Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άγχος; Κουρασμένη;

Κάτι θα συμβαίνει, έτσι στα καλά του καθουμένου έχεις πονοκέφαλο;

Είχα παει σε μια παθολόγο κ μου είχε πει ημικρανίες κ να μην αγχώνομαι... δλδ σαν ανεκδοτο μου φαίνεται αυτό.. πως να μην αγχώνομαι. δλδ εκεί που είμαι ήρεμη .... νταν με χτυπάει σαν ρευμα κ πεθαινω από το κεφαλι μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είχα παει σε μια παθολόγο κ μου είχε πει ημικρανίες κ να μην αγχώνομαι... δλδ σαν ανεκδοτο μου φαίνεται αυτό.. πως να μην αγχώνομαι. δλδ εκεί που είμαι ήρεμη .... νταν με χτυπάει σαν ρευμα κ πεθαινω από το κεφαλι μου

Κι εγώ έχω από παιδί.

Ανά διαστήματα με πιάνουν συνήθως, δηλαδή δεν θα 'χω για μήνες και μετά για μεγάλο διάστημα με το πρώτο ζόρι, ψοφάω στον πόνο.

Πρέπει να ξεκουράζεσαι, να πίνεις πολύ νερό (βοηθάει) και να παίρνεις παυσίπονο με το που θα σε πιάσει. Μην κάθεσαι να περιμένεις να χειροτερέψει, πιο πολύ θα υποφέρεις μετά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ έχω από παιδί.

Ανά διαστήματα με πιάνουν συνήθως, δηλαδή δεν θα 'χω για μήνες και μετά για μεγάλο διάστημα με το πρώτο ζόρι, ψοφάω στον πόνο.

Πρέπει να ξεκουράζεσαι, να πίνεις πολύ νερό (βοηθάει) και να παίρνεις παυσίπονο με το που θα σε πιάσει. Μην κάθεσαι να περιμένεις να χειροτερέψει, πιο πολύ θα υποφέρεις μετά.

για το νερό δεν το ηξερα κ δεν πίνω καθόλου ,thanks

bye prosp!!!

εμένα δεν μου πάει το κοντό....όλο μακρυά τα έχω,άσε που αν τα δει ο άντρας μου κομμένα τα μαλλιά θα με χωρίσει!!!

όταν της πάρεις τις φότο να μας βάλεις jesgk...

εμείς τον πληρώσαμε κατευθείαν με τα χρήμματα που μαζέψαμε από την βάφτιση και είχε μείνει ένα ποσό 100Ε(σύνολο ήταν 400Ε,σχετικά καλή τιμή)

με τα χίλια ζόρια το πλήρωσε ο πεθερός.δεν είχαμε σάλιο...

το επόμενο σκ έχω την βάφτιση της αδερφής μου...ετυτηχώς που την δική μας την βάφτιση την κάναμε εύβοια κι έτσι θα βάλω το φόρεμα αυτό....

διαφορετικά θα φορούσα βερμούδα...αχχχχ

Διαφημίσεις

κι εμένα με πιάνει ανά εποχές ημικρανία,ή όταν περιμένω περίοδο.και μπορεί να κρατήσει μέρες!!!

φανταστείτε στον ύπνο μου να πονάει το κεφάλι μου και να το νιώθω όλη νύχτα.

κι εμένα με πιάνει ανά εποχές ημικρανία,ή όταν περιμένω περίοδο.και μπορεί να κρατήσει μέρες!!!

φανταστείτε στον ύπνο μου να πονάει το κεφάλι μου και να το νιώθω όλη νύχτα.

Αχ, σε καταλαβαίνω.

Έχω ξυπνήσει με πονοκέφαλο!!! ΑΘΛΙΟ! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα κορίτσια τί κάνετε;;;

Μόλις πριν λίγο μπήκα σπίτι, ήρθαν κατι φίλοι μου από Γερμανία κ πήγαμε μια βόλτα! Ωραία ήταν, έχει τελειώσει το πλυντήριο που έβαλα κ θέλω να το απλώσω αλλά βλέπω csi, έπλασα κ κάτι πουά για να αλλάξω μια κρεμάστρα που έχουμε στο διάδρομο.

Εγώ φαρμακώθηκα σήμερα.

Ο πεθερός επαθε φλεγμονή, οπότε θα φάει μερικές ακόμα μέρες στο νοσοκομείο, να τον φορτώσουν με μπόλικα αντιβιωτικά.

Το καλό είναι που του συνέβη εκεί, να τον προσέξουνε. Το κακό είναι ότι δε λέει να 'βγει κι έχουμε σκάσει όλοι πια.

Επίσης, δεν μπορούμε ν' απομακρυνθούμε πολύ. Αντίο Βόλος και Πήλιο. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιές!

Πήγαμε σήμερα στα Φλογητά για μπάνιο, πρώτο φετινό του μικρού.

Δεν κατάλαβε τπτ!

Μπήκε με τη μία! Με το που έσκασε το κύμα στα ποδαράκια του ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ, χαμογελούσε, τον βάλαμε στο σωσίβιο/κάθισμα/σαμπρέλα και άραξε πασάς, κουνούσε και τα ποδαράκια!

Μετά έπαιζε κάνα μισάωρο (αυτός να μείνει σ' ενα σημείο μισή ώρα;;; :confused:) με την άμμο! Αράξαμε κι εμείς.

Αχ, καλά ήταν. Αλλά θέλω κι άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Αύριο μάλλο βόλτα στο χωριό μου, αφού πάει ο χάζμπαντ στον πατέρα του λίγο το πρωί.

Τουλάχιστον να φύγουμε απ' τα τσιμέντα!!!

1590194em18kzs2h7.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας κοπελιές!

Καλησπέρα παιδί, μπράβο, ωραία περάσατε!!! Εμείς πήγαμε για καλαμαράκια στην Πειραϊκή κ μετά πήγαμε να δούμε την πεθερά μου στο νοσοκομείο να της κάνουμε λίγη παρέα.

Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα πάλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...