Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ ειμαι η 29, μπουχάχά!!! Το θέμα ειναι ότι η 30 δείχνει για 19 μην κάνεις ΕΥΑ ότι δεν καταλαβαίνεις!!! Πες το μυστικό σου!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!Εχω το αφεντικο μου μπαστακα απο πανω μου και δεν μπορουσα να μπω!!!!Λοιπον το μυστικο κρυβεται στο οτι εγω ειμαι πιο στρουμπουλη απο εσας και ετσι το δερμα ειναι τσιτα!!!!

Γι' αυτο τον λογω κοιταξτε να παρετε κανα κιλο που ενιωθα ο μπογος της παρεας και αφηστε ολα τα αλλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα σήμερα στη δουλειά ήταν μια κόλαση, ολες οι παραλαβές είχαν εμπόδια κ δυσκολέυτηκα με το πρόγραμμα, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα[/Q

Γεια σου ρε φιλεναδα.Παλι οι δυο μας ειμαστε!!!:rolleyes::rolleyes:

Εμένα σήμερα στη δουλειά ήταν μια κόλαση, ολες οι παραλαβές είχαν εμπόδια κ δυσκολέυτηκα με το πρόγραμμα, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα[/Q

Γεια σου ρε φιλεναδα.Παλι οι δυο μας ειμαστε!!!:rolleyes::rolleyes:

τι κανει η κορούλα; σπιτι μονη μου ειμαι με τα παιδια, ο αντρας δουλεια. Σημερα δεν ειχε πολύ κινηση το καφε

τι κανει η κορούλα; σπιτι μονη μου ειμαι με τα παιδια, ο αντρας δουλεια. Σημερα δεν ειχε πολύ κινηση το καφε

Η μικρη καλα ειναι.Εγω ειμαι πτωμα απο τη δουλεια και εχω και τα νευρα μου!!!Θα σου στειλω με πμ τον λογω γιατι εδω ισως μας ......παρακολουθουν!!!:cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ νυσταζω και δεν το βλεπω να κοιμαμαι νωρις...Η Γιωτα οργιαζει παλι!!!!!

Α και χασατε που δεν μεινατε και για φαι εχθες.Γενικα ηταν η μερα του σουφλε και εγινε super ουαου!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ νυσταζω και δεν το βλεπω να κοιμαμαι νωρις...Η Γιωτα οργιαζει παλι!!!!!

Α και χασατε που δεν μεινατε και για φαι εχθες.Γενικα ηταν η μερα του σουφλε και εγινε super ουαου!!!

κι εμένα η μικρή ήπιε ένα μπουκάλι γάλα αλλά ακόμα τίποτα υπνος...!!! Μου τηλ κ ο αντρας μου ότι κλεινει το μαγαζί κ έρχεται, μακάρι να κοιμηθεί να τον δω κ λίγο τον άντρα μου.. .έλεος δλδ, ραντεβού για να τον δω θα κλείνω σε λίγο.

Εφαγες λίγο κ για εμας σουφλεδάκι;;; πάντως το γλυκό ήταν ανπεκταμπλ!!

miamamma χρονια πολλα και απο εμένα λίγο καθυστερημένα βεβαια.Να εισαι παντα καλά και ευτυχισμενη να χαιρεσαι το υπεροχο κοριτσακι σου και να μην αφήνεις τις δυσκολιες της ζωής να σε μελαγχολούν.:tongue::P

Εlenada εμεις που το εχουμε αυτο το σπιτακι εχει ξετρελαθει να παίζει μαζί του, είνα φοβερο εχει απιστευτα πραγματα επάνω,τραγουδια λογακια παιχνιδια και καθε τι που ακουμπας εχει και απο ενα ηχο.;)

Κορίτσια τα φώτα σας.Δε σας έχω ξεχάσει προσπαθώ να οργανωθώ...

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να διαλέξω τελικά τα προϊόντα της weleda.

Εκτός από την κρέμα που είναι κατά του συγκάματος sudocream κάπως έτσι...

Από εσάς θέλω να μου πείτε είναι καλύτερα αφρόλουτρο μαζί με σαμπουάν ή ξεχωριστά και κατά την γνώμη σας τι άλλα προϊόντα να πάρω?

όπως επίσης και ποιά κρέμα να πάρω για τις θηλές...

Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...