Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..

καλως ορισατε οσες εισασταν διακοπες..

το καλο νεο ειναι οτι περαν του μισθου μου εσκασε ξαφνικα και αναπαντεχα ενας επιπλεον μισθος ως μπονους αποδοσης :rolleyes: :rolleyes: :mrgreen: αλλα το κακο ειναι πως τελικα η μικρη εχει κυστη στην θηλη του στηθους και θα χουμε τρεχαματα για να το αντιμετωπισουμε..σημερα την ειδε ενας δερματολογος αλλα αυριο πρωι πρωι θα την παμε στο Ανδρεας Συγγρος (με την οποια ταλαιπωρια σημαινει αυτο) και αναλογα θα πραξουμε γιατι 99% δεν παιρνει φαρμακευτικη αγωγη.. :(

κατα τ'αλλα το σκ ηταν γεματο, δουλειες, μπανια, προετοιμασια στις βαρκες, παιχνιδι, βολτες, ξανα δουλειες..και εχθες αυπνη ολη νυχτα γιατι ημικρη ειχε ατεεεεεεελειωτη γκρινια μεχρι τις 5.00 το πρωι...

αυταααααααααα

περαστικα στους παππουδες και τις γιαγιαδες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλο μηνα!

τι κανετε?

βικη καλως μας ηρθες!πως περασατε?

εγω δεν εχω λαπτοπ,ακομα να το φτιαξει ο αντρας μου,αλλα σημερα μου αφησε το δικο του,παλι καλα.

τι νεα κοριτσια?

εμεις εχθες πηγαμε σε μια βαφτιση 12 η ωρα,και σκασαμε απο την ζεστη!στο τραπεζι ειχε και πισινα και ηθελε να μπει η μικρη μεσα να δροσιστει και φωναζε σαλασα μου!

αλλα δεν μπορουσα να την αφησω να μπει μονη της.

αυτα!μα γιατι τις κανουν πρωι τις βαφτισεις το καλοκαιρι?δεν ξαναπαω με τιποτα!ουφ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κοριτσακια..

καλως ορισατε οσες εισασταν διακοπες..

το καλο νεο ειναι οτι περαν του μισθου μου εσκασε ξαφνικα και αναπαντεχα ενας επιπλεον μισθος ως μπονους αποδοσης :rolleyes: :rolleyes: :mrgreen: αλλα το κακο ειναι πως τελικα η μικρη εχει κυστη στην θηλη του στηθους και θα χουμε τρεχαματα για να το αντιμετωπισουμε..σημερα την ειδε ενας δερματολογος αλλα αυριο πρωι πρωι θα την παμε στο Ανδρεας Συγγρος (με την οποια ταλαιπωρια σημαινει αυτο) και αναλογα θα πραξουμε γιατι 99% δεν παιρνει φαρμακευτικη αγωγη.. :(

καλημερα προσπ.τι επαθε το κοριτσακι μας?αλλο παλι κι αυτο.:(

καλημερα προσπ.τι επαθε το κοριτσακι μας?αλλο παλι κι αυτο.:(

καλημερα

εδω και μηνες ειχα παρατηρησει οτι επιανε το αριστερο της στηθος αλλα δεν εβλεπα κατι υποπτο και τις τελευταιες 3 εβδομαδες εχει παρουσιασει μια ασπρη κηλιδα πανω στην θηλη, βαλαμε μια αλοιφη κατ εντολη παιδιατρου αλλα επειδη βλεπω στασιμη την κατασταση την πηγαμε σημερα σε δερματολογο (οχι παιδοδερματολογο) και ειπε για κυστη στο δερμα πανω στη θηλη και μας παρεπεμψε στο νοσοκομειο δερματικων παθησεων Συγγρος (το μονο σε οοοοοοοοοοοοοοοολη την Ελλαδα) και επειδη το παιδοδερματολογικο κλεινει μεθαυριο και ξαναανοιγει αρχες Σεπτεμβρη ειπαμε να παω αυριο νωρις να πιασω σειρα και να φερει ο συζυγος τη μικρη να εξεταστει..μαλλον με κρυοπηξια φευγει ειδαλως με χειρουργο αλλα τιποτε δεν ξερω οριστικα..

απλα δεν ξερω αν την ποναει κιολας..

καλημερα

εδω και μηνες ειχα παρατηρησει οτι επιανε το αριστερο της στηθος αλλα δεν εβλεπα κατι υποπτο και τις τελευταιες 3 εβδομαδες εχει παρουσιασει μια ασπρη κηλιδα πανω στην θηλη, βαλαμε μια αλοιφη κατ εντολη παιδιατρου αλλα επειδη βλεπω στασιμη την κατασταση την πηγαμε σημερα σε δερματολογο (οχι παιδοδερματολογο) και ειπε για κυστη στο δερμα πανω στη θηλη και μας παρεπεμψε στο νοσοκομειο δερματικων παθησεων Συγγρος (το μονο σε οοοοοοοοοοοοοοοολη την Ελλαδα) και επειδη το παιδοδερματολογικο κλεινει μεθαυριο και ξαναανοιγει αρχες Σεπτεμβρη ειπαμε να παω αυριο νωρις να πιασω σειρα και να φερει ο συζυγος τη μικρη να εξεταστει..μαλλον με κρυοπηξια φευγει ειδαλως με χειρουργο αλλα τιποτε δεν ξερω οριστικα..

απλα δεν ξερω αν την ποναει κιολας..

καταλαβα.ελπιζω να περασει γρηγορα κι ανωδυνα για την μικρη χριστουλα.

να μας πεις νεα αυριο.

Διαφημίσεις

Ναι βεβαια αν και πιστευω οτι δεν θα γλιτωσουμε την οποια επεμβαση απλα δεν δειχνει να ναι και κατεπειγον..

πηρα τηλεφωνο και στο Μητερα οπου εχει καλη παιδιατρικη κλινικη μηπως παμε αποψε να την δουν (θα κοστισει ΜΟΝΟ 90 €..ετσι για να πιασει τοπο το bonous) γιατι ανησυχω μηπως δεν τα καταφερουμε αυριο στο Συγγρος να χουμε αλλη μια γνωμη..

ειναι υπερβολικη η κινηση αυτη λετε? Ακομη δεν ειμαι βεβαιη αν και δεν λυπαμαι τα λεφτα γιατι προκειται για θεμα υγειας..

Ναι βεβαια αν και πιστευω οτι δεν θα γλιτωσουμε την οποια επεμβαση απλα δεν δειχνει να ναι και κατεπειγον..

πηρα τηλεφωνο και στο Μητερα οπου εχει καλη παιδιατρικη κλινικη μηπως παμε αποψε να την δουν (θα κοστισει ΜΟΝΟ 90 ?..ετσι για να πιασει τοπο το bonous) γιατι ανησυχω μηπως δεν τα καταφερουμε αυριο στο Συγγρος να χουμε αλλη μια γνωμη..

ειναι υπερβολικη η κινηση αυτη λετε? Ακομη δεν ειμαι βεβαιη αν και δεν λυπαμαι τα λεφτα γιατι προκειται για θεμα υγειας..

εγω θα την πηγαινα ως αγχωτικη μαμα,(κλασικα)και χαλαλι τα λεφτα.

εγω θα την πηγαινα ως αγχωτικη μαμα,(κλασικα)και χαλαλι τα λεφτα.

ναι και εγω ετσι λεω αλλα οταν το πα στον ανδρα μου (οτι ηδη ειχα τηλεφωνησει στο ΜΗΤΕΡΑ) ακουσα την φωνη του να δυσανασχετει και να μου πε οτι οσο περισσοτερα μας λενε τοσο θα μπερδευομαστε αλλα για να μην μεινει η σκεψη τι θα μου λεγανε δεν εφερε αντιρρηση να παμε..

σαφως χαλαλι τα χρηματα...οχι οτι θα με χαλαγε να μας εμεναν κιολας...:mrgreen:

Κορίτσια πέρασα πολύ όμορφα. Την δεύτερη βδομάδα πήγαμε στο χωριό και απο οτι κατάλαβα θα εγκατασταθούμε εκεί για τις επόμενες 2-3 βδομάδες και θα κόβουμε χιλιόμετρο για το πήγαινε έλα στη δουλειά. Την λυπήθηκα την μικρή να την κλείσω στο διαμέρισμα ενώ εκείθ όλη μέρα σουλατσάρει στην αυλή και στο πάρκο που είναι έξω ακριβώς απο το σπίτι. αλλά και να την αφήσω μόνη της ούτε λόγος. Επιπλέον έθεσα τον όρο οτι κανείς δεν θα την πάει θάλασσα. Πρώτον γιατί δεν εμπιστεύομαι κανέναν και δεύτερον γιατί δεν θέλω μεσημεριάτικα που πάνε οι άλλοι να εκτίθεται το μωρό στον ήλιο. Θα πηγαίνουμε το απογευματάκι μετα τη δουλειά.

Δεν έχω διαβάσει νέα σας. Δεν πρόλαβα. Με περίμνενε δουλειά στο γραφείο και ακόμα με περιμένει. Περαστικά στη Χριστούλα και φιλιά σε όλα τα ζουζούνια!

viki καλως ορισατε

καλα εκανες και την αφησες στο εξοχικο.. οπως και εγω το ιδιο..και δεν αφηνω κανεναν να την παει στη θαλασσα α) γιατι αν κατι συμβει δεν θελω να λειπω β) δεν του εμπιστευομαι οσον αφορα την προστασια απο τον ηλιο και οτι σχετικο..

ετσι κανει τις καθημερινες μονο απογευμα ενω τα σκ κανει δυο η τρεις φορες την ημερα..

εμεις μαλλον θα κλεισουμε δυο εβδομαδες..

αλλα τωρα με την κυστη εχω θορυβηθει και χαλαστει αλλα θα πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

μιλαμε οτι εχθες παλι τον ξενυχτησαμε με τη μικρη που δεν κοιμοταν μεχρι τις 5.00 και ειμαι τοσο κομματια που εχω νευρα που δεν εχω αδεια απο αυτητ η βδομαδα.....

αλλα οπως προανεφερα μαλλον θα κατσουμε 2 εβδομαδες..

σας ειπα οτι αγαπαω πολυ τους εργοδοτες μου ετσι??? τα καλυτερα παιδια...

κατασυγκινηθηκα σε βαθμο απολογιας οταν μου ρθε το μανα εξ ουρανου!!

Καλησπέρα κορίτσια! Σκορπιοχώρι γίναμε!! Εγώ σήμερα δεν έκατσα καθόλου στη δουλειά, πήγα το πρωί, με έστειλαν τράπεζα, μετά ανέβηκα να πάρω την πεθερά μου από το νοσοκομείο κ την πήγα σπιτι, ευτυχώς ειναι καλά!!!

Το απόγευμα ήρθα σπίτι κ εννοείται ότι πάλι έχω πονοκέφαλο, δεν αντέχω άλλο, θα τα τινάξω μια και καλή. Πήγαμε για έναν καφέ πριν λίγο κ τσαντίστηκα απίστευτα!! Πέρασα από τον Τσακίρη Μαλλά κ ειδα τα παπούτσια που ειχα πάρει πριν δυο εβδομάδες ειχαν αρχική 25ευρώ κ τάχαμου προσφορά 19ευρώ κ τα ειχα αγοράσει 15ευρώ... και σήμερα τάχαμου εκπτώσεις κ έγραφε αρχική 29ευρώ κ τα έδινε 19!!! το έχω ξαναπαρατηρήσει στο κατάστημα αυτό να κάνουν πλαστες εκπτώσεις... μας κοροιδευουν.. πότε θα φαλήρουν κ αυτοί να χαρώ;;;

Προσπ εύχομαι να έχεις καλές απαντήσεις αυρίο στο νοσοκομείο κ να μην χρειαστεί καμμία περαιτέρω επέμβαση πέραν της κρυοπηξίας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...