο...θα έκανε με το σωσίβιο και καλύτερα για μας.

άντε να πάτε διακοπές...εμείς φέτος μάλλον θα είναι η πρώτη φορά που ούτε στο χωριό δεν μπορούμε να πάμε!! "τέλεια"

καλημέρα κορίτσια...

τα πήρατε τα μέιλ?2 έστειλα...

βίκυ το δικό σου δεν το είχα,από το fb βρήκα των κοριτσιών,στείλε πμ να στο στείλω.

τα μπρατσάκια λένε από 18 κιλά,3 χρονών,της τα δοκιμάσαμε τον ιούνιο και βούλιαζε,τώρα που έχει μάθει να κρατάει το στόμα κλειστό και να επιπλέει είναι καλύτερα,κι εγώ δεν το περίμενα.

κι αν δεν μας είχε τρυπίσει το σωσίβιο το χιλιοκολήμένο...θα έκανε με το σωσίβιο και καλύτερα για μας.

άντε να πάτε διακοπές...εμείς φέτος μάλλον θα είναι η πρώτη φορά που ούτε στο χωριό δεν μπορούμε να πάμε!! "τέλεια"

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!

Με εκανες να σας ζηλεψω.. θα παω να βρω τα πιο ΜΙΝΙ μπρατσακια που υπαρχουν και θα βαλω τη μικρη να κανει μπανιο!!

ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!! Να το χαιρεστε!!

Η Γεωργίτσα μάγκεψε και δεν θέλει να μπαίνει στο σωσίβιο, δεν ξέρω τί μύγα την τσίμπησε. Της πήρα μπρατσάκια όχι τόσο για να κολυμπάει αλλά της τα φοράω όταν πάιζει κοντά στο νερό γιατί παίρνει φόρα και φεύγει βουρ μέσα! Της τα δοκίμασα και για κολύμπι αλλά δεν κρατάει το κεφάλι της ψηλά και χρειάζεται υποστήρηξη!

Α! στην παραλία κατουράει και μου λέει μαμά τσις! Αλλά τί να το κάνεις όταν το λέει κατόπιν εορτίς:( Και εμένα ο γιατρός του χρόνου μου είπε είναι το σωστό timing. για την ακρίβεια μου είπε τζάμπα τον χρόνο σου θα χάσεις!

μπα.. αν και η Χριστουλα ειναι γενικα παιδι που θελει να τα δοκιμαζει ολα (παλι καλα για τα περισσοτερα θεματα) πιστευω οτι θα χουμε προβλημα με το μεγεθος..εδω μας τραβαει τα χερια γιατι δεν θελει να την κραταμε..βεβαια δεν ξερει τη συνεπεια οτι δηλαδη θα βουλιαξει..

παντως ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ για τα μεγαλα κυματα!! Γελαει με τη καρδια της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...